SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   YİĞİDELER TRİBÜNE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2690)

serhankaburcuk 01.01.2006 19:03

[QUOTE=SivasLady]:) elimizden gelse her macina giderdik
gönül isterdi ama elde degil
imkani olan gitsin benim olsa giderim ama
ben gidemiyorum :(

sanirim yeterince hemsolar var bizi koruyabilecek :D[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Canın sağolsun bacım....İnşallah birgün gidersin..Zaten Sivasta küfür yok bayanlara acayip bir saygı var....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

GuNaY 02.01.2006 00:18

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Canın sağolsun bacım....İnşallah birgün gidersin..Zaten Sivasta küfür yok bayanlara acayip bir saygı var....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B]Artık eskisi gibi değil kimse eskileri öne sürüpte gelmemezlik yapmasın!!!
Büyük takımlar dediklerini görüyoruz!!
Bayanlarıyla beraber küfür ediyorlar!!!![/B]

1967_DERNEK_10UR 02.01.2006 11:22

[COLOR="Blue"][CENTER][I]BEN TOKATTA GÖRMÜŞTÜM..KÜÇÜK ÇOCUKLAR İÇİN AYRI BİR TRİBÜN VARDI OYUNCAĞINI ALAN ÇOCUK MAÇA GELİYORDU ÇOK HOŞ BİR UYGULAMA..4 EYLÜL STADINDA BAYANLAR İÇİN BİR TRİBÜN AYRILDI..ESKİ AÇIK TRİBÜN BAYANLAR İÇİN...[/I][/CENTER][/COLOR]

1967_Dernek_Murat 02.01.2006 11:23

2. yarı butun desdegımızı sonuna kadar verecegız

SaRiKaN58 02.01.2006 11:23

abircan, 50% indirim olursa sivasin ne geliri olacak gardas?

mehtapp 02.01.2006 22:16

koyu bir sivasspor taraftarıyım....bütün bayanları tribünde yanımıza bekliyoruz..

GuNaY 03.01.2006 01:34

[QUOTE=mehtapp]koyu bir sivasspor taraftarıyım....bütün bayanları tribünde yanımıza bekliyoruz..[/QUOTE]

[B]Bayanların önderliğinde de bir topluluk kurulabilir.... Eski açıkta şov yaparsınız;) ;) [/B]

abircan 03.01.2006 11:06

Pozitif ayrımcılığa sonuna kadar varım , gerekirse %50 değil bayanlara bedava bile olmalı, kayseri konyadan ders almamız lazım yeterki taraftar gelsin diye pomosyon yapanından , 1 ytl ye bilet satmasına kadar fedakarlıkta bulunuyorlar , bayanlar yeterki tirbüne gelsin bir bayan taraftar kitlesi oluşsun, futbolun daha keyifli seyir haline geldiğini hep beraber göreceğiz

serhankaburcuk 03.01.2006 19:08

[QUOTE=Gunay][B]Bayanların önderliğinde de bir topluluk kurulabilir.... Eski açıkta şov yaparsınız;) ;) [/B][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tribünlerde ayrımcılığa hep karşı olmuşumdur...Bayanlarda bizim içimize gelsinler ve takımımızı beraber destekleyelim...Derneğimize bayanların üyeliklerini yapıyoruz...

Eğer yeterli çoğunluğu sağlayabilirsek daha önce dernek bünyesinde oluşurtuğumuz LİS67 ve ÜNİYİĞİDO67 nin daha değişik bir versiyonu olarak [FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]DİŞİYİĞİDO67[/COLOR][/FONT] i de kurabiliriz...Fikirlerinizi ve talepleri bekliyoruz....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

twity_58 03.01.2006 19:12

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tribünlerde ayrımcılığa hep karşı olmuşumdur...Bayanlarda bizim içimize gelsinler ve takımımızı beraber destekleyelim...Derneğimize bayanların üyeliklerini yapıyoruz...

Eğer yeterli çoğunluğu sağlayabilirsek daha önce dernek bünyesinde oluşurtuğumuz LİS67 ve ÜNİYİĞİDO67 nin daha değişik bir versiyonu olarak [FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]DİŞİYİĞİDO67[/COLOR][/FONT] i de kurabiliriz...Fikirlerinizi ve talepleri bekliyoruz....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B]ben pek begenmedım yaa kulagıma pek hos gelmedi dişi filan :rolleyes:
AMA diger bayanlar ne der bılemem ..ille de böyle bir olusum olcaksa daha hoş isimler olabilir .. ben böyle bır olusum olabılecegını de dusunmuyorum malesef..:rolleyes: [/B]

serhankaburcuk 03.01.2006 19:15

[QUOTE=twity_58][B]ben pek begenmedım yaa kulagıma pek hos gelmedi dişi filan :rolleyes:
AMA diger bayanlar ne der bılemem ..ille de böyle bir olusum olcaksa daha hoş isimler olabilir .. ben böyle bır olusum olabılecegını de dusunmuyorum malesef..:rolleyes: [/B][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]DİŞİYİĞİDO yu diğer takımlardan esinlenerek düşündüm..Örneğin ;Dişikartal,Dişikanarya vb....

Aslında sana katılıyorum çok erken ama neden olmasın ilerleyen yıllarda...

Seni DİŞİYİĞİDOLARIN Başkanı yaparız olmazmı????:):):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_DERNEK_10UR 03.01.2006 19:16

[QUOTE=twity_58][B]ben pek begenmedım yaa kulagıma pek hos gelmedi dişi filan :rolleyes:
AMA diger bayanlar ne der bılemem ..ille de böyle bir olusum olcaksa daha hoş isimler olabilir .. ben böyle bır olusum olabılecegını de dusunmuyorum malesef..:rolleyes: [/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]WALLA BAYANLAR İÇİNDE EN KIDEMLİ YİĞİDE SENSİN..SANA HOŞ GELMEDİYSE BU İSİM DEĞİŞSİN..[/I][/CENTER][/COLOR]

Arif Coşkun 03.01.2006 19:18

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tribünlerde ayrımcılığa hep karşı olmuşumdur...Bayanlarda bizim içimize gelsinler ve takımımızı beraber destekleyelim...Derneğimize bayanların üyeliklerini yapıyoruz...

Eğer yeterli çoğunluğu sağlayabilirsek daha önce dernek bünyesinde oluşurtuğumuz LİS67 ve ÜNİYİĞİDO67 nin daha değişik bir versiyonu olarak [FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]DİŞİYİĞİDO67[/COLOR][/FONT] i de kurabiliriz...Fikirlerinizi ve talepleri bekliyoruz....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

Serhan gardaş, sanırım işin şakasındasınız böyle bir isim olabilirmi hiç. Buna olumsuz bir gözle bakıyorsunuz ama, hayatta kadının olmadığı, yada yapmadığı bir şey varmı,bu kadar küçümsemeyin lütfen,yalnış anladıysam affedersin.

serhankaburcuk 03.01.2006 19:19

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]WALLA BAYANLAR İÇİNDE EN KIDEMLİ YİĞİDE SENSİN..SANA HOŞ GELMEDİYSE BU İSİM DEĞİŞSİN..[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu grubu kuracağız Kübrayıda bu gruba başkan yapacağız...:):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B]

serhankaburcuk 03.01.2006 19:21

[QUOTE=arifcoskun]Serhan gardaş, sanırım işin şakasındasınız böyle bir isim olabilirmi hiç. Buna olumsuz bir gözle bakıyorsunuz ama, hayatta kadının olmadığı, yada yapmadığı bir şey varmı,bu kadar küçümsemeyin lütfen,yalnış anladıysam affedersin.[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Abi neden şaka yapayım ki....Bakın siz bile söylüyosunuz kadının hayatta yapamayacağı hiçbir şey yok diye...Bizde o kanıdayız ve bayanlarında bizimle beraber olmasını ve takımlarına destek olmalarını istiyoruz Şuçmu????

SAYGILAR....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Arif Coşkun 03.01.2006 19:28

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Abi neden şaka yapayım ki....Bakın siz bile söylüyosunuz kadının hayatta yapamayacağı hiçbir şey yok diye...Bizde o kanıdayız ve bayanlarında bizimle beraber olmasını ve takımlarına destek olmalarını istiyoruz Şuçmu????

SAYGILAR....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

Taktığınız isim bende o izlenimi bıraktıda o açıdan söyledim,yoksa bir sorun yok bencede sehan gardaş.
Saygılar

serhankaburcuk 03.01.2006 19:31

[QUOTE=arifcoskun]Taktığınız isim bende o izlenimi bıraktıda o açıdan söyledim,yoksa bir sorun yok bencede sehan gardaş.
Saygılar[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yok abi diğer büyük kulüplerimizde bu isimlerde taraftar grupları var ...Bu sebebten böyle bir isim düşündüm...Başka fikri olan varsada fikirlere hem açığız hemde saygılıyız....

SAYGILAR....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

SivasLady 03.01.2006 19:45

:)

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]DİŞİYİĞİDO yu diğer takımlardan esinlenerek düşündüm..Örneğin ;Dişikartal,Dişikanarya vb....

Aslında sana katılıyorum çok erken ama neden olmasın ilerleyen yıllarda...

Seni DİŞİYİĞİDOLARIN Başkanı yaparız olmazmı????:):):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

sanirmi daha cok [B][COLOR="Red"]YIGIDELER67[/COLOR][/B] uyar
ama öyle bir düsünce olursa elbet bulunur bir isim :D

serhankaburcuk 03.01.2006 19:46

[QUOTE=SivasLady]sanirmi daha cok [B][COLOR="Red"]YIGIDELER67[/COLOR][/B] uyar
ama öyle bir düsünce olursa elbet bulunur bir isim :D[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]

Evet bu isim daha hoş...Diğer takımlardan farkımız olur hemde...Çok güzel bunu tuttum...[B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]YİĞİDE67[/COLOR][/FONT][/I][/B][/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_DERNEK_10UR 03.01.2006 19:48

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]

Evet bu isim daha hoş...Diğer takımlardan farkımız olur hemde...Çok güzel bunu tuttum...[B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]YİĞİDE67[/COLOR][/FONT][/I][/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]USTA İSMİ SEN BİZE BIRAK ÜNİ.DE BİR ANKET YAPARIZ HANGİ İSİM DAHA GÜZEL ORTAYA ÇIKAR...BENCE ELİFLER OLSUN..[/I][/CENTER][/COLOR]

serhankaburcuk 03.01.2006 19:50

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]USTA İSMİ SEN BİZE BIRAK ÜNİ.DE BİR ANKET YAPARIZ HANGİ İSİM DAHA GÜZEL ORTAYA ÇIKAR...BENCE ELİFLER OLSUN..[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Onur Eliflerde ne ya....Burası puslu vadi değil filim modundan çıkın artık...

Bence [B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]YİĞİDE67[/COLOR][/FONT][/I][/B] Çok uygun...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

SivasLady 03.01.2006 19:52

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]USTA İSMİ SEN BİZE BIRAK ÜNİ.DE BİR ANKET YAPARIZ HANGİ İSİM DAHA GÜZEL ORTAYA ÇIKAR...BENCE ELİFLER OLSUN..[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

yok ya yinemi anket
oy ver ver bitmiyor cok sürer ya
hem niye elifler mis olsun kübra yada kader bilme ne
anlarimda elifler nerden cikti :D

1967_DERNEK_10UR 03.01.2006 19:53

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Onur Eliflerde ne ya....Burası puslu vadi değil filim modundan çıkın artık...

Bence [B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]YİĞİDE67[/COLOR][/FONT][/I][/B] Çok uygun...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]ELİFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[/I][/CENTER][/COLOR]

serhankaburcuk 03.01.2006 19:54

[QUOTE=SivasLady]yok ya yinemi anket
hem niye elifer mis olsun kübra yada kader bilme ne
anlarimda elifer nerden cikti :D[/QUOTE]

[COLOR="Indigo"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Onur halen Kurtlar vadisinin etkisinden kurtulamadı...Evet ankete gerek yok...

[B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]YİĞİDE67[/COLOR][/FONT][/I][/B] çok uygun....[/I][/B][/FONT][/COLOR]

SivasLady 03.01.2006 19:56

[QUOTE=serhankaburcuk][COLOR="Indigo"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Onur halen Kurtlar vadisinin etkisinden kurtulamadı...Evet ankete gerek yok...

[B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]YİĞİDE67[/COLOR][/FONT][/I][/B] çok uygun....[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

hahah hay yarabbim bunlar kurtlar vadisindeki elife takmislar kafayi
ama bencede yigide67 uygun :D destekliyorum ;)

serhankaburcuk 03.01.2006 19:58

[QUOTE=SivasLady]hahah hay yarabbim bunlar kurtlar vadisindeki elife takmislar kafayi
ama bencede yigide67 uygun :D destekliyorum ;)[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Eyvallah bacım....:):)[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_DERNEK_10UR 03.01.2006 19:58

[QUOTE=SivasLady]hahah hay yarabbim bunlar kurtlar vadisindeki elife takmislar kafayi
ama bencede yigide67 uygun :D destekliyorum ;)[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]ELİFLER OLMAZSA BENDE YOKUM..SERHAN USTA BEN KARIŞMIYOM O ZAMAN..[/I][/CENTER][/COLOR]

DJMuRaT 03.01.2006 20:00

[COLOR="DarkRed"][B]DişYiğ67[/B][/COLOR] [B]olsun bence!!!!![/B]

erhan5834 03.01.2006 20:01

[QUOTE=SivasLady]yok ya yinemi anket
hem niye elifler mis olsun kübra yada kader bilme ne
anlarimda elifler nerden cikti :D[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]ONUR HAKLI ANKET ŞART !!! .... KAMUOYUNUN DA BİLGİSİ ALINMALI ... SONRA ORTAK KARAR VERİLSİN...[/I][/CENTER][/COLOR]

SivasLady 03.01.2006 20:01

[QUOTE=DJMuRaT][COLOR="DarkRed"][B]DişYiğ67[/B][/COLOR] [B]olsun bence!!!!![/B][/QUOTE]

yok ya bu tam kötüymüs :confused:
elifi tercih ederim bundan

1967_DERNEK_10UR 03.01.2006 20:02

[QUOTE=DJMuRaT][COLOR="DarkRed"][B]DişYiğ67[/B][/COLOR] [B]olsun bence!!!!![/B][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][CENTER][I]ELİFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[/I][/CENTER][/COLOR]

DJMuRaT 03.01.2006 20:03

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Magenta"][CENTER][I]ELİFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[B]Gardaş anket açın......Bakın taklitleri çıkar karışmam...çılgınlardan suatla konuştum onlarda

Bacılar 58 kuracaklarmış...[/B] :D

1967_DERNEK_10UR 03.01.2006 20:05

[QUOTE=DJMuRaT][B]Gardaş anket açın......Bakın taklitleri çıkar karışmam...çılgınlardan suatla konuştum onlarda

Bacılar 58 kuracaklarmış...[/B] :D[/QUOTE]
[COLOR="Red"][CENTER][I]KOLPACILARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ORAYADAMI KARŞTI...[/I][/CENTER][/COLOR]

DJMuRaT 03.01.2006 20:07

[B]olum kolpacılığın yeri ve mekanı olmaz!!!!!![/B]

SivasLady 03.01.2006 20:37

tamam anket yapin
[COLOR="Red"]YIGIDE67[/COLOR] unutmayin ama

FATIMA 03.01.2006 21:02

[QUOTE=SivasLady]tamam anket yapin
[COLOR="Red"]YIGIDE67[/COLOR] unutmayin ama[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]hatunlar 67 olsun bari :D[/FONT][/I][/B][/COLOR]

GuNaY 04.01.2006 01:52

[B]Yiğide67 bencede güzel :) [/B]

CÜSSKB-Aynur 04.01.2006 08:19

Twity ye katılıyorum. Hiç hoş değil.

abircan 04.01.2006 13:01

arkadaşlar affınıza sığınarak bu sitede ilk bayanlara yiğide diye hitaben eden biriyim ve aylar sonrada bu topici açtığımdada aynı şeyi yazdım bencede grup adı olarak bayan taraftarlarımıza YİĞİDELER67 diyebiliriz, çok şık cici aynı zamanda yiğido yu çabucak anımsatıyor ve anında sivassporlu olduğunu belirtiyor
YİĞİDELER67 , YİĞİDELER 67, YİĞİDELER 67

twity_58 04.01.2006 14:55

[B][COLOR="Red"]evet böyle olusumlar için hos isimler secılebılır ama bu bıraz zaman gerektırır cunku bır cok bayanın maca gıtmeye fırsatı olmuyor yada futbolu sevmıyor ilk önce sevdırmek lazım sevmemız lazım ondan sora
BÖYLE BİR OLUSUMA BASKANLIK ETMEKTEN GURUR DUYARIM :) [/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:51.