SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17530)

apache batu-LA 26.03.2008 23:20

--->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları

mantıklı ınsanlar kendını hemen bellı edıo...

apache batu-LA 26.03.2008 23:30

abıcım orta sıralarda oluruz dusme korkumuz olmaz 3buyuk olcana sıwas olsun derız macıda werırız...ıcımızde hala bı umut warken ndn umutları ıyıce tuketelım

omercoskun 26.03.2008 23:50

bu ne arkadaşlar maç yorumu yapacağanıza kimlik testi felan yapıyosunuz birbirinizi yiyonuz şimdi nerdeyse sen sivaslımısın diye dna testi bile isteyeceksinniz birbirinizden bakın konu başlığına maç tahmini ve yorumları konu dışına çıkmayalım lütfen!!!!!!!!!!!!!!

speed58 27.03.2008 11:04

temiz olsun 1 sıfır olsun bizim olsun.....

bortecine 27.03.2008 11:09

Ankaradan geliyoruz ama bilet kalmamış sanırım kasımpaşa tarafından alacağız bir otobus ordayız inş.

serhatcan 27.03.2008 11:30

SİVASLILAR ATIP TUTMAYIN KARDEŞİM. SATEN BİKAÇ KİŞİDE 1000 KİŞİLİK YERE RAZI,AYRILAN KISMA SAYGILI OLALIM DİYORLAR. AMA AMA Bİ BURSALI TEXSASLAR OLSA VE ŞAMPİYONLUĞA OYNASALAR O STADDIN HER KÖŞESİNDE YERLERİNİ ALIRLARDI,1000 KİŞİ DEĞİL 10.000 KİŞİ O STADI İŞGAL EDERDİ. BIRAKIN SATADI DOLDURMAYI DIŞARDADA 20.000 KİŞİYİ YIĞARLARDI.KENDİNİZİ YİĞİDODAN SAYMAYIN. TAKIMINIZ ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR SİZ 1000 KİŞİLİK YERE RAZI OLUYORSUNUZ.

bortecine 27.03.2008 11:45

[QUOTE=serhatcan;339668]SİVASLILAR ATIP TUTMAYIN KARDEŞİM. SATEN BİKAÇ KİŞİDE 1000 KİŞİLİK YERE RAZI,AYRILAN KISMA SAYGILI OLALIM DİYORLAR. AMA AMA Bİ BURSALI TEXSASLAR OLSA VE ŞAMPİYONLUĞA OYNASALAR O STADDIN HER KÖŞESİNDE YERLERİNİ ALIRLARDI,1000 KİŞİ DEĞİL 10.000 KİŞİ O STADI İŞGAL EDERDİ. BIRAKIN SATADI DOLDURMAYI DIŞARDADA 20.000 KİŞİYİ YIĞARLARDI.KENDİNİZİ YİĞİDODAN SAYMAYIN. TAKIMINIZ ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR SİZ 1000 KİŞİLİK YERE RAZI OLUYORSUNUZ.[/QUOTE]

Oturduğun yerden konuşmasını bilirsiniz anca?? sen gelecenmi macaki konuşuyorsun biz ankaradan maca gideceğiz gelmişin bursa taraftarı ile kıyaslıyorsun ne dediğini iyi bilde yaz.

merkez_ismail 27.03.2008 11:48

[B]Insaallah bu saatten sonra sıvassporumuz kasımpasayı yenerek bızım yuzumuzu guldurur ve bu macı alarak sampıyonluk ıddıamıza devam ederız ...![/B]

tarik5860 27.03.2008 14:23

KASIMPAŞA

Arkadaşlar kasımpaşa uğur hoca ile ii bi çıkış yakaladı kadrolarıda bakınca ii bence bu maç zor olacak ne dersiniz?

serhatcan 27.03.2008 14:36

[QUOTE=bortecine;339673]Oturduğun yerden konuşmasını bilirsiniz anca?? sen gelecenmi macaki konuşuyorsun biz ankaradan maca gideceğiz gelmişin bursa taraftarı ile kıyaslıyorsun ne dediğini iyi bilde yaz.[/QUOTE]

yavv üzerine neden alındın. . burada alınacaklar olmalı sen saten ankaradan geliyorsun :))))))

ekingölü 27.03.2008 17:44

Bu maçı alacağız başka yolu yok.Yiğidolara başarılar diliyorum.

sabrikilic1964 27.03.2008 19:18

enzor maçımız kasımpaşa ama biz başkayız sivasspor 3 kasımpaşa 1 ve net

sabrikilic1964 27.03.2008 19:25

allah aşkına koskoca sivas ama bukadar destkle olmaz artık tam destak zamanıkendimize gelelim biz şampiyonluga oynayan takımız hala sivas olarak buna alışamadık bunları aşmalıyız bu takımın daha iyiyerlere getirmek bizere düşer bunuda başaracagımıza inanıyorum

ganyani 27.03.2008 21:58

[B]Merhabalar bir KASIMPAŞALI APAÇİ olarak öncelikle şampiyonluk yolunda başarılar dilerim...
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği başkanı
benimle görüşerek müsabakanın dostane geçmesini müsabaka öncesinde buluşma teklifinde bulundu...
Bende kendilerine semtin bu aralar karışık olduğunu ama Müsabakada taraftarlar birbirine çiçek verebilir böyle bir dostanelik olabilir diyerek belirttim...
ve kendilerine bizim taraftan bilet alırsanız ortalık birbirine girer dedim...
Kendileride zaten bu çağrıyı yaptıklarını Kasımpaşa tarafından bilet alınmaması konusunda uyarı yaptığını bildirdi...
Ben gerekli kişilerle görüşüp çiçek siparişleri verecektimki web sitemizde uyarılar aldım Sivasspor taraftarlarının bizleri aşağıladığını küçük düşürücü hakaret içeren mesajlar yazdıklarını atıp tuutuklarını duydum ve gerçektende öyle olduğuna kendimde şahit oldum...
özellikle şu mesaj tüm dostaneliği düşünceleri bitirdi...
[COLOR="Red"]Ankara belediyesi cumartesi Trabzonu yenerse Kasimpasa-Sivas maci öncesi puan farki 11 olacak hangi akli
basinda KASIMPASALI o maca gelerek 20 YTL verir ,aklindan süphesi olmasi lazim.7 mac kala 11 puan fark Kasimpasalilar biraz gercekci olun kasimpasa sahada FB,GS ve BJK icin mücadele edecek üc büyüge destek amaciyla gelecekseniz o baska.Ama unutmayin o üc büyükler sizin ikinci lig biletinizi kesti.Ankaradaki dayanisma Istanbulda yok.Basarisiz bir yönetime destek amaciyla git colugunun ,cocugunun rizkini ver yöneticilere; yok ben Türkiye sampiyonu SIVASSPORU izlemek istiyorum diyorsan ozaman baska mesele.

merhaba arkadaşlar emininki istanbuldaki sivasliların hepsi orda olacak arkadaşlar acele edelim biletleri alalım kasımpaşalılara bilet kalmasın stadta hep sivaslılar olsun biz bugün aldık 10 tane

arkadaşlar bir yerde buluşup toplu olarak stada girelim show yapalım

acayip cok yer vermisler iyi vallah sanki kasimpasa seyircisi var

yav kardeşim kimsiniz siz ya,kasımpaşa!!!
nesiniz,il mi,eyalet mi?altı üstü bi istanbul mahallesi.mahallenin ortasında gecekondudan bozma bi stadınız var,biz geleceğiz binlerce insan nereye sığalım.sen diyorsun ki asarız keseriz!!!
peki istanbullusun,mekanın mahallen ama madem yüreklisin ver o zaman yarı yarıya!
ya da gel inönüye ali samiyene olimpiyata!
ne de olsa istanbul takımısınız,sizden de bu beklenirdi.
seneye ikinci ligde o stadı güle güle kullanın!!!

sivaslılar kasımpaşa tribününde bağırır sivas diye merak etmeyin
öle bir taraftarız

kasımpaşanın yapdığı adilikden baska bişey değil...[/COLOR]

Öncelikle bu arkadaş ile görüşmek istiyorum Kasımpayı biliyormu kaç defa gelmiş bu semt kimdir nedir nerededir en ufak bir bilgisi varmı yaşı kaç???
bilip bilmeden konuşmuş...
bu takım 1921 yılında kuruldu...
bu semtten çıkan ünlü sayısı sivastan çıkan ünlü sayısından fazladır...
bu semtin adı var şanı var...
gecekondular arasına yapılan dediğin stat Türkiyede UEFA standartlarına bire bir uygunluk almış ilk stat...
Müsabaka öncesinde bir çok olay yaşanacağından eminim...
Müsabaka sonrasındada yaşanacaktır...
Kırmızı olarak belirttiğim mesajı yazan arkadaş...
Özellikle gel Kasımpaşa taraftarları arasında müsabakayı izle Kasımpaşa kimdir nedir öğren akıllı ol..
Saygılarımla...
Kasımpaşalı Apaçiler...[/B]

Apaçiler1921 27.03.2008 22:09

[QUOTE=ganyani;339934][B]Merhabalar bir KASIMPAŞALI APAÇİ olarak öncelikle şampiyonluk yolunda başarılar dilerim...
benimle görüşerek müsabakanın dostane geçmesini müsabaka öncesinde buluşma teklifinde bulundu...
Bende kendilerine semtin bu aralar karışık olduğunu ama Müsabakada taraftarlar birbirine çiçek verebilir böyle bir dostanelik olabilir diyerek belirttim...
Kendileride zaten bu çağrıyı yaptıklarını Kasımpaşa tarafından bilet alınmaması konusunda uyarı yaptığını bildirdi...
Ben gerekli kişilerle görüşüp çiçek siparişleri verecektimki web sitemizde uyarılar aldım Sivasspor taraftarlarının bizleri aşağıladığını küçük düşürücü hakaret içeren mesajlar yazdıklarını atıp tuutuklarını duydum ve gerçektende öyle olduğuna kendimde şahit oldum...
[COLOR="Red"]Ankara belediyesi cumartesi Trabzonu yenerse Kasimpasa-Sivas maci öncesi puan farki 11 olacak hangi akli
basinda KASIMPASALI o maca gelerek 20 YTL verir ,aklindan süphesi olmasi lazim.7 mac kala 11 puan fark Kasimpasalilar biraz gercekci olun kasimpasa sahada FB,GS ve BJK icin mücadele edecek üc büyüge destek amaciyla gelecekseniz o baska.Ama unutmayin o üc büyükler sizin ikinci lig biletinizi kesti.Ankaradaki dayanisma Istanbulda yok.Basarisiz bir yönetime destek amaciyla git colugunun ,cocugunun rizkini ver yöneticilere; yok ben Türkiye sampiyonu SIVASSPORU izlemek istiyorum diyorsan ozaman baska mesele.

merhaba arkadaşlar emininki istanbuldaki sivasliların hepsi orda olacak arkadaşlar acele edelim biletleri alalım kasımpaşalılara bilet kalmasın stadta hep sivaslılar olsun biz bugün aldık 10 tane

nesiniz,il mi,eyalet mi?altı üstü bi istanbul mahallesi.mahallenin ortasında gecekondudan bozma bi stadınız var,biz geleceğiz binlerce insan nereye sığalım.sen diyorsun ki asarız keseriz!!!
peki istanbullusun,mekanın mahallen ama madem yüreklisin ver o zaman yarı yarıya!

öle bir taraftarız

Öncelikle bu arkadaş ile görüşmek istiyorum Kasımpayı biliyormu kaç defa gelmiş bu semt kimdir nedir nerededir en ufak bir bilgisi varmı yaşı kaç???
gecekondular arasına yapılan dediğin stat Türkiyede UEFA standartlarına bire bir uygunluk almış ilk stat...
Özellikle gel Kasımpaşa taraftarları arasında müsabakayı izle Kasımpaşa kimdir nedir öğren akıllı ol..
Saygılarımla...
Kasımpaşalı Apaçiler...[/B][/QUOTE]

+1921 abi helal olsun sana adamsın tek kelımeyle!!!

nazimgulturk 27.03.2008 22:10

gol yiyeceğimizi sanmıyorum ..en az 2-0 kazanacağız...

bumerang 27.03.2008 22:34

SİVASSPOR TARAFTARINI KASIMPAŞA TRİBÜNÜNDE İSTEMEYEN KASIMPAŞALI ARKADAŞLARA BİRKAÇ SÖZ SÖYLEMEK İSTERİM. ACABA KASIMPAŞA LİDERLİĞE OYNASAYDI, KENDİLERİNE KOMİK SAYIDA BİLET VERİLSEYDİ VE SİVASTA DOĞUŞTAN KASIMPAŞALI BİNLERCE İNSAN YAŞASAYDI; BU MAÇI SİVASSPORLU İNSANLARIN TRÜBÜNÜNDEN İZLEMEK İSTEMEZLERMİYDİ. Bİ KENDİLERİNİ YİĞİDOLARIN YERİNE KOYSUNLAR.. ONDAN SONRA ASARIZ KESERİZ, MUHABBETLERİNİ İSTİYOLARSA YAPSINLAR. AYRICA KASIMPAŞA VE ORANIN İNSANINI KİMSENİN KÜÇÜMSEDİĞİ YOK. SİVASINDA ÇAVUŞBAŞI SI VARDIR. KASIMPAŞAYA ÇOK BENZER. ZATEN BİZ BİZE ÇOK BENZERİZ. BİRAZ KENDİNİ BAŞKASININ YERİNE KOYUP ÖYLE DÜŞÜNMELİ HERKES.
EĞER BU SİVAS TARAFTARI SAMİYENDE KADIKÖYDE İNÖNÜDE ONLARIN ARASINDA İZLEDİYSE, KAYSERİ DE ZAMANINDA 30 KÜSÜR TARAFTARININ EZİLEREK TAŞLANARAK ÖLMESİ PAHASINA TAKIMINA DESTEK VERDİYSE KASIMPAŞA DADA İZLER. TARAFTAR OLMAK YETMEZ ÖNCE İNSAN OLALIM.

apache batu-LA 27.03.2008 22:40

ganyanı abım dıgcenı demıs ustune konusmak saygısızlık olur...
artık bn dıgcemı dedım we hala dıorum ıns.dostluk kazanır cunku sıwas halkını sewıorum...
abı madem ganyanı abım yazmıs banada bundan sora pazar gununu beklemek kalır...

ganyani 27.03.2008 22:41

[B]Bizde düşmemeye oynuyoruz...
Kimsenin Kasımpaşayı küçük görmeye hakkı yok kimse bizim aramızda müsabakayı izleyemedi izleyemezde...[/B]

miracgursoy 27.03.2008 22:44

[QUOTE=bumerang;339968]SİVASSPOR TARAFTARINI KASIMPAŞA TRİBÜNÜNDE İSTEMEYEN KASIMPAŞALI ARKADAŞLARA BİRKAÇ SÖZ SÖYLEMEK İSTERİM. ACABA KASIMPAŞA LİDERLİĞE OYNASAYDI, KENDİLERİNE KOMİK SAYIDA BİLET VERİLSEYDİ VE SİVASTA DOĞUŞTAN KASIMPAŞALI BİNLERCE İNSAN YAŞASAYDI; BU MAÇI SİVASSPORLU İNSANLARIN TRÜBÜNÜNDEN İZLEMEK İSTEMEZLERMİYDİ. Bİ KENDİLERİNİ YİĞİDOLARIN YERİNE KOYSUNLAR.. ONDAN SONRA ASARIZ KESERİZ, MUHABBETLERİNİ İSTİYOLARSA YAPSINLAR. AYRICA KASIMPAŞA VE ORANIN İNSANINI KİMSENİN KÜÇÜMSEDİĞİ YOK. SİVASINDA ÇAVUŞBAŞI SI VARDIR. KASIMPAŞAYA ÇOK BENZER. ZATEN BİZ BİZE ÇOK BENZERİZ. BİRAZ KENDİNİ BAŞKASININ YERİNE KOYUP ÖYLE DÜŞÜNMELİ HERKES.
EĞER BU SİVAS TARAFTARI SAMİYENDE KADIKÖYDE İNÖNÜDE ONLARIN ARASINDA İZLEDİYSE, KAYSERİ DE ZAMANINDA 30 KÜSÜR TARAFTARININ EZİLEREK TAŞLANARAK ÖLMESİ PAHASINA TAKIMINA DESTEK VERDİYSE KASIMPAŞA DADA İZLER. TARAFTAR OLMAK YETMEZ ÖNCE İNSAN OLALIM.[/QUOTE]
sivaslı yiğido saçma konuşuosun git onu federasyona anlat stadımızın kapesitesi neyse %5 ini alabilirsiniz ama bizim klubümüz %10 unu verdi size siz hala diosunuz ki komik sayıda biletmiş bilmem neymiş gelme kardeşim o zmn senin o kdr taraftar sokma hakkın var...
ayrıca bi ark msjında dio ki sanki o stadı kasımpaşalılar doldurucaklar sen önce bi gel kasımpaşayı kendi semtinde gör ondan sora konuş arkadaşım olimpiyatdaki maçları izleyipte yorum yapma kasımpaşa taraftarı hakkında...

Apaçiler 1921 27.03.2008 23:07

[QUOTE=ganyani;339934][B]Merhabalar bir KASIMPAŞALI APAÇİ olarak öncelikle şampiyonluk yolunda başarılar dilerim...

öle bir taraftarız

Saygılarımla...
Kasımpaşalı Apaçiler...[/B][/QUOTE]

Ganyanı abı olayı ozetlemıs daha ustune bı sey solenmez artık mac gununu bekleyıp goreceğiz...

yigido_furkan 27.03.2008 23:11

-->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Kasimpasali arkadaslar ayip ediyo madem okadar dusunuyodunuz fb gs bjk maclarinda olimpiyatta neden onlara stadi biraktiniz kendiniz bir avuc izlediniz hemde ligin daha ilk yarisindaydi kimsenin Kasimpasayi kucumsedigi yok ama isi cok zor artik bunu herkes kabul ediyor kim nederse desin hepimiz cok iyi biliyoruzki orda en azindan 3 4 bin Sivasli olacak bu mac bizim icin cok onemli Kasimpasayada bundan sonraki maclarda basarilar

ali_zara 27.03.2008 23:12

--->: Kasımpaşa-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=nuri_58;337225]inş bu maçıda alıp Beşiktaş maçına sevinçli bir şekilde çıkarız...
bnim tahminim:
SİVASSPOR :5 (SİVASTAKİ MAÇI 4-1 KAZANMIŞTIK...)
Kasımpaşa :2[/QUOTE]

4-1 değil gardaş 4-0

bu arada benım tahminim 0-2

Apaçiler1921 27.03.2008 23:13

--->: -->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoru

[QUOTE=yigido_furkan;339996]Kasimpasali arkadaslar ayip ediyo madem okadar dusunuyodunuz fb gs bjk maclarinda olimpiyatta neden onlara stadi biraktiniz kendiniz bir avuc izlediniz hemde ligin daha ilk yarisindaydi kimsenin Kasimpasayi kucumsedigi yok ama isi cok zor artik bunu herkes kabul ediyor kim nederse desin hepimiz cok iyi biliyoruzki orda en azindan 3 4 bin Sivasli olacak bu mac bizim icin cok onemli Kasimpasayada bundan sonraki maclarda basarilar[/QUOTE]

eger sizlerlede olimpiatta oynasak sizede 6s f5 bhk kadr yer verılırdı... ayriyetten f5,6s bjk bizim yanımızda maç izlemedı;)

ApAchEs 27.03.2008 23:20

[B]hiçbir Sivasspor taraftarı bile bile aldığı Kasımpaşa Taraftarına ait biletle Kasımpaşa Taraftarının arasında oturamayacak. Aksine harekette bulunan taraftar staddan dışarı çıkarılacaktır.[/B]

arkadaşlar artık ben hiçbir uyarıda bulunmuyorum. bu açıklama bugun ist. valiliği tarafından açıklanan il spor güvenlik toplantısından. hadi sizler o kadar olay çıkmasını göze aldınız diyelim. ama yinede maçı İZLEYEMEZSİNİZZZZZZZZ...

yigido_furkan 27.03.2008 23:21

-->: --->: -->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve

[QUOTE=Apaçiler1921;339999]eger sizlerlede olimpiatta oynasak sizede 6s f5 bhk kadr yer verılırdı... ayriyetten f5,6s bjk bizim yanımızda maç izlemedı;)[/QUOTE]

istense okadar kisi gelebilirmiydi stadda fb bjk gsye 15 20 bin kisi geliodu rakip takim yeri normalde kale arkasi ama rakip takimlari her yerde yerini almisti bizemi gelince 1000 kisilik yeri gecince sorun oluyor giren girsin siz destekleyin takiminizi bizimkiler desteklesin takimini nolacak yani futbolun tadini cikarin gerilime gerek yok en kucuk seyde 2 takimda zarar gorur ne gerek var

yiğidobaytar58 27.03.2008 23:22

BU MAÇTA SİVASIMIZ İNSALLAH ŞOV YAPACAK :):)

KASIMPASA1921 28.03.2008 00:24

GANYANİ harbiden adamsın len::D:D

Bahattin 28.03.2008 00:49

tek sivasspor yensinde 1 sifir olsun ama bence 2 0 veya 2 1 biter

DENİZEVİ 28.03.2008 02:03

[B][I][COLOR="Olive"]Benimde kendi kişisel görüşüme göre bu maç en az iki fark üstünlük ile kesin Sivasspor maçı kazanacak diyorum...Benimle iddaa girenler varsa bu maç sonucu için ben iddaa hazırım !..Hemde en az takım elbisesine !.. Kazananlara ups kargo ile söyleyeceği renk ve beden numarasına göre garantili elbisesi evine teslim.Ahmet ÇAKAR gibi bikini kıvırma olayı gibi sonradan asla dans etmek yok ? Var mısın ? Yok musun ? Ne dersiniz ? [/COLOR][/I][/B]

zaralım 58 28.03.2008 07:48

Kasımpaşa 0-2 Sivasspor inş kazanacağız

serdar cebeci 28.03.2008 08:29

--->: SİVASSPOR/Kasımpaşa maçı tahmin ve yorumları

mrb kasımpaşa 0 sivas spor 3
yenelimki şampiyon olmak için yences

nuri_58 28.03.2008 12:25

15.00 Kasımpaşa-Sivasspor: Mustafa Kamil Abitoğlu

ertor58 28.03.2008 12:30

bizi çok korkuttunuz apaçiler siz istanbulda değil sivasbulda yaşıyorsunuz bunuda unutmayın ki istanbulun 6 da 1 i sivaslıdır.

58 memo 28.03.2008 12:56

Yiğidolar Kasımpaşa tribününden bilet almayın
Valilik ve Emniyet çok özen gösterecekmiş
ayrıca bırakın hasılat kazanmasınlar...

58_cebeci_58 28.03.2008 13:26

sivassporum bence sampiyonluk yolunda kaımpaşayıda yenip rahtlıyacaktır.bence 3-1 alırız düşünüyorum.

58_cebeci_58 28.03.2008 13:33

[QUOTE=58 memo;340254]Yiğidolar Kasımpaşa tribününden bilet almayın
Valilik ve Emniyet çok özen gösterecekmiş
ayrıca bırakın hasılat kazanmasınlar...[/QUOTE]

abi zaten bizim amacımız kasımpasaya para kazandırmak degilki.biz gidip orda sivassporun hiçbiyerde yalnız olmadıgını gösterecegiz millete.şampiyonluga gidiyoz allah aşkına böyle ufak tefek şeylere takılmayalım.hemde bize ne kasımpasanın kazandıgı paradan.admlar zaten düşüyo.

necmettin_akcay 28.03.2008 13:44

--->: Kasımpaşa-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=sivasli215;337254]bu maç için istanbulda bir organizasyon düzenlenecek mi,buluşup mu gidilecek?yoksa biz ayrı ayrı mı gelelim?istanbul sivasspor derneği cevaplarsa sevinirim[/QUOTE]

ewet arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar varmı sabah forumda taksimde buluşulacak yazıyordu kesinleştimi acaba organizasyon düzenleniyormu saygılar

58 memo 28.03.2008 14:04

[QUOTE=58_cebeci_58;340264]abi zaten bizim amacımız kasımpasaya para kazandırmak degilki.biz gidip orda sivassporun hiçbiyerde yalnız olmadıgını gösterecegiz millete.şampiyonluga gidiyoz allah aşkına böyle ufak tefek şeylere takılmayalım.hemde bize ne kasımpasanın kazandıgı paradan.admlar zaten düşüyo.[/QUOTE]

gardaş tatsızlık olmasın o yüzden söylüyorum
Sivassporumuzun yalnız olmadığını tüm Türkiyede seyircimiz olduğunu herkes biliyor..
PLAKAMIZ 58
BU ALEMDE TEKİZ..
ANADOLUNUN GURURU SİVASSPOR..

Nihat71 28.03.2008 14:13

Benim aanlamadığım o yazıyı yazanın sivas'lı olduğu nickinden mi anlaşılıyor acaba? Ortamı karıştırmak için herhes yapmış olabilir.

Konuyumu kaçırdım ne?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:08.