SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   LİG TV`Yİ PROTESTO EDELİM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15959)

sivassoldier 20.01.2008 18:21

--->: LİG TV`Yİ PROTESTO EDELİM

haydi yigidolar protestoya baslayalim ve örnek olarak alman ligi maclarini yayinlayan premiere verelim cünkü premiere istedigin maca bakabiliyorsun takimlarin sampiyon olupolmamasi önemli degil 1. 2.veya 3. ligde oynamasi yeterli.

altuntas58 20.01.2008 18:36

-->: LİG TV`Yİ PROTESTO EDELİM

BEN ŞAHSEN PROTESTOMU CEKTİM HERKES LİĞTV YE MAİLLERİYLE PROTESTO ETMELİ SİVASSPORUMUZU YANLIZ VE SAHİPSİZ SANMASIN
TARAFLI YAYINLARINIZDAN BİZLERE GINA GELDİ LÜTFEN ARTIK ŞU SiVASSPORUN LİDERLİĞİNİ GÖRMEZDEN GELMEYİ BIRAKIN ANADOLUDAN REYTİNGİNİZ DÜŞÜYOR LÜTFEN BİRAZDA SİVASSPORDAN BAHSEDİN SİVASSPORUN MACLARINI YAYINLAYINIZ SİZİN BÜYÜTTÜĞÜNÜZ SÖZDE BÜYÜKLERİN HALİ ORTADA ARTIK 4 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR SİVASSPOR

myway 20.01.2008 18:56

-->: --->: -->: --->: -->: LİG TV`Yİ PROTESTO EDEL

[QUOTE=Agcalli;304119]Hemşerim ben mi yanlış biliyorum yoksa sen mi?? Sivasta en fazla seyirci sayısı 13.000 oluyor. 13.000 azınsanmıyacak taraftar ama Şampiyonluğa yürüyen bir takım için az. Sivassın koşullarınıda biliyorum ama o 13 kişi dışarıda kalan taraftar sayısı olmalı bence.[/QUOTE]
[B]
Valla zaten Sivas stadinin kapasitesi 15 bin.. 13 bin kisiye oynamak da iyidir bence...Anadoluda diger takimlarin taraftar sayisina bakacak olursak bu iyi bir rakam .. Bir Bursaspor sakaryaspor kocaelispor gibi atesli seyircimiz olmasa da bu rakam da iyidir ozellikle Sivas`in sogugunda:)[/B]

tatangalar54 20.01.2008 19:24

tatangalardanda bu olay için mail atılacaktır yiğidolar tatangalar hep yanınızda tam destek hep destek sivasakarya

ofgurleyuk78 20.01.2008 19:42

DIGITURK'ten Merhaba,

Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.

Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
iletilmistir.

Saygilarimizla

TUGBA ANILIR

DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73
Fax:0212 473 73 03
Mailto:destek@digiturk.com.tr

>Ligde hiçbir iddiasii bulunmayan takimlarin maçlari yayinlaniyorda
niye liderin
>maçi yayinlanmiyor. Acaba bir Sivasspgor antipatisi mi var.
>
>
>#Custom Data
>#Sat Jan 19 18:50:52 EET 2008
>ICC_EmailAddress=faruk.gurleyuk@gmail.com
>ICC_ReplyFrom=destek@Ligtv.com.tr

Arkadaşlar dijitürkü protesto ettim öbürsügün yukarıdaki metin geldi.. Sizlerde e mail bombardumanı yapın lütfen. Belki maçlarımızı yayınlarlar.

superglam 20.01.2008 20:07

Sayın Yetkili,

Süperligin şampiyonunu yayınlamamış olmanızı, ligin 10 ncu takımını yayınlıyor olmanızı hangi mantığa sığdırabileceğinizi bir sivasspor taraftarı olarak merak ediyorum..

Çok doğal olarak ve bu hakkı bir sivasspor taraftarı olarak gördüğüm için büyük bir teessüfle kınıyorum..

bu durumdan dolayı özür diler ve bir daha bu hataya düşmeyeceğinizi umut ediyorum..

Sivasspor taraftarı..

yukarıdaki gibi yazıp gönderdim umarım anlarlar..

superglam 20.01.2008 20:29

Video ligide protesto edelim ben ettim bile...

Sayın yetkil,

Bugün (pazar) olmuş saat 21:30 ligin şampiyonunun (Sivassporun) golleri hala yok.. trabzon ligin 11 sırasında hem maçı ligtv de yayınlanıyor hem maçın ardından videoligde yayınlanıyor.. Bu ne mantık anlatabilirmisiniz? Sivassporun şampiyon olması sizin için sorunmu yoksa veya programınızı altüstmü ediyor. kusra bakmayın ama hala şampiyon.. isterseniz farketmeye çalışın.. Bir sivasspor taraftarı olarak içimden çok şeyler söylemek istiyorum ama terbiyem el vermiyor.. Umarım doğruyu yapmaya başlarsınız...

Sivasspor taraftarı..

umarım anlarlar arkadaşlar...

RASATHANE 21.01.2008 11:27

Lig tv

Arkadaşlar Lig tv bu hafta liderin maçını vericeğine ligin onuncusu ve on birincisinin macını veriyor bu hangi yayın mantığıdır.Sen turkcell süper lig yayıncısısın yayıncıgı olduğun ligin liderinin macı vermiyorsun bu ne mantık anlaşmalarda biz sadece 4 büyük denilen takımların maclarını yayınlarız baska biri bizi ilgilendirmez diye sözleşmemi yapıyorlar burda federasyonun da suçuvar yayına göre saatleri ayarlaması lazımdı.

abircan 21.01.2008 11:44

aynen verilen linkten talep olarak belirttim kibarca lütfen sizde yaşayan 7 milyon sivaslı ve milyonlarca sivaslı futbol sever adına en azından liderliğimizin hatrına maçlarımızı naklen yayınlamalarını , istanbul sivasspor taraftarlar derneği adına rica ettim sanki derneğe üyeymişim gibi :) ama tabiki ben doğal üyeyimmm

djfurkan 22.01.2008 18:46

Lig Tv Maç Yayın Dilekçesi Sivasspor'lular buraya!

[COLOR="DarkRed"]Sivassporumuzun Maçlarını çoğu zaman naklen vermeyen Trabzonspor maçlarını tercih eden Ligtv ye bir dilekçe hazırlanmıştır takımını seven herkes dilekçeyi yazılı olan mail adresine göndersin.Gönderen arkdaşlar konuya cevap yazsın rica...[/COLOR]

Turkcell Super Lig Maç Yayıncı Kuruluşu “Lig Tv” Yönetimine ;

Türkcell Super Lig’de başarılı bir çıkış yakalayan ve Ligde 1. Sırada yer almakta olan Sivasspor taraftarları olarak,Sivasspor maçlarının en önemli haftalarda dahil (19.Hafta) naklen yayın olarak verilmemesi biz Sivasspor taraftarlarını gerçekten üzmüştür.Bundan sonraki haftalarda takımımızın tüm maçlarının naklen yayınlanmasını temenni eder.Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

DİLEKÇE SAHİBİ:
ADI SOYAD:

GÖNDERİLECEK MAİL ADRESİ : [email]webeditor@ligtv.com.tr
[/email]

Alayina58 22.01.2008 18:48

--->: Lig Tv Maç Yayın Dilekçesi Sivasspor'lular b

Trabzonun neyini izliyorlar yaw. Sivassporu izlesinler Gozleri mac ve Taraftar Gorsun..

djfurkan 22.01.2008 18:48

İLK MAİLİ BEN GÖNDERMİŞ BULUNMAKTAYIM ARKDAŞLAR...

Alayina58 22.01.2008 18:49

Herkez Mail Atsin ben simdi Atiyorum.. Sivasli Kardeslerim herkez gondersin bu maili Lutfen..

belalı_yiğido58 22.01.2008 19:08

[COLOR="DarkRed"][B]LİG TV NİN YAPMIŞ OLDUĞU BİR TERBİYESİZLİK.......[/B][/COLOR]

sinan-58 22.01.2008 19:30

mail atalım artık kume düşmeme mucadelesi veren trabzonun maçları değil bizim maçlarımız yayınlansın

58zarali 22.01.2008 21:35

Liderin maçı ama canlı yayınlanmadı ?!

Lig lideri Sivasspor'un, İstanbul'da İ.B.Ş. Belediyespor'a konuk olduğu maçın yayıncı kuruluş tarafından yayınlanmaması kafaları karıştırdı.

Haftalardır zirvede yer alan Sivasspor'un, İstanbul'da İ.B.Ş. Belediyespor ile olan ve 13:30'da başlayan maçı yayıncı kuruluş Lig TV tarafından canlı olarak yayınlanmadı.

Ligimizde yıllarca özlemle görmeyi arzuladığımız Anadolu kulüplerinin başarısına tanıklık etmişken, İstanbul gibi metropol bir kente konuk olan lig lideri Sivasspor'un, maçını canlı izletememek, futbolseverlere ne kadar samimi olduğumuzu göstermemiz açısından oldukça önemli.

Saat 15:00'te de 4.büyük Trabzonspor'un maçı olduğu ve 2 maçın da birbirleriyke çakışacağı bir gerçek. Fakat Digitürk abonelerinin hem zirve yarışını canlı olarak takip etmesinin, hem de Trabzonspor'un maçını canlı izleyebilmesini arzu ettiğimiz için bu satırları yazmaya karar verdik.

Türkiye Futbol Federasyonu fikstürü bu şekilde ayarladığı için, Sivasspor maçının yayını gerçekleşmemiş olabilir veya Süper Lig başlamadan evvel böyle bir kıstas belirlenmiş olabilir.

Fakat şimdilik işin aslını bilmiyoruz. Bunun için yayıncı kuruluşlar Digitürk ve Lig TV''yi kamuoyunu bilgilendirmeye ve açıklama yapmaya davet ediyoruz.

[B]Kaynak: Tumspor[/B]

sivas_kangallı 22.01.2008 22:18

ts nin hiç bir iddası yok sivsıımızı şampiyonluk iddası war gidiyolar ts nin maçını koyuyolar olacak şeymi?

burak86 22.01.2008 22:19

insalah bu hafta feneri yenerizde tum kanallar utanir...ozaman wermesinlerde adimizdan bahsetmesinlerde gorelim

abircan 23.01.2008 09:23

DIGITURK'ten Merhaba, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birimeiletilmistir. Degerli yorumlariniz, vermis oldugunuz bilgiler hizmet kalitemizinsurekliligine katkida bulunmaktadir.Daha iyi hizmet verebilmemiz icinelestirilerinizi dikkate alacagimizi bildirmek isteriz. Benzeridusunceleriniz oldugunda bizi yeniden bilgilendirmenizden mutluolacagiz. Saygilarimizla OMER FARUK ELDEMIR DIGITURK Musteri HizmetleriTel:0212 473 73 73Fax:0212 473 73 03Mailto:destek@digiturk.com.tr >Sivasli sivassporlular olarak özellikle istanbulda yasayanmilyonlarca sivasli>sivassporun adina rica ediyoruz sivasimizin maçlarini en azindanliderliginin>hatrina naklen yayinlansin>saygilar> basarilariniz devamini diliyorum>alaattin bircan>istanbul sivasspor taraftarlari dernegi adina>

PEŞİNE DÜŞÜNCE OLUYOR, BANA GERİ CEVAP VERDİLER, DERNEK ÜYESİ OLMADIĞIM HALDE DERNEĞE HİZMET ETTİM AYRICA :)

ercis 27.01.2008 18:10

Igiltere, Almanya,Italya, Ispanya, Fransa gibi ulkelerdeki sistem gelecekmis ki insallah gelirde. Cunku ulkemizde bu adamlar dunya kadar para kazaniyor ama yaptiklari hic bir sey yok. Bu oldugunda ise 2. ve 3. lig maclarinida izleyecegiz. Hadi bakalim hayirlisi...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:43.