SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28210)

sevda58 20.01.2010 14:09

Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-Sivasspor

[QUOTE=jaguar19;599810]
Girin ts forumuna kayseri başlığına bakın bakalım kimin şampiyon olması isteniyor.Şahsen bursayı taraftarından dolayı pek sevmem bi arkadaş da her takımı sevmek zorunda değilsin demiş çok haklı.Ama kayserinin şampiyon olmasını, bu ligin içine eden, bi ton katakulle iş çeviren istanbul takımlarının şampiyon olmasına 1000 kere tercih ederim.
QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][B]oncelikle, yazdiklarimi matiksiz bulabilirsiniz, bu senin gorusun ve beni pek te ilgilenirmez ne bulup bulmadiginizi.

ikinciside bu yukari yazmis oldugunuza kendin de inaniyormusun?? galiba vaktini burda degerlendirdigin icin oralarda ne olup olmadigini takip edemiyorsun. sonra da buralara zahmet edip gelerek, bana bazi seyleri aciklama mecburuyeti hissediyorsun. ben kendi bildigimiden gecmem, bosuna bunlari anlatma bana. benim gozumde o camia neyse ne, bu dusuncemden sen mi vazgecireceksin beni? sanmiyorum.. [/B][/FONT]

gönlüm5873 20.01.2010 14:22

[quote=jaguar19;599810]
Girin ts forumuna kayseri başlığına bakın bakalım kimin şampiyon olması isteniyor.Şahsen bursayı taraftarından dolayı pek sevmem bi arkadaş da her takımı sevmek zorunda değilsin demiş çok haklı.Ama kayserinin şampiyon olmasını, bu ligin içine eden, bi ton katakulle iş çeviren istanbul takımlarının şampiyon olmasına 1000 kere tercih ederim.
QUOTE]

Siz nasıl Bursayı taraftarından dolayı sevmıyorsanız,bende t.s yı taraftarından dolayı sevmıiyorum,şimdi sen bunda akıl ve mantık yok dersın,bu nasıl işse sen yazınca Akıllı mantıklı oluyor bız yazınca akıl mantık yok.:):):)

GuVeN 20.01.2010 16:19

forvetlerı macta oynayacaksa,hazırsa ona çok dikkat etmek gerekiyor, soru işaretlerıyle dolu yenı transferlerın belırleyebılecegı bır sonuc cıkacak bu karsılasmadan. umarım kazanan bızım takım olur.bu galıbıyet takıma çok ıyı gelecektır.

Metal Gear 20.01.2010 17:09

[QUOTE=yiğidokazım58;599773]Bizden yok mu hiç onların forumlarında sanki :D:D[/QUOTE]

Tabi ki her forumda her takım tarafatrı vardır.Ama böyle en has Sivaslı ayağına yatıp,siteyi karıştıran,üyeleri birbirne düşürüp fesat sokanalar başka yerde yok!:)Ya da en azından ben görmedim;)

Bir de bunların meşhur lafları vardır."İstanbıul takımı olacağına Anadolu'dan bir takım olsun!"..Yalanın kuyruklu olanı..:)
Çıkışa geçen bir Anadolu takımın kaybettiği her maç onlara muazzam bir haz verir!

jaguar19 20.01.2010 17:32

[QUOTE=sevda58;599833][QUOTE=jaguar19;599810]
QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][B]oncelikle, yazdiklarimi matiksiz bulabilirsiniz, bu senin gorusun ve beni pek te ilgilenirmez ne bulup bulmadiginizi.

ikinciside bu yukari yazmis oldugunuza kendin de inaniyormusun?? galiba vaktini burda degerlendirdigin icin oralarda ne olup olmadigini takip edemiyorsun. sonra da buralara zahmet edip gelerek, bana bazi seyleri aciklama mecburuyeti hissediyorsun. ben kendi bildigimiden gecmem, bosuna bunlari anlatma bana. benim gozumde o camia neyse ne, bu dusuncemden sen mi vazgecireceksin beni? sanmiyorum.. [/B][/FONT][/QUOTE]

Gerçekten de hergün burda yatıp kalkıyorum diye yazıyim de mesajın havada kalmasın bari.Yazılan msjların içi o kadar doluki okuya okuya doyamıyorum burdan çıkamıyorum.Burdaki 3000....4000 msjımı da ts foruma kaydırdım.
Neyse siz yine kendinizi kandırırsınız diye doğruyu yaziyim msj ı dün gördüm bugün üye oldum.Foruma bundan önce de bi kere girdim.

Gelelim ne düşündüğüne ben sana mantıksız düşünüyorsun derken bu düşünceden kurtul mu dedim? bize abilik taslıyorsunuz diyorsun ben bu takımlıyım tanıdığım bir sürü ts li var böyle bişey yok diyorum.Ne düşünürsen düşün ben kendimi savunuyorum.

jaguar19 20.01.2010 17:36

[QUOTE=gönlüm5873;599822]Sizene sevmeyebilir bende sevmiyorum zorlamı t.s sevdalısı olacagız.Sizde mantık fazlaymıs bütün mahalleye yeter.ne olsa sızden baska herkes mantıksız,bence acayip olan senin yorumun,akıl ve mantıktan uzak...[/QUOTE]

Neresi mantıksız onu yaz ıonun üzerinde tartışalım
lafları cımbızla çekme.

Herkez istediğini sever istediğini sevmez lafını kim demiş yukarda sarı çizmeli mehmet ağa mı?
Bizim sevgiye ihtiyacımız yok zaten bi takım diğer takım taraftarını sevgisini ne yapsın?

karen 20.01.2010 17:39

[QUOTE=Metal Gear;597851]24.01.2010 15:00

Bu maç benim için 17 galibiyete eşittir.Ona göre..[/QUOTE]

hay azina salik kardes ne güzel yazmissin benim icinde 17 galibiyete esit mac,trabzon bizden korksun biz trabzondan neden korkalim daha önce hep yenen taraf biz olmusuz trabzonun 10 macta bir galibiyeti var,diyerlride hep bizim üstünlümüzle sonuclanmis,trabzonda kimmis be bu güne kadar hep yenmisiz,trabzonun eli ayagi birbirine dolasacak göreceksiniz,hamsi beyinliler,bir defa yendi kendilerini bisey sandilar,

jaguar19 20.01.2010 17:41

[QUOTE=gönlüm5873;599829]Unuttum yazmayı diger arkadaslarin oyle demiyor ama, her yerde anadolu abisiyiz diye dolasip duruyorsunuz,biz abi falan istemıyoruz,şimdi sen akıldan ve mantıktan uzak dersin ama idare et...[/QUOTE]

3..5 taraftarın yazdığı şeyi nasıl milyonların düşüncesiymiş gibi çeviriyorsunuz ya.
Sen mantıktan uzak dersin demişsin şöyle bir msj ı görünce allahını seversen ne diyim?

Her ts taraftarı bir mi ya da sivas taraftarı farketmez.

Siz büyüklükle abilik lafını karıştırıyorsunuz demekki o dediğiniz insanlar da karıştırıyor.

jaguar19 20.01.2010 17:54

[QUOTE=Metal Gear;599901]

Bir de bunların meşhur lafları vardır."İstanbıul takımı olacağına Anadolu'dan bir takım olsun!"..Yalanın kuyruklu olanı..:)
Çıkışa geçen bir Anadolu takımın kaybettiği her maç onlara muazzam bir haz verir![/QUOTE]

Yapma yahu gerçekten mi?
Sizin bişeye inanmanız için yemin mi etmek lazım ya da noter tastikli belge felan...

Ben şampiyonluk için mücadele ediyorsam rakibim de bursa veya kayseriyse tabiki yenilmesini isterim.Yenilmese nasıl şampiyon olacaksın.

Ama şuan ilk 4 için mücadele ediyoruz bundan dolayı biz olmayacağımız göre kayserinin olmasını isterim. Bizim şampiyonluklarımıza engel olan takımların niye şampiyon olmasını isteyelim her ts linin bu 3 kız kardeşe içi nefret doludur.

jaguar19 20.01.2010 18:07

[QUOTE=Metal Gear;599901]Tabi ki her forumda her takım tarafatrı vardır.Ama böyle en has Sivaslı ayağına yatıp,siteyi karıştıran,üyeleri birbirne düşürüp fesat sokanalar başka yerde yok!:)Ya da en azından ben görmedim;)
[/QUOTE]

Bizim forum da var.
Daha dün ya da bugün banlardı o dediğinden en has ts li ayağına yatmış.
Bilin bakalım hangi takımlı?
Sütten çıkmış ak kaşık:)

zaralım 58 20.01.2010 18:12

Ben 1 Puan çıkarabiliriz diye düşünüyorum...

zaralım 58 20.01.2010 18:20

Trabzonspor 2-2 SİVASSPOR....................

gönlüm5873 20.01.2010 18:26

Jaguar coşmuş tutana aşkolsun.)tabiii üyelık tarıhıne baktım,bugun üye olmus yakısır jaguar devam et kım tutar seni......:)

jaguar19 20.01.2010 19:03

Sizin gibilerin yanında ismimiz okunmaz hocam.

Bu arada yaşınıza baktım karşımdakinin benim yaşımda biri olduğunu düşünüp biraz sert konuştum bundan dolayı özür diliyorum.

ahbey 20.01.2010 19:05

Jaguar;
-biz de sizin stadınıza girmeden başlasak sağa sola küfür etmeye,
- giriş kapılarının arasındaki demirlerin üzerine çıkıp küfürler etsek,
- stadatta daha maç başlamadan tüm taraftar olarak, toplu ağızdan trabzona ve trabzonlulara ana avrat küfür etsek,
- ayakkabılarımızın içine sakladığımız barutlu mantarları tellerle trabzonlulara atsak,
- sivaslı bir futbolcu bize çiçek getirse, biz o çiçeği alıp geri sahaya atıp Sivaslı futbolcuya da ana avrat küfür etsek
- maçın 90 dakikası, bir kere olsun "sivasspor" bile demeden sizlere küfüre davam etsek

ne dersiniz?

ataunits 20.01.2010 19:10

germeyelım bırbırımızı arkadaslar hakeden kazansın.bu arada beni sivasa davet eden arkadasım sen hafta sonu gel senı karsılayayım yemegımızı yıyelım macımızı ızleyelım ve sonra senı ugurlayayım sonra seneye istediğini yaparsın (tabı lıgde kalırsanız :) )bos laftan korkacak adam degiliz dostum..

YİGİDOKENTLİ 20.01.2010 19:20

KOLBASTİ YAPALİM LAZLARA GOLBASTİ ZAMANİ LAZLARİN KORKULU RÜYASİ YİGİDOLAR İNŞALLAH 3 PUANLA GELECEK

ahbey 20.01.2010 19:32

[QUOTE=ataunits;599961]germeyelım bırbırımızı arkadaslar hakeden kazansın.bu arada beni sivasa davet eden arkadasım sen hafta sonu gel senı karsılayayım yemegımızı yıyelım macımızı ızleyelım ve sonra senı ugurlayayım sonra seneye istediğini yaparsın (tabı lıgde kalırsanız :) )bos laftan korkacak adam degiliz dostum..[/QUOTE]

Öncelikle belirtmek istiyorum ki Sivassporumun ligde kalacağına inanıyor ve Sivassporuma güveniyorum.

Ben Sivasta ikamet etmiyorum ve Trabzon maçına gelmeyi çok istememe rağmen (bugün öğrendiğime göre izmir'e görevli gideceğim) gelemeyeceğim..

Ama gelme fırsatım olsaydı kesin gelir ve bir çayınızı içerdim..

Ama Sivasspor tribünleri dururken Trabzon taraftarıyla aynı tribünde maç izlemezdim.:)

Boş laf derken ne kastettin anlamadım ama Sivaslılar boş konuşmaz.. Biz ligde kalacağız da, sizin taraftarlar gibi sende korkudan maç saatinden önce sivasa gelmemezlik edersen ne çay içebiliriz, ne kahve..

gizem58 20.01.2010 20:35

[QUOTE=Ezgi;599463]hakeden kazansın,fakat en önemlisi maç skoru ne olursa olsun,futbolun barış içinde bir yarış olduğu unutulmasın..kaliteli ve fair-play içerisinde bir karşılaşma izlemek dileği ile..[/QUOTE] Güzel ablama katılıyorum.hepsinden önce dostuk kazansın.ama yine de Sivasspor kazansın ;)

yiğidokazım58 20.01.2010 20:58

Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR

Dostluk kazansın Sivassporda kazansın hep kazansın kupalar kazanalım 4. büyük olalım en büyük biz başka büyük yok anlamayız biz hiç bişe

ataunits 20.01.2010 21:01

sen gel bızım kapımız herkese acık sen benı davet etsen ben sızle mac ızlerdım demekkı baya bı korkun varkı ts taraftarından oyle dusunuyorsun.neyse gelelım erken gelme mevzusuna bız gecen sene tam mac saatınden 5 saat once sıvasa gırdık ve emnıyet guclerı tarafından kotu muameleye maruz kalarak sehır dısına cıkarıldık stada bıle gıremedık.neyse gecen senenın acısını bu sene cıkardık guzel bı gun gecırdık gezdık eglendık ve aksamda ceyhun o mukemmel fuzesıyle mutlu bır sekılde gerı donduk.ahbey kardesım kımse bos konusmuyo burda ama madem gelmıcektınde benı nıye umutlandırdın üzüldüm bak şimdi :)

talha58 20.01.2010 21:22

[B][COLOR="indigo"]Centilmence güzel bir maç olsun. Umarım ikinci yarıya iyi başlarız. [/COLOR][/B]

ahbey 20.01.2010 21:27

[QUOTE=ataunits;599989]sen gel bızım kapımız herkese acık sen benı davet etsen ben sızle mac ızlerdım demekkı baya bı korkun varkı ts taraftarından oyle dusunuyorsun.neyse gelelım erken gelme mevzusuna bız gecen sene tam mac saatınden 5 saat once sıvasa gırdık ve emnıyet guclerı tarafından kotu muameleye maruz kalarak sehır dısına cıkarıldık stada bıle gıremedık.neyse gecen senenın acısını bu sene cıkardık guzel bı gun gecırdık gezdık eglendık ve aksamda ceyhun o mukemmel fuzesıyle mutlu bır sekılde gerı donduk.ahbey kardesım kımse bos konusmuyo burda ama madem gelmıcektınde benı nıye umutlandırdın üzüldüm bak şimdi :)[/QUOTE]

Ben geleceğim demedim, "gelecek sezon gelirsen" dedim:) sen umutlanmışsın...

Trabzon taraftarından korktuğumdan değil, daha önceki mesajımda da yazmıştım Sivasta Trabzonlu tarafarların olduğu bölümün tellerinin hemen yanında izledim maçı.. [B]Sadece Sivas tribününden takımıma destek vermek istediğim için söyledim onu.. [/B]Yoksa trabzonlulardan veya başkasından korksaydık holiganların yanından bilet alırmıydık:) Başımıza o kadar sandalye yağdı, biz yine onlara tek bir iğne bile atmadık..

Ya acelemiz yok, illa bir gün geliriz Trabzona.. Maç için gelemesekte başka sebeplerle geliyoruz..Ama bu deplasman olmazsa, gelecek deplasmana gelmek için izin tarihlerimi maça göre ayarlayacağım .

Sivasspor taraftarları, ankaraya, bursaya, antepe, diyarbakıra, istanbula, denizliye, antalyaya vs vs gidiyor ama hiç birinde nedense şehre alınmamazlık etmiyor..

Sizin geçen senenin acısını geçen maçta çıkartmışsınız, sıra bizde... darısı başımıza:)
Biz bu maçı alalım da çayı sonra içeriz :)

vatantek58 20.01.2010 21:39

bu maç benim maçım sivasın maçı adam gibi saldırın kangal yer hamsiyi unutma sen kangalsın:D :D

Ezgi 20.01.2010 22:32

[QUOTE=gizem58;599984]Güzel ablama katılıyorum.hepsinden önce dostuk kazansın.ama yine de Sivasspor kazansın ;)[/QUOTE] olsun gizemcim sen ne dedin de ben olmaz dedim.yine de hakedenin kazanması daha mantıklı.adaletli,centilmence bir maç olsun.

A.Turan Korkmaz 20.01.2010 22:42

Halt ETMİŞ !

G.Saray, Fener'in Sivas kadar rakibi!
20 Ocak 2010 Çarşamba 21:11
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Stephen Appiah, Galatasaray taraftarını çok kızdıracak açıklamalar yaptı!
F.Bahçe'nin tartışmasız Türkiye'nin en büyük takımı olduğunu belirten Appiah, "G.Saray taraftarının F.Bahçe için bir tehdit oluşturduğu fikrine hiç katılmıyorum. G.Saray, F.Bahçe'nin ancak Sivasspor kadar rakibi olur" dedi. -Takvim-

Bu sezon başında aldığımız kötü sonuçlar dışarda imajımızı ne hale getirmiş bakın. Onun bunun maskarası olmuşuz. Bir an önce toparlan Sivassporum. Şu TS yede, Bursayada, FByede sahayı dar et de bu tipler konuşamasın.

ahbey 20.01.2010 22:44

[QUOTE=vatantek58;600001]bu maç benim maçım sivasın maçı adam gibi saldırın kangal yer hamsiyi unutma sen kangalsın:D :D[/QUOTE]

:d :mad::mad::D:mad::D:mad::D:mad::D:mad::D:mad::D
Unutma sen Kangalsın ... :)

subasi29 20.01.2010 22:47

[B]:p Kangal Hamsi Yermi? O Guzelim Karabaslar Kokmus Hamsiyemi Kaldi :D[/B]

emin kara 20.01.2010 23:16

bu hamsiler yanmez onlar bozulmuş hamsi sivaspor 3 trabzon 0 maç sonunda yigidoya yakışır bir kutlama olacagını düşünüyorum

ataunits 20.01.2010 23:30

neyse ınsallah hakeden kazanır ama tabıkı benım gonlum trabzondan yana.bu arada kangal hamsi falan demıssınız kangal fırtına patladıgında kacacak yer arar bunuda aktarayım buradan :D

GuVeN 20.01.2010 23:44

[QUOTE=ataunits;600044]neyse ınsallah hakeden kazanır ama tabıkı benım gonlum trabzondan yana.bu arada kangal hamsi falan demıssınız kangal fırtına patladıgında kacacak yer arar bunuda aktarayım buradan :D[/QUOTE]

Görevi başındaki kangal fırtına falan dinlemez;)

ataunits 20.01.2010 23:48

dinlemezde tabi o toz bulutundan gozunu acıpta bakabılırse.fırtına bu ewi yerınden söküyo sizin köyde hic olmadı mı be kardesım yoksa bılmek ısıne mi gelmiyor anlamadım :D:D

atrium58 21.01.2010 00:05

Sitemize yeni üye kaydı yaptıran yiğidolara selamlarımı sunarım.. Umarım toz bulutları yolunuzu şaşırtmaz..

oNuR 21.01.2010 00:07

[B]Toz bulutları durduk yere çıkmaz,toprağın,viranenin,enkazın olduğu yerlerde görülmesi yüksektir.Taktiğini bilen o yerlerden her türlü çıkar ;)[/B]

eyupk 21.01.2010 00:16

tabiki biz yeniceğiz. sivassporuma güveniyorum.

yener_sahin 21.01.2010 00:54

Bunlar akıllarınca forumlarında makara yapıyorlar.Oysaki YENİÇERİ istediği yere istediği şekilde girer çıkar.Birileri demişki bizimkiler bunlardan dayak mı yedi.bunlar kanal d haberi de mi izlememiş o gün.İsteyenler için link paylaşabilirim.Maç günü korkularından belediyenin kermes çadırına sığınmışlardı ts liler.

Ama helal olsun bayan taraftarları şapkalarını takmış gezdiler erkeklerinde o kadar yürek yoktu :) Sabahın köründe bir tane SİVAS lının olmadığı anda erkeklik yaptıklarını sanıp tabelada fotoğraf çektirmişler. Yani devlet malı olmasa ben onlara yapacağımı bilirimde devletimizin malı dokunamıyoruz.Yoksa hatıra diye ben o tabelayı sivasa getirir gereken trabzonlulara hediye ederdim...madem o kadar erkektiniz de neden meydan da bunu yapamadınız.

Adamlar korkularından tabela önünde yatacaklarmış.Yazık yazık bizi 30 40 kişiyle mi durduracaklar acaba.;) Bir geldiler umutun kulakları düşecekti,bir geldiler sopa yediler hala inkar ediyorlar sanki video kayıtları yok gibi.Haa birinden kanlı bir trabzon atkısı almıştık.Tribünden onu salladığımda baksınlar anlarlar Yeniçeri nasıl geliyoooor nasıl gidiyor.fb yüzlerce kişi geldi biz mi gelemeyecez.Bu maçı sabırsızlıkla bekliyorum...

stutgart58 21.01.2010 02:33

[QUOTE=AnàtolìanUnion |58|;597889][B][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/4850/1603261.jpg[/IMG][/B]

[B]Elrio ve Taider Bu maçta ilk kez hamsinin tadına bakacak.Tadı damaklarında kalacaktır inş...[/B][/QUOTE]

[B]aynen kardeşim..bu maçta şov var...elrio van herden şov...lazlar neye ugradıklarına şaşıracaklar :)[/B]

stutgart58 21.01.2010 02:47

[B]bu ma.. 1-4 biter...(el rio hat-trick ve de kamanan)[/B]

stutgart58 21.01.2010 03:01

[LIST][/LIST][B]bence bu maçtaki kadorumz böyle olrusa ilk yarıda farka bile giebilirz..

............................................akın.........................................

abdurhman...........m.sözgelmez......aubey.......................ferhat..

........................taider..................i.dağşan............................

musa.................ELRİO JOSEPH van HEERDEN.............erman...

.............................kamanan..........................................

ne derisniz...?? akının yerine petkovic....m.sözgelemzin yerine sedat....i.dağşanın yerinede s.keita olursa İDEAL 11 olur bence....[/B]

ahbey 21.01.2010 07:23

[QUOTE=ataunits;600054]dinlemezde tabi o toz bulutundan gozunu acıpta bakabılırse.fırtına bu ewi yerınden söküyo sizin köyde hic olmadı mı be kardesım yoksa bılmek ısıne mi gelmiyor anlamadım :D:D[/QUOTE]
Senin ya Kangal'dan haberin yok, ya da haberin yok..

[QUOTE]Amerikalı bir araştırmacının başlattığı proje kapsamında, Namibya’ya götürülen Kangal köpeklerinin, Afrika şartlarına alışarak sürülere saldıran karanın en hızlı hayvanı çitalara karşı gösterdiği başarı üzerine Sivas’tan Kangal köpekleri istendiği bildirildi.

...

Küçümsenemeyecek derecede zekaları, çok alıngan ve hassas bir ruh yapıları bulunduğu belirtilen Kangalların çok cesur, kuvvetli, çevik ve hızlı koşan bir hayvan olma özelliğini taşıdığı, [U]verilen görevi de canı pahasına yerine getirdiği [/U]belirtiliyor.[/QUOTE]

Galiba hamsi ile karıştırdın :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:36.