SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor-Denzilispor maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28436)

58alp58 06.02.2010 13:21

Cevap: TSL/Sivasspor-Denzilispor maçı tahmin ve yo

0-2 sivasspor alır.....................

mustafa_kavak58 06.02.2010 14:22

insallah bu maci alacaz ama cok zor mac olcak yenmemiz lazim kesinlikle

panterler 06.02.2010 17:00

İnşallah Sivassporumuz en kısa zamanda üst sıralarda olacak. Sivassporumuza başarılar

mehmet darıcı 06.02.2010 17:06

denizlispor kanatlarda ve ileri uçlarda iyi fakat onlarında defansı bizimki kadar zayıf,her iki takımın geçen haftalardaki performanslarına bakılırsa sivasspor bu maçı çok rahat alır.

ahmetbaba 06.02.2010 17:24

inşallah hayırlısıyla yeneriz.

Abdullah DuMaN 06.02.2010 17:28

[B]çok kritik bir maç çekişmeli geçer bence [/B]

şarkışla 58 06.02.2010 20:51

Bu maçın çok zor geçeceği belli zaten hep söylüyorum erken gol yersek dağılırız

Rallim58 06.02.2010 21:32

[B]Sezonun en önemli karşılaşması olarak görüyorum. Bu karşılaşmadan alınacak 3 puanla, 3 basamak birden yukarı çıkacağımıza inanıyorum.

Taraftara en fazla ihtiyaç duyulacak bu karşılaşmada, Sivasspor sevdalılarının stadyumda yerlerini alacaklarını düşünüyorum.[/B]

oNuR 06.02.2010 23:23

[B]Nedense benim içim çok rahat bu maç için.Zorlanmadan alıcaz gibime geliyor[/B]

eyuphulagu 06.02.2010 23:38

Bu maç Denizli'nin son çırpınış maçı Sivasspora yenilirse Sivas'la arasındaki puan 10 çıkmış oluyorki artık bundan sonra diğer maçlardan puan da alsa ligde kalması ancak mucizelere bağlı olacak;ben herkesin aksine Puanı yüksek olsa da İstanbul B.B. nin de küme düşme hattında olacağını düşünüyorum;aynı şekilde Antalya nın da hem ligde hem de kupayı götürecek iyi bir kadrosu olduğunu üşünmüyorum..Kısacası kupada maç oynayan takımların;Antalya,Manisa,İ.B.Belediye takımının da küme düşme hattında oalcağını ve mücadelenin;Kasımpaşa-Sivas-Manisa-D. bakır-Ankaragücü-istanbul B.B. ve Antalya arasında geçeceğini düşünüyorum..Bu mücadelede Maçlarda iyi futbol oynayan takımın değil de kadrosu geniş olan,maçlarda iyi organize olup puan alan takımın ligde kalacağını düşünüyorum...Fazla takımın bu mücadele içinde olması ligin daha çetin ve heyecanlı geçmesine yol açacaktır...Umarım sivasspor bugünkü maçta iyi mücdele eder ve istenen puanları alır...

tekdoktirin 07.02.2010 02:47

denizli maçı çok önemli.muhsin hoca ve takımın akibeti açısından çok önemli.

STAD GÜVENLİK 07.02.2010 06:37

sivasspor'un denizli maçından galip geleceğine inanıyorum...maçı kazanmak i.in 2 önemli etken var,ilki futbolcuların oynayışı,ikinci ve en önemli etken taraftarın hiç susmaması gerekir...futbolculara gaz vermelidirler ki onlarda galip gelsin..şimdiye kadar birçok stdadyumda görev yaptım ancak sivas kadar sessiz bir stad görmedim..inş sivasspor isteğini başarır herşeye rağmen....

Salim58 07.02.2010 07:33

[QUOTE=oNuR;606397][B]Nedense benim içim çok rahat bu maç için.Zorlanmadan alıcaz gibime geliyor[/B][/QUOTE]

[B]haydi bakalım Onurum alırsanız banada haber ver.:)

bendede aynı rahatlık var çok kolay alacağız gibime geliyor.[/B]

yusmer 07.02.2010 11:54

7-1 biter. Yada yakın bir skor bekliyorum.

savasaltun58 07.02.2010 13:09

hadi sivas sporum al şu macı hadi yigidolar

oNuR 07.02.2010 15:54

[QUOTE=oNuR;606397][B]Nedense benim içim çok rahat bu maç için.Zorlanmadan alıcaz gibime geliyor[/B][/QUOTE]

hissettiğim gibi oldu ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:52.