SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2692)

HooliganYigido 21.01.2009 09:16

Cevap: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

DOSTUMUZU SÜPER LİGE BEKLERİZ ..! İNŞ PLAY OFF U GEÇERSİNİZ

astaravisa 21.01.2009 09:48

Tokatspor kaçıncı ligdeydi
............

by_hunter 21.01.2009 10:10

SAGOLASIN HEMŞOO!!!

Aslen bende tokatlıyım ama doğma büyüme sivastayım bagımız asla kopmadı tokatla devamlı gider geliriz.Tokatlıların sivassporumuza buyuk bir ilgisi var sivasspor super liğe çıktıgı sene tokatsporun sezon açılışında gösteri maçı yapılmıştı ve o maçı gop stadında izlemiştim.İki takım zaten seneler önce birbirlerini kardeş takım ilan etmişlerdi.

Vatan 60 Mekan 58 :D

Gardaşınız aslen yiğidodur gs maçında görüşmek üzere biletler tukenmeye başladı hala bilet almayan varsa duyurulur

merkez-apo 23.03.2009 22:54

Tokattan Sivas Bejeke Maçına Gelen kabus Tribünü üyelerine teşekkür edris

[IMG]http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2662/99/71/1049150935/n1049150935_367988_6416646.jpg[/IMG]

subasi29 23.03.2009 23:15

ha tokat ha sivas hicbir fark yok ayni sehrin taraftariyiz

GuNaY 15.04.2009 22:32

[B]Tokat ve Tokatspor konusunu ts konusuna çevirdiniz. Konu içeriğine aykırı mesajlar silinecektir.[/B]

ready 16.04.2009 06:59

[B]Tokatlı kardeşlerimize geldikleri için teşekürler maçlarında başarılar[/B]

muratduru58 16.04.2009 07:11

KOMŞULUK BUDUR. DUYGULANDIM. ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKATLI KARDESLER. İNŞALLAH TOKATSPORDA ARZULADIGINIZ YERDE OLUR.

Apocalyptica 26.04.2009 09:54

Tokattan Sivas trabzon macına gelen 60 gençlik grubuna 90 dk boyunca bizi destekledikleri için teşekürler maçlarında başarılar

merkez_emre 26.04.2009 09:56

1 otobus gelmıslerdı 60 genclık gordum tskler desteklerı ıcın buca macında ve lıg a yolunda basarılar gardaslar :)

etzel1967 26.04.2009 10:12

helal olsun tokatlılara...biz de tokatlı kardeşlerimizi çok seviyor ve tokatsporun başarısı için dua ediyoruz...

ekingölü 26.04.2009 10:24

[QUOTE=sonperde_60;52009]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE]

SAĞOL VAROL TOKATLI GARDAŞ.SİZLERİN YANIMIZDA OLMANIZ BİZİM İÇİN BİZİ ÇOK SEVİNDİRİYOR.BURDAN BÜTÜN TOKATLI GARDAŞLARIMIZA SELEMLAR

üçyıldız58 26.04.2009 13:40

kayseriden,yozgattan,malatyadan,sivasa gelip istanbul takımlarını destekleyenleri kınıyorum
tokattan,gresundan gelip sivassporumaza destek veren komşularımızın önünde saygıyla eğiliyorum
dün stadda tokat 60 gurubunu görünce çok duygulandım helal olsun dedim bizim öyle insanlarımız varki kahvede oturuyor okey oynuyor 10 dakkalık stada gidip memleketinin takımına destek olmuyor lafa geldinmi sivasın geri kalmışlığından işsizlikden göçten bahsediyor
böylesi insanların dün tokatlıları görüp biraz utanma varsa utanmaları lazım

yener_sahin 26.04.2009 16:27

[QUOTE=üçyıldız58;509203]kayseriden,yozgattan,malatyadan,sivasa gelip istanbul takımlarını destekleyenleri kınıyorum
tokattan,gresundan gelip sivassporumaza destek veren komşularımızın önünde saygıyla eğiliyorum
dün stadda tokat 60 gurubunu görünce çok duygulandım helal olsun dedim bizim öyle insanlarımız varki kahvede oturuyor okey oynuyor 10 dakkalık stada gidip memleketinin takımına destek olmuyor lafa geldinmi sivasın geri kalmışlığından işsizlikden göçten bahsediyor
böylesi insanların dün tokatlıları görüp biraz utanma varsa utanmaları lazım[/QUOTE]

imza......

+1967

her gelen kardeşimin ayaklarına sağlık.

Besyo_cu 27.04.2009 01:04

[B]Tokat dan gelen misafirlerimizin ayaklarına sağlık bende Tokatta öğrencilik yaptıgım 4 yıl boyunca Tokatsporun hiç bir maçını kaçırmadım her zaman Sivasspor kaşgolum ile trübünde Sivaslı hemşehrilerimle desteğimizi verdik. Şimdi bu görüntüleri gelince çok mutlu oluyorum.[/B]

vedat58 27.04.2009 01:19

cok sagolun tokatli kardeslerim Allah sizden razi olsun insallah tokatsporda en kisa zamanda türksel süper ligde bizim yanimizda olur her sey gönlünüzce olsun

emrekocturk58 14.07.2009 09:53

[QUOTE=sonperde_60;52009]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE]

sağolasın gardaş bizde her zaman sizin yanınızdayız. Tokatlıyla sivaslı komşu değil kardeştir .

85200258 02.04.2011 18:17

Her zaman yanımızda olan Tokatlı kardeşlerimize teşekkürü bi Sivaslı olarak kendime bir borç bilirim...

phenom58 02.04.2011 18:49

Umarım Tokatsporda hakettiği yerlere gelir

atabey58 02.04.2011 19:00

Tokattan gelipte SİVAS SPOR a destek olan tüm TOKATLILARA teşekkürlerimi sunuyorum gerçek kardeş şehir SİVAS - TOKAT kardeşliği

B.DUMANLI 02.04.2011 19:46

Sivas icin desteklerini esirgemeyen Tokat´lilara tesekkürler.

hasanim58 02.04.2011 20:48

dostlar boyle gunlerde belli olurmus ALLAH hepinizden razi olsun tokatli kardeslerim sivasin ve sivassporun yanliz olmadigini gosterdiniz bu bizler icin gercekten gurur verici ve ayrica bizleri onurlandirdiginiz icin sizlere minnettariz

velibircan 02.04.2011 21:10

Sagolsun 60 genclik ve Cadde taraftar grupları bizimle beraber tribüne geldiler cadde den arkadaşlar kapıdaki sorundan dolayı giremediler ama havuz tarafına geçip desteklerini ordaki arkadaslarımızla beraber verdiler..

2 Gruba da tesekkür ederiz..

zgR 02.04.2011 21:22

Tokatli kardeslerimiz komsuluk nasil olur gosteriyor herkese.ibret almasi gerekenler bu dostlugu iki kardes sehri gorerek ibret alsinlar.alkislar kardes sehir Tokata.

58VoLkAn58 02.04.2011 23:46

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Desteğinizi bizden esirgemediğiniz için çok teşekkürler. :)[/B][/FONT][/COLOR]

Djamoka 02.04.2011 23:54

[B][I]Tüm Tokat'a ve kardeş şehir duygusunu içinde yaşatanlara, iyi gününde değil her zaman yanımızda olduklarını gösteren Tokatlılara selam olsun....[/I][/B]

Rallim58 03.04.2011 00:22

[B]Tokat'tan Sivassporumuzu destek için gelen tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkürler. Ayaklarına sağlık...[/B]

burakpaşa 03.04.2011 02:29

sivassporumuza verdiğiniz destekten ötürü bütün tokatlılara şükran duygularımı sunarım.

umarım sizlerin takımınızıda süper ligde görmek nasip olur birgün

Salim58 03.04.2011 07:59

[B][I]Tokat'tan Sivasa,Sivasspora destek olmak için gelen, Tokatlı kardeşlerimize teşekkürler....[/I][/B]

yigidoss 03.04.2011 08:06

Sivassporumuz'un 2.lige çıktığı seneki şu tezahüratları hiç unutmuyorum.
"Sivas bu sene Tokat seneye", "Tokat-Sivas el ele Sivas zafere"

Dost kara günde belli olurmuş.Başarılı olduğumuz senelerde her yerden şehir desteği alıyorduk. Ama Tokat kötü zamanımızda da yanımızda olarak dostluğunu defalarca ispat etmiştir. Sağolun varolun DOSTlar

pover58 03.04.2011 08:51

bu haber eski ama yeni yorumlar var .bende dileklerimi söylemek istedim.tokat bizim degişmez dostumuz olan bir şehir.iklimi ile insanı ile yakınlıgı ile bizden farkı olmuyan bir şehir.biz onlara onlar bize her zaman mecbur ve mahkumuz çünkü biz kardeş şehir iz.gönül isterdiki kayseri ilede böyle olalım ancak şer odakları bunu engelliyor kendini bilmez bir kısım kayseri taraftarı sivası düşman görüyor ve yanlış yapıyor.biz genede kayserili ilede dostlugumuzu sürdürecegiz onlarlada dost olmamaız gerek.ama tokat başka onlar bize hep destek oldu bizde onlara sonuna kadar destek olacagız kalın saglıcakla.

pover58 03.04.2011 08:57

gelin dostlar tokatın önemli bir maçında gidip onlara destek olalım hemde onların yanında oldugumuzu bi kere daha gösterelim.50-60 kişilik belki daha fazla bir gurupla sivas kaşkörleri ile tokatı desteklemek çok şık olur degilmi.bunu yigido gençlik başarabilir,diger gruplarda yapar hep beraber.

Salim58 03.04.2011 10:11

[B]Tokat Valisi Şerif Yılmaz da protokol tribünündeki yerini alarak bu maçı takip etmiş...Teşekkürler Sayın Valim. Teşekkürler Tokatlı Kardeşlerim.[/B]

emre060 03.04.2011 10:30

Değerli sivaslılar,

Öncelikle Tokatımıza ve Tokatımızın Güzel İnsanlarına göstermiş olduğunuz misafirperverlik, ilgi,alaka ve desteklerinizden ötürü teşekkür ediyoruz. Bizler [url]www.spor60.com[/url] ekibi olarak dün Sivasdaydık. Bir kısmımız basın tribününde, bir kısmımız protokolde, bir kısmımız da Maratonda idik. Amacımız sadece gözlem yapmaktı. Gerçekten kadını-erkeği ile genci yaşlısı ile Sivas çok mesafe katetmiş. Emeği geçenlere gerçekten teşekkür etmek bile az gelir..

Sivasın ve Sivasspor'un sadece Türkiye'de değil dünyada tanınması için sizler orada gerçek mücadelenin içerisinde, bizler ise peyder pey imkanlarımız ölçüsünde sizlerin yanında gayret ve çaba içerisinde olmaya çalıştık ve olmaya da devam da edeceğiz.

Siz Sivaslılar, ( Yiğidolar,Yeniçeriler, Üni grupları ve liseliler ) olarak bizlere verdiğiniz değeri, unutmayacağız daimi dost olarak kalmak temennisi ile bir daha ki, maçınızda görüşmek dileği ile esen kalın..

Not : Konu ile ilgili olarak bir köşe yazısı yazmaktayız. Yazımız tamamlandığında siz değerli Sivas halkı ile forum aracılığı ile de paylaşacağız...Saygılarımızla

migroArmis 03.04.2011 23:34

[QUOTE=fenerlisivas;459330]BENMİ YANLIŞ GÖRDÜM YOKSA TOAKTA FENERLİLERİN BULUNDUĞU TRÜBÜN ÖNÜNDE KOCAMAN ----SİVAS GFB--- YAZIYODU BEN İLK ÖNCE SİVAS TARAFTIRI TOKATI DESTEKLMEYE GELDİ SANDIM AMA MEĞERSE SİVASIN HAS TAKIMI OLAN FENRİN TARAFTARLŞIRI GELMİŞ SİVASTAN ÜNİ. SİVASTA OKUDUM 3 YIL ÖNCE ORDA AACAYİP Bİ FENER SEMPATİZMİ VAR CUMHURİYET VE 23 NİSAN 19 MASYIS BAYRALMARINDA ELERİNDE GENÇ FB SİVAS DERNEĞİ PANKARTLAYILRA GEZECEK KADAR YAZIK BNDE SİVAS ARTIK SİVAS OLMUŞ DEMİŞTİM YANLIMIŞIM FENERLİSİVASSPOR SEVGLİRİMLEE[/QUOTE]

Fenerlisivasspor nasıl bir şey oluyor.Açıklayabilirmisiniz...

yiğidobaytar58 04.04.2011 00:23

[QUOTE=migroArmis;705626]Fenerlisivasspor nasıl bir şey oluyor.Açıklayabilirmisiniz...[/QUOTE]

kardeş o insan sivaslı değil...lüzumsuz provokatif işler yapmaya çalışan saçma bi insan...zaten sitede yasaklandı o üye , mesajlarını okursan amacının ne olduğunu anlarsın onun ....

yiğidobaytar58 04.04.2011 00:24

tokatlıları neden sevdiğimi her geçen gün daha iyi anlıyorum...

sonperde_60 06.04.2011 00:14

SİVASSPOR HERKESE İNAT LİGDE KA-LA-CAK ÇEKEMEYENLER ANTEK TAKSIN:)

bortecine 06.04.2011 10:31

Tokatlılar adamsınız. Kardeş tribün ilan edilmeli. Sakarya bir tokat 2

58hsn58 06.04.2011 10:40

sivassporumuzu destekleyen tokatli kardeslerimize tesekkur ederim... insallah bu dostluk sadece bir gunluk degilde omur boyu surer...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:05.