SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   GaziantepSpor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16308)

mirkelam2727 09.02.2008 10:29

--->: YİĞİDO SİFTAH PEŞİNDE

[QUOTE=oguzhan_1616;317599]inşallah olur gaziantep'ide dağıtırız[/QUOTE]

kimi dağıtıyosun sen iskenderun demir çelik sporu mu?

Karşında Gaziantepspor var romayı dize getiren takım...

[url]http://www.youtube.com/watch?v=-cQ0RCCrRj0[/url]

izle de gör...

Abdullah DuMaN 09.02.2008 10:35

-->: GaziantepSpor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoruml

AYRICA BAŞINIZ SAĞOLSUN TEKRAR...............

okyay58 09.02.2008 10:43

--->: GaziantepSpor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorum

[B][I]SİVASSPOR : 2 - gaziantep : 0
inşAllah :rolleyes:...[/I][/B]

mtnky 09.02.2008 11:15

G.Antep -->1
Sivas -->3

Yiğiter 09.02.2008 11:41

[B]demedi demeyin cvetkov gol şov yapacak..[/B]

savas58 09.02.2008 11:43

inşallah macı alırız antep iyi bir takım degil kendi sahalarında baskılı başlayacaklar fb macındakı gibi onlar beş attı bizde altı atarız

mirkelam2727 09.02.2008 17:29

[QUOTE=savas58;317636]inşallah macı alırız antep iyi bir takım degil kendi sahalarında baskılı başlayacaklar fb macındakı gibi onlar beş attı bizde altı atarız[/QUOTE]

bazı arkadaşlar hayal aleminde yaşıyorlar sanırım zra iice uçtular 6 tane gol atmaktan bahsediyorlar...

arkadaşlar tekrar ediyorum karşınızda ereğlispor kulübü yok gaziantepspor var 4 kez ufaya oynamış, 4. tura yükselmiş, roma gibi devleri yenmiş fenerbahçeye 5 atmış, şampiyonluğu kıl payı kaçırmış bir takım var. kötü günler geçiriyoruz diye bizi bittik sanmayın seneye yine 4 büyüklere gerekeni yapıcaz...

biyolog4 09.02.2008 18:59

Gaziantepspor teknik direktörü Nurullah Sağlam''Sivasspor maçında, oyun anlayışımızdaki değişikliği, farklı bir takım olduğumuzu herkes görecek. Yenilgiyi düşünmeyen, saldıran, golü düşünen, futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtan bir takım hüviyetinde sahada yer alacağız. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Ama bir yerden başlamak gerekiyor. Biz de ligde yepyeni bir sayfa açarak en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Zamanımız kısıtlı. Bu maçın önemini çok iyi biliyoruz. Bizim için dönüm noktası olacak bir karşılaşma. Bu maçtan galip ayrıldığımız takdirde futbolcularım özgüvenlerini kazanacak"şeklinde bir açıklama yapmış
görülüyorki gaziantep sivasspor maçıyla kötü gidişe dur demeyi planlıyor.sivasspor için zor bir maç olacak bu maçtan galip ayrılırsak şampiyonluk şansımız devam edecek,ancak puan kaybedersek bundan sonraki haftalarda bizi pekte iyi günler beklemiyor gibi.

Divriği58- 09.02.2008 19:16

SİVASSPOR 2 GAZİANTEP 1 ALIRIZ MACI İNŞAALLAH

tanju_58 09.02.2008 20:11

kayserispor sivassporumuzun yanında olduğunu bjkyi yenerek gösterdi.sıra sivassporumuzda.antepden 3 puanla döneceğiz allahın izniyle...

zarathusra 09.02.2008 20:31

[QUOTE=savas58;317636]inşallah macı alırız antep iyi bir takım degil kendi sahalarında baskılı başlayacaklar fb macındakı gibi onlar beş attı bizde altı atarız[/QUOTE]

fener size kaç attı ?

neyse yarın artık belli olur kimin kazanacagı

Ensar 09.02.2008 20:37

Bu mactan ben 3 puan bekliyorum vede alacagimiza inaniyorum mutlaka hedefimiz galibiyet .Antep 1 Sivas 2

sonyolcu 09.02.2008 22:32

Yarın Anteplilerin arasında oturan bir yiğido olacak. Eminimki buradaki sivaslıların birçoğu gelecekler maça. Size el sallarım görürseniz. Gerçi memlekette bizi tanıyan kalmadı kaç yıldır buralardayız. :) Nizipten selamlar.

sinan-58 09.02.2008 22:34

-->: --->: GaziantepSpor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve

[QUOTE=sonyolcu;317862]Yarın Anteplilerin arasında oturan bir yiğido olacak. Eminimki buradaki sivaslıların birçoğu gelecekler maça. Size el sallarım görürseniz. Gerçi memlekette bizi tanıyan kalmadı kaç yıldır buralardayız. :) Nizipten selamlar.[/QUOTE]

niye antep tarafında oturuyorsun geçsene sivas tarafına

Bortecine23 09.02.2008 23:11

2 0 olur kanımca sanırım elleam

jakobieen 09.02.2008 23:28

-->: --->: GaziantepSpor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve

[QUOTE=zarathusra;317816]fener size kaç attı ?

neyse yarın artık belli olur kimin kazanacagı[/QUOTE]

bize mi..? 1 yedi 4 attı.. :) neyse arkadaşlar konu febe değil G.Antep-Sivas maçı, antep her zaman zor deplasmandır inşallah kolaya çevirmeyi başarırız.. benim skor tahminim [B]g.antep: 1-3 :sivas[/B] , bakalım kısmet..

nazimgulturk 10.02.2008 00:36

yarın 3-1 kazanacağız ...........

ibrahimovic7 10.02.2008 11:10

İşte maç Kadromuz

sivassporumuzun 11'i GAZİANTEP-SİVASSPOR
GAZİANTEP
Murat Ş.
Mehmet
Bekir
Mehmet P.
Metin
Volkan A.
Özgür
Ekrem
Erdal
Beto
İlhan

SİVASSPOR Akın
Abdurrahman
Saidi
Murat
Hayrettin
Musa
Devran
Sylla
Mohamed Ali
Cvetkov
Mehmet Yıldız

STAT:Kamil Ocak
YAYIN:
Lig TV
Saat:
13.30
Hakemler:
Kuddisi Müftüoğlu
Şahan Yılmaz
Serdar Akçer

Bu kadro antepi yener.

sivas_kangallı 10.02.2008 11:12

--->: İşte maç Kadromuz

tek kelimeyle süper kadro bu maçı alıcaz inş.

ibrahimovic7 10.02.2008 11:18

Sivassporumuza son una kadar güvenimiz tam onlar bizim anadolunun gururu oldular. Sivasspor gönlümüzün aşkı olmuştur

by_hunter 10.02.2008 11:47

-->: İşte maç Kadromuz

iyi kadro inşallah alıcaz bu maçı

yigidomustafa58 10.02.2008 11:54

[B]güsel ve her zamanki kadro yedeklerde kim var acaba...[/B]

serhat3358 10.02.2008 13:22

[B][I][COLOR="Red"]Gaziantepspor:0-2:SİVASSPOR OLACAK ÇÜNKÜ SİVASSPOR SON MAÇINDA 4-1 YENİLDİ[/COLOR][/I][/B]

antalyali_yigido 10.02.2008 13:24

Güzel oynamıyoruz ama bu maçı alacağız görün bakın...

izmirliyigido 10.02.2008 13:30

Hiç SİVASSPOR gibi oynamıyoruz... 2. Yarıda Onur ve Sezer çıkmaklı Cvetkov ve İlhan girmeli.

abdullahmkaya 10.02.2008 13:30

Gaziantepsor:0
SİVASSPOR:1

İNŞ BÖyle biter 1-0 olsun bizm olsun

izmirliyigido 10.02.2008 13:31

Mohammed Ali gerçek yerine geçmeli Cvetkov ileri, İlhan'da sol kanatta oynamalı. Sol tarafımız yine bitik vaziyette. hayrettin 3 haftadır çok kötü.

.

izmirliyigido 10.02.2008 13:34

Cvetkov girdi, ama Onur ve Sezer halen oyunda.

.

izmirliyigido 10.02.2008 14:22

Tek kelimeyle ucuz kurtulduk. İyi ki Akın günündeydi. Yoksa çok ağır mağlubiyet alacaktık. Takımda en iyi oynayan Akın ve Murat'tı. Bu maç için 0-0 da çok iyi bir sonuç oldu.

.

cevik27 10.02.2008 15:08

[QUOTE=izmirliyigido;318088]Tek kelimeyle ucuz kurtulduk. İyi ki Akın günündeydi. Yoksa çok ağır mağlubiyet alacaktık. Takımda en iyi oynayan Akın ve Murat'tı. Bu maç için 0-0 da çok iyi bir sonuç oldu.

.[/QUOTE]

SİVASLI KARDESLERİM;
Gördünüz izlediniz macı GAZİANTEPPSORUMUZ TEK KELİME SÜPER OYNADI TEK SON VURUSUMUZ YOKTU.DÜNYALARI KACIRDIK.YENİ TRANSFERİMİZ BETO COK KACIRDI AMA OLSUN İLK MACIYDI.
AKIN GÜNÜNDEYDİ GERCEKTEN 6 PASIN İÇİNDEN COK KACIRDIK.
SEVGİLİ KARDESLERİM SİVASSPORUN GOLCÜSÜ YOK.MEHMET YILDIZ BİLE FOVET ARKASI OYUNCUSU GÖRÜNTÜSÜ İÇİNDE.SİZE DE NİGRİS GİBİ SAGLAM 2 GOLCÜ LAZIM.EGER OLSAYDI TRANSFER ETMİŞ OLSAYDINIZ SAMPİYONLUK GELEBİLİRDİ AMA inanın bu futbolla cok cok zor.ilk 3 bile basarı olmalı.
GAZİANTEPSPORUMZDA EGER ÖZGÜRCAN ÖZCAN OYNAMIS OLSA T.DİREKTÖR NURULLAH SAGLAM KENDİ ADAMI ERDAL GÜNEŞİ OYNATACAGINA ÖZGÜRCAN OYNASAYDI COK FARKLI OLACAKTI.
NEYSE İNANIN UCUZ KURTULDUNUZ ARKADASTA BELİRTMİŞ.fanatik ajanspor her yer yazıyor ucuz kurtuldugunuz.

GÖNÜL İSTER SAMPİYON OLUN AMA EMİNİM KIZACAKSINIZ AMA SİVAS LİGİ 4. BİTİRİR.Bunu yazın bi kenara sezon sonu görüselim.

SİVASA GERİ KALAN MACLARINDA BASARILAR DİLERİM...

cevik27 10.02.2008 15:19

SON OLARAK YOK 5 ATICAZ FALAN DİYEN ARKADASLAR VARDI LÜTFEN ÖMRÜNÜZDE HİÇ MAC İZLEMİYORSUNUZ SANIRIM EGER BECERİKLİ OLSKA SİZİ HAKLI CIKARACAKTI GAZİANTEPSPORUMUZ EVET 5 OLACAKTI AMA AKIN KURTARDI.
BETO 5 TANE NET KACIRDI.
BEKİR 6 PASIN İÇİNDEN KACIRDI
M.POLAT AKININ DİBİNDEN KACIRDI
BETONUN VURUSU DÖNEN TOP DİREK
SON DAKİKA VOLKAN ARSLAN VURDU KALECİYİ GECTİ HAFİF DİREGE CARPIP CIKTI(EMİNİM BU POZİSYONDA HERKESİN YÜREGİ AGZINA GELDİ CÜNKÜ 2 DK UZATMA VERMİŞTİ TAM BİTİYORDU GOLL DEDİ,K AMA KISMET OLMADI.)

KISACA 5 DİYENLER YAKLASTI AMA GAZİANTEPSPORUMUZ 5 LİYORDU...

tekniker58 10.02.2008 15:30

arkadaşlar işin açıkcası kimse 0-0 gibi birsonucu beklemiyordu. açıkcası bende dahil. ama olmadı. üzülmek yok, kırılmak yok, durmak yok sonuna kadar devam edeceğiz. bizim için sonuç önemlidir.

alem_halil 10.02.2008 15:38

yenilmediğimize çok şükür valla ben yenilecik diye korkuyodum buda iyi oldu sağlık olsun...

zarathusra 10.02.2008 15:46

kazanamadıgımız icin üzgünüm ama gaziantepsporumuz bunu telafi edecektir.sivasspor cok kötü bugün akına dua edin.bülent uygunun akılalmaz demecleri sivassporum köküne dinamit koymus ve fener macından sonra patlamıstır gecmiş olsun..

forza antep

puar 10.02.2008 16:14

Gaziantepli izleyiceler bile kazanmamız isterken bizim oyuncularımız aklının bile ucundan gecirmeyerek 1 puana razı oldular. onu hak ettikmi dersek herşey ortada :(

SenSetik 10.02.2008 16:42

son iki maçtan çıkaracağımız dersler var...çıkarabilirsek tabi..mesela m.ali'nin ben ne yapıyorum? hiç maçta topa küsülürmü, bazen ne lkjadarda bencil oluyorum demesi lazım....Hayrettin'in en iyisi ben taktik idmanı bırakayım biraz top hakimiyrti çalışayım, biraz pozisyon nasıl alınır bunları hatırlıyayım demesi gerekir...takımda ismini söylrmrk istemediğim bazı adamların "yav devran abi 37 yaşına gelmiş nr biçim koşuyor, ben bu yaşta onun iki katı koşmalıyım demesi lazım...... lazım da lazım.....yoksa kimse hayal kurmasın...gerçekler acı amam bu futbolla 4. bile zor....

eğer bütün dersler çıkarılırsa bunun yanında iki hafta da alınan bir puan da( son zerresine kadar hak ETMEDİK ) öpülüp başa konmalı...

bizde artık (en başta ben !!!) ayaklarımızı yere basalım...kimse bu sözlerimden dolayı bana kızmasın...ama gerçek bu arkadaşlar..birkaç hafta önce birçok arkadaşa bu konudan dolayı kızmıştım ama aşk bazen insanın gözünü karartıyormuşş !!!

mirkelam2727 10.02.2008 17:10

arkadaşlar karamsarlığa gerek yok siz şampiyon olacaksınız o kadar daha ötesi yok gaziantep halkı sizi canı gönülden destekliyor...

bu arada maç sırasında sivasspor diye tezahürat yapan antep taraftarına ve gaziantep diye tezahürat yapan sivas taraftarına teşekkür ediyorum..

dostluksa kardeşlikse işte bu maçta yaşandı...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02.