![]() |
Cevap: Sivasspor 4-3 Giresunspor
[QUOTE=calipso;598262]kim ne derse desin bu oyunla bu zihniyet bu oyuncularla evinde Giresundan 3 yeyip zar zor yenen Sivassporun yeri Bank Asya ligidir[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B]ya ne bekliyordum ki, takima yeni transferler gelmis, hemen bir takim olmalarini mi bekliyordun?? yeri bankasyaymis soze bak hey allahim:mad:[/B][/FONT] |
[B]3 AVANS 4'TE BİTER DEDİK YENDİK AMA NASIL YENDİK BU DEFANS BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞMESİ LAZIM BU DEFANSLA LİGİN SONU KÜMEDİR BAŞKA BİŞEY DEĞİLDİR...![/B]
|
şuan için sadece ohhhhhhhh diyebilirim
|
Rakip zor ya da kolay olsun takım maçı bırakmamayı öğreniyor.Allah razı olsun hepsinden ben ileride yeni transferlerin tamamı takıma oturduğunda çok daha iyi bir takım bekliyorum.Burada takımı yerden yere vuranların ne diye tutmaya devam ettiğini de anlamış değilim.Arkadaş bizde tutmaz söversek kim tutacak bu takımı,memleketinin takımı bu benzemez başka sevdaya.Her neyse inşallah gruptan çıkar ve Türkiye kupasında iyi işler yaparız
,başarılar Sivas'ım... |
hayrettin mahvediyor bizi:mad:
|
maçın ilk yarısını izledim.Muhsin ertuğral hocamız takımın aortu bozulmuş diyordu.sadece oyuncuların değil taraftarında aortu bozulmuş.taraftarı bu kadar başı boş bırakılması doğru değil.
sivasspor yönetimi taraftarı bilinçlendirici ve takıma sahip çıkıçı bir motivasyona getirmedikce futbolcular ile taraftar arasında kötü şeyler gelişebilir.taraftar birbirine girebilir. evet sayın başkan taraftarıda ihmal etmeyiniz bu konuda acilen bir toplantı yapmalısınız taraftarın görüşlerini almalısınız. |
hiçbir kulübü kücümsemem ama ne yalan söyleyim giresunun bizi bu kadar heycanlandıracagı alkımdan asla gecmedı onlarıda tebrık ederım yanlız defans çok zayıf acil önlem alınması gerek
|
[B]bakin ben diyorum ki eger biz bu yayin gelirlerinden gelen 7 bucuk milyon dolarla ve bu fortisden kazandigmiz 250 bin dolari da ustune koyup cok saglam 1 tane stopper 1 tane de sol bek alirsak hayrettinin yerine ...takim bu sene kumede kalir seneye de yine zirveye oynayan bir takim olabilir hemde bu sefer cok saglam bi sekilde cunku bu sefer cok kaite adamlar var takimda yani buyuk paralara satabilcegmiz erman gibi kamanan gibi oyuncularin degerler artar ....ama defans sart muhsin hoca defans olamdan messi de gelse kurtaramaz cunku yedignden bi fazla atmak her zaman olmayabilir[/B]
|
biz defansa adam lazım dedikçe orta sahaya 3 tane adam alındı keita ortalıkta yok zaten zita milli takım kampında dönücek mi belli değil 2hafta kaldı ilk olarak almamız adam hala ortada yok yasinle sedatla farukla bu takımdan bir şey olmaz daha neyin ısrarı anlamadım her maç bu adamlar oynuyor :mad:
|
arkadaşlar belki erken ama maça giden varsa yeni transferlerin oyunu nasıldı..umut veriyorlar mı.. bilgi verirseniz seviniriz.
|
[B]bu takıma stoper değil sol bek lazım, yuh yani başka birşey demiyorum[/B]
|
[QUOTE=aslanefe58;598275]arkadaşlar belki erken ama maça giden varsa yeni transferlerin oyunu nasıldı..umut veriyorlar mı.. bilgi verirseniz seviniriz.[/QUOTE]
ŞAHSEN BEN ELRİO YU ÇOK BEGENDİM NABİLDE EHH FENA DEGİL... KEİTAYI BEN GÖREMEDİM... SANIRSAM ODA GELMEMİŞ |
helal olsun yigidolara kazanmasini bildiler bizlerin yüzünü güldürdüler.
|
Hayrettin ve Faruk kadro dışı kalmalı.adamlara 3 tane yoktan gol hediye ettik.tribünden birini çıakrıp sol beke koyalım,o ikisinden daha iyi oynar.
Takım gol yedikten sonra moral olarak çökmüyor,mücadeleyei asla bırakmıyor.Bu çok iyi. Elrio:Tam yerinde bir transfer.basan,top çalan,adam eksilten,ara paslarını çok iyi yapan bir oyuncu Taider:fena gözükmedi.O da iş yapar. Bu arada Maraton A da bulunan bir grup şahıs küfür etmekten başka ne yaptı,tribünleri geröekten başka ne yaptı bilmiyhorum. |
ben hocanin yerinde olsam gelecek iki ismide defansa yaparim 1 yerli fovret daha lazim bu takimi ondan sonra kimse tutamaz hayretine yapini kiniyorum arkadaş hatasiz kul olmaz o bizim memleketimizin cocugu taraftar olarak herkesin özür dilemesi lazim.
|
kazandık ya gerisi önemli değil benim için şu an.
|
BEN BİR ÖZSİVASLİ SİVASİN İÇİNDEN OLARAK ALMANYADA BİR TARAFTAR OLARAK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM HAYRETİM YERLİKAYAYA HATASİZ KUL OLMAZ.
|
Yendiğimiz takım Milan mı? Anderlecht mi? Real Madrid mi?
Nedir bu sevinç ya? İkinci lig takımlarının birisinden kendi sahanda 3 tane yiyorsun, sonra 4 tane attık diye seviniyorsun? İlginç.. |
maçın bitimini beklemeyip işi küfüre vardıracak kadar sözde taraftarlar utanmıştır heralde bu takımın başarılı olmasını herkez cok istiyor ama terbiye sınırları içinde.
takıma teknik heyete yöneticiye sahip cıkıp arkalarınada olmazsak her kötü sonuç sonrası sivaslıya yakışmayacak şekilde tepki korsak yarın o umutla sivasın başarısı için gecesini gündüzüne katan insanlarıda takımdan uzaklaştırmış olmazmıyız. bu takım hepimizin. iyi gününde nasıl yanındaysak kötü günündede yanında olup destek vermemiz gerekir bagırmayla küfürle baskıyla olacak olsaydı trabzon hersene sampiyon olurdu... |
Galibiyette emegi gecen terine akitan herkese tesekkürler. Takima katilan arkadaslar ve geleceklerin katkilari ile daha iyi olacak. Rakibimiz Bank Asya Takimi diye hafife alip Konusanlar Fenerbahceye sahayi dar eden tokat sporu unutmasinlar yine ordu spora baksinlar. Bank asyada 15. sirada ama kimseye kolay mac vermiyor Süperlig takimlarina ecel terleri döktürüyor.Kaldiki Tokat Spor bizim begenmedigimz futbolcularla ligi ve kupayi götürüyor.
Tabiki Takiminin Kötü sonuclar almasindan kaygi duyan arkadaslar bir bicimi ile duygularini ifade edecek ama kaya kazanamadik bu takim adam olmaz tarzindki yaklasimlarida kisi olarak haksiz görüyorum. hepimizin istegi olan takimin oturmasi ve güc kazanmasi kisa sürede olmasi dileyiyle... |
Galibiyette emegi gecen terine akitan herkese tesekkürler. Takima katilan arkadaslar ve geleceklerin katkilari ile daha iyi olacak. Rakibimiz Bank Asya Takimi diye hafife alip Konusanlar Fenerbahceye sahayi dar eden tokat sporu unutmasinlar yine ordu spora baksinlar. Bank asyada 15. sirada ama kimseye kolay mac vermiyor Süperlig takimlarina ecel terleri döktürüyor.Kaldiki Tokat Spor bizim begenmedigimz futbolcularla ligi ve kupayi götürüyor.
Tabiki Takiminin Kötü sonuclar almasindan kaygi duyan arkadaslar bir bicimi ile duygularini ifade edecek ama kolay kazanamadik bu takim adam olmaz tarzindki yaklasimlarida kisi olarak haksiz görüyorum. hepimizin istegi olan takimin oturmasi ve güc kazanmasi kisa sürede olmasi dileyiyle... |
KARDEŞLERİM, HEMSERİLERİM HEMEN KARAR VERMEYİN NE OLURSA OLSUN MAÇ 90 DAKİKA ACELE KARAR VERMEYİN ASLA BU HATAYI YAPMAYIN... VE SİVASSPOR' BİRAAZ OLSUN GÜVENİN TARAFTAR DEDİGİN TAKIMININ HER ZAMN YANINDA OLUR İYİ GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE...
|
adet oldu...takım bir maç kaybeder, futbolcun bir gol kaçırır yada ıskalar ve o da gol olur...çamur hazırdır; sattılar...bu zihniyetteki adamların taraftarlıkla ne kadar alakalı oldukları ortada...şeref ve namus gibi kavramlar para yada başka bir şeye tahvil olmaz ve ölçülmez...insanlara kolayca kara çalma, çamur atma huyunuzdan vazgeçin...
üç gol de üç gol diyip tutturanları anlamıyorum...bank asyadaki takımlar o kadar dandik takımlar değil, bir kere rakibinize saygı duymayı öğrenin...bizden 30 sene önce giresunspor süper ligde oynamış...bunu biliyor musunuz??? evet takımın üç gol yemesi, pozisyon vermesi, defans hataları elbette eleştirilir ama bunu yaparken namusa şerefe dokunulmaz, rakibin onuruyla oynanmaz...azıcık nazik olalım... yeni transferler hakkında yorum yapanlar ise bir alem...adam daha ilk kez oynuyor ALLAHTAN KORKUN YAHU... bu arada bir kaç gün önce anlı şanlı fener iki alt kümedeki tokattan saraçoğlunda iki tane yemedi mi ve elinden zor kurtulmadı mı??? az mantıklı olun, taraftar olun... |
allaha sukur kazandık baskana helal olsn aldı maratona yagmur altnda kalmadık buyuk başkan
|
ORLANDO COLLENTES CONTELLAS NE OLDU ???????? Yoldamı hala YABANCI STOPER İSTİYORUZ BAŞKAN DUY ARTIK SESİMİZİ
|
az önce maçta olan babamla konustum,futbolcuların tam ısımlerını bımedıgı ıcın hangılerı oldugunu soyleyemedı ama yenılerın tek kelımeyle bızım takımın ustundekı oyuncular oldugunu soyledı.hayrettınle ılgılı cok sey soyledıde onları burdan yazmayayım:)ıkıncı yarı oyuna alınmamıs sanırım seyırcıler tarafındanda yuhlanınca moralı bozulmus...eee daha ne kadar tahammul beklıyodu hayret!
macı ızlemedıgım ıcın ben bıse dıyemıyorum,umarım lıg basladıgında defansa bı cozum bulmus oluruz.macı cevırmek cok guzel ama kendı evınde alt lıgden bı takımdan 3 yemekde hıc hos bı durum degıl! |
taraftar olarak kendimize gelmemiz gerek... takım geriye düşünce lanet olsun,, şampiyonluğa oynaynca helal olsun replikleri gerçekten çok sıkıcı...
tam bi yahudi alameti:mad: |
VALLA TAKİNİN HARİKA OYNUYOR DEFANSTA ANLAŞMAZLİK VAR BİRAZ HAYRETİN İ BU MAÇTA DİŞLAMAK DOĞRU DEYİL HOÇA DEFANSA AKORT AYARİYPARA YİGİDOLARİ KİMSE TUTAMAZ ORTASAHA HARİKA OLMUS FOVRET E ADAM AKİLLİ BİR İSİM DAHA ALİRSAK BİZİ KİMSE TUTAMAZ YABANCİ HAKKİNİ DEFANSTAN YANA KULANSAK GÜZEL OLUR FORVET E İSE ADAM AKİLİ BİR FOVET ALSAK GÜZEL OLUR RAHMAN VE KANAMAN BİZİ SİRTLAR DURUMDA AGUTUDA İŞ YOK MUCADELİCİ AMA VALLA BUCASPORDA MEHMET BATTAL VAR BİRDE MURAT HACİOGLU BOŞTA BU İKİ YOULADA OLABİLİR RİZA HOÇA BU KONUDA BİZE YARDİMCİ OLUR BU MAÇTAN DOLAYİ TEBRİK EDERİM YİGİDOLARİ
|
[QUOTE=Bestepeli-58;598261]bir mac kazandık cok şey kaybetik bu taraftar taraftar değil topdan anlamayan rakibe calışan cahil aptal bir taraftar ne oldu itifa istediniz hayroya köfretiniz bu cocuk değilmiydi şanpıyonluga oynarken tekmeye kafa uzatan yazık hayrettin kardeşim sen sivaslı ve delikanlısın sana küfredenler sivaslı ve delikanlı degil aptallar sürüsü 1 tly bitet alıpta kendini adam sananalr eskişehir macına gitim gecen yıl adamalar 35 ytl verip bilet alıyor tezehurat yapıyor siz seyirci degil kösteksiniz bu takıma ben untanıyorum bu taraftardan[/QUOTE]
sonuna kadar katılıyorum. hayrettin kötü oyuncu değil sadece biraz daha moral olarak düzelmesi gerek yanına iyi bir-iki stoper alınnırsa ki sanırım diğer alınacak yabancılar öyle olacak o zaman düzelecektir. takım düzeldikçe moralmen oyuncular da düzelecektir. biraz daha sabredelim. herşey çok güzel olacak inşaallah. |
Herkes Sivassporumuzun kötülüğünden bahsetmiş te Giresun gerçekten takdire şayan bir top oynadı, adamlar inanarak gelmişlerdi ve bütün varlıklarını koymuşlardı. Ben şahsen çok ama çok beğendim Giresunu. Hayrettin gerçekten çoook kötüydü ama daha da kötüsü kendi topçusunu ıslıklayan taraftardı. Muhsin Hoca Bu işi biliyor Elrio süper bir oyuncu Taider biraz eksik kaldı ama kumaşı belli iyi işler yapacak gibi duruyor. Takım ilk kez beni ümitlendirdi. 2-3 takviye daha olursa bu takım düzlüğe güle oynaya çıkar inşallah
|
kupa maçıydı, oynadığımız takım 2ligde oynuyor ama iyi konsatre olmuşlar maça.ilk yarım saatte defans hataları sivasın 3-1 geriye düşmesine neden oldu.ama ikinci yarı t.direktörün yapmış olduğu oyuncu değişiklikleri sivasın mücadele gücünü arttırdı ve maçı kazandık.burada yeni transferlerden ikiksi bugun oynadı bence güzel bir transfer yapılmış, takımın defansına acil takviye lazım.orta saha iy, defans da düzelirse , bence ikinci yarı maçların çoğunu alırız.bir de taraftarımız vardı bugün, maratonun en sağında d tribününe kale arkasından bir grup taraftar geldi.takım lehine tezahurattan çok seyircilerin hepsine hitaben küfür dolu sözlerle tezahurat yapmalarını istediler.tribünde birliktelık yok, aynı tezahurat var, takım gol atınca taraftar çoşuyor, golden 5 dakıka sonra yine eskisi gibi sessizlik.bu takımın desteğe ihtiyacı var tribünlerin de tıpkı oyuncular gibi 90 dakıka formda olmaları gerek.taraftarı birlikte hareket ettirecek bir lidere ihtiyacı var.sanırım herkes anlamış olmalı.
|
[url]http://www.holigan.com.tr/st.php?p=17_sivasspor[/url]
|
[B]sevgili dostlar ve yigidolar biliyorsunuz dogru neyse o ,yani giresunu kucumsemis cogu ama sonucda futbol bu ve ne olacagi hic belli olmuyor giresunda iyi oynamis ve pozisyonunu degerlendirmis yani takimi kucumsemek gerekmez lutfen takimlari kucumsemeyin saygilar sevgiler aldigimiz uc puana sevinelim [/B]
|
Arkadaşlar daha önce söyledim ben giresun hafife alınacak bir takım değil. Çok yıpratıcı ve ani kontratak futbol oynayan bir takım. Bursa 2-1 yendi ama anası ağladı maç bitsin diye dua ettiler. 2 futbolcuları kırmızı gördü. giresunun gol atmadığı takım yok. 3-1 den her takım maçı dönderemez biz bunu başardık. Dolayısızyla SİVASSPORUN yıpratılmaya değil takdir edilmeye desteklenmeye ihityacı var.. 3-1 yenilirken nerdeyse herkes Sivassporu bırakacaktı.. Böyle taraftar olmaz. Başarılı bir takıma taraftar olmak çok kolaydır. Önemli olan bu zor durumlarda takımı yıpratmamamak.. Helel olsun yiğidolar dostları güldürdün düşmanları korkuttun..
Bu takım bana göre asla lig düşmez.. Bursadan ve Kayseriden aşağı kalır yanı yok. İkinci yarı tüm takımlar korksun bizden yenemezsekte yenilmeyeceğiz bu böyle biline.. Kolay maç yok.. Ayakta kalan başarır umut kesen ayakta kalamayan direnemeyen yenilir ve gider... |
bende katiliyorum hayrettin konusunda bazi arkadaslara o insan sonucda bizim memleketin insani genci delikanlisi onu hep bu sene kotu gibi gorduk ama o adamda istermiki boyle olsun adam moralmen yikilmistir bi kendinizi onun yerine koyun ben dusunemiyorum bile ne olursa olsun biz destek olmaliyiz zaten kotu yani varsa bunu teknik drektor bizden daha iyi gorecektir lutfen artik yipratmayalim SEVGILER HAYRETTINE
|
[QUOTE=burakpaşa;598357]taraftar olarak kendimize gelmemiz gerek... takım geriye düşünce lanet olsun,, şampiyonluğa oynaynca helal olsun replikleri gerçekten çok sıkıcı...
tam bi yahudi alameti:mad:[/QUOTE] gerçekten çok iyi tespit. bir takım başarılıyken herkes destekler önemlisi kötü günde de yanında olmak. bakın spor haberlerine geçen sene sivası konuşanlar şimdi haberlerde bile bahsetmiyorlar. bizim bizden başka dostumuz destekçimiz yok o nedenle takımımıza her zaman sahip çıkmalkıyız. özellikle şu günlerdde. ben her zaman takımımızın düzeleceğini düşündüm ve hala da aynı kanıdayım. yeni gelenlerle her şey daha güzel olacak. |
Maçın ilk yarı bitiminde taraftarın tepkisne Hayrettin kaptanlık bantını atarak cevap verdi.Hayrettine yakışmadı taraftar daha ne yapsın aylardır ona destek verdi profesyonel bir futbolcu bunlara gögüs germeli ayrıca Muhsin Hoca onu stoper oynatıp Muratı yedek bırakması son derece saçmaydı az kalsın yaptıgı fantazinin kurbanı oluyoduk.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:39. |