SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24791)

mysuskunx 15.04.2009 16:28

Cevap: TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru

2-1 alacağız allahın izni ile inşaallah

konyahooligans 15.04.2009 17:10

[QUOTE=engineer58;503101]vede Ankaradan... Ben 5 arkadaşla orda olcam...Hatta biri Konyalı bu maçta bizi destekleyecek:)) Umarım daha fazla gelen olur...[/QUOTE]

GERÇEK konyalı değildir kardeş

arsinli 15.04.2009 20:57

konya sivası yenecek yenmek zorunda yoksa doğru kümeye düşer

LosTie58 15.04.2009 21:14

[QUOTE=arsinli;503418]konya sivası yenecek yenmek zorunda yoksa doğru kümeye düşer[/QUOTE]

Hiç te düşmez Sivas'ım o maçı kazanacak ama Konya da küme falan düşmeyecek.Siz almalı yoksa küme düşer gibi laflarla anca kendinizi tatmin edin. ;)

ksali 16.04.2009 00:31

bugun carsida anos otobusunu gordum simdiden sehri kalyana getirmek icin anos yapiyordu sehirde. ayrica atki ve forma dagitiliyorkardi 2 senedir boyle bir olay gormedim konyada su an konya kilitlendi ayrica adam basi 30 milyar pirim verilecek hemde soyunma odasinda dagitilacak. nalcaci ve nalcacililar yani guruplar simdide konyayi afislarle donattilar vallaha isiniz zor konyada . ..ayrica bugun bilet almaya gittim biletix gisesine bugunde 10 bin kisilik bilet satilmis hayirlisi diyelim artik ..

GuVeN 16.04.2009 00:35

[QUOTE=ksali;503496]bugun carsida anos otobusunu gordum simdiden sehri kalyana getirmek icin anos yapiyordu sehirde. ayrica atki ve forma dagitiliyorkardi 2 senedir boyle bir olay gormedim konyada su an konya kilitlendi ayrica adam basi 30 milyar pirim verilecek hemde soyunma odasinda dagitilacak. nalcaci ve nalcacililar yani guruplar simdide konyayi afislarle donattilar vallaha isiniz zor konyada . ..ayrica bugun bilet almaya gittim biletix gisesine bugunde 10 bin kisilik bilet satilmis hayirlisi diyelim artik ..[/QUOTE]

sahada 11 e 11 oynayacaz konyalı kardeşim..herkes kendı takımına tum gucuyle destek olacak. bulundugunuz konum tabıkı ölümüne oynamanızı gerektırıyo.. bızım de her sekılde kazanmamız lazım. gusel mac olacak..

scheinwetten 16.04.2009 01:21

[QUOTE=arsinli;503418]konya sivası yenecek yenmek zorunda yoksa doğru kümeye düşer[/QUOTE]

Arsinlimisin nesin Deminden beri yazdiklarini okuyorum

sitede milleti kiskirtmaktan baska birsey yazmiyorsun.

Efendice yazacaklarini yaz. Sanane Konya dan sundan bundan

Sen kendi takimina bak kardesim.Bu haftadami kaybederiz

falan filan onlari düsün.Bizim oralarda senin yaptigina Kus kaldirma

derler. Aynen onu yapiyorsun......

karatas.58 16.04.2009 11:34

üç büyüklker el atmazsa biz rahat yeneriz ama konyaya güvenmiyorum bizim maçta aslan kesilir ******** ler ama şampiyonluğa giderken ne konya dinliycez ne trabzon şampiyonsun sen yiğidom

karatas.58 16.04.2009 11:38

değil konyayaı bütün türkiyeyi donatsınlar değil 10 25 bin kişi, gwlse yenecez başka yolu yok 30 değil 100 milyar versinler yine alıcaz yiğido dört büyüklere karşı konyaya y7akışır dört büyük yalakalığı

MuRaT_KS 16.04.2009 11:39

karatas, yanlış düşünüyorsun 3 büyüğün el atmasına gerek yok. çıkıp aslanlar gibi oynaması lazım takımın durumumuz kritik. ne oldum kompleksine kapılmışın. . .

MuRaT_KS 16.04.2009 11:41

[QUOTE=karatas.58;503634]değil konyayaı bütün türkiyeyi donatsınlar değil 10 25 bin kişi, gwlse yenecez başka yolu yok 30 değil 100 milyar versinler yine alıcaz yiğido dört büyüklere karşı konyaya y7akışır dört büyük yalakalığı[/QUOTE]yalakalık felan diye sivasa karşı antipati uyandıran kelimeler kullanıyorsun o senin karaktersizliğin... bizim almamız lazım alacağız da..! geriye kalan maçlarında sivaas inş. başarılı olur.

YigidoGenclik38 16.04.2009 12:26

[B][QUOTE=arsinli;503418]konya sivası yenecek yenmek zorunda yoksa doğru kümeye düşer[/QUOTE]

konya yenmek zorunda

pekiii

sivas yenmek zorunda degil mi?????????????[/B]

konartr58 16.04.2009 12:31

Başı göklerde,
Ayağı sularda
Tarihin yol üstünde
Uğrak hanıdır Suouz

Yıkarken ayaklarını sularında
Yaslar başını dumanlı dağlarına
Seyreder Anadolu’sunu
Ana gözü ile Suvaz

Dalarken hayale uzun yaylasında
Geçer önünden kervan yolları
Güneşi tutar avuçlarında
Savası bitirir Sibas

Bilgeler otağını kurar
Danişment Gazi burada
Yükselir ilim ışığı
Göklere uzanır Sivas

Hışımla gelir Timur
Surlarına dayanır
Bir ateş kor yüreğine
Bahtını yakar Sivas…

Fatih, Yavuz, Kanuni
Kimleri gördü bu topraklar
Trabzon, Çaldıran, Tebriz
Yollarından geçer Sivas…

Çalar sazını, Pir Sultan
Dönen dönse de yolundan
Yaylasından ötesi yakın eder de
Dar’ına çıkar Sivas…

Bir kargı savurur 4.Murat
Vurur şahini zaferini muştular
Revan ve Bağdat’ın
Taşını diker Sivas…

Tarihin karanlığında üşür de
Kardan örtüsüne bürünür
Bir hasret gibi gelir uzaklardan
Mustafa Kemal’e uyanır Sivas.

emreakbulut58 16.04.2009 14:06

bnce konya ligden düşmemek için elinden geleni yapıcak ama sivasın elide armut toplamayacak bu maçı alırız inş :D

LosTie58 16.04.2009 14:18

Stres bir takımı mahveder,anlaşılan Konyaspor'da strese girmiş.Hem düşme stresi var,hem de primler falan daha çok baskı oluşturur takım üzerinde.Üstelik Konya kazanmak için oynayacaksa Sivas'ın işi daha kolay çünkü Sivas hep defans yapan takımlara karşı zorlanıyor.Ama açık oynayan takımları rahat yeniyoruz genelde.

subasi29 16.04.2009 14:49

[B]insallah yenicegiz centilmence,konyada kaybetmemek icin oynayacak,[/B]

Yiğiter 16.04.2009 15:44

Bu primler,bayraklar falan Konya'yı strese sokacak inş..
Zaten kritik puandalar defans yapma şansları da yok..

LosTie58 16.04.2009 15:50

Birde biz geseyide hiç yenememiştik,bu yıl madara ettik.3 büyütülmüşlere geçen yıl şansımız tutmuyordu bu yıl onuda hallettik,yani Konya'da yenemediğimz Konya'yı da yeneceğiz demek oluyor bu :D

alperenler61 16.04.2009 22:36

tipik bir berbaerlik maçı olur iki takımda kaybetmemeye oynayacaktır tahmince 1-1 biter.

ksali 16.04.2009 22:43

[QUOTE=karatas.58;503634]değil konyayaı bütün türkiyeyi donatsınlar değil 10 25 bin kişi, gwlse yenecez başka yolu yok 30 değil 100 milyar versinler yine alıcaz yiğido dört büyüklere karşı konyaya y7akışır dört büyük yalakalığı[/QUOTE]

sen neye bu kadar heyecanlisin kardas soylediklerin pek yenilir yutulur gibi deyil cok sitreslisin [B]ummadigin tas bas yararmis[/B] konyasporu pek yabana atma bence neyse ortam gerilmesin benimki sadece elestiri az kaldi cumartesiye ...hayirlisi

Yiğiter 16.04.2009 22:48

Trabzonsporlu olarak Konya'nın yenmesini istemen doğal..
Biz de bu isteğine tabi ki saygı duyarız..
Bazı siteler gibi "körler sağırlar kendini ağırlar" mantığına bürünmedik,bürünmeyiz..!
Kimseyi tuttuğu takımdan ve memleketinden dolayı banlayacak kadar art niyetli de değiliz..!
Taraftar değil seyirci olduğumuzu ,daha alacak mesafemiz olduğunu biz bu sitede defalarca tartıştık,hatırlatmaan lüzum yoktu ama yine de sağol..
Ayrıca "konya sizi yenecek ve çöküşe geçecek" demek yerine Sivasspurlu ayağına yatıp," Konya bizi yenecek" demen hoş değildi..Biz hakaret olmadıkça hiç bir takım taraftarını banlamayız..rahat ol!:rolleyes:

arsinli 16.04.2009 22:51

[QUOTE=Yiğiter;503912]Trabzonsporlu olarak Konya'nın yenmesini istemen doğal..
Biz de bu isteğine tabi ki saygı duyarız..
Bazı siteler gibi "körler sağırlar kendini ağırlar" mantığına bürünmedik,bürünmeyiz..!
Kimseyi tuttuğu takımdan ve memleketinden dolayı banlayacak kadar art niyetli de değiliz..!
Taraftar değil seyirci olduğumuzu ,daha alacak mesafemiz olduğunu biz bu sitede defalarca tartıştık,hatırlatmaan lüzum yoktu ama yine de sağol..
Ayrıca "konya sizi yenecek ve çöküşe geçecek" demek yerine Sivasspurlu ayağına yatıp," Konya bizi yenecek" demen hoş değildi..Biz hakaret olmadıkça hiç bir takım taraftarını banlamayız..rahat ol!:rolleyes:[/QUOTE]

teşekkür ederim dostum ilk mesajımı neden o şekilde gönderdiğimide ayrıca yazdım

konyahooligans 17.04.2009 09:30

BAZI ARkadaşlar var burda daha çocuksu kelimeler kullanıyor. yok istanbul yalakalığı falan filan kardeşim konuşurum ama ağır konuşurum o kendini biliyor. Allahın izniyle kazasız belasız sivası yeneceğimize futbolcuları itici gücümüz ile kazandıracağız inşallah maçın cumartesi olması az bi oranda seyirci kitlesini etkileyecektir ama önemli değil o kadar her halukarda o stad dolacak türkiyede en fazla seyirciyle izlenen takımlardan biriyiz.

Önemli olan büyük görünmek değildir

Gerçekten büyük olmaktır arkadaşlar.

Bu maçı biz alırız ama sivasta şampiyon olur

kenyalı42 17.04.2009 09:57

knyaya istanbul yalakası diyen gardaş haddini aşma lütfen burada misafri olduğum için ağır konuşmaycağım bizim sivasa her zaman şampiyon olarak arkaındayız anadolunun gururu sivastır bunu kimse inkar edemez ama anadolu takımlarına iftira atarkta anadolu takımlarında anti-sivas lılık uyundarmıyın inşallah biz maçı alırız ivasta şampiyon olur

SenSetik 17.04.2009 10:07

[QUOTE]knyaya istanbul yalakası diyen gardaş haddini aşma lütfen burada misafri olduğum için ağır konuşmaycağım bizim sivasa her zaman şampiyon olarak arkaındayız anadolunun gururu sivastır bunu kimse inkar edemez ama anadolu takımlarına iftira atarkta anadolu takımlarında anti-sivas lılık uyundarmıyın inşallah biz maçı alırız ivasta şampiyon olur[/QUOTE]

[QUOTE]BAZI ARkadaşlar var burda daha çocuksu kelimeler kullanıyor. yok istanbul yalakalığı falan filan kardeşim konuşurum ama ağır konuşurum o kendini biliyor. Allahın izniyle kazasız belasız sivası yeneceğimize futbolcuları itici gücümüz ile kazandıracağız inşallah maçın cumartesi olması az bi oranda seyirci kitlesini etkileyecektir ama önemli değil o kadar her halukarda o stad dolacak türkiyede en fazla seyirciyle izlenen takımlardan biriyiz.

Önemli olan büyük görünmek değildir

Gerçekten büyük olmaktır arkadaşlar.

Bu maçı biz alırız ama sivasta şampiyon olur[/QUOTE]

Arkadaşlar sakin olun.Biz Konyayı herzaman dost bir şehir, Konyasporuda kardeş takım olarak görüyoruz.Her yerde bu tip düşünceleri olan insanlar olabilir.Konyada Sivasspor'un şampiyon olmasını istemeyenler olabileceği gibi buradada farklı düşünceler söylenebilir.Biz çoğunluk olarak bunlara katılmıyoruz zaten.Ortamı germeden bu kardeşliğe gölge düşürmeden devam etmekte fayda görüyorum.Öyle değilmi ;)

SenSetik 17.04.2009 10:12

Birşey daha ekleyeceğim hemen.Son günlerde anadolu kardeşiğini çekemeyen, [B]sözde anadolunun abisi [/B]olduğunu idda eden bir takımın taraftarları sitemize üye olarak ve [U]Sivasspor taraftarı gibi kendisini göstererek [/U]hem bizi hemde diğer anadolu kulüplerini bize karşı kışkırtacak yazılar yazmaktadır.

Sivasspor ve Konyasporlu arkadaşlar lütfen bu gazlara gelmeyin.Biz kaybederiz.

sivasli215 17.04.2009 10:21

[B]öncelikle dostça bir maç olmasını dilerim
amaçları farklı olsada iki anadolu takımının da puana çok ihtiyacı var
sonuçta 3 puan için çıkıyoruz,zor da olsa alacağız diye tahmin ediyorum
bu arada konyasporda bir huzursuzluk olduğu dışardan da farkediliyor.eger sorun giderilemezse zor günler konyayı bekliyor
güzel bir maç olması dileğiyle...[/B]

Del Piero 17.04.2009 12:11

[B]bence bazı trabzonspor tarfatarları sivassporlu gibi görünüp milleti provoke ediyorlar bu provakatörlere dikkat.. [B]

GuVeN 17.04.2009 15:02

gaza gelmeyın arkadaşlar yiğido görünümlü provakatör taraftarlar var..ama sizde o kadar mesaj ıcınden cımbızla cekmeyın be kardesım:) konyaya ve butun anadolu kluplerıne saygımız sonsuz..

GuNaY 17.04.2009 15:37

[B]Konya'nın durumunun sıkıntıda olması bizim açımızdan maçı biraz daha zorlaştırıyor. Maça iyi konsantre olduğumuzda inanıyorum ki ilk yarıda maçı koparırız.

Maç için bu gece yola çıkıyoruz. Daha önce görmediğim şehri dolaşma fırsatımız olacak :)[/B]

Yiğiter 17.04.2009 15:55

Yahu bırak şu kendi siteni övmeyi..
Ben orayı adım gibi biliyorum diyorum sana..:)

Bir bellemişler Antep olsun kayseri olsun,göztepe olsun ama Sivas şampiyon olsun..
Birkaç yıl önce kayseri sizi zorlarken,zirve için oynamaya çalışırken,Sivas olsun,antep olsun,Kocaeli olsun ama kayseri olmasın diyordunuz..
Şimdi de kayseri olsun,antep olsun ama Sivas olmasın diyorsunuz..
Sizin menfaatiniz neyi gerektiriyorsa o kelimeler çıkar ağzınızdan..
3 yılda kayserisporda ne değişti de o zamanalr kayseriye söverken şimdi övüyorsunuz..
Çünkü kayseri şuan sizi tehdit edebilecek bir güç değil..Hepsi bu!
Rüzgar nereye,tarafatrlık oraya!:)

Oyuncusu çirkemiş,tdsi çirkefmiş,..Pehh..
Çirkeflik kriterlerini eğer bir Trabzonsporlu belirleyecekse ben insanlıktan istifa ederim..:)

özyiğido 17.04.2009 16:11

konya 0 SİVASSPOR 2 goller herve tum,balili

58xtanerx09 17.04.2009 18:41

ben bu takımın yensin yenmesin ölümüne arkasındayım her zaman her yerde ölne kadar [COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]sivas[/FONT][/COLOR]

klong58 17.04.2009 18:44

inş kazanacağız ..............................

reis25 17.04.2009 21:16

gencler artık abartmayın önemli olan dostluk tahriklere kapılmayalım misafir takımın taraftarına karşı seviyeli davranalım bize yakışanda budur inançımız kazanmak sizlerde inanin allah yar ve yardımcımız olsun sivasspora başarılar agşıgım sana SAMPİYON SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRR
:):):):):):):):)

baskaya60 17.04.2009 21:20

İyi olmayan bir futbolla bugün kazandık ve şampiyonluk için bir adım daha atıldı şuan önemli olan 3 puan ...Yarın ki maçta umarım konyaspor sivastan puan alır futbol bilgimce pek umudum yok konyanın gol atabileceğinden umudum yok ama 0 0 biter inşallah....

Milliyetci61 17.04.2009 21:24

Konya 2
Sivas 1 diyorum

konya yenilirse kendini ateşe atar ...

LosTie58 17.04.2009 21:26

[QUOTE=baskaya60;504240]İyi olmayan bir futbolla bugün kazandık ve şampiyonluk için bir adım daha atıldı şuan önemli olan 3 puan ...Yarın ki maçta umarım konyaspor sivastan puan alır futbol bilgimce pek umudum yok konyanın gol atabileceğinden umudum yok ama 0 0 biter inşallah....[/QUOTE]

Trabzonlusun galiba..Ama hakkaten şu Trabzonluların çelişkilerini gördükçe gülesim geliyor,senin için değilde genel olarak konuşuyorum.Adamlar haftalardır Sivas hep kötü oynuyor 3 puanı alıyor diyorlardı,bugün utanmadan futbol önemli değil 3 puan önemli diye yazmışlar.Haftalardır Sivas'ı hakemler tutuyor diyen Trabzonlular bugün ki ofsaytı,geçen hafta Song'un İbrahim'in sırtına nasıl h.. gibi çıktığını,Antep maçındaki beleş penaltıyı konuşmuyorlar.İşte çelişkiler denizinde boğulmak böyle birşey olsa gerek.Sivas'ıma da yarın başarılar..

Ulubatli58 17.04.2009 21:27

[I]trabzon sansa yendi yine gebcer net 6 gol kacirdi bune ya haftaya sivas carpacak tsyi[/I]

baskaya60 17.04.2009 21:31

[QUOTE=LosTie58;504242]Trabzonlusun galiba..Ama hakkaten şu Trabzonluların çelişkilerini gördükçe gülesim geliyor,senin için değilde genel olarak konuşuyorum.Adamlar haftalardır Sivas hep kötü oynuyor 3 puanı alıyor diyorlardı,bugün utanmadan futbol önemli değil 3 puan önemli diye yazmışlar.Haftalardır Sivas'ı hakemler tutuyor diyen Trabzonlular bugün ki ofsaytı,geçen hafta Song'un İbrahim'in sırtına nasıl h.. gibi çıktığını,Antep maçındaki beleş penaltıyı konuşmuyorlar.İşte çelişkiler denizinde boğulmak böyle birşey olsa gerek.Sivas'ıma da yarın başarılar..[/QUOTE]

Her takımda vardır kardeş böyle şeyler misal hiçbir hoca çıkıp hakem le kazandığı maçtan sonra hakem sayesinde oldu gibi bir cümle kurmaz ancak aleyhine kararlar olursa_??? Çok az karakterli kişiler hariç sen onlardansan tebrik ederim:rolleyes: bu sene kimse iyi oynamıyo 2 sene sonra kimse sivas kötü oyunla şampiyon oldu demez o müzedeki kupa konuşur...Ondan önemi yok bence ancak ilerisi için (Avrupa) iki takımda oyun olarak hoş durmuyo...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:06.