![]() |
Cevap: TSL/Sivassporumuz-Kayserispor Tahmin ve Yor
[B]Kayserili arkadaşlar neden bu kadar önemsiyorsunuz ki ? Takımınız iyi gidiyor hem kötü gitse ne olur Erciyes'i çıkartırsınız Süper Lige tekrar isim değiştirir devam edersiniz. Nasıl olsa yapmadıgınız bişey değil...
Öyle yada böyle bu maç bizim. Hiç kaçarı yok !!! [/B] |
hiç sanmıyorum ama yeneriz dedim inşallah yeneriz...
|
Kayserililer olarak dostaca gelip dostca ayrılmak istiyoruz
kardeşler umarım dostca geçer hak eden kazanır |
[QUOTE=ysr;580234]Kayserililer olarak dostaca gelip dostca ayrılmak istiyoruz
kardeşler umarım dostca geçer hak eden kazanır[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][B]Insallah dediginiz gibi olur, onemli olan dostca bir mac olmasi, centilmelik on planda olmali.... [/B][/FONT] |
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Lutfen....
gecmiste olanlari yeniden konusmayalim, gecmis gecmiste kaldi ve herkes yasanan olaylardan ibret almistir.... sadece centilmence bir mac olmasini diliyoruz.. [/B][/FONT][/COLOR] |
[B]Geçen maç yenilmiş olmamızın bir azmi olması lazım yiğidolar da. Buda bize galibiyet getire bilir.
[/B] |
[B]Taraftarımızın desteği 2-0 galip geliriz diyorum[/B]
|
kötü bi şey düşünüp yorumda yapmak istemiyorum ama kayseri takımı iyi takım korkuyorum bu maçtan hele hele gs maçındaki futbolu gördükten sonra evimizde değil ya uzaydada oynasak fayda etmez sıkıntılı bir maç muhsin hoca faktörünün devreye girmesi lazım bu maçı ya alacaklar ya alacaklar oynamayan mücadele etmeyen çeksin gitsin
|
[QUOTE=ysr;580234]Kayserililer olarak dostaca gelip dostca ayrılmak istiyoruz
kardeşler umarım dostca geçer hak eden kazanır[/QUOTE] [B] Hepimizin temennisi o ;) Umarım öyle olur [/B] |
bu maç.yukarı tukursen bıyık ,aşagı tukursen sakal.mısali bir mac benim icin.yani etle tırnak gibi birşey.dunyada ender kardeş şehirlerden ikisi sivas.kayseri..tarıhte yıllarca kayseri sivasa baglı yaşamıştır,bugun ise gemerek, yeni cubuk, şarkışlanın buyuk kısmı sankı kayseri ilcesi gibidir,ticari ilişkiler desen yine üst seviye ,kultur aynı kultur,ıkı sezon ınanın sıvasın başarısı,kayserininde gururu olmuştur,bugun ise kayseri yukarılara oynuyor.sivas ise şuan kotu gitsede düşmek falan komik şeyler sivas icin...kısaca bugun bayram gunu iki kardeş şehrede hayırlı olur inşallah,ekran başındakilerde gururla izler temennim bu
|
[B]Sivassporumuz bu macı alacak güce sahip yeterki taraftar desteğini arkasına alsın ben inanıyorumki bu macta yiğidolar 4 eylül stadyumunu dolduracaktır[/B]
|
bekleyn gelıyom ben her zmn gıbı yıqıdo genclkdeym
|
[B]SİVASSPORUMUZUN KÖTÜ DÖNEMİ ATLATTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM GALATASARAY MALUBİYETİNİ BÜYÜTMEMELİYİZ BUGÜN KAYSERİYİ YENDİĞİMİZ TAKTİRDE HAFTAYADA ANKARAYLA OYNAMAMIZ GEREKİYODU YANİ 6 PUAN SİVASA ÇOK İYİ GELİR TAM ANLAMIYLA ESKİ GÜNLERE DÖNEBİLİRİZ[/B]
|
zor deplasman olacak kayserisporum icin.antep i 3 0 yenen takımın puanı bu kadar az olmamalıydı,boş takım degil sivas insallah kazanacagız.cangeleden gol bekliyorum
|
karanlık gecenin sabahı bugün olsun,
her vurduğun gol olsun sivassporum! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:26. |