![]() |
--->: Sivasspor`a Şiirler/Şarkılar
TOROSLARA DAYANIR DAĞLARIMIZ
DENİZLERE DÖKÜLÜR IRMAĞIMIZ ATAMIZDAN ARMAĞANDIR YİĞİDOLARDIR LAKABIMIZ... GELİYOR SİVAS BAKINIZ BİRAZ İŞTE GELDİ KIRMIZI BEYAZ... KANARYAYI SUSTURACAĞIZ ASLANI TERBİYE EDECEĞİZ KARTALI YUVADAN UÇURACAĞIZ TRABZONU TAKASI İLE BATIRACAĞIZ... GELİYOR SİVAS BAKINIZ BİRAZ İŞTE GELDİ KIRMIZI BEYAZ... SÜPER LİGDE ESECEĞİZ BÜTÜN RAKİPLERİ EZECEĞİZ BEKLE BİZİ AVRUPA YAKINDA SENİDE TİTRETECEĞİZ... GELİYOR SİVAS BAKINIZ BİRAZ İŞTE GELDİ KIRMIZI BEYAZ... KIRMIZI BEYAZ RENKLERİMİZ BÜKÜLMEZ ÇELİK BİLEĞİMİZ FUTBOL TARİHİNE YAZACAĞIZ ANLI ŞANLI SİVAS IMIZI.... GELİYOR SİVAS BAKINIZ BİRAZ İŞTE GELDİ KIRMIZI BEYAZ.......... (bu şiir alıntıdır)!!!! |
ŞAMPİYONLUK YOLUNDAYIZ
[CENTER][B]Şampiyonluk yolundayız slaytını izlemek için; [/B]
[url=http://rapidshare.com/files/86282060/__350_AMP__304_YONLUK_YOLUNDAYIZ_SUNUM_Sunu4.pps.html][B][COLOR="Red"]LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ[/COLOR][/B][/url][/CENTER] |
SELAM SİVAS SPORA HELAL SİVAS SPORA
Şu "Sivas"ın yolları tozlu dumanlı idi
Tarihinde de Sivas hep böyle şanlı idi İnanmıştı bir kere zaten inançlı idi Varacağı son hedef şampiyonların ligi Tarihi ilçelerinden çok güzeldir Divriği Cesurdur,yüreklidir,"Sivas"ımı n yiğidi Suyu havası temiz,sağlam adam yetişir Atanın gösterdiği hedefe o mutlaka erişir Gel beraber görelim ne yazar meydanında Cumhuriyetin temelini attık biz burada Dört eylül'de kongreyi topladı M.Kemal ATA İşte o günde yeniden yazıldı tarih orada Yiğido derler ona ekmeğini çıkarır taştan Şampiyon pehlivanlar çıkar o güzelim "Sivas" tan Bir kaçını sayayım başaltıdan ve baştan Ahmet Ayık,Hamza Yerlikaya,Hayrettin Gülaçtı,Hasan Karaman Süs Musatafa,sende de vardır bu ruh elbet, Doğanşar,Darıkol,Ortaköy,var olsun ilelebet Vardır yöremde binlerce ziyaret mabet Bu vatana millete hizmet edenin gideceği yer cennet Odyakmaz Mecnun başkan seni unuturmuyuz Fark yok aramızda hem hemşeriyiz aynı soyluyuz Ortaköyü iyi biliriz yakın komşuyuz Şahlandı yiğido oldu tek yürek,durmaz yürürüz Bülent Uygun hoca uygun "Sivas"a Gözü tok futbolcuları istemez parsa Bilir az ile yetinmesini elde ne varsa Selam olsun bir daha spor yapanlara "Edirne" den "Kars"a |
Mükemmel mısra ve dizeler.Bu eser acaba sizin kendi eseriniz mi ?
|
--->: SELAM SİVAS SPORA HELAL SİVAS SPORA
[QUOTE=NAİL DEMİRAL;309327]Şu "Sivas"ın yolları tozlu dumanlı idi
Tarihinde de Sivas hep böyle şanlı idi İnanmıştı bir kere zaten inançlı idi Varacağı son hedef şampiyonların ligi Tarihi ilçelerinden çok güzeldir Divriği Cesurdur,yüreklidir,"Sivas"ımı n yiğidi Suyu havası temiz,sağlam adam yetişir Atanın gösterdiği hedefe o mutlaka erişir Gel beraber görelim ne yazar meydanında Cumhuriyetin temelini attık biz burada Dört eylül'de kongreyi topladı M.Kemal ATA İşte o günde yeniden yazıldı tarih orada Yiğido derler ona ekmeğini çıkarır taştan Şampiyon pehlivanlar çıkar o güzelim "Sivas" tan Bir kaçını sayayım başaltıdan ve baştan Ahmet Ayık,Hamza Yerlikaya,Hayrettin Gülaçtı,Hasan Karaman Süs Musatafa,sende de vardır bu ruh elbet, Doğanşar,Darıkol,Ortaköy,var olsun ilelebet Vardır yöremde binlerce ziyaret mabet Bu vatana millete hizmet edenin gideceği yer cennet Odyakmaz Mecnun başkan seni unuturmuyuz Fark yok aramızda hem hemşeriyiz aynı soyluyuz Ortaköyü iyi biliriz yakın komşuyuz Şahlandı yiğido oldu tek yürek,durmaz yürürüz Bülent Uygun hoca uygun "Sivas"a Gözü tok futbolcuları istemez parsa Bilir az ile yetinmesini elde ne varsa Selam olsun bir daha spor yapanlara "Edirne" den "Kars"a[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]Gerçekten Harika ağzınıza Yüreğinize Ayrıca emeğinize sağLık Tşk Ler....Abi[/COLOR][/B][/FONT] |
YİĞİDOYUM TA EZELDEN
YİĞİDOYUM TA EZELDEN
Yiğidoyum ta ezelden canımsın Sivas spor’um Yüreğimde sevgin ayrı her dem seni solurum Rengimiz kırmızı beyaz üç yıldızdır gururum Otuz sekiz yıldan sonra süper ligde tahtsın sen Hiç bir takım yiğidomu tahtından indiremez Şimdi en üst sıradadır ulusal basın görmez Takdir edip alkışlamaz her nedense bilinmez Aslanlarım süper ligde listede sultansın sen Hani o çocukluğum da Dört Eylül Stadımız Coşku ile gelirlerdi bütün kadınlarımız Büyük küçük hep coşardık termoslarda çayımız Dönerdik kısık seslerle anılarda varsın sen Maç bitiminde açardı İstasyon Caddesinin Kaldırımlarında sanki gülistan bahçesinin Gülleri taraftarlardı erkek bayan hepsinin Bir bütündü yürekleri tek aşkları sendin sen Yiğidoyum demiştim ya onurum gururumsun Yiğidin harman olduğu Sivas’ımın onurusun Sonsuza dek yanındayız isterse bedenim solsun Akar kanımdan üç yıldız varsa yoksa sensin sen Kızılırmak senle coşsun başarın hiç bitmesin Varsa seni kıskananlar işleri rast gitmesin Taraftarın seninledir sonsuza dek bilesin Başarına başarı kat takımlarda teksin sen Yiğidolar takımını her zaman desteklesin Şu andaki konumunu kimselere vermesin Tutuşalım hep el ele, sevgimiz hiç bitmesin Sabiha’dan selam size Sivas spor’um cansın sen SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair SİVAS |
--->: YİĞİDOYUM TA EZELDEN
[QUOTE=Sabiha Serin;309535]YİĞİDOYUM TA EZELDEN
Yiğidoyum ta ezelden canımsın Sivas spor’um Yüreğimde sevgin ayrı her dem seni solurum Rengimiz kırmızı beyaz üç yıldızdır gururum Otuz sekiz yıldan sonra süper ligde tahtsın sen Hiç bir takım yiğidomu tahtından indiremez Şimdi en üst sıradadır ulusal basın görmez Takdir edip alkışlamaz her nedense bilinmez Aslanlarım süper ligde listede sultansın sen Hani o çocukluğum da Dört Eylül Stadımız Coşku ile gelirlerdi bütün kadınlarımız Büyük küçük hep coşardık termoslarda çayımız Dönerdik kısık seslerle anılarda varsın sen Maç bitiminde açardı İstasyon Caddesinin Kaldırımlarında sanki gülistan bahçesinin Gülleri taraftarlardı erkek bayan hepsinin Bir bütündü yürekleri tek aşkları sendin sen Yiğidoyum demiştim ya onurum gururumsun Yiğidin harman olduğu Sivas’ımın onurusun Sonsuza dek yanındayız isterse bedenim solsun Akar kanımdan üç yıldız varsa yoksa sensin sen Kızılırmak senle coşsun başarın hiç bitmesin Varsa seni kıskananlar işleri rast gitmesin Taraftarın seninledir sonsuza dek bilesin Başarına başarı kat takımlarda teksin sen Yiğidolar takımını her zaman desteklesin Şu andaki konumunu kimselere vermesin Tutuşalım hep el ele, sevgimiz hiç bitmesin Sabiha’dan selam size Sivas spor’um cansın sen SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair SİVAS[/QUOTE] ABLACIM ELİNİZE SAĞLIK, TEK KELİMEYLE SÜPER, İNŞALLAH MAÇDAN SONRADA BİR ŞİİRİNİZİ BURADAN İZLERİZ.. |
--->: BÜYÜK OLMANIN ZORLUKLARI?
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;304589][B][COLOR="Red"]ŞEYH EDEBALİ'NİN
OSMANLI DEVLETİNİN KURUCUSU ve DAMADI OSMAN GAZİ'YE VASİYETİ: [/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]Ey oğul, artık Bey’sin! Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Güceniklik bize, gönül almak sana. Suçlamak bize, katlanmak sana. Acizlik bize, hoşgörmek sana. Anlaşmazlıklar bize, adalet sana. Haksızlık bize, bağışlamak sana...[/COLOR] [COLOR="Blue"]Ey oğul, sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz. Şunu da unutma; insanı yaşat ki devlet yaşasın. [/COLOR] [COLOR="Purple"]Ey oğul, işin ağır, işin çetin, gücün kula bağlı. Allah yardımcın olsun... Güçlüsün, kuvvetlisin, akıllısın, kelamlısın! Ama; bunları nerede, nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgarında savrulur gidersin. Öfken ve nefsin bir olup aklını yener. Daima sabırlı, sebatlı ve iradene sahip olasın! Dünya, senin gözlerinin gördüğü gibi değildir. Bütün bilinmeyenler, feth edilmeyenler, görünmeyenler, ancak sen faziletli ve ahlaklı olursan gün ışığına çıkacaktır.[/COLOR] [COLOR="Red"]Ey oğul ! Ananı , atanı say ! Bereket büyüklerle beraberdir. İnancını kaybedersen , yeşilken çöllere dönersin. Açık sözlü ol ! Her sözü üstüne alma ! Gördüğünü görme ! Bildiğini bilme ! Sevildiğin yere sık gidip gelme ! [/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]Ey oğul ! Üç kişiye acı : Cahil arasındaki alime , zenginken fakir düşene,ve hatırlı iken itibarını kaybedene[/COLOR]. [COLOR="Indigo"]Ey oğul! unutma ki, yüksekte yer tutanlar, aşağıdakiler kadar emniyette değildir. Haklıysan mücadeleden korkma !...[/COLOR][/B] [B] ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLAR DİYECEKKİ BU NE ALAKA BİZ BÜYÜRKEN KIRICI OLMAYALIM DİĞERLERİ GİBİ ALTTAKİLERİ HOR GÖRMEYELİM BAZI YORUMLARA BAKIYORUM RAKİPLERİ ÇOK KÜÇÇÜK GÖRMEYE BAŞALDIK BEN TECRÜBELERİME DAYANARAK DİYORUMKİ BÜYÜKLÜK HOR GÖRMEMEKTİR KÜÇÜMSEMEKTİR KIRICI OLMAK DEĞİL YAPICI OLMAKTIR ŞU ANDA SİVASSPORUMUZ HAYAL ETTİĞİMİZ YERDE HAYYELERİMİZİN GERÇEK OLDUĞU BİR GÜNDEYİZ VE BU HAYELERİN DEVAMI İÇİN DAĞA YAPICI VE DAĞA GÜÇLÜ BİRLİK OLMALIYIZ [/B] [COLOR="Red"][B]KİM BÜYÜKSE BÜYÜK SİVASLININ KALBİNDE TEK BÜYÜK SİVASSPOR BAŞKA YOK [/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]EVET BUGÜN GELDİ ÇATTI BÜYÜK OLMAK YOLUNDA HEDEFLER YAVAŞ YAVAŞ GELİYOR BÜYÜKLÜK SADECE GALİBİYET DEĞİLDİR UNUTMAYALIM BUGÜN HERKEZ SİVASSPORU DESTEKLİYORSA ONURLU GURURLU DURUŞUMUZDUR BU DURUŞU BUGÜN TARAFTAR OLARAK DA GÖSTERMELİYİZ BUGÜN ALLAH KORUSUN MAĞLUP OLMA DURUMUNDA BİLE BU TAKIMI ALKIŞLAMAIYIZ VE HİÇ BİR TAKIMDAN ANTİPATİ TOPLAMADAN YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ HAYDİ SİVASSPORUM SEN KUPALARLA DEĞİL DURUŞUNLA ZATEN BÜYÜKSÜN BUGÜN EZ KANARYAYI AL 3 PUANI ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN [/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]NOT : BU KONU ASLINDA ŞİİR DEĞİL BÜYÜKLĞÜ ZORLUKLARI YANİ LİDER OLDUK DİYE DİĞERLERİNİ HOR GÖRMEYELİM DİYE BİR DEYİMDİR CANIMIZ SAĞ OLSUN SAĞLIK OLSUN [/B][/COLOR] |
Recep abi çok güzel açıklama yapmışsın.
Bende derimki ayağımız yere sağlam basmalı, sana katılıyorum kimseyi küçük görmemek lazım ve antipati toplamayalım konuşmalarımıza ve söylemlerimize dikkat edelim kendimizi bilip havalara girmeyelim. |
arkadaslar siirleriniz guzel devami gelirse dahada iyi olacak
|
hepsi çok güzel şiirler çok beğendim devamını bekliyoruz...:D...
_______________________ nuri_58 |
cok guzel olmus arkadasim eline saglik
|
[B]Çok Güzel Şiirler Elinize Sağlık Gardaş.[/B]
|
--->: SELAM SİVAS SPORA HELAL SİVAS SPORA
Saygı değer hanım efendi;
İlginize teşekkür eder,başarılar dilerim..Mutluluk dileklerimle.. |
Teşekkürler yiğido, bunlara ihtiycımız var zamanla olgunlaşıp dilere dolanacak marşlarımız olacak. Olacak!
|
SİVASSPORVE SİVAS HAKKINDA GÜZEL SÖZLER YAZALIM...
SİVASSPORUMUZA VE SİVASIMIZA AİT GÜZEL SÖZLERİ BURADA PAYLAŞALIM.......
|
--->: SİVASSPORVE SİVAS HAKKINDA GÜZEL SÖZLER YAZA
[B][COLOR="Red"]
Sivaslısın Gardaş Tanıdım Seni; Nerdensin Gardaş Söyle İlçeni Bilirim Ben SiVASımdan Göçeni Gardaş SİVAS'ın Neresindensin? Demirim Çeliğim Sana Emanet;Yiğitlik Var Sende Etmezsin Minnet Çalışkan;Hatırnaz Hem Dost Hemde Mert;Gardaş DİVRİĞİ'nin Neresindensin? Kanımız Kırmızı Beyaz;Başkanımız MECNUN ODYAKMAZ;Sivaslıyız Yiğidoyuz;4 EYLÜL Mabedimiz İstanbuL'Lu DeİLızki aLtımızda POrsche oLsun,anTaLYaLı deıLızKİ koluMuzda naTA$a oLsun ee SiVaS'LıyıZ bırakTa kaFamıZ güsEL oLSuN BİR GUN HERKES SİVASSPORLU OLMASIN! BIRAKIN O GURUR SİVASLI DOĞANLARA KALSIN PİSKOPATIN BABASIYIM BOZKURTUN TEK SAHİBİYİM ÖVUNMEKTE ÇOK HAKLIYIM ÇUNKU SAPINA KADAR SİVASLIYIM!!![/COLOR][/B] |
[QUOTE=yigidomustafa58;319876][B][COLOR="Red"]
Sivaslısın Gardaş Tanıdım Seni; Nerdensin Gardaş Söyle İlçeni Bilirim Ben SiVASımdan Göçeni Gardaş SİVAS'ın Neresindensin? Demirim Çeliğim Sana Emanet;Yiğitlik Var Sende Etmezsin Minnet Çalışkan;Hatırnaz Hem Dost Hemde Mert;Gardaş DİVRİĞİ'nin Neresindensin? Kanımız Kırmızı Beyaz;Başkanımız MECNUN ODYAKMAZ;Sivaslıyız Yiğidoyuz;4 EYLÜL Mabedimiz İstanbuL'Lu DeİLızki aLtımızda POrsche oLsun,anTaLYaLı deıLızKİ koluMuzda naTA$a oLsun ee SiVaS'LıyıZ bırakTa kaFamıZ güsEL oLSuN BİR GUN HERKES SİVASSPORLU OLMASIN! BIRAKIN O GURUR SİVASLI DOĞANLARA KALSIN PİSKOPATIN BABASIYIM BOZKURTUN TEK SAHİBİYİM ÖVUNMEKTE ÇOK HAKLIYIM ÇUNKU SAPINA KADAR SİVASLIYIM!!![/COLOR][/B][/QUOTE] çok güzel sözler.ağzına sağlık güzel yazmışsın. |
58 biz bu alemde tekiz kralına değil alayına gideriz.
|
Kendimi bildim bileli;
Onur duydum daima SİVASLI olmamla. Kimseyi yargılamadım sen şusun sen busun diye tavrımla. Ne bir laf ne bir söz söyletmedim SİVAS'ıma. Daima gurur duydum SİVAS'lı olmamla. Hasret çeksemde daima SİVAS'a SİVASSPOR'uma Kendi kendime diyordum bir gün bu hasret bitecek diye. Hasret kalanlar , özlem duyanlara, gurbetlik çekenlere, Bütün insanlığa şu ARŞ-I aleme birlik ve beraberlik içinde bütün düşmanlara inat bu yeryüzünde... |
SİVAS SPOR İÇİN SLOGANLAR
SİVAS SPOR İÇİN SLOGANLAR
CUMHURİYET KENTİ COŞACAK BUGÜN YİĞİDO GOLLERİ ATACAK BUGÜN GALİBİYET BİZİM OLACAK BUGÜN DÖRT EYLÜL STADI GÜLECEK BUGÜN ANAMIZ ABLAMIZ SİZ HOŞGELDİNİZ STADYUMA PEMBE GÜLLER SERDİNİZ HEPİMİZE BUGÜN MORAL VERDİNİZ BEKLERİZ HAFTAYA YİNE GELİNİZ VURUN DAVULLARA YER GÖK İNLESİN SİVAS’IN SESİNİ DÜNYA DİNLESİN HAYDİ SİVAS SPOR GOLLERİN GELSİN ÜLKEMİZ HEP SENİ ÇOK TAKDİR ETSİN BUGÜN DÜĞÜN BAYRAM OLACAK BİZE ŞAMPİYONLUK BİZİM VERMEYİZ SİZE İŞTE YUMRUK OLDUK GELDİK DİZ DİZE SİVASSPOR KRAL GELMESİN GÖZE YAŞA BÜLENT HOCA İYİ Kİ VARSIN YİĞİDO GOL ATSIN GÖNLÜMÜ SARSIN DALGA DALGA RAKİPLERİ SARARSIN YAŞA BÜLENT HOCA İYİ Kİ VARSIN KIRMIZI BEYAZDIR RENGİMİZ BİZİM ÜÇ YILDIZ BAYRAKTIR ŞANIMIZ BİZİM BUGÜN GÜLECEKTİR YÜZÜMÜZ BİZİM ALKIŞLASIN SENİ BÜTÜN TÜRKİYE SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair SİVAS [email]sabiha_serin@mynet.com[/email] Saygıdeğer üyelerimiz Sivasspor'umuzun gerek kendi sahasında ve gerekse bütün deplasman maçlarında siz taraftarlarımızın Sivasspor maçlarında coşku ile söylemeniz için bu sloganları yazdım.Umarım beğenirsiniz. Yüreğimdeki Sivasspor sevgimi mısralarıma sığdıramam. Bütün Sivasspor taraftarlarımızın bu mısralarımı maçlarda okuması bana sonsuz gurur verecektir. Saygıdeğer yiğidolarımız Sivasspor-Beşiktaş maçı için öyle heyecanlıyım ki ben şimdiden yüreğimden geçenleri slogan olarak okuyasınız diye yazdım,hazırlanıyorum.Bu yazdığım sloganları çoğaltıp maça getireceğim bayanlarımıza dağıtacağım.Orada bayanlarda susmayacağız.Çevremdeki bütün bayanları Sivasspor Beşiktaş maçına getirmek için çoktan bayanlardan söz aldım.Allah nasip ederse Sivas bayanları gümbür gümbür Sivasspor-Beşiktaş maçına geliyoruz inşallah..Lütfen sizlerde ailenizdeki bayanları getiriniz .Bütün dünya Sivasspor taraftarını ve Sivasspor'umuzun başarısını alkışlasın. Yiğidin harman olduğu Sivas'ımızdan kucak dolusu selam ve saygılarımla.. |
--->: SİVAS SPOR İÇİN SLOGANLAR
[B]çok hoş şeyler emeğinize sağlık ablacım.teşekkürler[/B]
|
-->: SİVAS SPOR İÇİN SLOGANLAR
Saygıdeğer üyelerimiz
Ben yüreğimden geçenleri yazmaya çalıştım,sizlere onurla sundum. Ancak bazı mısralarıma sizler tarafından bir öneri ve eleştiri de gelirse saygı duyar, değerlendiririm. Saygılarımla... |
ÇOK GÜZEL OLMUŞ SABİHA HANIM YÜREĞİNE SAĞLIK, DEVAMINI BEKLERİZ.
|
Ellerine, kalemine sağlık Sabiha hanım. Vallahi yine döktürmüşsünüz. Faaliyetiniz içinde ayrıca teşekkürler. Sivas'ın aydınlık yüzünü maçta, tüm Türkiye'ye gösteriniz. Sizin nezdinizde Sivas'lı hanımefendilere İzmir'den kucak dolusu selam ve saygılar. Sağolun, varolun.
. |
- YİGİDOM -
-YİĞİDO’M-
Kara Kartal, bin bir renkli Kanarya Sivas spor nerde, sizi sorar ya Aslanı zirveden indirmek var ya Sırası gelecek bekle yiğido’m. Kangal ava çıkmış, gelir gerisi Döküldü gidiyor, kuşlar sürüsü Biraz pahalıymış, aslan derisi Galibiyet sürecektir, yiğido’m Anadolu, Kaplanısın biliriz Sen lider ol, biz peşinden geliriz Emin ol ki, Sivas için ölürüz Tarihler yazacak, bekle yiğido’m. Bırak Kayaturan, medya yazmasın Gerek yoktur, methiyeler dizmesin Hak yardımcın olsun, önün kesmesin Şapka çıkartacak, bekle yiğido’m Şevki KAYATURAN Tarih : 26/09/2007 |
--->: - YİGİDOM -
harika şiir sevgili hemşehrim...duygularımıza tercüman oldun...sivaslılık budur işte...
|
Sivas im gönüllerin birincisi
Türkiye liginde Bu sene şampiyon Yiğidolar ilinde Yiğidolar geliyor Şampiyonların ligine Korkun siz onlardan Anadolu yiğidinin ayak sesinden Yiğit harman olmuş Yiğidolar doğmuş Bu sene Sivasım Üç büyüklere karşı durmuş Gönüllerin birincisi Kalplerin efendisi Taht kurmuş kaplere Kalpler Sivas atar diye Gönüller onu ister Şampiyonluk onu bekler Kalpler bir atar Sivasımın içinde |
bütün şiirler süper................
|
-->: Sivasspor`a Şiirler/Şarkılar
mütişsiniz ozanların diyarından bu beklenir zaten:D:D
|
LİDERSİN SİVAS
LİDERSİN SİVAS
Burası Sivas, saha Dört Eylül, Kim olursan ol sen haddini bil, Yeter de Sivaslım kalk ayağa gül, Sen benim gönlümde lidersin Sivas… Kanaryayla Kartal elinden kaçtı, Kazananlar bile bu işe şaştı, İstemezdik ama puanlar uçtu, Sen benim gönlümde lidersin Sivas… On bir tane asker her biri başka, Bülent Uygun ile düştük bir aşka, Mecnun başkan ile her zaman keşke, Sen benim gönlümde lidersin Sivas… Kayaturan, seni severim düşte, Düşün ki Sivas’ım liderle başta, Zirveye oynuyor puanlar işte, Sen benim gönlümde lidersin Sivas… (27.04.2008-Saat :23.13) |
--->: LİDERSİN SİVAS
[B]Geçtiğimiz sezonu şiirinde çok güzel özetlemişssin....[/B]
|
çok begendim eline yüregine salık.
|
Eline Yüregine saglık Kardesim..
|
-->: LİDERSİN SİVAS
eline, emegine, agzina saglik. Cok güzel olmus. Devamini görürüz insallah.
Paylasim icin sagol. |
-->: LİDERSİN SİVAS
Saygıdeğer hemşerim
Sivasspor ancak böyle güzel anlatılabilirdi.. Yürekten kutluyorum sizi.. |
SİVASSPOR
SİVASSPOR
Önce berabere başladı lige Kocaeli’yle galibiyete ilke Hedefe gidecek gör söke söke Ligi alt üst eder bu Sivasspor. Emin adımlarla Bülent Hocayla Korkmuyoruz kim gelirse sırayla Galibiyet rüzgarıyla havayla Girdi durmaz artık bu Sivasspor. Gol dedin mi Mehmet Yıldız aklıma Ders veriyor oynadığı takıma Bizi yalnız bırakmayın sakın ha Taraftarla coşar bu Sivasspor. Otuz Ağustos da Zafer Bayramı Bayraklarla donattırdı her yanı Kayaturan sana kurban bu canı Ligde tarih yazar bu Sivasspor. Şevki KAYATURAN ( 31.08.2008-Saat : 13.04 ) |
--->: SİVASSPOR
[B]Çok güzel be hemşerim güzel olmuş...[/B]
|
çok güzel olmus gardas saolasın-------
|
güzel olmuş kardeş ellerine saglık.........
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:57. |