![]() |
Cevap: Hangi Yabancılar Akılda Kaldı?
Michael Petkoviç
Ricardo Dos Santos Anderson Fran Sergio Raymond Kalla Daniel Carvalho Pini Felix Balili İvan Chetkov Kanfory Sylla Nordin Wooter Ilgar Gurbanov Diallo bu üsttekileri hatırlıyorum. Bernard Okorovonta sanırım pek oynatmadı bu adamı Dennys Richard ı hatırlamıyorum |
Dos Santos Anderson Brezilya
Fransergio Bastos Brezilya Pini Felix Balili İsrail Raymond Kalla Kamerun Michael Petkoviç Avustralya Nordin Wooter Hollanda Fabrıcıo Carvalho Pereıra Brezilya Simon Colosimo Avustralya Karim Saidi Tunus İvan Petrov Cvetkov Bulgaristan Mamadou Diallo Gine Kanfory Sylla Gine [B]Sergio Oliveira Brezilya [/B] Herve Germain Tum Kamerun Fabio Alves Da Silva Bilica Brezilya Yannick Kamanan Fransa Akeem Oriyomu Agbetu Nijerya Pierre Emmanuel Mbemba Kongo Hamer Bouazza Fransa (Cezayir asıllı) Bruno Zita Mbanangoye Gabon Dennis Pena Lemago Brezilya Edson Arauja Da Silva Brezilya = bunları hatırlamıyorum Bernard Okorowanta Nijerya =bu ise sanırım çok az oynatıldı öyle aklımda kaldı ama tam olarak bilmiyorum |
İlk 5 yaparsak 1.Bilica 2.Kamanan 3.Balili 4.Tum iyi oyunlarıyla,5.Bouazza da garip transferiyle akıllarda kaldı benim fikrim.Cvetkov ile Saidi yi de unutmamak lazım.
|
sivasta yabancı akılda kalan en iyi oyuncular nordin woter ve bilica
|
bilica
tum sylla diallo balili gurbanov vay be bir zamanlar sivassporda takım gibi takımmış. |
[QUOTE=ozbss07;559512]Dos Santos Anderson Brezilya
Fransergio Bastos Brezilya Pini Felix Balili İsrail Raymond Kalla Kamerun Michael Petkoviç Avustralya Nordin Wooter Hollanda Fabrıcıo Carvalho Pereıra Brezilya Simon Colosimo Avustralya Karim Saidi Tunus İvan Petrov Cvetkov Bulgaristan Mamadou Diallo Gine Kanfory Sylla Gine [B]Sergio Oliveira Brezilya [/B] Herve Germain Tum Kamerun Fabio Alves Da Silva Bilica Brezilya Yannick Kamanan Fransa Akeem Oriyomu Agbetu Nijerya Pierre Emmanuel Mbemba Kongo Hamer Bouazza Fransa (Cezayir asıllı) Bruno Zita Mbanangoye Gabon Dennis Pena Lemago Brezilya Edson Arauja Da Silva Brezilya = bunları hatırlamıyorum Bernard Okorowanta Nijerya =bu ise sanırım çok az oynatıldı öyle aklımda kaldı ama tam olarak bilmiyorum[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Bu listede eksiklik var mı acaba ?[/COLOR][/B] |
balili tum sylla petkovic ve bouzzza
|
Bruno Zita Mbanangoye iş yapacak gibi. İlk maçında güven verdi.
|
(L)bilica(L) baska adam bilmem
|
bende akil kalmadi bilicadan baska o adamdan busenede yaralanmaliydik
|
yazıkkı kamanan küstürülüyor..bugun erken gırmesı ıbrahım sahının sakatlanmasıyla alakalıydı.balılıden sonra kamananında basını yıyecek..
|
Raymond Kalla --> Süper Bi Stoperdi 1 sezeon oynadı ama gerçekten harkaydı nie gitti hala anlamış değilim keşke daha uzun seneler hizmet verbilseydi sivasa
Noordin Wooter --> Süper bi Yetenek di Sivas gelen en ii oyuncalardan bi tanesiydi galibaa ister tekniği oynuyuşu ister imajı olsun tam bir futbolcu duruşu wardı ama ne yazık ki ondan da çok az yararlandık :mad: Pini Balili --> diyicek laf bulamıyorum artık sivasla bütünleşmişti :mad::mad: Herve Tum --> Kara Boğa Sivas ta geçen sezon mükemmel bi futbol oynadı ama bom boş bi şekilde ibb ye verdiler gerçekten adamın emeğine yazıkk çok yazık ettiler tuma Syla--> konfory tam bi görev adamıydı gerçektenn nereye koysan oynayan harika bi oyuncuydu ama onunda böyle bi şekilde gönderilmesi beni çok üzdü Ivan Chetkov --> tam Bir profesyonel yeni açılmaya başlamışken gönderildi hemde kasımpasaya 4 gol atmıştı keşke hiç gitmeseydii:mad: Anderson Ricardo Dos Santos --> Yıldızı Sivas la parladı iiydi de ama sonra rizeye satıldı kalsa çok daha ii olurdu şimdi es es de sürünüyo yazık Fransergio Bastos --> Aynı şekilde sivassporda çok iiydi defansta defansın önünde ii işler çıkartıyodu. satıldıktan sonra o da bitti kasımpaşayla küme düştü koceliyle küme düştü şimdi nerde allah bilir |
ALLAHIM BİNKERE SÜKÜRLER OLSUN SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR
|
[B][COLOR="Indigo"]Bakalım ilerde Suleyman Keita, Nabil Taider , Elrio Van Heerden , Agbetu ve Aubey için neler diyeceğiz. [/COLOR][/B]
|
KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ.. EN GÜZELİ SENİN KADAR SEVİLMEDİ .. SİVASSPOR'UM
ANDERSON-FRANSERGIO-LAMEGO-BALİLİ-KALLA-PETKOVİÇ-EDSON DA SİLVA- WOOTER-PAREIRA-COLLOSİMO-SAİDİ-CVETKOW-DİAOLLO-SYLLA-OKOROWANTA-OLIVİERA-TUM-BİLİCA-KAMANAN-AGBETU-MBEMBA-BOUZZA-MBANANGOYE-KEITA-TAİDER-VAN HEERDEN VE AUBEY |
:D kalla'yi tek gecerim harbidende
|
alin size kalla nerde oldu burda yaziyo sivasspor bu futbolcuyo vfl bochum dan almis bence ozamanlar süper bir transfer yapmis sivasspor
bir tavsiye sivasspor almanyanin 1 liginde futbolcu almaya calissin hep Kalla transfermakt [url]http://www.transfermarkt.de/de/spieler/1594/raymond-nkongo-kalla/transferdaten.html[/url] [url]http://www.transfermarkt.de/de/spieler/1594/raymond-nkongo-kalla/transferdaten.html[/url] [url]http://www.transfermarkt.de/de/spieler/1594/raymond-nkongo-kalla/transferdaten.html[/url] |
Simon Colosimo da iyi futbolcuydu
|
[B][COLOR="Indigo"]Lucien Aubey ve Bruno Zita Sivasspor formasıyla bugün ligin son maçında son kez oynadılar tahminim. [/COLOR][/B]
|
Benim aklımda kalan tek yabancı İngiltereden gelmişti Cezayir asıllımı neydi. 1 maç oynadı ülkesine gitti.Sivası beğenmemişti adıNI ŞU AN HATIRLAMIYORUM
|
Eğer bir takıma yabancı oyuncu alınacaksa ,yabancı oyuncu mutlaka elindeki yerli oyunculardan daha iyi ve daha kaliteli olmalı...Sivasspora onlarca yabancı oyuncu geldi geçti ama hala herkes Bilica'dan ve Wooters den bahsediyorsa demekki alacağın yabancılarda en az bu oyuncular kadar iyi olmalı..Yabancı transferi laf olsun diye,kontenjan dolsun diye yapılmamalı...Bu yıl yabancılardan istenilen verimi alamdı sivasspor ,inşallah önümüzdeki yıl takıma direkt katkı sağlayacak oyuncular alırız...
|
TEK İSİM OLARAK BALİLİ AMA İKİ YE PETKOVİÇ SALGİTSİN KALANI HEP HAZIRCI OLDULAR BUN LARA BEN KENDİ ADIMA TEŞEK KÜR EDRİM TARAFTAR OLARAK,,APL ,ERENLER,,
|
bencede kalla ve nordın cok ıyı futbolcularrrdııı sımdı deee bhencee tita-anqaradan cihan-kalecideee aykut-ve sonraa braga ve youla
|
[QUOTE=şarkışla 58;630013]Benim aklımda kalan tek yabancı İngiltereden gelmişti Cezayir asıllımı neydi. 1 maç oynadı ülkesine gitti.Sivası beğenmemişti adıNI ŞU AN HATIRLAMIYORUM[/QUOTE]
[B][COLOR="indigo"] Hatırlayamadığınız oyuncu Bouzza idi. Aslında listeyi güncellemek lazım tam olarak. [/COLOR][/B] |
karim saidi
tunuslu kiralik stoper gelmisti galiba saidi idi ismi tam hatirlayamiyorum ama o.. |
Simon Colosimo-Bilica- ve Wooter
|
[B][COLOR="Indigo"]Herhalde Suleyman Keita da bu listeye girebilir performansını geliştirirse.[/COLOR][/B]
|
nordin wooter, ricardo anderson dos santos, fabio alves da silva bilica ve ivan chetkov
|
[B]balili sylla diallo tum bilica [/B]
|
HERVE TUM DA UNUTULMUŞ SANKİ.
1 NUMARA BALİLİ 2 NUMARA HERVE TUM |
baliliyi kimse unutamaz ivan chetkov un da sivasta trabzona attığı golü unutamam kaleciyi soğuk zemine yatırıp atmıştı :D diğeri ise sylla o da iyi işler yapıyodu zamanında
|
balili kendisine bakmadı, futboldan uzaklaştı yazık etti, onu unutamayız
daha sonra herve tum ve kanfory sylla geliyor, ayrıca kasımpaşa 4 tane birden atan cvetkov elbette, bir de muazzam transferimiz bouzza! :D:D:D bunu hiç unutmayacağız. :D |
[B][COLOR="Indigo"]Aradan geçen yıllarda unuttuğumuz isimler varsa bunları belirleyerek şu ana kadar gelen bütün yabancı oyuncuları listelemek gerekir aslında. [/COLOR][/B]
|
Selam yigidolar en saglam yabanciyi unuttun herve Tum.
Akilda kalanlar :diallo,sylla,balili,anderson fena degildi,petkovic... |
bencede herve tum unutulmus hıc unutulmıcak bı ısım...azmı ızledık guzel gollerını
|
BENCE RİCARDO DOS SANTOS ANDERSON GİTMEMELİYDİ PİVOT SANTRAFOR HER ZAMAN TAKIMDA BULUNDURULMALI...
|
BALİLİ'yi tek geçerim... 55 metre top sürüp, Trabzonspor'u yıkması asla unutulacak gibi değil. Mehmet Yıldız ile çok güzel anlaşıyordu..
|
hepside akillarda....................................
|
KALLA vs CVETKOV.......................
|
[B][COLOR="Indigo"]Herve Tum'un yeri hala doldurulamadı bence..[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:21. |