![]() |
--->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
fener bahceli alex sin dedigi gibi birazilyada teknik italyada taktik turkiyede yurekle oynaniyo diye onun icin fazla yoruma gerek yok bu is yurek meselesi demekki alanyasporlu kardeslerimizin yurekleri bizimkilerden saglammis hayirlisi olsun ..kisacasi yuregiyle oynayan kazanir
|
-->: --->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
[QUOTE=özyiğit07;253951]herkese merhaba alanya'dan..arkadaşlar birkaçgündür sitenizdeyim allaha sukur bı sorun yasamadık bız dostluktan yana olduk hep..zaten gelen taraftara mısafır gıbı baktık ve bulasmadık..bu msjımdan sonra biçok kişi bana kızabilir olsun canınız sagolsun..hep yorumları okudum fark atarız denılıyordu dedimki ummadıgın taş baş yara diye bana kızanlar oldu..şimdi sivas yedek deniliyorda balili-petkovic-hayrettin-abdurrahman bunlar yedekmiydi ? yedekte oynasa karsındakı alanyaspor..kat kat ustunsun..bu arada 3.lig diyenlere soyluyorum 2.lig b kategorısındeyız..sivas cok posızyona gırdı ama oyuncularımız yuregını ortaya koydular..neyse sıze gecmıs oldun dılerım kalan super lıg maclarınızda umarım ıyı yerlere gelırsınızde anadoluuyu avrupada temsıl edersınız..saygılarımla[/QUOTE]
biz niye sana kızalım doğruların her zaman arkasındayız biz maça önem vermedik kaybettik sizide maçı kazandığınız için kutlarız biz hiç bir zaman takımımızın lehine değil ortada ne varsa onu konuşuruz tebrikler alanyaspor |
Önemsiz maçççççççççççççççççççççççççççç ççççç
Dostlar herkez bir yerden bişey yazıyo bu maç sabaha kadar oynansa sivas çook rahat alırdı ama sivas kupalara katılmak istemedi arkadaşlar sivas arupaya gitmek için elinden geleni yaparak ağırlıgı lige verdigi için alanya maçını önemsememiştir,,,,BUUUU hafta görceksiniz sivas bursayı ..keza....taraftar çoklugu olursa vede olcak diye düşünüyorum sivas bu maçı alaraak puanını 18 e çıkarcaktır..... Sİvasspor sen bizim herşeyimizsin.................
|
-->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
Arkadaşlar canımız sağ olsun iş ucunda ölüm yokya demekki bizim takım iki kulvarda yarışmaya hazır değilmiş macı önemsemediler ve yenildiler belli olmuyormu yoksa alanyasporu evire cevire yenerdik ama olmadı sağlık olsun
|
arkadaşlar malum sivassımız artık büyük takım oldu... zira büyük takımlar kupa maçlarında hep küçük takımlara eleniyor ya sivas ta o havaya girdi şimdi küçük takıma elendi :)) fenerin pendik vakası gibi büyük takımlarda oluyor bu sivasın bu gün elenmesi büyük takım olduğumuzu gösteriyor :D
|
malesef yenildik ama bir yandan iyi oldu lige daha çok ağırlık vermiş oluruz
|
evet lige daha çok ağırlık vericez...
|
ya beyler artık sıradan bır takım degılız para desen bızde var neyımız eksık 3 buyuklerden onlardan daha ıyı yerlere gelebılırız eger bırlık olursak ama su sacmalıgı bırakalım yok 2 kulvarda bu ıs yurumez falan gıbı remen konsantre eksıklıgı ve rakıbı hafıfe alma baska sebep yok cok yazık oldu cokkkkk uzuldum bunu haketmemıstık bu kadar basarıdan sonra bu sonuc hıc olmadı hıccc
|
[COLOR="Red"][B]ARKADAŞLAR TELAŞA GEREK YOK BENCE İYİ ŞÖFÖRLERDE KAZA YAPAR UNUTMAYIN..
OLAYA BİRDE POZİTİF BİR BAKIŞ AÇISI SAHADA MÜCADALE EDEN İSTEYEN KAZANIYOR DEMEKKİ NEYMİŞ HİÇ BİR ZAMAN İPLERİ GEVŞEK BIRAKMICAKMIŞIN :) HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM ÜZÜLDÜK AMA BOŞ VERİN BURSA MAÇINA BAKALIM ;)[/B][/COLOR] |
[QUOTE=musab58;253987][B]
Tek maç üzerinden eleminasyon sistemine göre oynanıyor maçlar...[/B][/QUOTE] eyvalah unutmşum yaaa....................... |
İki kulvarda mücadele etmek gerçekten zor.Ama iki kulvarda mücadele etmek istemiyoruz diyede alanya sporun galibiyetine gölge düşeremeyiz kendilerini tebrik eder bu uzun zorlu kupa yolunda başarılar dileriz.
|
ya o degildee benm uzuldugum tek noktaa bizim takimiz iki kulavarda mucadele etcek kapasiteye sahip
|
alanyasporu tebrık ederız...bulent hocanın nıyeyse geçen senede bu senede kupaya pek gırmeye nıyetı yok
|
Ne olursa olsun Sivasspor bu maçı almalıydı ben Sivasspor u en büyük favori olarak görüyordum çok samimi söylüyorum.Büyük takım olma yolundaki Sivasspor a yakışmadı ama herşeyin sonu değil elbet ligde başarılı olacağına inanıyorum Sivasspor un...
|
allah kahtersin dandirik alanyaya yenilek kigde 2 inci olak bunlar kupayı pek önemsimiyo heralde
|
bnce 2 kulvarıda kaldıracak kadar genıs bir kadroya sahıp degiliz bu yüzden iyi gibi ama eger gruplara kalsak para getirisi iyi oluyo neyse artık hayırlısı olsun demekkı rakibi kucumsememek lazım ayrıca Alanyasporuda tebrık ederiz yolu acık olsun...
|
her sene aynı rezalet bu kupa maçları neden önemsiz anlamış değilim
|
[COLOR="Blue"]bu karşılaşmayı almayı çok isterdim ama olmuyo veya olmasınımı istemiyorlar lig daha ağır basıyo galiba[/COLOR]
|
-->: --->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
[QUOTE=stsy21;254065]Ne olursa olsun Sivasspor bu maçı almalıydı ben Sivasspor u en büyük favori olarak görüyordum çok samimi söylüyorum.Büyük takım olma yolundaki Sivasspor a yakışmadı ama herşeyin sonu değil elbet ligde başarılı olacağına inanıyorum Sivasspor un...[/QUOTE]
sağlık olsun.. şampiyonluk yolunda kısıtlı kadromuzla sıkıntılı olabilirdi turu geçmek.. :) acısını bursadan çıkarırız artık ... |
Yazık oldu halbuki tur atlasaydık büyük hedeflere doğru ilerleyecektik neyse o kadar da önemli değil biz süper ligimize bakalım. Bu hafta Bursa geliyor inşallah puansız yollayacağız Bursayı.
|
iyi yorumlarınız için teşekkür ederim.aslında takımınız iyi oynadı posizyon buldu atamadı yada bızım yureklı defansımız savurdu posizyonları..size sadece sunu soyluyorum eger mac 5 dk daha uzasa bızımkıler yere serılecektı..son dk larda cok posızyon bulduk ama adam sut cekemıyokı guc kalmamıs :D neyse sizlere tekrardan YÜREKTEN BAŞARILAR
|
Tarihi zafer 1-0
ALANYASPOR, tarihinde ilk kez Fortis Türkiye kupasında grup maçlarına kalmayı başardı. Milli Egemenlik Stadyumu'nda Süper Lig'in başarılı takımlarından Sivasspor'u konuk eden Alanyaspor, rakibini 1-0 mağlup ederek dev bir başarıya imza attı. MADDİ KAZANÇ YÜKSEK ALANYASPOR, elde ettiği bu başarıyla maddi açıdan da büyük bir kazanç sağlayacak. Kupa boyunca kulüp kasasına 250 bin YTL'ye yakın para girmesi bekleniyor. Kulüp Başkanı Selçuk Doğan, "Bu zafer Alanya'da yaşayan herkese armağan olsun. Başarılarımız devam edecek" dedi. MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ ALANYASPOR'UN önümüzdeki günlerde belli olacak grubunda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi 4 büyük takımdan biri de yer alacak. Takımımızın grubunda da başarılı olması bekleniyor. Sivasspor henüz ilk dakikada gole çok yaklaştı. 1’inci dakikada Sivasspor Okorowanta ile sağ kanattan hücuma çıktı. Bu oyuncunun pasında topla buluşan Balili ceza sahası içinde gelişine plase vurdu ancak top üstten dışarıya gitti. 21’inci dakikada Alanyaspor sağ köşeden korner atışı kazandı. Taner’in ortasında Sivassporlu Aytaç ters bir kafa vuruyla topu kendi ağlarına gönderdi: 1-0. 58’inci dakikada ani gelişen Sivasspor atağında Ilgar, Metin Kurt’un müdahalesiyle yerde kaldı. Kazanılan serbest vuruşu Sylla doğrudan kaleye kullandı ancak top kaleci Hamit’te kaldı. 60’ıncı dakikada Serkan ve Cüneyt paslaşmasında top en son ceza sahası yayı üzerindeki Cüneyt’te kaldı. Bu oyuncunun şutunu Petkovic kontrol etti. 64’üncü dakikada Abdurrahman’ın sağdan ortasında Alanyaspor savunmasından dönen top ceza sahası dışındaki Balili’nin önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutu Alanyaspor savunma oyuncu Sercan’ın başına çarparak kornere gitti. 90 dakika sonunda kazanan taraf Alanyaspor oldu. MAÇTAN NOTLAR Mücadele güneşli bir havada yaklaşık 2500 seyirci önünde oynandı. Maçı izleyenler arasında Kaymakam Hulusi Doğan, Belediye Başkanı Hasan Sipahoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Kutlu, Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Yılmaz Vural’da vardı. Alanyaspor’da Kürşat ve Kenan Köse sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yaklaşık 20 kişilik Sivasspor taraftarı da takımına 90 dakika destek verdi. MAÇIN KARNESİ STAT: Milli Egemenlik HAKEMLER: Cemil Şensöz (7), Elvan Çelik (7), Can Altun (7) ALANYASPOR: Hamit (7), Taner (7), Kenan İmirhan (7), Sercan (7), Adem (7), Kenan Köse (6) (Dk.46 Cüneyt 6), Metin Telle (6) (Dk.78 Mete 5), Serkan (7), Nedim (7), Metin Kurt (7), Kürşat (6) (Dk.37 Mehmet 7) SİVASSPOR: Petkovic(7), Abdurrahman (6), Hayrettin (6), Aytaç (5) (Dk.46 Gurbanov 5), Murat (6), Syll (6), Sezer (5) (Dk.46 Musa 6), İlhan (6), Okorowanta (6) (Dk.72 Gökhan 5), Cutkov (6), Balili (6) GOL: Dk.22 Aytaç (kendi kalesine) (Alanyaspor) SARI KARTLAR: Sercan, Cüneyt (Alanyaspor), Murat, Okorowanta, Hayrettin, Gökhan (Sivasspor) yenialanya gazetesinden alıntıdır |
ne oldu simdi sivasli kardeslerim bi us tura cikamdiniz mi oylese ben cok ama cok uzuldum..
|
[B]Belki rakibi ciddiye almamaktan, belki iki kulvarda devam edebilecek gücü bulamamaktan Kupadan Elendik...
Alanyaspor'a üst turlarda başarılar dilerim. Şu anda bazı rakiplerimize göre ligde daha avantajlıyız, bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor[/B] |
sağlık olsun ne diyelim..rezillik demek gerekir ama neyse..moral bozmak yok anadolunun kralıyız ligde telefi ederiz
|
--->: -->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
[QUOTE=emresengul58;254118]sağlık olsun ne diyelim..rezillik demek gerekir ama neyse..moral bozmak yok anadolunun kralıyız ligde telefi ederiz[/QUOTE]
canımız saolsun bizde anadoluyuz |
[url]http://www.altad2000.com/forum/forum_posts.asp?TID=361&get=last#34829[/url]
arkadaşlar maç resimlerinin bi kısmı.daha sonrasıda yakında |
[B][I]Sivasspor isi ciddi tutuyor Türkiye kupasina yönetim önem vermiyor bence de cok mantikli Düsünüyorlar, simdi bazi arkadaslar diyecekki Uefaya gitmenin en kisa yolu Türkiye kupasini al ve git. Cok Dogru ama bazi seyleride göz ardi edemeyiz en önemlisi sivassporun elinde birinci sinif Süperligde oynayacak kac futbolcumuz var ???? tas catlasa 13- 15 tane cikar peki yedek klübemize güvenebilirmiyiz bence hayir yedek klübemiz süperlig icin yeterli degil bunu gecen sezon inegöl, Bu sezon kasim pasa macinda ilk 45 dakikada 4-0 maglub olduk ve bir tek atagimiz yok ikinci yari 4 as futbolcunun girmesiyle oyunu dengeledik ve golleri siraldik. Bencede lig bizim icin cok önemli her sey Maddiyata bakiyor elimizde kaliteli yedek futbolcularimiz olmus olsa idi Türkiye kupasina yönetim daha cok önem verirdi.. En iyi örnek K.erciyes spor Türkiye kupasi ve 2. ci lig. [/I][/B]
|
moral bozmanın anlamı yok. biz de gücümüzü lige yansıtır ve ligi ilk beşte bitirirsek bu iş tamamdır.:)
|
herşeyde bir hayır vardır kismet değilmiş artık var gücümüzle lige asılmak olacak kupadan elenmeyi avantaja cevirebiliriz tabi bunlar futbolcuların elinde.
|
[B]YAZIK OLDU !..[/B]
ÖNCE ALANYASPOR'U TEBRİK EDİYORUZ. SONRA DA, İŞİ CİDDİ ALMAYANLARI VE HELEDE TRABZONSPOR'LULARA KONUŞMA HAKKI DOĞURDUKLARI İÇİN SORUMLULAR KİMSE ONLARI KONUYU DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM. ASLINDA KAÇAN ÇOK BÜYÜK BİR FIRSATTIR. ŞU PARASIZ ZAMANIMIZDA, TARAFTARDAN VE SİVASSPOR'U SEVENLERDEN PARA TOPLAMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ BİR DÖNEMDE FEDERASYONDAN GELECEK TOMAR TOMAR PARALARI ELİMİZİN TERSİYLE GERİ ÇEVİRDİK. YARIN BİRGÜN KALKIPTA İNŞALLAH, FUTBOLCULARIN PARALARINI ÖDEYEMİYORUZ GİBİ BİR BEYANATLA KARŞILAŞMAYIZ ! ... AMA MORAL BOZMAK YOK, BU TAKIM LİGDE ADINDAN ÇOK FAZLA SÖZ ETTİRİR MERAK ETMEYİN. BAŞARILAR VE GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR. . |
Hayırlısı olsun ama ben sivasa yakıştıramadım.
|
[QUOTE=UTKUM_58;253918]bosverin takmayin arkadaslar fortis turkiye kupasinda oynasak ne olur oynamasak ne olur canlari sagolsun kaybetiler iste.lige asilsinlar uefaya kalalim yeter.BULEN HOCANIN BIR BILDIGI VAR DEMEKKI:NEDEN DERSENIZ MACA YEDEK AGIRLIKLI CIKMIS saglik olsunnnnn CANLARI SAGOLSUN PASALARIN ASLANLARIN ;BIDAHAKINE INSALLAH OK::SIKMAYIN CANINIZI RAHAT OLSUN::[/QUOTE]
Kardeş dediğin doğru ancak insanın canını sıkan nokta Bülent hocamızın maçtan evvel ''final oynamayı hedefliyoruz'' deyip, daha sonra maça yedek ağırlıklı çıkıp daha guruplara kalamadan veda etmek insanın canını sıkıyor. Öyle değil mi, eğer kupayı ciddiye almıyorsan neden hedefimiz final oynamak deyip insanları beklentiye sokuyorsun? Neyse, her halükarda biz futbolcularımızı da Bülent hocamızı da destekliyoruz. Allah yardımcıları olsun... Umarım Bursa maçında ikici şoku yaşmayız! |
dostum sivas yedekle çıkmadıkı..bütün kozları sahadaydı.bir iki tane olur bırakta olsun..takım saldırdı posızyonza gırdı ama atamadı.atamadıgından cok bızımkıler sıper oldu onune..bence hocaya suc yok
|
[B]Böyle yenilgilere alışmak lazım büyük takım olma yolunda böyle çelmeler her zaman yiyeceğiz önemli olan yıkılmamak ve kendini toparlayabilmektir. Sağlık olsun lige önem veririz bizim için daha iyi oldu aslında.[/B]
|
bizim için önemli olan lig'dir. kupayla beraber ligi götürmek biraz zordur.
|
Bu maça gittim Sivasspor cok kotu bir futbol ortaya koydu ben bile alnyaspora nasıl yenıldıgımıze inanamıyorum yanı takım sankı dokuluyordu 2. ligin b kategorisinde bulunan bir takıma nasıl yenılebılırız yanı oyuncularında bu macı ciddiye almamasından dolayı oldu boyle bırsey. birde kadro degısıklıgınden dolayı orta sahada mohammedin olmaması defansta sedat bayrak niye yoktu. Bunu en iyi Bülent uygun bilir.
|
sağlık olsun arkadaşlar alanyayı küçümsemeyelim adamları izledim geçenyılda ii diler
|
eywallah abı..bu sene evimizdeki 4 maçı aldık hiç gol yemeden..sivas maçı 5. mactı ve yıne yemedık evımızde ıyıyız
|
[B][COLOR="Indigo"]3 yıldır Trabzon kaç kere yenmiş bizi canım bak bakıyım bir istatistiklere[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:34. |