SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19814)

semihkilic_58 20.07.2008 22:30

--->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2

bugun forvet oyuncularımızda iş yoktu ayakjta kalan tek futbolcumuz dialloylu helal olsun diaolloooooooooooooooo

ahmet ata 20.07.2008 22:32

volkan 2 golde bide blicaya bırak dedi ya tutacakmış gibi topu

revenge58 20.07.2008 22:33

musa kuş mu? musa kuş 2 sene önce sivasspordan ayrıldı:)

eyupk 20.07.2008 22:33

Umudumuzu kesmiyelim daha 2.ci maç var. Önümüzdeki haftaya bakalım. Müslümana umut kesmek yakışmaz. Allaha emanet olun.

espenzoFB 20.07.2008 22:35

[FONT="Arial Black"][B]arkadaşlar ben hastanın hastası fenerliyim ayrıca doğum yerimde sivas falan değil ama nasıl olduysa sivas 2. takımım bu sene bence sivas haksızlık ve motivasyon kurbanı oldu çünkü inter toto 8jknin uefada sivasın hakkıydı ama yine kara eller sizi intertotoya yolladı burada ise motivasyon sorunu çıktı buda çok doğal bu kupanın adı uefa olsaydı ve braga rakibiniz olsaydı inanın sivas farklı alırdı ve yine intertotoda sizin yerinize 8jk oynasaydı sizden çok daha kötü bir sonuç alırdı ama olsun biz sivasın yanındayız rabbime çok dua edicem 2. maçınız için ve inşallah orada fark atıp üst tura geçeceksiniz (inşallah diyin sizde )[/B][/FONT]

eyupk 20.07.2008 22:36

Bu arada Volkanın suçu yok 2.ci golde bunu şöylüyüm. Adamın boyunu aştı. Volkanı suçlamaya hakkınız yok. Volkanın üzülmesine çok üzüldüm :( inşallah 26 temmuzda sevinicek UEFA'ya gidicemize. Tüm gücümle inanıyorum kardeşlerim. UEFA'ya gideceğiz. Herşey bitmiş değil.

bayram 20.07.2008 22:39

[QUOTE=revenge58;389794]musa kuş mu? musa kuş 2 sene önce sivasspordan ayrıldı:)[/QUOTE]

Musa aydın ya sinirden ve kahırdan musa kuş aklıma geldi kusura bakmayın arkadaşlar üzgünüm

XXCakir58 20.07.2008 22:44

-->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2

ben diyecek söz bulamiyorum. Bizim oyunculari suclamiyorum. O kadar foul yapili bize, hic hakemden tepki gelmedi. Sadece bize kartlar gösterildi.

FurkaN 20.07.2008 22:45

-->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2

[B]Berbat oynadık maçın böyle biteceği daha ilk 10 dakika dolmadan belli oldu... Hemen başlarda kaleci ile karşı karşıya pozisyon kaçırdılar iyi ki sahamızda fark yemedik... İlk tam bir felaket ikinci gol ise tecrübesizlikti... Buraya kadarmış geçen yılki önemli maçları kazanamama sendromu devam ediyor...[/B]

mucahit_58 20.07.2008 22:55

[QUOTE=oguzhan_1616;389678]ya kardes sen izlemeye gittin mi onu söyle cekirdek yemeye gidiyo falan diyosun da sen maca gittin mi önce onu söle[/QUOTE]

ben sivas 3ligde iken yani 98 yılından beri her sivas maçında kale arkası şuanki adıyla A blokta idim şuan yurtdışındayım ne yazıkki ama tribunleri benden iyimi bileceksin? iddaa ettiğim şeyden bihabersin boşa gitmişin o maçlara

superglam 20.07.2008 23:01

Sivassporu kutluyorum harika maç yaptı hakkı 2-0 değildi.. maçı izleyenlerde bana hak verecektir.!!! Tecrübesizliğin kurbanı olduk sadece. Braga (ibn...leri) maç yapmaya gelmemiş. beraberlik diye gelmişler ama birde kelekten 2 gol attılar.. hakeme yazıklar olsun yorum yapmama gerek yok.. Yiğidom sana can kurban.. Aslanlar gibi mücadele etti..

yigidogurbettee 20.07.2008 23:05

--->: -->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;389747]BENCE BURADA BÜLENT UYGUNA İŞ DÜŞÜYORDU GÖNDERİLECEKLER LİSTESİNE KONULAN Bİ KALECİ NEDEN 11 DE OYNUYOR AKIN NE GÜNE DURUYOR[/QUOTE]

Kardes Bulen uygun senın dusundugunu dusemıyor mu? Akın cezalıda ondan oynamadı yoksa burda macera fılmi felan cekmiyor bulent hoca. Portekizde insallah kazanırız malatyaspor malatyada basel'e 2-0 yenılmıstı isvicredeki macı 2-0 malatya kazanmıstı hos uzatmalarda ıkı gol yedıler ama biz oyle olmayacaz acemiligimize geldi ilk maç ikinci macta inş. alırız

FrpMan 20.07.2008 23:48

Amatorce goller oldu

Allah'tan umut kesilmez..Bir sürpriz olur belki..

cesur sivas 21.07.2008 00:10

bizi tek bir kisi kurtarabilir artik,,, o da allah'tir ..
allahim insallah bize portekizde turu getirirsin ya rabbim

MustafaParlak 21.07.2008 00:18

:DBU YORUMLARDA VOLKANI SUÇLAYANLARA, TECRÜBESİZ DİYENLERE GÜLER GEÇERİM ADAMIN KARİYERİNE BAKIN.

SİVASSPORUMDA EMEGİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

VOLKANADA GÜVENİM TAM.

KİMSENİN TAKIMA KIZMAYA HAKKI YOK ÖNCE VİCDANINA BAK...

kaya0758 21.07.2008 00:36

[B][I]volkan berbat şansız bir gol yedi.
gözlerim cvetkhovu o kadar aradıki.
bilica: tecrübeli olduğu her halinden belli ama çok ağır gibi geldi bana birde sırıtttı uyum sorunu var.
[COLOR="red"]herve tum:bu adamı bülent hoca nasıl olduda aldı anlamıyorum.hangi kitapta yazar cvetkhovu gönderip herve tumu almak.saçmalığın daniskası.tumdan ne köy olur nede kasap.adam tam bir fiyasko.madem iyiydi o kadarda bursaspor neden gönderdi herve tumu.???????[/COLOR]kanfory silla: bu adam 3 ligte bile oynayamaz.
????????:bizim ilhan ummak adlı ve faruk bayar adlı sol kanat oyuncularımız yokmu neden maça sol kanata sol ayaklı oyuncularla başalamıyoruz.kimin nerede oynadığı belli değil.
????????:peki sağ kanatta neden adam gibi bi belli sabit oyuncumuz yok.bütün atakları neden apo yapıyo apo defansmı yapsın bindirmemi.sağ kanattada kimin oynadığı belli değil.
bu takımda en fazla abdurrahman ve dialloyu seviyorum.ayrıca sakat olan muhammed ali bir an evvel iyileşmeli takımın ona çok ihtiyacı var.takım sırıtıyo onsuz.
i.dağaşan nerede oynayacağını bilmeli kanattamı oynayacak ortadamı.
[COLOR="red"]cvetkhov eğer henüz anlaşmamışsa başka bir tgakımla oynasın.[/COLOR]
[COLOR="Red"]herve tumdan ne köy olur nede kasap[/COLOR].[/I][/B]

badboysefaa 21.07.2008 00:58

[QUOTE=kaya0758;389882][B][I]volkan berbat şansız bir gol yedi.
bilica: tecrübeli olduğu her halinden belli ama çok ağır gibi geldi bana birde sırıtttı uyum sorunu var.
[COLOR="red"]herve tum:bu adamı bülent hoca nasıl olduda aldı anlamıyorum.hangi kitapta yazar cvetkhovu gönderip herve tumu almak.saçmalığın daniskası.tumdan ne köy olur nede kasap.adam tam bir fiyasko.madem iyiydi o kadarda bursaspor neden gönderdi herve tumu.???????[/COLOR]kanfory silla: bu adam 3 ligte bile oynayamaz.
????????:bizim ilhan ummak adlı ve faruk bayar adlı sol kanat oyuncularımız yokmu neden maça sol kanata sol ayaklı oyuncularla başalamıyoruz.kimin nerede oynadığı belli değil.
????????:peki sağ kanatta neden adam gibi bi belli sabit oyuncumuz yok.bütün atakları neden apo yapıyo apo defansmı yapsın bindirmemi.sağ kanattada kimin oynadığı belli değil.
bu takımda en fazla abdurrahman ve dialloyu seviyorum.ayrıca sakat olan muhammed ali bir an evvel iyileşmeli takımın ona çok ihtiyacı var.takım sırıtıyo onsuz.
[COLOR="red"]cvetkhov eğer henüz anlaşmamışsa başka bir tgakımla oynasın.[/COLOR]
[COLOR="Red"]herve tumdan ne köy olur nede kasap[/COLOR].[/I][/B][/QUOTE]

çok güzel söylemişsin yüregine saglık tum falan hikaye hele ibrahim dağaşan tam fiyasko yazık paralarımıza boş transfer politikamız devam ediyor

furky.b 21.07.2008 01:02

[QUOTE=lise!mustafa;389872]:DBU YORUMLARDA VOLKANI SUÇLAYANLARA, TECRÜBESİZ DİYENLERE GÜLER GEÇERİM ADAMIN KARİYERİNE BAKIN.

SİVASSPORUMDA EMEGİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

VOLKANADA GÜVENİM TAM.

KİMSENİN TAKIMA KIZMAYA HAKKI YOK ÖNCE VİCDANINA BAK...[/QUOTE]

Schalke.
besiktas.
C.Rizespor.

Bunlardan Hangi Takimda Kac Mac Oynamis Sayabilirmisin ?

Sen Buna Kariyer Diyorsan..

cügo58 21.07.2008 01:05

[QUOTE=furky.b;389909]Schalke.
besiktas.
C.Rizespor.

Bunlardan Hangi Takimda Kac Mac Oynamis Sayabilirmisin ?

Sen Buna Kariyer Diyorsan..[/QUOTE]

Furky. b Kardes cok haklisin.
O Schalkedede yedekdi ve kaleci sakatlandi onun icin oynadi ve cok kötü performans sergiledi ve sonrasini biliyorsunuz türkiyeye geldi ve yine oynamadi.
Biz nasil aldik bu oyuncuyu ben anlamadim.
Bu arada Ibrahim dagasan neden alindi ?
Adam sadece duran Top cekmeye mi geldi?
Cok yazik.

kadir0911 21.07.2008 01:09

[B]Hepimize Gecmis Olsun.....

Sivasspor'un gördügüm en sevksiz maciydi...
Mehmet Yildiz ve Balili tek kelimeyle berbatidi...

Orta Saha, özellikle Musa Aydin, Seni cok seviyorum [COLOR="Red"]ama bukadar golü nasil kacirabilirsin[/COLOR] ???
Defans'in gollerde yapacagi birsey yoktu..

Kaleci Volkan, hatalar herkez yapabilir, bende Almanya Amatör Liglerinde Top oynuyom, hatalar olur, ama sözde [U]Profesionel Futbolcumusun[/U],kral gibi oturdugun yerde para kazaniyon... Schalke 04'ün altyapisinda oynamisin, iyi bir kaleci olsaydin Schalke seni bir yere göndermezdi...
Buraya kadar gelmek icin, gecen sezon Aslanlar gibi mücadele ettik, Ama senin sayende bir macta hersey kayib ettik...

Veee Bülent Uygun...
Sivasspor Tarihinde en Önemli Maci...
ve sen nasil bir Sergio'yu bastan oynatmazsin
[COLOR="red"]10[/COLOR] Numarayi Babamizin Hayirina mi verdin ?
Okadar Oyuncu Gönderdin, en az birtanesinden bu aksam yararlanabilecektik.....

Rakip Sporting Braga, kücümsediniz,
Sporting Braga siradan bir takim [COLOR="Red"]degil[/COLOR]...
Kac Senedir Uefa Kupasinda oynayan bir takim,
Istekli oynasaydilar 5:0'da alabilirlerdi...

Sivas'in macina gelmeyenler de yapacagini yapti...
Lan biz burda avrupa'da kalmisiz, türkiyeye gelemedigimiz icin yüregimiz kan agliyor, sivasin bir macini görmek icin elimden gelen herseyi yapardim, ama siz bir 18500 kisilik stad dolduramadiniz...bravo...

Saygilarla...[/B]

Divriği58- 21.07.2008 01:10

[B]ÖNCELİKLE BU GÜN BİR KEZ DAHA GÖRDÜK Kİ SİVASSPOR HÜCUM TAKIMI DEĞİL BAKIN LORANT ZAMANI LİGDE KONUMUMUZ RAHAT DİYE HUCUM OYNAYALIM DEDIK DENİZLİDEN 4 KAYSERIDEN 5 YEDIK ERTESI YIL YINE HUCUM OYNAYALIM DEDIK PECZE 3 FORVET OYNADI YINE FIYASKO BU TAKIM OYLE OYUNCULARDAN KURULMUS KI FORVETI BILE SUT CEKMEYI BILMIYORUM YANI TAM KONTRATAK TAKIMI NE ZAMAN KAPANIP ILERI TOP ATIYORUZ O ZAMAN MEHMET YILDIZ MEHMET BALİLİDE BALİLİ OLUYOR HÜCUM BU FUTBOLCU KADROSUYLA BIZE GORE DEĞİL

BAKIN GEÇEN YIL BJK MACINA HUCUM BASLADIK DAHA DK 5 KEN 2 TANE GOL OLUCAK POZISYONUMUZ VARDI MAC SONUCU NE OLDU 2-1

GALATASARAY BU MACI KESIN KAZANMALIYIZ DEDIK HUCUM ETTIK SONUC 5-3 YENILDIK BU KADER SANSSIZLIK FALAN DEĞİL BU OYUNCULARIN YETERİ EKNIK OZELLIGI YOK

RAKİP 8 KİŞİ SAVUNMADAYKEN O SAVUNMAYI ACICAK TEKNIK DÜŞÜNEN DAR ALANDA HIZLI VE İSABETLI PAS YAPACAK BİLEĞİNE ARDA YATTARA GIBI HAKIM OLAN FUTBOLCULARMIZ YOK

BEN IDDA EDIYORUM BU GUN BIZ SIRADAN BIR LIG MACI GIBI KONTRAATAK FUTBOLUMUZU OYNASAK BU GUN BU MACI 2-0 KAZANIRDIK

HA YEDIGIMIZ GOLLERE GELINCE BU KADARDA OLMAZ AMA NAPALIM OLDU BI KERE

YENI TRANSFERLERE GELINCE
GECEN YIL KARIM SAIDI YASIR UGUR YILDIRIM CVETKOV GIBI OYUNCULARIMIZ AYRILDI YERINE ALINAN BILICA FARUK IBRAHIM TUM BU GIDEN OYUNCULARDAN IYI DEGIL HATTA DAHA KOTU BILE DENEBILIR SIVASSPOR GECEN YILKI BASARISINI SURDURMEK VE HATTA DAHA BASARILI OLMAK ISTIYORSA EN AZINDAN GIDEN FUTBOLCULARIN YERINI DOLDURABILSEYDI

AYRICA BU GUN PETKOVIC OLSA O 2 GOLU YEMEZDIK ARTIK YAPACAK BISEY YOK DERS ALMALIYIZ BIZE HUCUM YARAMIYOOOO BI KISI CIKSIN DESINKI HUCUM OYNAYARAK SU MACI KAZANDIK

GECEN YILKI 4-0 KASIMPASA MACINDA BILE ISTATISKLERE BAKIN ADAMLAR DAHA COK TOPLA OYNAMIS VE KALEYE DAHA COK SUT CEKMISLER

GECEN YIL BIR SPOR YORUMCUSU DEMISTI "BAK ONUMDE ISTATISTIKLER BVAR SIVASSPOR TOPLA EN AZ SAHIP OLAN TAKIM NASIL BU KADAR BASARILI ????? DIYODUU İŞTE ZATEN SİVASPORU SİVASSPOR YAPAN BU OYUN TEKNIGIDIR KARSIMIZDA KASIMPASADA OLSA BRAGA DA OLSA BARCELONA DA OLSA BIZ RAKIBI USTUMUZE CEKIP KONTRAYA CIKMALIYIZ YANI SIVASSPOR GIBI OYNAMALIYIZ UMARIM BU MAC BIZLERE DERS OLUR [/B]

kangal06 21.07.2008 01:25

iki şaka gibi gol yedik.. ilk yarıdaki oyun muhteşemdi mehmet yıldız, abdurrahman, sylla, bilica,ibrahim hepsini beğendm ama o ilk acayip golden sonra takım sanki hemen atmalıyız, bu maç böle biterse bittik havasında telaştaydı.. ilk golde ne yapacağını bilemedi volkan bi kaleci için çok kötü bi top o ve volkan doğru olanı yapamadı.. 2.yarı konsantrasyon sıfırdı ilk yarıdaki takım uçmuştu sonra o telaşlı havada volkan anlayamadığım bi gol yedi.. anlam vermek mümkün diil konsantrasyondan eser yok çünkü başka bir açıklaması yok o golün..
problem tecrübe ve konsantrasyondu en azından 1-0 bitse bi şansımız olurdu ama böle artık çok çok zor..
yalnız ilk yarıda gördüm ki takım çok hırslı , herkes büyük bi çaba içinde topu alana basılıo.. mehmet yıldız dan çok ii paslar gördüm, abdurrahman yine kendini parçaladı ve çok iiydi, musa bi de şut çekmesini başarsa artık.. bu takım iş yapar ama keşke uefa da iş yapsaydı volkan be..!! çok sinirlendim ama golden sonra kafasını direğe koyunca da içim eridi volkan a kaleci olduğum için anlayabiliorm o duyguyu o an hayat bitio ölmek istio insan:D:D yazık oldu emeklere..

Divriği58- 21.07.2008 01:27

belkide volkanın bu kadar hata yapmasının nedeni nede olsa sivasspor önumuzdekı sezon benı kalede düşünmüyor düşüncesi olarabılır takımdan gönderılecekler lıstesıne adını yazdıgınız bır futbolcuyu oynatıp ondan morallı olmasını beklemek bırz abest kacar

eyupk 21.07.2008 01:51

Bu arada bu hakem ********i moralimi bozdu. En çok faul yapan braga takımı onlara sarı kart göstermedi. Ama bizim takımın bütün futbolcularına gösterdi nerdeyse. Bu arada geçen maçtada sarı kart görmüştü bazı futbolcularımız onlar bu gelicek maçta oynuycakmı 26 temmuzda :S. Cevabınızı bekliyorum. Mesela Mehmet YILDIZ geçen maçta sarı kart gördü bu maçtada gördü. 26 temmuzda forma giyebilicekmi???

Aydogan58 21.07.2008 05:09

sucu onda bunda degil önce uygun beyde bulalim!!!!!
sen git iyi oyunculai sat onun yerine yerini tutamiyan artiklari topla ve takima kayna$tir ondan sonrada maci almaya kalk,,,

[B]ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARALANIRMI$[/B]bu bir ata sözüdür uygun efendi!!!!!

transferin cok kötüydü ve bu takimin icine etin!!!!

o yedek parcasi kaleciyide def et bo$ bo$una paralarimizi götünün üstünde oturarak bankda kazaniyor.
takimda herhangi birini kaleye soksan ondan iyi topu cikarir

biz adam gibi transfer istiyoruz yoksa bizim eski futbolcularimizi geri getir ba$da cvetkhovu

noname87 21.07.2008 10:02

[QUOTE=kaya0758;389882][B][I]volkan berbat şansız bir gol yedi.
[COLOR="Red"]herve tumdan ne köy olur nede kasap[/COLOR].[/I][/B][/QUOTE]
tum hariç katılıyorum iyi forvet değil ama mehmet yıldızın yedeği olsun diye alındı 2.yarı şişirmek için onu aldı ama ortayı açacak adam musa çıktı solda dediğin gibi kim oynuyordu sylla pres yapıyordu onun yerine olivierayı girdi o da defansın önünde top çıkarmayı denedi pas verdiği adamlar
ibrahım dağaşan ve onur 2.ligde bile zor oynarlar takıma direk katkıları yok sahada geziyorlar transfer genelde iyi oyuncuya takıma kazandırmaktır ama yönetim ve hoca bu sene transferde sınıfta kaldı ilk 5e zor gireriz bu kadroyla

Dağcı 21.07.2008 10:12

[COLOR="RoyalBlue"]Hücum futbolunu bir türlü oturtamıyoruz. Bizim bulduğumuz ilk yarıdaki pozisyonları Braga bulsa en az 3 tane atarlardı. Çok pozisyona girmek değil, neticeye ulaşmak önemli.[/COLOR]

hocaxxx 21.07.2008 11:29

[QUOTE=oguzhan_1616;389727]gol atacak futbolcu mu yok mehmet yıldız-balili-herve tum-faruk
yetmez mi ben yinede umudu mu kaybetmiyorum[/QUOTE]

arkadaşım ben futbolcularımızı küçümsemek niyetinde değilim.Ama gördük mehmet yıldızı ofsayt diye kesilen iki pozisyonda boş kaleye golü atamadı hakem ofsaytı çalmasa bile atamayacaktı 6 pasın içinde adam topu resmen arşa gönderdi. Maçın kaderine etki edecek bi futbolcumuz yok bunu kabul edin 34 maçlık performansı iyi olan futbolcular böyle özel maçlarda dökülüyorlar. Neyse hayırlısı olur inş.

caynina 21.07.2008 11:32

zeminin azizliğene uğruyor.volkan

semihkilic_58 21.07.2008 11:35

portekızde ki maçta baliliyle mehmete buyuk iş düşüyor orada sivasta kı gıbı bol pozızyonlar olmaya bılır. braganın kalecısı süper bence:S işimiz çok zor

eyupk 21.07.2008 12:06

Bu arada Volkan kardeşimize sesleniyorum burdan. Senin hatan yok. Kendinde suç asla arama. Herzaman sizlerin yanındayız. İnşallah rövanş maçında seviniceğiz. Canını sıkma Volkan abim. Önümüzdeki haftaya bakalım. Hrıstıyanlara bu maçı bırakmıycağız inan.

eyupk 21.07.2008 12:07

Bu arada bazı densizler Volkanı suçlarlar [B](SİLİNDİ)[/B] top boyunuzu geçti siz napardınız he bana cevap verin. :mad: . Doğru konuşun maçı doğru düzgün izleyin. Yorumlarınıza dikkat edin.

bayram 21.07.2008 12:14

[QUOTE=eyupk;390072]Bu arada bazı densizler Volkanı suçlarlar [B](SİLİNDİ)[/B] top boyunuzu geçti siz napardınız he bana cevap verin. :mad: . Doğru konuşun maçı doğru düzgün izleyin. Yorumlarınıza dikkat edin.[/QUOTE]

Bu nasıl bir kelime ya densiz falan ? sen kimsin arkadaşım yorum yapanlar hakkında densiz vs.. kelime kullanıyorsun sivassporda oynuyor diye kusura bakmada kimseyi sırtımızda taşıyamayız herkes hatasını haddini bilecek ve ayağını denk alacak biz bişey söylemeyelim siz bişey söylemeyiz orası çiftlik değil benimde emeğim var onunda emeği var kusura bakma ama kullandığı kelime ağır bir kelime dikkat et yorum yaparken kullandığın terimlere

eyupk 21.07.2008 12:14

Aydoğan58 ettiğin laflara dikkat et iştersen. Ama haftaya bu lafları sana yediririm. Bu sözler hiç yakışmıyor sizlere. Tevbestağfurullah. Yaw bir maçta yenildik şu sözlerinize bakın. Birde Volkanı kötülemeleri yokmu. Geç o zaman sen kaleye seni görelim. Halen Volkanı suçluyorsun. Volkanı kendi yerine sok seninde boyunu aştı top sen nasıl edicektin nasıl tutucaktın beyefendi. Biz ölümüne Sivaslıyız sizin gibi taraftar değiliz biz. Haftaya göstericeğiz size. Umutsuzluk yapmayın hemen daha önümüzde bir maç var. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu maçı hrıstıyanlara satmıycağız.

Eyvaz94 21.07.2008 12:15

Daha henuz hic bir sey bitmedi. Sivas braqayi yenecek. Ama su bilica oynasa da gorsek.

eyupk 21.07.2008 12:16

Hakkınızı helal edin biraz ağır kelime kullandım özür dilerim kardeşlerim. Ama durduk yere Volkanı suçlamaları deli ediyor beni. Maçı izleyinde öyle yorumunuzu yazın. Madem beğenmiyorsunuz geçin siz kaleye sizi görelim.

|| M e L i H || 21.07.2008 12:17

[B]Burda Volkan'nın Hiçbir hatası yok.Adamı birkaç hafta önce kiralayacağız diyorsunuz sonra maça direk çıkartıyorsunuz.adamın morali tabi bozuk olur.suç volkanda değilki antrönörlerimizde.Ama ben volkanı yinede tebrik ediyor.her zaman yanındayız volkanın.[/B]

bayram 21.07.2008 12:21

[QUOTE=Aydogan58;389966]sucu onda bunda degil önce uygun beyde bulalim!!!!!
sen git iyi oyunculai sat onun yerine yerini tutamiyan artiklari topla ve takima kayna$tir ondan sonrada maci almaya kalk,,,

[B]ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARALANIRMI$[/B]bu bir ata sözüdür uygun efendi!!!!!

transferin cok kötüydü ve bu takimin icine etin!!!!

o yedek parcasi kaleciyide def et bo$ bo$una paralarimizi götünün üstünde oturarak bankda kazaniyor.
takimda herhangi birini kaleye soksan ondan iyi topu cikarir

biz adam gibi transfer istiyoruz yoksa bizim eski futbolcularimizi geri getir ba$da cvetkhovu[/QUOTE]

Her sivassporluyum diyen yorum yazıyor hastayım bu insanlara buyur burdan yak terbiye diye bişey yok adamda yazık yazık sana yazacak bir yorumum yok utanmalısın o kelimeleri buraya sarfederken

bayram 21.07.2008 12:22

[QUOTE=eyupk;390080]Hakkınızı helal edin biraz ağır kelime kullandım özür dilerim kardeşlerim. Ama durduk yere Volkanı suçlamaları deli ediyor beni. Maçı izleyinde öyle yorumunuzu yazın. Madem beğenmiyorsunuz geçin siz kaleye sizi görelim.[/QUOTE]

Ben maçı seyrettim 94 dk pür dikkat ve yorumumuda yazdım aslanlar gibi ama ben maçı at gözlüğü ile seyretmedim çıplak gözle seyrettim volkan hatalı git bak eski yorumlarıma ordan görürsün neler yazdığımı

eyupk 21.07.2008 12:26

[QUOTE=bayram;390087]Ben maçı seyrettim 94 dk pür dikkat ve yorumumuda yazdım aslanlar gibi ama ben maçı at gözlüğü ile seyretmedim çıplak gözle seyrettim volkan hatalı git bak eski yorumlarıma ordan görürsün neler yazdığımı[/QUOTE]

Allahumme salli... Haftaya bu dediğinize pişman olucağınıza inanıyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:16.