SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16579)

sinan-58 08.02.2008 15:03

-->: --->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE

[QUOTE=iskin_58;317319]ya arkadaşlar bu trabzonluların kendi sitesi yokmu ya gitsin orada yazsınlar ne yazacaklarsa.biraz önce baktım sitelerine hepsi sallamış ben 5 lig tv aboneliği iptal ettirdim diğeri 10 tane:):):)(develer).
bu sitenin yöneticileride silsin şunların yazdıklarını.bizimkileri hemen siliyorlan onların sitede. birde hava atmışlar sivassporun sitesini ele geçirdik diye.

ya bunlar bu kafayla giderlerse küme düşerler.

bu arada sivassporun evinde oynadığı maçların tvde yayınlamasını asla istemem[/QUOTE]

son cümlene asla katılmıyorum çunku evimizde oynadığımız maçları verince seyirciden daha fazla para veriyorlar gelen seyircinin karı o kadar etmiyor onun için evimizdeki bütün maçları versin

basayev58 08.02.2008 15:03

--->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE

[QUOTE=iskin_58;317319]ya arkadaşlar bu trabzonluların kendi sitesi yokmu ya gitsin orada yazsınlar ne yazacaklarsa.biraz önce baktım sitelerine hepsi sallamış ben 5 lig tv aboneliği iptal ettirdim diğeri 10 tane:):):)(develer).
bu sitenin yöneticileride silsin şunların yazdıklarını.bizimkileri hemen siliyorlan onların sitede. birde hava atmışlar sivassporun sitesini ele geçirdik diye.

ya bunlar bu kafayla giderlerse küme düşerler.

bu arada sivassporun evinde oynadığı maçların tvde yayınlamasını asla istemem[/QUOTE]

bence maçlarımız canlı yayınlansın,ben Türk hakemlerine güvenmiyorum,eğer FB,GS ve BJK bizim yukarda olmamızı istemezse çok oyunlar döner,ama canlı yayınlanan maçlarda çok alenen yanlışlar yapılamıyor.Biz buraya hakkımızla geldik,haksız bişey istemiyoruz zaten...

AdemYikilmaz 08.02.2008 15:04

çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

abircan 08.02.2008 15:42

Sayin Alaattin Bircan ,
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Saygilarimizla,
OMER FARUK ELDEMIR DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73Fax:0212 473 73 03Mailto:destek@digiturk.com.tr >
SIVASSPOR TARAFTARLARI ADINA>
tesekkür etmek için bu maili yaziyorum, sivassporun bu ve umarizbundan sonraki>haftalarda maçlarini canli yayin programina almaniza çok sevindik,>basarilarinizin devamini diliyoruz,>
alaattin bircan>[url]www.sivasspor.com[/url] abircan>istanbul sivasspor taraftarlari dernegi adina tesekkürler>>>

sinan-58 08.02.2008 16:10

-->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE

trabzonun sitesine girdim adamlar çıldırmışlar

puar 08.02.2008 16:25

Benim anlamadığım şey ligtvnin kararı bu onlara ne oluyor

GuNaY 08.02.2008 16:35

[QUOTE=puar;317344]Benim anlamadığım şey ligtvnin kararı bu onlara ne oluyor[/QUOTE]

[B]Bence çok haklılar...
Geçen senelerde gördük ki geride kalan sözde büyüklerin maçlarını hiçbir şekilde yayınlamamazlık yapmadılar...
Aslında Trabzonsporluların başlatmış olduğu bu eyleme tüm anadolu kulüp taraftarlarıda destek vermeli...
Ortada saçma bir uygulama var.
Herzaman avrupa örnek gösterilirken neden yayın konusunda onları örnek almıyorlar...
Eğer sen Süper Lig maçlarının yayın hakkını almış isen her hafta oynanan 9 maçıda naklen vermek zorundasın. Eğer malzeme ve ekip eksikliğim var diyorsanda ihaleyi iptal edeceksin..
Sivassporlu, Trabzonsporlu, Eskişehirsporlu, Kayserisporlu ve daha onlarca sayabileceğmiz takım taraftarları neden desteklemedikleri, hatta köstek olmaya çalıştığı takımın maçlarını izlemeye mecbur tutuluyor!
Başta dediğim gibi bence bu büyük bir fırsat ve birlik olunması gerekiyor...
Ama sadece kendi takımımız dediğimizde en fazla birkaç hafta sürer, Allah korusun Trabzonsporda seneye bu şekilde olursa o zaman onu bertaraf mı edecekler? hangi bahane ile, maçlarını yayınlamama sebepleri olarak diğer 3 takıma uygulanmış herhangi bir emsalleri var mı?
Ve anladığım kadarı ile şu anda iki takım ve şehri birbirine düşürmeye çalışıyorlar... Başarmakta üzereler... Ve sadece 1 maç yayınının olup olmayacağı gibi saçma bir bahane ile!!!
Lig Tv İŞİNİ YAPSIN, kimsenin bir sıkıntısı olmaz.[/B]

jakobieen 08.02.2008 16:39

[QUOTE=GuNaY;317345][B]Bence çok haklılar...
Geçen senelerde gördük ki geride kalan sözde büyüklerin maçlarını hiçbir şekilde yayınlamamazlık yapmadılar...
Aslında Trabzonsporluların başlatmış olduğu bu eyleme tüm anadolu kulüp taraftarlarıda destek vermeli...
Herzaman avrupa örnek gösterilirken neden yayın konusunda onları örnek almıyorlar...
Eğer sen Süper Lig maçlarının yayın hakkını almış isen her hafta oynanan 9 maçıda naklen vermek zorundasın. Eğer malzeme ve ekip eksikliğim var diyorsanda ihaleyi iptal edeceksin..
Sivassporlu, Trabzonsporlu, Eskişehirsporlu, Kayserisporlu ve daha onlarca sayabileceğmiz takım taraftarları neden desteklemedikleri, hatta köstek olmaya çalıştığı takımın maçlarını izlemeye mecbur tutuluyor!
Ama sadece kendi takımımız dediğimizde en fazla birkaç hafta sürer, Allah korusun Trabzonsporda seneye bu şekilde olursa o zaman onu bertaraf mı edecekler? hangi bahane ile, maçlarını yayınlamama sebepleri olarak diğer 3 takıma uygulanmış herhangi bir emsalleri var mı?
Ve anladığım kadarı ile şu anda iki takım ve şehri birbirine düşürmeye çalışıyorlar... Başarmakta üzereler... Ve sadece 1 maç yayınının olup olmayacağı gibi saçma bir bahane ile!!!
Lig Tv İŞİNİ YAPSIN, kimsenin bir sıkıntısı olmaz.[/B][/QUOTE]

[B]imza jakobien[/B] :) ...

süper ligde her takımın maçları yayınlanmalı,artık Türkiye bu utançtan bi an önce kurtarılmalı..

Yiğiter 08.02.2008 16:45

[B]güzel bir tesspit...

zaten 4 maçın dışında hangi oyunlar dönüyor kimse bilmiyor...her maç canlı verilmeli...ama burası türkiye..iki tane göstermelki kamera koyuyorlar haydi allah vere...madem bu teknolojiyi yapamıyorsun,o zaman ben yaparım diyenlere bırak işi..hoş federasyon 2010a kadar peşkeşi çekmiş yapacak bişey de yok..[/B]

burakkova 08.02.2008 16:48

inşallah galibiyetle ayrılacaz..

puar 08.02.2008 16:55

gunay anlamadığım husus şu aslında...mac yanını kesmelern sebebi sivassporun başarısı olabilir ama yine bu tepki sivasspora neden hep sivasspora avrupada veya ligin son haftalarında her macı veren lig tv bunlarıda versin.
Sivassporumuza bu kadar tepki yersiz ve anlamsız...

dülger58 08.02.2008 17:51

AGLAMAYANA MEME YOK.İSTANBULBÜYÜKŞEHİR MAÇINDAN SONRA HAKLI TEPKİMİZİ LİG TV YE GÖSTERMESEYDİK,BU HAFTA DA MACIMIZI SEYREDEMEYECEKTİK.NERDE OLURSAN OL HERZAMAN HAKKINI VE HAKKIMIZI ARAYALIM..

ethembey 08.02.2008 21:35

:::::::::malesef bende Lig TV yok :(

ofgurleyuk78 08.02.2008 21:58

-->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE

Sivasın büyüklüğü yavaş yavaş tescil ediliyor sanırım.

GuNaY 08.02.2008 23:01

[QUOTE=puar;317354]gunay anlamadığım husus şu aslında...mac yanını kesmelern sebebi sivassporun başarısı olabilir ama yine bu tepki sivasspora neden hep sivasspora avrupada veya ligin son haftalarında her macı veren lig tv bunlarıda versin.
Sivassporumuza bu kadar tepki yersiz ve anlamsız...[/QUOTE]

[B]Abi olay şu bence,
Trabzon maçını yayınlamıyoruz, çünki aynı saatte Sivasspor'un maçını yayınlıyoruz bahanesini uydurdukları için...
Ha bunda Sivasspor'un etkisi oldumu bilmiyorum, olduysa sevinirim en sonunda kulis yapmayı başardık derim... Ama olmadıysa bu seferde önceki yazımda belittiğim gibi iki şehri kendi aralarında rekabet ettirerek ligin tepesinden uzaklaştırma çalışması. Basit bir eylem gibi dursada sonuçları kötü olabilir...[/B]

FurkaN 08.02.2008 23:10

[QUOTE=GuNaY;317517][B]Abi olay şu bence,
Trabzon maçını yayınlamıyoruz, çünki aynı saatte Sivasspor'un maçını yayınlıyoruz bahanesini uydurdukları için...
Ha bunda Sivasspor'un etkisi oldumu bilmiyorum, olduysa sevinirim en sonunda kulis yapmayı başardık derim... Ama olmadıysa bu seferde önceki yazımda belittiğim gibi iki şehri kendi aralarında rekabet ettirerek ligin tepesinden uzaklaştırma çalışması. Basit bir eylem gibi dursada sonuçları kötü olabilir...[/B][/QUOTE]

[B]Bizim maç 13:30'da Trabzon'un maç 19:00'da bence mailler ve kulis sonucudur bu...[/B]

Rallim58 08.02.2008 23:11

LİG TV`YE TEŞEKKÜR

Arkadaşlar bu başlığın 2. sayfa 17. sırasında da belirttim ki Lig Tv'nin bu kararından dolayı tebrik desteği yazalım diye ama ne yazık ki yazan da oldu yazmayan da. Ama birşey var bu sayfaya bugün olmuş sadece [B]135 [/B]kişi ziyaretle sadece görüş bildirmiş. Ama aynı tarihte açılan Trabzonsporluların sayfası ise lig tv'ye tepkide bulunan ziyaretçi sayısı [B]3800[/B]'ü geçmiş. Lütfen biraz daha duyarlı olup destek teşekkürü yazmayı unutmayalım.
--------[B][url]http://ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx[/url][/B]------

jakobieen 09.02.2008 00:27

[QUOTE=puar;317354]
Sivassporumuza bu kadar tepki yersiz ve anlamsız...[/QUOTE]

tepkiler sivasspora değil ligtv'ye ... yanlış anlaşılma olmasın..

haftada 5 maç yayınlanamaz diye bi şey olamaz olmamalı, umarım yanlışından dönüp her iki maçıda yayınlar ligtv ...

puar 09.02.2008 08:14

--->: -->: --->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE

[QUOTE=jakobieen;317539]tepkiler sivasspora değil ligtv'ye ... yanlış anlaşılma olmasın..

haftada 5 maç yayınlanamaz diye bi şey olamaz olmamalı, umarım yanlışından dönüp her iki maçıda yayınlar ligtv ...[/QUOTE]

ligtvnin sorumsuzluğu belirli bir kota yok istediği kadar yayınlanı...
seninde takıldığın sitede görürsen yine sivassporumuza tepki var sivas ki oluyorlarında küçük düşürücü sözler neyse...ben burdan şunu çıkarıyorum bir kaç dekoder sattıktan sonra bu uyguamada iptal olur.

Del Piero 09.02.2008 16:25

--->: -->: --->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE

[QUOTE=jakobieen;317539]tepkiler sivasspora değil ligtv'ye ... yanlış anlaşılma olmasın..

haftada 5 maç yayınlanamaz diye bi şey olamaz olmamalı, umarım yanlışından dönüp her iki maçıda yayınlar ligtv ...[/QUOTE]

Allah Allah acaba benmi yanlış okuyorum benmi yanlış görüyorum...

biz yiğidolara ve sivaSSporumuza edilen hakaretleri küfürleri anlamadım..

yigido_58_77 10.02.2008 10:58

[QUOTE=ethembey;317469]:::::::::malesef bende Lig TV yok :([/QUOTE]

Kardeş kafeye falan git lig tv olan bi yerde izle yani biz öle yapıcaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:41.