![]() |
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
[QUOTE=tarik5860;566461]Nooldu da bıçak kemiğe dayandı arkadaş ligdenmi düştü takım hemen istifa kolaymı o kadar şimdiye kadar bülentin yaşattıklarını bizler hayal bile edemezdik şimdi nooldu ne kadar kolay adam satıyonuz yaaa istifaymış sen istifa et sivassporluluktan[/QUOTE]
ya şunlara bak ya hala inanamıyorum.SİVASLIolmak bülenti sevmekle eşdeğermi bunu bi türlü anlayamadım ya.yani bülenti sevmeyen SİVASlı olamaz mı?ne salak bi düşünce ya..hay bülo kadar kafanıza taş.... töbe töbe |
Bazıları Şampiyonluğa oynadık diye övünüyor oynadıkta ne oldu ertesi sene 7 maçta 1 puan oynadıkta ne oldu.
|
[QUOTE=sabanoh;566451]Ben Geçen senenin sonlarindan itaberen bülent beyyy in istifasini istiyordum fakat diye diye yoruldum.
Bugün pozisyonlarimiz varmis fakat biri bana anlatsin neden kamanani oynatmiyor? Degisiklerine bakin : sen maça 1 puan için mi geldin ? Ibrahim sahinin yerine erseni sokuyorsun.Zita yi neden çikartiyorsun? Kadiri çikartmasi dogru fakat uguru neden sokuyorsun. Birtek dogru karari yasini oynatmamakta. Kamanani oynatsaydi, istifasini istemezdim belki, fakat yine her zamanki gibi yanlis kadro kurarak istifa diyenlerin yanindayim. Bulent uygun istifa tabiki ,onun yerine kim gelirse gelsin sanki onunla çok puan aldik da gelen hoca bundan kötü mü olacak. Siz devam edin desteklemiye Bulent babanizi, size basari üstüne basari getirir. Geçen sene Bülent degil oyuncular elde etti basariyi.[/QUOTE] KEŞKE HERKES SENİN GİBİ DÜŞÜNSE OOOO NERDDEEEEEE |
Sıkmayın canınızı herşey düzelir ;)
Antipatik falan hikayeleri sadece İstanbul eziklerinin tahtını salladığınız için yapılan dümenler. Bugün takımınıza en fazla desteği sizlerin vermesi lazım, FBülent nasıl düşürdüyse bu hallere mutlaka çıkarır. İnsanlar gelip geçici Sivasspor ise bu ligde kalıcıdır. Unutmayın, birbirinizide yemeyi bırakıp haftayaki maçta stadı fuel doldurup takımınızı eski güzel günlere döndürün. Kayserisporlular sizi seviyor ve eski günlere dönmenizi istiyor, hadi silkinin ve kendinize gelin... |
[QUOTE=yigidocengiz;566466]peki senin mantığına göre manisa,diyarbakır,bursa,gaziantep,kayseri...bunlar beşiktaştan daha mı iyi kadroya sahip:confused::confused::confused:[/QUOTE]
Ya dua ediyorum Allahıma Bülent Hocada Mecnun Başkanda Tüm yönetim toptan istifa eder ve giderler.. O zaman bazıları rahatlar ve istedikleri adamlar gelir ve Sivası yönetir..Çünkü bu taraftar bu takımı haketmiyor.. |
[B][CENTER]hayırdır? qardaş büLent uygun agasın paşasın
İyiyken iyiydiy takım köTü oLunca bülent hoca istifa.. Sewdanın Liqi oLmaz;) Sen Liq SewdaLısıySa.. Baska Kapıya.. Bizde SewdanınLiqi Yok .. [/CENTER][/B] |
[QUOTE=özsivasli1903;566267]niye noldu gecen sene iyki vardin bülent hoca simdi noldu...
bu takimi bu yönetim ve hoca getirdi... gerekirse onlarla yine küme düser... hic fark etmez... bülent hocamin sonuna kadar arkasinda durmaliyiz... sonucu birakin oynanan maca bakin kacan gollere bakin her mac en az 4 tane net pozisyon ama gol yok.. bülent hoca ne yapsin... hemen sil bastan yapain cok kolay dimi...[/QUOTE] [B]o basari gecen seneydi busene 7.haftada sadece 1 puanin var herkes bunu agzina almis bu takimi gecensene de bunlar getirdi sen buyuk kulupsen gecmise donuk hareket etmeyeceksin o gecen senede kaldi yapmis oldugu isler takdire dair bisey demiyoruz ama erinde ve gecinde bulent uygun istifa edecek bu boyle gitmez hani sivassporda herkes giderdi gidecek tabi bura ciflikmi ersen yatiyor erman yatiyor yasin yatiyor ne diye ekmek veriyonuz bunlara bencede (BULENT UYGUN iSTiFA)[/B] |
BÜLENT UYGUN İSTİFA ET ARTIK SİVASSPOR KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİL.
|
ben mactaydım ve maca ne sartlarla gıttım bılıyonuzmu ben 4 aydır calışmıyorum iş yok ve sivasımı yanlız bırakmayım dedım ve telefonumu sattım ama yınede kızmıyorum bulet uyguna çünkü hocanın yapacak bişeyi yok be arkadaslar
|
[QUOTE=yigido_mami_58;566496]ben mactaydım ve maca ne sartlarla gıttım bılıyonuzmu ben 4 aydır calışmıyorum iş yok ve sivasımı yanlız bırakmayım dedım ve telefonumu sattım ama yınede kızmıyorum bulet uyguna çünkü hocanın yapacak bişeyi yok be arkadaslar[/QUOTE]
yeme bizi abi maça gitmek için telefonunu sattığına inanmaz kimse |
[QUOTE=yigido_mami_58;566496]ben mactaydım ve maca ne sartlarla gıttım bılıyonuzmu ben 4 aydır calışmıyorum iş yok ve sivasımı yanlız bırakmayım dedım ve telefonumu sattım ama yınede kızmıyorum bulet uyguna çünkü hocanın yapacak bişeyi yok be arkadaslar[/QUOTE]
Senin gibi taraftar takıma destek için gider ama sesini çıkarmaz bilgisayar başında oturan Sivasta 5 tl maça gitmeyen giderse bile oturup çekirdek çıtlayanlar Bülent istafa derler..Etsin arkadaş etsin de takım düzelsin.. Baksana herkes öyle düşünüyor demek ki bizde var bir eksiklik.. |
Sonunda bu da oldu;Sivasspor.com sitesi birbirine düştü;site Bülentçiler ve Anti Bülentçiler diye 2'ye ayrıldı..Arkadaşlar kendimize gelelim!Biz ne yapıyoruz?Bu takımın hangi şartlarda bu duruma geldiğini kaç kişi biliyor?Sivasspor'un süper lige çıkmak için nasıl mücadele ettiğini;oyuncuların ne yediğini, ne içtiğini nerelerde yatıp kalktığını;oyuncuların transfer tassitlerinin nasıl ödendiğini;takımın başarısız sonuçlar sonucu kaç defa valiye teslim edildiğini;takıma alacak bir Allah'ın kulunun çıkmadığı günleri ne çabuk unuttuk..Yeni nesil tab,iki bu durumları bilemez;yaşı 30 ve üzerinde olanlar bu söylediklerim şeyleri çok iyi biliyorlar....Şimdi soruyorum sizlere Bülent Hocanın gitmesini isteyen arkadaşlara;yerini kimi düşünüyorsunuz?Türkiye'de şu anda bu takımı çalıştıracak kapasitede kaç hoca var?ŞU anda boşta olan hocaların adalarını söyler misiniz?Geşlecek hoca kısa dönemde başarılı da olabilir;peki uzun dönem de takımda bir düşüş olursa yine sıkıntılı bir döneme girersek o hacayı da gönderecek miyiz;yerine tekrar düşündüğünüz hoca kim olmalı?Bakın arkadaşlar dünyada her ülkede başarısız olan hocalar görevlerine son verilip kan değişiklikleri zaman zaman yapılıyor;ama bu konuda yabancı bir ülkede tüm dünya üzerindeki takımları kapsayan bir araştırma yapılmış;Bu araştırmaların sonuçlarına göre küme düşen takımların %90'ı 2 ve üzerinde hoca değiştiren takımlar..Aynı hocayla yıllarca çalışıp başarısızlığa rağmen küme düşen takımların sayısı hiç yok gibi...İnanıyorum ki bu takım bir maç kazansın mutlaka arkası gelecektir..Sezon başında iyi giden bazı takımlar zaman içinde gerçek güçleri ortaya çıkınca büyük düşüşler yaşarlar..İddia ediyorum biz bu dönemi atlattık;sadece morale ve seri galibiyetlere ihtiyacımız var...Bu yakında kesinlikle gerçekleşecektir..Bazı takımlar ş,imdiden düşüşe geçti bile;örnek Diyarbakırspor 2 haftada önce Manisa'yı evinde yenemedi,bu haftada Bursa'dan 4 gol yedi..Diğer takımlarda her an aynı sonuçları yaşayabilirler...Bizim takım son 3 maçta çok pozisyona giriyor ama atamıyor..Pozisyonlar gole çevrilmeye bir başlasın takım da maç kazanma alışkanlık haline gelecektir...Ben bu takıma güveniyorum;Siz de güvenin;ÇÜNKÜ BAŞKA SİVASSPOR YOK....
|
[QUOTE=Agcalli;566501]Senin gibi taraftar takıma destek için gider ama sesini çıkarmaz bilgisayar başında oturan Sivasta 5 tl maça gitmeyen giderse bile oturup çekirdek çıtlayanlar Bülent istafa derler..Etsin arkadaş etsin de takım düzelsin.. Baksana herkes öyle düşünüyor demek ki bizde var bir eksiklik..[/QUOTE]
Bülent Uygunu Korumaya devam et Avukatımısın anlamadım gitti. |
[QUOTE=sivaslihakan;566261]Arkadaslar bende simdiye kadar bülent uyguna zaman taninmasi aceleci olunmamasi
gerektigini düsünenlerdenim ama artik bicak kemige dayandi takimin hali ortada taze bi kan gelmesi mlazim ancak yeni hocayla basari saglanabilir bu saatten sonra hic zaman kaybetmeden BÜLENT UYGUNUN istifa etmesi lazim hemde bugün bu is bitmesi lazim getirsinler ahad hocayi inanin bundan kötü olmaz cünki kim olsa basta 7 haftada bir puan alirdi MODLARDAN RICAM LÜTFEN SILMEYIN,ZATEN BÖYLE KONULARI HEP SILIYORSUNUZ![/QUOTE] Bence ligin devre arasina kadar Bulent hoca devam etmeli.ve takimin basinda kalmali.onemli olan ligde kalmak. |
[QUOTE=alperen2009;566508]Bence ligin devre arasina kadar Bulent hoca devam etmeli.ve takimin basinda kalmali.onemli olan ligde kalmak.[/QUOTE]
abi devam etsin diyonda sivasspor 17. haftaya kadar kopar ligden bir an önce üst üste 4-5 galibiyet alması gerek oda bu şartlarda imkansız |
[QUOTE=Piri_reis;566506]Bülent Uygunu Korumaya devam et Avukatımısın anlamadım gitti.[/QUOTE]
Hemşerim bak kalp kırmaya çalışıyorsun yaftalıyorsun ama sesimi çıkarmıyorum.. Görüşüne saygı duyuyorum ama yaftaya gelince kusura bakma sabırda bir yere kadar, bizde yaftalamayı biliriz.. Onun için görüşün neyse söyle ama kimseye yafta vurma ayıp oluyor.. |
Bence Bülent Korkmazı getirmeleri lazım gerçekten çok iyi hoca Galatasarayda uyuşmazlık yaşadı fakat son maçlara doğru kendini gösterebildi dikkat ettiyseniz bir bülent gider bir bülent gelir;)
|
[QUOTE=Agcalli;566482]Ya dua ediyorum Allahıma Bülent Hocada Mecnun Başkanda Tüm yönetim toptan istifa eder ve giderler.. O zaman bazıları rahatlar ve istedikleri adamlar gelir ve Sivası yönetir..Çünkü bu taraftar bu takımı haketmiyor..[/QUOTE]
arkadaşım bak hassasiyetini anlıyorum.ben şuna inanıyorum ki kesinlikle SİVASIMIZIN başarısını istediğin için yazıyosun bunları.ama secede beşiktaşla SİVASı kıyaslamak biraz saçma değil mi kardeş.şunu kabul etmek lazım biz bu sene berbat ötesiyiz.tabiki bu günde taraftar olunduğu belli olur,tabiki destek olacağız.ama hepimiz kahroluyoruz emin ol.bu takımı böyle görmek hepimizi kahrediyor.hani fakir ama mutlu edebiyati vardı ya;ha biz geçen sene ucuz,zayıf(aslında çok güçlüymüşte biz anlayamamışız)bi kadromuz vardı ya biz genede maç kazanabiliyorduk,mutluyduk ya...işte ben o takımı özlüyorum.ben takımın geçen seneki futbolunuda eleştiriyordum,bülenti yine eleştiriyordum.ama o zaman bülent hakkında bişeyler söyleyince herkes hopluyodu.''bak haklı çıktım'' demek içinde söylemiyorum bunları.ama biz ne zaman bu ''ucuz'' kadroyu küçümsedik ve boyumuzdan büyük konuşmaya başladık(özellikle zaten buna meyilli olan sayın hocamızın haddini aşarak çok çok çok daha büyük konuşmaları ve SİVASımıza dünya çapında yıldızlar getireceği sözünü vermesi)bizi dimyata pirince giderken elimizdeki bulgurdan etti arkadaşım.bende üzülüyorum da buna üzülüyorum başka bişeye değil inan bana. |
[QUOTE=Agcalli;566523]Hemşerim bak kalp kırmaya çalışıyorsun yaftalıyorsun ama sesimi çıkarmıyorum.. Görüşüne saygı duyuyorum ama yaftaya gelince kusura bakma sabırda bir yere kadar, bizde yaftalamayı biliriz.. Onun için görüşün neyse söyle ama kimseye yafta vurma ayıp oluyor..[/QUOTE]
Ne yapıyım 7 maçta 1 puan sen koruduğun için dedim bülent uygun takımı bu hala soktu biraz bizide anlamaya çalış |
[QUOTE=Piri_reis;566506]Bülent Uygunu Korumaya devam et Avukatımısın anlamadım gitti.[/QUOTE]
bırakında kım neyı savunuyosa savunsun.sen kendı fıkrını yaz,baskasıda kendı fıkrını.. kısıellestırmesek daha ıyı olmaz mı yani? |
bnce Bulent hoca yonetım ve oyuncuların tek sucu her sene basarılı olmalarıydı. bunları alıstırdılar hersene üstlere oynamaya 1 sene kotu olunca kotu oldular ne gerek var. her sene düşmemeyi son hafta garantılesek böyle olmazdı. önce bi düşünün taraftar olarak ne hak ettık pardon taraftar dedım seyırcı olarak. kac mac ful cektınız. takım ıyıyken Sivassporluyuz kotuyken ıst. takımlarına donun sonra Bulent istifaymıs oyuncun oynamasa bulent napsın oda bızım kadar Sivaslı Sivassporlu. takım kötü durumda evet ama sen bi stadı doldur takımını destekle yıne kotu olursa ozaman bişey isteme hakkın olur. 5 ytl macta stadı doldurama sonra bulent ıstifa olur ne guzel
|
Şu an çektiğim ızdırabın milyonda birini futbolcular çekse,7'de 7 yapmıştık ama nerdee!!!Ya sabır!
|
[QUOTE=Piri_reis;566537]Ne yapıyım 7 maçta 1 puan sen koruduğun için dedim bülent uygun takımı bu hala soktu biraz bizide anlamaya çalış[/QUOTE]
Hemşerim ben Bülenti korumuyorum ya da yönetimi.. Benim amacım birlik bozulmasın ben bunun için çabalıyorum.. Neyse arkadaşlar ben daha yorum yazmayacağım.. Nede olsa sitede mangalda kül bırakmayan adam çok.. Onlar daha iyisini bilir..Selametle.. |
tek korktuğum şey sivasporun antipatik bir takım olmasıydı sağolsun bülent baa onuda etti
|
[QUOTE=58zarali;566552]tek korktuğum şey sivasporun antipatik bir takım olmasıydı sağolsun bülent baa onuda etti[/QUOTE]
Haklısın Sivaslı olmayanlar iyi olmuş diyorlar bunu kim yaptı bülent uygun bu yüzden korumayın diyorum. |
ulen daha 25 yaşındayım kedereden ölcem yeter artık bunalıma girecem artık yaa dersim var bi türlü çalışamıyom 1.5 saat zamanımı çaldı maç zehir zıkkım olsun verdiğim paralarda harcadığım zamanlarda ahirette iki elim yakasında olsun o bülent....
|
[QUOTE=edebiyatisyen;566362]Alıntı yaptığım kişinin sorusu mantıklı mı?Size gelince siz ve sizin gibiler iyi gün taraftarıdır.Geçen yılla bu yılın ne alakası var diyerek ıspat etmiş oldunuz.[/QUOTE]
Sevgili kardeşim yada ağabeyim...evet bülent hoca geçen sene istifasını verseydi tabiki karşı çıkardım.Hatta istifa dedikoduları çıkınca ben de kalmasından yanaydım.Ben şu anda "Bülent Uygun istifa" naraları atmıyorum.Bülent Hoca kendini ispatlamış bir teknik direktör.Eğer geçen sene ve ondan önceki seneki başarıları olmasa yönetim onu çoktaaaan yollamıştı.bakın Pecze örneğine: Bu adamla Sivasspor 12 lig maçında 3 galibiyet,6 mağlubiyet ve 6 beraberlik almış.adamın gözünün yaşına bakmadılar.Neden?Çünkü olamadı da ondan.Benim kızdığım tek nokta şu: Bülent Uygun bizi Bank Asyaya götürse bile arkasındayız denmesi.Yok böyle birşey!!! Duygusallığı bir kenara bırakıp biraz profesyonel düşünmeye çalışalım.Bu takım Bank asyaya düşerse bir daha yükselemez.Bunun örneği çok.Erzurumspor,Yozgatspor,Malatyaspor,Vanspor ve ismini sayamadığım birçok klüp bugün kimbilir hangi liglerde.Ben bu takımı kanserli hastanın her geçen gün eriye eriye ölüme yaklaşmasını seyreder gibi görmeyi hazmedemiyorum.Geçmişin başarısı geleceğe ışık tutamıyorsa ne yapmamızı tavsiye ediyorsunuz?Bülent Uygun'a yine şans verilmeli ama Bank Asya yolu görünene kadar değil! |
Uygun istifasını hazırladı!
01 Nisan 2008 Salı 09:10 Kasımpaşa'ya 4 gol atan Cvetkov'un cezalı olduğu halde forma giydiği anlaşıldı. Şampiyonluk yolunda keskin virajlara giren Sivasspor"da büyük şok. Ligin 28. haftasında Kasımpaşa"yı İstanbul"da 4-0 yenen Sivasspor kadrosunda cezalı futbolcuyu oynattığı için 3 puanı silinecek. Maçta 4 gol atan ve yıldızlaşan Bulgar futbolcu Cvetkov"un 4 sarı kartı olduğu ve Kasımpaşa maçında cezalı olması gerektiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Tümspor"un ortaya çıkardığı sarı kart olayı için gece boyu görüştüğümüz Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Kasımpaşa maçında Cvetkov"u sadece 3 sarı olduğu için oynattığı söylerken, Başkan Mecnun Otyakmaz bu durumun tarihi bir hata olabileceğini kaydetti. Sivas cephesinde yönetimin erken saatlerde toplanıp şok durumu masaya yatıracağı ve sorumluların cezalalandırılacağı öğrenilirken zirvedeki puan kaybının hesabının nasıl verileceği de araştırılıyor. 4-0 yenilmesine karşın 3 puanı hanesine yazdıracak olan son sıradaki Kasımpaşa cephesinde ise sevinç hakim. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Ben böyle bir utancı kaldıramam. istifamı hazırladım" dedi. Sivasspor"un 3 puan kaybedecek olması hem Galatasaray hem de Beşiktaş camiasını heyecanlandırdı. Son iki haftadır yenilen ve liderken 5 puan geriye düşen Beşiktaş"ın Yiğidolar"ın puan kaybetmesiyle hem 2. lik hem de şampiyonluk yolunda ümitlendiği Ümraniye"den gelen haberler arasında. Zira benzer durum Galatasaray"da da var. Gaziantepspor"la golsüz berabere kalan Sarı Kırmızılılar her ne kadar averajla ikinci sırada olmasına rağmen 2. koltuğuna puan farkıyla oturacak olmanın heyecanı içinde… Sivasspor"da Cvetkov"un Kasımpaşa maçından önce 27. haftada Konya, 25. haftada Ankaragücü, 24. haftada Bursaspor ve 22. haftada Oftaş maçlarında sarı kart gördüğü ve Bursa maçındaki kartın Kırmızı Beyazlı sorumlular tarafından kayıt edilmediği ilk gelen bilgiler arasında. BU ŞAKAYI HATIRLIYOR MUSUNUZ KEŞKE GERÇEK OLSAYDI [url]http://www.hurhaber.com/news_detail.php?id=114409[/url] |
burro58
bak güzel kardeşim herkesin sinirleri grgin öyle allengirli yorum yazınca ister istemez tepki veriyoruz.amacım kimsenin kalbini kırmak değil,böyle bişey huyumda değil zaten.ama o türden sulu şakaları genellikle tra(vesti)bzonlular yapıyor,tepkim ondandı kalbini kırdıysam hakkını helal et. |
helal olsun kardeş ne demek bizimde moralimiz bozuk ama bişeyler yolunda gütmiyor bunu değişik bi şekilde anlatmak istedim
|
konu açabilen ustalara sesleniyorum burada bülent uygunun yerine kimin gelmesini istersiniz diye bi bölüm açılsa fena olmazmı insanlar fikirlerini tek cümle halinde belirtse
|
yapmayın arkadaşlar hocaya bukadar yüklenmeyin maçtan sonra hocanın halini görmüştürsünüz kazanmayı enaz bizim kadar oda istiyor ancak ne hikmetse birtürlü istedigi futbolu ortaya koyamıyor bir yakım ancak bukadar sansız olur bizler birazdaha sabredelim inşalah her şey güzel olacak sivasımız allahın izniyle antalya maçı ile galibiyete başlayaçak evimizde takımımızı lütfen yalnız bırakmayalım bemim için bu yenilgi tabiiki çok agır oldu hatta üzüntüden uyuyamıyorum biliyorumki her şey düzelecek ümitsizlik bize yakışmaz taraftar kendine düşeni yapmalı bülentin bu satten sonra istifası takımımıza fayda saglamaz bu takımı engüzel yerlerde görmek dilegi il
|
bülent uygunun istifasi olamaz bu kadro bülent uygun kurdu ve ibre birgün arti tarafa dönecek.hocanin istifasi bize kayip olan 7 haftaya ilave ek olarak bir 7 hafta rizikosu beraberinde getirir o zaman dönülmez yola girilmis olur,allah tan bu sene düsme potasi cok güclü degil.
|
arkadaşlar fazla yazışmaya gerek yok aslında lider 21 puanda biz sadece 1 puandayız.ve geçen sene biz lider olan fb nin önünde bitirdik ligi.demek ki ne kadar yırtınsanızda gerçek bir tanedir ve tekdir.oda bülent uygunun zamanının bittiğidir.
|
[B]bu kadroyla bu kadar olur blicayı yolla yerine yasini al bir başkasını yolla yerine bir halta yaramaz oyuncuları alırsan bu kadrodan farklı bişey beklenemez [/B]
|
[QUOTE=burro58;566574]konu açabilen ustalara sesleniyorum burada bülent uygunun yerine kimin gelmesini istersiniz diye bi bölüm açılsa fena olmazmı insanlar fikirlerini tek cümle halinde belirtse[/QUOTE]
bosda olsaydi riza calimbayi isterdim ben sapina kadar sivasli adam akli basinda havalarda ucmuyor |
Bülent Uygun İstifa etsin Sivasspor Babasının malı değil.
|
[B]halen birileri bu kadroyu bülent uygun kurda kurtaracak tek kişi de bülent uygun artık bu takıma bu kulübeye zararlı olmaya başladı [/B]
|
[QUOTE=yigido_furkan;566545]bnce Bulent hoca yonetım ve oyuncuların tek sucu her sene basarılı olmalarıydı. bunları alıstırdılar hersene üstlere oynamaya 1 sene kotu olunca kotu oldular ne gerek var. her sene düşmemeyi son hafta garantılesek böyle olmazdı. önce bi düşünün taraftar olarak ne hak ettık pardon taraftar dedım seyırcı olarak. kac mac ful cektınız. takım ıyıyken Sivassporluyuz kotuyken ıst. takımlarına donun sonra Bulent istifaymıs oyuncun oynamasa bulent napsın oda bızım kadar Sivaslı Sivassporlu. takım kötü durumda evet ama sen bi stadı doldur takımını destekle yıne kotu olursa ozaman bişey isteme hakkın olur. 5 ytl macta stadı doldurama sonra bulent ıstifa olur ne guzel[/QUOTE]
Madem Sivasli 5 TL lik adam.. Bunu yönetimi hocasi ve evaneleri israrla söylemiye devam ediyor.. Seneye artik kombineleri siz alirsiniz doldurursunuz. Statyumuda O stadyumda hocaniz calar siz oynarsiniz. Sen hic kendine sordunmu % 95 bittigi halde maraton ve ve seref türübünü % 50 si dolmuyor sizin gibiler kombineli insanlari bile takimindan soguttunuz.. 15 bilet alinmis 5 tanesini zorla maca yolluyoruz.. sizin gibiler yüzünden Bu gidisle Hizla kombineli insanlari bile stadlardan uzaklastiracaksiniz.. Takim parcalandi simdi sira taraftara geldi onuda kacirirsaniz artik siz size kendim ettim kendim buldun deyip durursunuz... [B]Sivasli Tesis arsasi verir. tesis yapar.Takimin altina Otobüs alir.100 araclik Otapark gelirlerini bagislar.Geceler düzenleyip.Kombine satisi organize eder. Kombinesini alir SMS lerini yollar. [/B] Bunlari heralde senin Yönetimin yada Hocan Babasinin parasi ile yapmadi.. Sonrada cikip takimi koruma yerine kisileri koruyun ve gidisatdan rahatsiz olan taraftara yok seyirci yok 5 liralik adam yakistirmalari ve teraneleri atin.. Bunu yaptirtan Basda yönetimdir. Cünkü cikip bu tip söylevlerin önünü kesmedi.. Bilhassa hosuna gitti cünkü taraftari ile kavgayi sectiler hatalari tesbit edip ortadan kaldirma yerine..Bu tip yaklasimi sonra Hocalari söyledi sivasliya 5 liralöik seyirci dedi... önünü kesmedi simdide evaneleri ayni hakareti ediyor..[B] Bu isin seneside var!!!!!!!! 15 tane 20 tane 30 tane maraton kombinesi alan onlarca insan taniyorum biliyorum ayip ayip kocaman ayip bunlar kimsenin kasi gözü boyu posu icin bunlari alamdi veya yardimlarini Sehrinin takimi icin yapti..Takimin kimyasi bozuldu futbolcu futboldan sogutuldu... Bari Taraftari rahat birakin hakaret ettirmeyin [/B] |
Ahde vefa, unutkanlık, adam satmak, körükörüne zır cahillik hepsi şu sitede sözüm ona Sivasspor taraftarı diye geçinen aklı evveller.. Siz rüyanızdamı gördünüz Süper Ligi, şampiyonluğa oynamayı, şampiyonlar ligi ön elemlerini, uefa ligi ön elemlerini, avrupayı hıı bundan çok değil 7-8 yıl önce siz değilmiydiniz bu takımı süper ligde biz göremeyiz ama çocuklarımız torunlarımız belki diye sızlanan zır cahiller.. Sonrada kalmış bu takımı buralara getiren insanlara ağzınızı açıp gözünüz yumuyorsunuz.. Yazıklar olsun sizlere.. Hele sözüm ona futbolu öyle çokkk iyi bilen futbol uleması olmuş örümcek beyinlilere.. Geçen sene antalyaspor 11 haftda 2 puana sahipken ligde kaldı.. Bunu hiç düşüneniz oldu mu.. Futbolun hertürlüsonuca ve süprize açık olduğunu unutup etek altı vurmaya devm edin.. Sizler iyi gün taraftarı olun..devam edin böyle.. Kötü günde ise konuşmayın susun bari.. Bana şimdi Bülent Uygun'un yalakalığını yapıyor diyeceksiniz.. Siz söyleyin durun ama ben daha bir gün olmuş gidip Bülent Uygun ile tanışma fırsatımın bile olmamıştır.. Ama siz devam edin ağır hakaretler etmeye, kötü söz söylemeye.. Yiğigoların sivaslıların hasletleri bunlar değil.. Kadir şinaslık, vefakarlık, kötü gün dostluğu, ve her türlü insani meziyetler olarak biliyorum.. Burda olumsuz yorum yapanlar olsa olsa ya trabzonlu yada sivasspor düşmanı yaratıklardır.. Kötü gün taraftarı karşısında saygı ile eğiliyor, diğerlerinide Allah'a havale ediyorum..Önce siz kendinize aynda bir bakın ondan sonra konuşun diyorum.. hatta konuşmayın susun diyorum..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:35. |