![]() |
--->: SİVASLI ÜNLÜLER
[QUOTE=TS58;310044][QUOTE=GS1905;310020][B]PİR SULTAN GİBİ DEGERLİ BİR OZANIMIZ WAR ALEVİLERİN EN SEVDİGİ OZANDIR[/B][/QUOTE
GARDAŞ ALEVİ-SÜNNİ KARDEŞTİR.Sen bir vatandaşlık kimlik numaranı ver bakalım.Sivaslımısın yoksa asparagasmısın. Pir Sultan'ı Sünniler de sever.SİVAS bir bütündür ayrım olmaz.[/QUOTE] ts58 kardeşim haklı bizde ayrım yoktur bende aleviyim ama ayrım yok bende geçmiş senelerde bazı olayları cıkaranlar ayrım yapanlar bizden değildir benim düşüncem kimse yanlış anlamasın... |
[QUOTE=58svs58;291934]
ONUR ŞAN[/QUOTE] Bana Onur ŞAN demeyin..:mad: ..:) |
[QUOTE=sivas_kangallı;288186]bilgi verdiğin için saol...........[/QUOTE]
hadise safiye bunlarda sivalı sdfshdgfhadgfhdsfds |
[QUOTE=sivassporummm58;288158]Kardeş Celalettin Cerrah Kütahyalı Sivaslı değil[/QUOTE]
ark sivas'ta görev yapanlarıda hemşerimiz yapıyor sanırım :D bende kütahyalı diye biliyorum sivas'ta emniyet müd.yaptı bir dönem ;) |
[QUOTE=sivaslı yıldız;316456]Bana Onur ŞAN demeyin..:mad: ..:)[/QUOTE]
seda sayan :D:D:D eeee artık oda bizim gelinimiz :D:D |
[QUOTE=yiğide58;316585]seda sayan :D:D:D eeee artık oda bizim gelinimiz :D:D[/QUOTE]
Bari sen yapma da!.. :) En acı yeri de hatırlatmışsın..:mad: ..:) |
-->: --->: SİVASLI ÜNLÜLER
[QUOTE=csahin;288179]dogrudur babasi sakarya annesi sivasli haliye sivaslidir[/QUOTE]
[B]Annesi Sivasliysa Tam sivasli sayilmaz tohum sivas olacak :D[/B] |
Sivaslı ünlü hemşehrilerimiz çok fazla,ama inşallah faydaları dokunuyordur.
Bazı arkadaşlar Sivaslı diye bazı isimleri yanlış yazmışlar benim bildiğim kadarıyla politikacı-eski bakan Ufuk Söylemezde Sivaslıdır kendisi tv de söylemişti ve Pelit pastanelerinin sahibi de Sivaslı diye duymuştum. Ama öyle kuru kuru Sivaslıyım demekle olmuyor Sivassporumuza yardımlarını bekliyoruz.:rolleyes::rolleyes: |
[QUOTE=savas58;290985]musa kuş bizim eski futbolcu fener denizli macında ikinci yarı oyuna girdi forma numarası 58 di oda sivaslı heralde[/QUOTE]
GÜLDÜRDÜN BENI YA HELAL OLSUN,KOPTUM YA... KARDES MUSA KARSLI.. EMIN OL,,EGOSPORDA BERABER TOP OYNADIK AYRICA AYIPTIR SOYLEMESI TEYZESININ KIZIYLA CIKIYORUM.. ALLAHTA SENI GULDURSUN PUHAAA |
İyi bir araştırma ama eksikleri çok.Dünya ve olimpiyat şampiyonları Ahmet Ayık ve Hamza Yerlikaya,Dünya şampiyonu Sebahattin Öztürk,Avrupa şampiyonu Sefer Baygın ve daha niceleri.Saygılarımla.
|
cem yılmaz sivaslı doğrudur.
bende bir kişi ekleyim,oğuz yılmaz onunda annesi sivaslı babası ankaralı!!! |
herkes desene sivasli burdan atmsi kolay oluyor
|
cem yılmazın sivaslı olduğunu yeni öğrendim ama bu kadar ünlü olmasına karşın takımımıza destek yok nie acaba ondan sonrada sivas'ı tebrik ediyorlar birazda yardım edin de sivassporumuz a destek olsun
|
-->: SİVASLI ÜNLÜLER
her *********m diyene inanmam lafda sivasli cok sivaslilik ozuyle sozuyle yuregiyle sivas asigi olmakdir gerisi palavra isine gelirsesivasli gelmezse degil.Gercek SIVASLI egrisiyle dogrusuyla IYI GUNDEDE KOTU GUNDEDE SIVASLI VE SIVASSPORLU OLMAKDI.
|
[QUOTE=svs_çapkın_58;317041]cem yılmazın sivaslı olduğunu yeni öğrendim ama bu kadar ünlü olmasına karşın takımımıza destek yok nie acaba ondan sonrada sivas'ı tebrik ediyorlar birazda yardım edin de sivassporumuz a destek olsun[/QUOTE]
kardeş sadece kimlikte sivas yazması sadece olay bu mesela lig tv maçları mesela şansal büyüka bir şey yapabilir yani ama belkide yapıyordur günahını almamak gerekir |
Celalettin Cerrah (1953 - .... )
1953 yılında Konya ili Akşehir ilçesinde doğdu. 1974 yılında Polis Akademisini bitirdi. Komiser Yardımcısı olduktan sonra Emniyetin çeşitli birimlerinde çalışmasına müteakip 1989 yılında Mardin İl Emniyet Müdürü olarak atandı, daha sonra sırasıyla 1990 yılında Batman İl Emniyet Müdürlüğü, 1991-1992 yıllarında Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, 1992-1995 yıllarında Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü, 1997-2000 yıllarında Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, 2000-2001 yılları arasında Gümrük Muhafaza Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcılığı, 12Aralık 2001 ve 04.03.2003 tarihleri arasında Sivas İl Emniyet Müdürlüğü görevini yaptı. 04.03.2003 tarihli Bakanlık Onayı ile İstanbul İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Halen bu görevini sürdürmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır. |
ayrıca cem yılmazın annesi de sivasl ama bir hatan var gardaş hasan kabze ankaralı
|
yurtseven kardeşler, kader .... onlarda sivaslılar hem de ismail yk koyu bir sivasspor taraftarıdır canlı yayında söylemişti....
|
cem özer--------
Sivas Bozkurt köyün'den bildiğim kadarıyla |
[B]yavuz bülent bakiler ahmet turan alkan abdullatif şener beşir ayvazoğlu gibi sivaslılarla gurur duyuyorum....şansa büyükanın sivaslılığına benzamez...[/B]
|
[QUOTE=yigiter187;317075][B]yavuz bülent bakiler ahmet turan alkan abdullatif şener beşir ayvazoğlu gibi sivaslılarla gurur duyuyorum....şansa büyükanın sivaslılığına benzamez...[/B][/QUOTE]
[B]Şansal Büyüka Sivaslı değil babası Sivas'ta memurluk yapmış O da haliyle burda okumuş...[/B] |
Vay be Rızanın Sivaslı olduğunu bilmiyordum....
|
kurtlar vadisindeki ABDÜLHEY de SİVASLI
|
sivasli olunmaz dogulur......gurcistan tiflis ten omer ...:))
|
[B]Onurjan,İsmayil Yk,Cankan Bunlar Benim Bildiklerim.![/B]
|
selamlar en iyi siyaslı sivcassporlu olandır
|
bir de tabiki MECNUN OTYAKMAZ......................
|
[QUOTE=Buraq58;324458][B]Onurjan,İsmayil Yk,Cankan Bunlar Benim Bildiklerim.![/B][/QUOTE]
ayrıca:Emel SAYIN,Tuğba ÖZAY,Tülin ŞAHİN'de SİVASLI heralde...;)... |
celattin cerrah konya akşehirli
|
eski gs li erdal keser eski bjk li kaptan necdet
|
[QUOTE=muhsin koçak;288178]doğru dostum ligtv de kendi ağzından duydum ben,celalettin cerrahın sivaslı olmadığına eminim,birde kafa kağıdında doğum yeri sivas yazıyor diye her kese sivaslı demenin ne kadar mantıksız olduğunu gösterdi sivasspor bize,sivaslı olmak için önce sivası sevmek gerekmez mi sizcede?[/QUOTE]
Ne demek oluyor anlamadim. Benim Dayim Erdogan Alkan´in, Kendisi sairdir, annesi ve babasi Sarkisla dogumlu. Kendisi Samsunda dogmus ve nufusa kayitli oldugu yerde Sivas, Sarkisla Biz 4 kardesiz, en kücügü benim, annem, babam ve kardeslerim Sivas dogumlu, ben Ankara dogumluyum. Eger ben kendimi Sivasli hissediyorsam, Sivas´liyimdir. O kadar. Ayirim yapmayin ayiptir. |
CEM YILMAZ IN AİLESİ GÜRÜN ESKİHAMAL KÖYÜNDEN OLUP KENDİ İSTANBUL DOGUMLUDUR
|
Sivas'ın ünlüsü çokta memlekette duran ünlüsü yok.. :)
|
benim için en ünlü ve büyük sivaslı takımına memleketine adam gibi sahip çıkandır. biz ne yapalım ünlüymüş sivaslıymış bilmem kaç tane işe yaramaz kişiyi. 20,000 tane ünlü var oda mesaj atanlar. onlarında isimleri belli değil olmasında
|
mesaj atan ünlü sayısı 20000 değil bazı yiğidolar 2 veya daha fazla sayıda mesaj atmıştır....
sivasın çok sayıda ünlü şahsiyeti var evet..bu şahsiyetler sivas için ne yapmıştır yada ne yapmaktadır kocaman bir soru işareti.... |
Cem Yılmaz SİVAS ın Gürün ilcesinin eskihamal koyundendır! bide arkadaslar emel sayın sivaslımıkı yaw :D
|
[quote=biyolog4;324548]mesaj atan ünlü sayısı 20000 değil bazı yiğidolar 2 veya daha fazla sayıda mesaj atmıştır....
sivasın çok sayıda ünlü şahsiyeti var evet..bu şahsiyetler sivas için ne yapmıştır yada ne yapmaktadır kocaman bir [B]soru işareti[/B]....[/quote] [B][COLOR=red]Sivas' [/COLOR][/B]lı çok [B]ÜNLÜ[/B] var. Ancak; [B]''ÜN''[/B] lü pek yok...! [B]ÜNLÜ' [/B]lerin [B]ÜN[/B]'ü pek çıkmıyor. Bu da kocaman bir [B]ÜNLEM[/B] işareti...!!! . . . |
arkadaslar bakin unlu olmak bisey degil onemli olan adam olmak sivasa birseyler verebilmek onemli olan.he bu arada lafim herkese degil unlululerin icerisinde degerli ve saygi deger abilerimiz var onlara lafimyok.HERKES SENIN GIBI OLSA ABDULLATIF SENER ABI.
|
[QUOTE=oguzhan_1616;324501]celattin cerrah konya akşehirli[/QUOTE]
Cerrah baba Eskişehirli.Esese başarılar. |
[B]Bana göre, [COLOR="Red"]Sivas[/COLOR]' ın ünlüleri :
- Yemlik - Evelik - Kuşburnu - Kuzukulağı - Karamık - Ebem kömeci - Madımak - Aluç - Dağ armudu - Mantar - Sarı çiçek (Çiğdem) - Nevruz - Işgın - ... Bunlar hep [COLOR="Red"]ot[/COLOR] cinsi demeyiiiiinnnn ; Bu [COLOR="Red"]ot[/COLOR] dediklerinizin sesi daha çok çıkıyor...! Hele heleeeee... [COLOR="Red"]İT' [/COLOR]imizin sesi daha bir gür çıkıyor...![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:55. |