![]() |
bi de 1200 bilet az diyordunuz kendi bölümünüz dolmadı ?
|
ben 1 tane sivasli taraftar göremedim :( o kadarda bekledik..
|
nerdeydiniz arkadaslar...merak ettikte?? :? kendi trübününüzü bile dolduramamisiniz... neyse... yinede sivasi kutluyorum iyi mac cikardiniz...
|
lan oğlum adamı hasta etmeyin
lan oğlum adamı hasta etmeyin....
deli kanlıydın ızda ank da niye kaçtınız BÜYÜK ANKARAGÜCÜ TARAFTARINI GÖRÜNCE ...KIZILAY DA BİR TANE SARI KIRMIZI RENK YOK TU.... SİZ SİVASA GELİNDE GÖRÜN... ...............editlenmiştir.............. |
[QUOTE=anti_x_ankaragu]lan oğlum adamı hasta etmeyin....
deli kanlıydın ızda ank da niye kaçtınız BÜYÜK ANKARAGÜCÜ TARAFTARINI GÖRÜNCE ...KIZILAY DA BİR TANE SARI KIRMIZI RENK YOK TU.... SİZ SİVASA GELİNDE GÖRÜN... ...............editlenmiştir..............[/QUOTE] Delikanlılık bıçakla mı oluyor aslanım .. |
[QUOTE=KeremGS]ben 1 tane sivasli taraftar göremedim :( o kadarda bekledik..[/QUOTE]
[b]Kardeşim bak ortamı germeye çalışmayın...Ben maçtan öncede sonrada Ali Sami Yende Sivasspor forması ve atkısı ile dolandım...Gelip beni döveydiniz ama yemedi tabiki...Çünkü bir YİĞİDO bir dünyaya bedeldir...[/b] |
YAW BU BİZANS ZÜPPELERİ GENE DADANMIŞ BURAYA STADDA YAPTIĞINIZ PİSLİKLER YETMEDİ HERALDE
|
hanı nerde herkes 3er 5 er bılet almıstı eski acıktan ayıptır ya yeter artık bırakın sivasın yakasını ...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34. |