![]() |
-->: SİVASSPOR:1 KAYSERİ:0
[B]İkinci yarı oynadık ve de yetti açıkcası... Kurduğumuz baskı bize golü getirdi... Artık şurası bir gerçekki takım kendine güveniyor ve ne olursa olsun golü atacağını biliyor... Hepsine teşekkürler bize bu gururu yaşattıkları için...[/B]
|
--->: SİVASSPOR:1 KAYSERİ:0
BU GALİBİYET ÇOK ANLAMLI OLDU VE BİRİLERİNE GÖNDERME BAŞARIMIZI ÇEKEMİYENLER UTANSIN
|
[COLOR="Indigo"][B]ılk yarı pek atak deıldık ama ıkıncı yarı gercekten cok qusel oldu.mactaydım o soqukta stad full denecek qıbıydı ama hıc ses cıkmadı qol qelene kadar o soqukta orda bulunuosanız bıraz ses cıkartın ya yemın ederım bu yuzden maca gıtmek ıstemıorum.bulent uyqun un bı acıklaması vardı hava soguktu ya usememek ıcın hıc deılse oldugunuz yerde zıplayın hem ısınırsınız dıe cok mantıklı bence. sıvassporumuza basarılar [/B][/COLOR]
|
[B]güzel maç oldu kazanmayı bildik Allah yolumuzu açık etsin[/B]
|
çok sevindim.
1-0 iyi oldu. |
-->: SİVASSPOR:1 KAYSERİ:0
ben gerçekten çok sevindim..erzurumda kahvede 2 kayserili bir de ben vardım..gol atıp çılgınca sevinince gayserililerin bana nasıl gıpta ile baktıklarını görmeliydiniz..
|
BU DERBİ UNUTULMAZ.3 PUANI İYİ KURTARDIK.
|
anadolu derbisi olduğu için çok çekişmeli geçti 3 puanı alması bildik liderlik yolun emin adımlarla ilerliyoruz
|
sivassporumuz her zamanki gibi süperdi ama yine deplasmandan gelen taraftar hiç susmadı tebrikler...
sivas taraftarı kendine yakışanı yapmadı. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:56. |