![]() |
Cevap: Trabzonspor 3-1 Sivasspor
defans gerçekten berbat. hatta berbat ötesi. deminde dediğim gibi böyle olursa 100 gol barajını aşarız. ayrıca ligede veda ederiz. umarım biran önce toparlanırız....
|
gene diyorum gene diyorum. ahhhh bilica ahhhhh.......................
|
Doğal sonuç ama ben geleceğe olumlu bakıyorum.Daha transferler çok yeni ve Trabzon bizden daha iyi bir takım evimizdeki kolay maçları kayıpsız geçip ligde kalmaya bakacağız artık..
|
neyse bursa maçında ne yapçaklar
|
Trabzonspor bugün her yönüyle bizden üstündü, erman hiyari egoistlik yapmasa, durum 2-2 olacak ama neyse, Akini tebrik ediyorum o olmasa gercekten 7-8 gol rahat yerdik. Allah korudu. ha birde, saha oyunculari nasil etkiledi bilmiyorum ama saha berbat gözüküyordu.
|
[B]arkadaşlar bence iyi bir maçtı farka gidebilirdi bu maç ...
takım berbat durumda :;[/B] |
Messi denen arkadasa:
Hayrettini bize övme. Onun Nasil Oynadigini Herkez Biliyor. 4 Gol yesek 3cu Onun Hatalarindan kaynaklaniyor. Ferhatin Penaltida Sucu YOk. Penalti Degildi. Hakem serefsi.lik yapti. Simdi Oyunda Hayrettin olsaydi 4-1 olurdu. Tavirlariyla zaten takimin moralini 0 yapiyor. Her gol yedikten sonra kendi kendine sinirleniyor. Ben Maca bakiyorum sen merak ettme. Hayrettin gitsin yerine solbek bir oyuncu alinsin. |
eee. şimdi ne diye bağırılacak bakalım.. ferhatamı küfür, muratamı küfür, hocayamı küfür. yoksa yönetim istifamı.....
|
gördük gercekten ferhat yıldız oldu ilk 2 golde saolsun süper oynadılar beeee ibo yok musa yok ne bu yaaa neden oynamıyolar bunlar yaaa
|
sahada ne ibo ne musa vardııı ne ya buuu erman kendi havasında ferhat denen kazma bi belaa muratın hatası 3ünüde biz attık onlar atmadı aslında
|
inşallah bu kötü oyunun sebebi uyum sorunudur ve keita ortasahayı birazda olsa toparlar. ferhata kötü diyenler var ama cok yanlız kaldı ve hep onun uzerıne oynadılar elınden gelenı yaptı. sadece uzerınde buyuk baskı var stress var ondan kurtulur ve takım bıraz daha duzelırse ferhat bızım sol bekı toparlar
|
Maci Iyi oynadik ben Olumlu bakiyorum. Trabzon ev avantajida vardi. Zaten onlarin bizi yenicegi belli degilmiyi? niye daha zorluyorsunuz? Biz küme düsmemeye oynarken büyük takimlari nasil yenelim. fare ararken ballina misali.
|
gelen stoperin yasinden, orta saha oyuncusunun giden sezerden farkı yok, golcümüz hiç yok, allahtan çok iyi bir kalecimiz var, murat sözgelmez ve kaleci olmasa maç 5 farklı biterdi. ankarasporun yanında denizlide kesn düşüer gibi, artık iki tane rakibimiz var ligde diyabakır ve manisa , tek hedefimizin bu ikisinde daha fazla puan toplama olmalı, allah hepimize sabır versin ne diyim
|
yeni transferler takima daha uyum saglamamis.ataklarimiz organize gerceklesmiyor.bazi oyuncularin eksikliginde iyi sandigimiz oyuncularin 3.ligi ayarinda oldugnu görüyoruz mesela Musa Aydin,Ibrahim Dagasan,Murat Sözgelmez.Kamanan iyi bir forvet lakin istedigi toplari alamiyor.Mehmet Yilditzin takima dönemsi,artik oynamasi sart.defansimiz siritmassa ilerde aslinda is yapariz.en büyük sorunumuz güven futbolcularimiz birbirine güvenmiyor.TSde topu önde tuta bilecek daha kaliteli futbolculari var Colman olsun,Alanzinho olsun vs.bizde ise Van Heerden ve Erman onlarda yetmiyor haliyle.umarim Keita takima katilirda adam akilli bir orta saha olur.ben düsecegimize inanmiyorum diger maslarda daha iyi olacagiz.
|
maçı iyimi oynadık 2 top bir arada yapamadık ve iyi oynadık valla nasıl analiz lafa bak yaa yenilecegimiz belliydi varmı böle bişey yaaa
|
katılıyorum sana arkadaşım iyi oynadık fakat rakıbımızz cok güclüydü bu sezon ligden düşmemek icin oynamalıyız
|
Fikret baba Takim nereye gidiyor Böyle giderse degil Milletvekili Taraftar da bulamayacaksiniz.....
|
bu macta yatalim kalkalim büyük fark yemedigimize dua edelim.
kisisel olarak takimda kimse suclu degil herkes elinden geleni yapmaya calisti.ferhat belki ilk golde hataliydi ama sonra cok cok iyi oynadi takima alistikca hata oranida düsecektir. yeni transferlerden aubey hicbir zaman bir bilica tarzinda degil vasat defans oyuncusu belki takima alistikca katki yapabilir nabil taider ne icin sahada oldugunu anlamadim kaliteli oyuncu ama bizim seyircinin istedigi oyuncumu onu bilemiyorum. allah tan erkenden cikti van heerden kaliteli oyuncu ama bu saha ve sartlar onun kendini göstermesini engelledi kamanan icin ygun bir futbol ortami yoktu oda cok etksiiz kaldi erman her zamanki gibi biseyler yapmaya calisti bazen tek basina birseyler yapmak istemesi takimi olumsuz yönde etkiledi musa cok calisti ama sahanin agirligin yüzünden cok top kaybi ve pas hatasi yapti. muhsin hoca mactan sonra yapmis oldugu aciklamayla benim gözümde bitmistir forvet de top tutamadik diyor sen orta sahada 4 tane forvet geriye gelemyen adamla bu agir sahada mac oyna transfer dönemnde dedigin sekilde bir tane forvet alma simdi sakatlar falan bahane hoca sahada sivasspor yoktu trabzonspor istedigi gibi oynadi allahtan bize az gol attilar sen tut kadir gibi bu sahaya uygun adami disarda tut fizik gücü olmayan oyuncularla 90 dakikayi tamamla. ben bu sene bir sekilde ligde kalalim ama su bir gercek muhsin ertugral bizim istedgimiz aradigimiz hoca degil bu sene bir sekilde ligde kalalimda seneye muhsin hocayla gitmez. |
Yapcak bi şey ransferler bi hayal kırıklığı. eğer böyle devam ederse ki öyle görünüyo. Bu haftada fenere yenilirse bütün arkadaşlar bana kızacak ama seneye küme gibi görünüyo..:mad:
|
felaket tellallığı yapmanın manası yok!Bu takım küme düşecek en son takımdır.O kadar da iddialıyım!
|
ferhat yüzünden 2 gol yedik. genc ve tecrübesizdi... saglık olsun onumuzdekı meclara bakacaz artık...! akında bir tesekkürü hak ediyor...!
|
Yapacak bişi yok trabzon cidden haketti galibiyeti..
|
Öncelikle trabzonsporun galıbıyetını tebrık edıyorum,gercekten ıyı oyun sergıledıler,bıze tebrık etmekden baska care bırakmadılar. kendı takımıma gelınce defansda yapılan hatalar benı gercekten üzdü,hayrettının hatalarından gına gelmişken,hayrettın olmadanda bıseyın degısmedıgını gorduk.ferhatla hayrettını karsılastırırsak hatalarına ragmen ferhat daha ıyıydı cok yalnız kaldı,alanzinho gıbı hızlı ve teknık bı oyuncunun karsısında elınden gelenı yapmaya calıstı,son goldekı murat sozgelmezın hatasıda olacak gıbı degıldı,bu sene defans hatalarıyla basladık ara vermeden de tam gaz devam edıyoruz hatalara. yenılerı begendıgımı soylemek ıstıyorum.herseye ragmen takım umut verdı bana.sonucta yagmurun bardaktan bosalırcasına yagdıgı ve sahanın camur deryasına dondugu bır ortamda ts gıbı bır takım karsısında ellerınden gelenı yaptılar. Hepımıze gecmıs olsun.
|
Ben şahsen ts nin iyi olduğunu kabul etmiyorum onlar iyi değil biz kötü ötesiydik. Takım bank asyada bile mücadele edemez..
|
Farka gidebilecek olan maçı 3-1 kaybettik yine de şükür
|
Hayrettın dusmanları ferhatı gormusdur sanırım..cok begenmeyen cıkar kendısı oynar arkadas !!!!
|
Ben beğenmiyorum çıkıp ben mi oynayayım şimdi?
|
önce futbol bılgısı olacak sonra yeterı elestırı yapılcak varsa agır konusup kufur eden begenmıyen cıkıp oynuyacak ;)
|
Bu mac gösterdiki takim tam oturmamis keitanin girmesi iel nelerin degistigini görmek gerekiyor.Fakat bizde sorunun kaynagi bu macda bir kez daha kendini gösterdi Oyunda Erman hem oyunun disiplini bozuyor hemde takim oyunu oynamiyor.Oyunda Kaldigi süre icinde 4 tane top kullandi 1.caresiz kaldigi icin agbetuya atti 2.Musaya pas verdi.3. Kamnana pas atti ve 4. gol atti koca mac boyunca olumlu kullandigi toplar bunlar digerlerini ya kaybetti yada harcadi.kaybettigi hicbir topu kovalamadi topsuz oyuna girmedi saha markaji yapmadi.Ferhati teklestiren 3 oyuncu ile boguymak zorunda birakn bir oyuncu nasil bukadar uzun sahada kaldi ona hayret ediyorum.bu adamin oynadigi her mac bizim icin rakibin bizden iki üc futbolcu fazla oynuyor oldugunu görmek lazim. bari kosmuyor pres yapmiyor alan saha savunmasina girmiyorsun.ayagina gelen topu dogru kullan ..
ayrica ibrahim dagasan daha ne yapacagina karar verememis bir görüntü icinde pas hatalari yapiyor rakibe top tasiyor pozisyon veriyor. topu dogru kullanamiyor.yada kullanmiyor. defansa etkin destek sunmuyor cani isterse geliyor cani isterse seyrediyor. görev bilinci yok. aslinda hatalarin merkezi bu iki oyuncuydu Ferhata kimse kizmasin isteyen maci tekrar tekrar seyretsin. Benim anlayamadigim hoca birini bukadar uzun sahada birakti digerine hic dokunmadi.aslinda disari alinmasi gereken bu iki kisi ve bu halleri ilede kadroda olmamalilar. umarim sakatlar ve takima katilanlar bir an önce form tutarda bu futbol katillerine mecbur kalmayiz. Bu arada Trabzonu oynadigi futboldan ve aldigi hakli galibiyetden dolayi tebrik ediyorum. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:05. |