SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Keita'ya meydan dayağı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30412)

cenk5821 21.10.2010 00:06

Cevap: Keita'ya meydan dayağı!

Sedat'ı anladıkta kaptan ve abdurrahmandan beklemezdim sedatın zaten huyu belli ayrıca siz kimsinizde adamı yumrukluyorsunuz takım arkadasın olan bir insan ve burada misafir takım için ter dokuyor turk insanına yakışmaz adamı sivastan sogutacaksınız be yazık bunları yapanlar gitsin :mad:

tekdoktirin 21.10.2010 00:11

BEN BU KONUDA YÖNETİMİ VE BUNLARI KINI YORUM AYIP SIVASA YAKIŞMAZ BÖYLE ŞEYLER MUHSİN HOCAYIDA YEDİLER GEÇENSENE BUNLAR EMİNİMKİ AYIP AYIPYAKIŞMAZ DELİ KANLIYA DÖRT KİŞİ GÜYA AYIP BİRKİŞ KARŞINIZDA

tekdoktiri 21.10.2010 00:57

HALAL OLSUNLA AFFERİN İYİ YAPMIŞSINIZ MAFYACILIKMI YAPI YORSUNUZ SONUÇ ORTADA HA HA AYIBI BILEN YAPMAZ BUNU ÖRENİN

Bordobereli58 21.10.2010 02:17

takim arasinda olur böyle olaylar... nitekim bir anlik öfkeyle hareket edilmis seylerdir.. bence fazla uzaltilmamasi lazim. bizim bu oyunculara ihtiyacimiz var

zengin bir kadromuz olsa, alternatiflerimiz olsa, bu cezalar göz ardi edilemez idi ma su anki halimize bakinca.....

A.Turan Korkmaz 21.10.2010 08:15

[B]Geçmişe gittim malum kavga sonrası….[/B]“Deli İbrahim” ve “Hırcın Toraman”. 2008-2009 sezonu öncesi İbrahimlerin son temsilcileri Avusturya kampında hazırlıklara başlamıştı. Ama kimsenin öngörmediği olay gerçekleşti. Deli İbrahim’in damarına basılmış, Toraman’ın terliği başlarına büyük dert açmıştı. Büyük savaşlar öncesi kıvılcımı yakan ufak olaylar gibi, terlikle yemeğe inme büyük bir hesaplaşmaya dönüşmüştü. Bir gün boyunca, iki kez, hem de 15’er dakika ara vermeden birbirlerine yumruk sallamış, saçlarını çekmiş ve en önemlisi Beşiktaş tarihine geçmişlerdi. Takımın iki kaptanın bu “Liderlik Kavgası” ikisine de pahalıya mal olmuştu.
[B]Peki sonra hocalarının yorumu ne olmuştu?[/B]
Ertuğrul Sağlam, "İbrahimlerin kavgası takıma olumlu katkı sağladı. Ekip ruhunu kazandık" değerlendirmesinde bulundu.
Mustafa Denizli... Beşiktaş’ta İbrahimlerin kavgası gibi bir olay daha yaşanır mı?
İbrahimlerin bir daha kavgası olmaz. Yani futbol takımları dikensiz gül bahçesi olmaz, olamaz. Futbolcular belli haksızlıklar karşısında her zaman sessiz kalamaz. Sessiz kalmayanların başında ben gelirim. Türkiye’nin en centilmen oyuncusuydum. Ama 22 kırmızı kart gördüm. En centilmen ve en çok kırmızı gören futbolcu. Birbirileriyle bağdaşmayan kavramlar. Bir futbolcu 22 kırmızı kartın tamamını hakeme isyandan görebilir mi? Ben gördüm. Benim kırmızı kartım direktti. Sarı kartlık bir davranışta olmazdım. İterek çekerek olmazdı. Sonucun ne olduğunu biliyordum, ama başlarken değil sözlerimin sonunda biliyordum. Bazen futbolcuyu anlamak lazım.’

[B]Futbolcularımızı anlamak zamanı şimdi. Başka alternatifimiz de yok. Olumsuz yorumlar küme düşmemize hizmet eder. Yapıcı olamaya çalışalım.. Ne kadar zor olsa da[/B].

aldair 21.10.2010 09:29

[QUOTE=85200258;661339]BEYLER BU KONUDA TARAFTARIMIZA GÖREV DÜŞÜYOR... BENCE SİVASLI ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI VE HAKSIZLIGIN KARŞISINDA DURMALIDIR. MAÇTA KEİTA ADINA TEZAHURAT YAPILARAK YÖNETİME TARAFTARIN BAKIŞ AÇISI GÖSTERİLMELİDİR..

VE EN ÖNEMLİSİ ADI GEÇEN 4 FUTBOLCUYU LÜTFEN TRİBÜNE ÇAGIRMAYIN.. BU LAFIM ÖZELLİKLE YİGİDO GENÇLİK VE YENİÇERİLER GRUBUNDA TRİBÜN AMİGOLARINADIR..

YEMİN EDİYORUM BU ADAMLARIN OYNADIGI TAKIMDAN SOGUDUM. ZATEN SON DÖNEMLERDE ÖZELLİKLE HAYRETTİN VE SEDAT'TA SORUNLAR ÇIKIYORDU. MEHMET ZATEN TAKIM ONUN MALI GİBİ DAVRANIYOR.. TEK YAKIŞTIRAMADIGIM ADAM APO.. AMA KOMPLE KADRO DIŞI İSTİYORUM. BU DÜŞMEMİZE NEDEN OLACAKSADA DÜŞELİM AMA BİZE YAKIŞANI YAPALIM...[/QUOTE]

haklısın arkadaş buca maçında keita lehine tribünleri inletelim ve bu çeteci haydutlara gereken tepkiyi verelim.

sebasteia 21.10.2010 10:52

yeniçeriler ve yiğido gençlik!

buca maçında keita tezahüratıyla stadyumu inletin, yiğidonun mazlumun yanında olduğunu gösterin!

karyola 21.10.2010 11:20

mazlumun yanındayız zalımın karsısındayız cetecılere buca macında tepkı koymalıyız

berduh 21.10.2010 12:18

[B][COLOR="green"]bu olan bana ali şen ve fenerbahçeyi hatırlattı.

ali şen oğuz ve aykutla sözleşme imzalamamıştı.üstelik şampiyon olan takımın beyni ve golcüsü idi bu 2 futbolcu. ama takımda sakaryalılar diye grup oluşturdukları ve canlarını sıkanlara karşı olduklarını ve tavır aldıkları gibi sözler uyyuka çıkmıştı.

şimdi bizde de bu 4 lü aynı olmasın? geçen senede oynamaya başlayan takım bir anda durmuştu ve hocanın ayrılması ile değişim yaşamışlardı.

insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor valla.:confused:[/COLOR][/B]

dedebali58 21.10.2010 12:20

[QUOTE=58_babacan_58;661411][B][CENTER][COLOR="Red"][CENTER]ŞİMDİ ANLAŞILDI HAYRETTİN YERİNE CEYHUNUN NEDEN KAPTAN OLDUĞU JETON YENİ DÜŞTÜ YİĞİDOLAR....![/CENTER][/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]

yeni ve kalıcı bir kaptana ihtiyaç var gibi,ayrıca keita'ya yapılanları ne sebeple olursa olsun kınıyorum.Sivasspor büyük ve onurlu bir takım her zamanda öyle olacaktır.3-5 kişi Sivassporu ve sivası temsil edemez büyük camiaya butür hareketler yakışmaz ve yakıştırılamaz bu nedenle Bütün Sivaslılar tarafından kınanması gerekir.

by_hunter 21.10.2010 12:25

karaktersizler sizi burayı nersi sandınız babanızın çiftliğimi sizde bu takımın malısınız unutmayın sizleri çok deger verdik sahiplendik diye bu denli sivassporumuzu zora sokacak hareketler yapmanız gerekmezdi tepeye çıkmak zordur inmekse bir tekmeye bakar çıkarken yanınızda olan bu taraftar tekme atmasınıda bilir....

burakkova 21.10.2010 13:03

başkan çek şunları soyunma odasına.. bas 2 tane tokat.. sana da 4 kişi dalamazlar heralde.. sen adam edersin bunları..

jamesbond58 21.10.2010 13:31

acaba nasıl güçleri yetti mi acaba... çok üzüldüm kırıldım... ayıp yazıklar olsun size... ne kadar haklıda olsanız bir futbolcuyu dört kişi evirip çevirip dövmek delikanlılığa sığar mı... boyunuzdan utanın ... terbiyesizler...:mad::mad:mad:

effenberg 21.10.2010 14:09

Medya da okudum kanim dondu bir Sivasli(Sivassporlu) olarak insallah gercek degildir dedim ama sanirsam aci bir gercek cünkü daha detayli aciklama yapilmadigina göre.......
Bir kac yerli futbolcu bir olup yabanci bir futbolcu dövmek veya tesebüs etmek cok kötü bir sey takim ve Sehir adina..

KaanK 21.10.2010 14:35

[B]Rezalet tek kelimeyle ... Ama daha vahim de bir durum var..Fikret ünsal beyefendi çıkmış bir de diyor ki " mehmet yıldız her an affedilebilir keita ile aynı kefeye koyamayız onun yeri bizde çok farklı"
Tövbe estafrullah ya böyle bir yönetim anlayışı böyle bir yönetim mantalitesi olabilir mi soruyorum . Tamam mehmet in yeri ayrı olabilir tartışılır sonuna kadar ama sen bir yönetici olarak basına böyle açık açık kavga olayının mağduru olarak görünen bir adamı tamamen fazlasıyla demoralize edecek açıklamayı nasıl yaparsın ?? Bir an kendimi keita nın yerine koydum da açık söyleyim ben olsam içimden gelerek futbol falan oynamam basar giderim böyle çifte standardın olduğu yerde.Futbolcunun yeri ayrıysa sen onu dört duvar arasında açıkla hatta keitanın bile haberi olmasın gerekirse. Bu kulüp kimsenin babasının malı değil.. Böyle bir saçmalık böyle bir başıboşluk olamaz arkadaşlar ..Yeter demenin vakti geldi birileri çıksın artık ortaya ve insiyatif alsın yeter artık lütfen[/B]

Holigann 21.10.2010 15:14

[QUOTE=KaanK;661636][B]Rezalet tek kelimeyle ... [I]Ama daha vahim de bir durum var..Fikret ünsal beyefendi çıkmış bir de diyor ki " mehmet yıldız her an affedilebilir keita ile aynı kefeye koyamayız onun yeri bizde çok farklı"[/I]
Tövbe estafrullah ya böyle bir yönetim anlayışı böyle bir yönetim mantalitesi olabilir mi soruyorum . Tamam mehmet in yeri ayrı olabilir tartışılır sonuna kadar ama sen bir yönetici olarak basına böyle açık açık kavga olayının mağduru olarak görünen bir adamı tamamen fazlasıyla demoralize edecek açıklamayı nasıl yaparsın ?? Bir an kendimi keita nın yerine koydum da açık söyleyim ben olsam içimden gelerek futbol falan oynamam basar giderim böyle çifte standardın olduğu yerde.Futbolcunun yeri ayrıysa sen onu dört duvar arasında açıkla hatta keitanın bile haberi olmasın gerekirse. Bu kulüp kimsenin babasının malı değil.. Böyle bir saçmalık böyle bir başıboşluk olamaz arkadaşlar ..Yeter demenin vakti geldi birileri çıksın artık ortaya ve insiyatif alsın yeter artık lütfen[/B][/QUOTE]

İşte bu kabul edilemez vahim bir açıklamadır.Taraftarın 4 oyuncuyu silip de Keita'yı sahiplenmesi de nankörlük değil aksine basın sözcümüz ve benzerı dusunen kafalara verılmıs bır dersdır!!!

redbull58 21.10.2010 16:24

[QUOTE=KaanK;661636][B]Rezalet tek kelimeyle ... Ama daha vahim de bir durum var..Fikret ünsal beyefendi çıkmış bir de diyor ki " mehmet yıldız her an affedilebilir keita ile aynı kefeye koyamayız onun yeri bizde çok farklı"
Tövbe estafrullah ya böyle bir yönetim anlayışı böyle bir yönetim mantalitesi olabilir mi soruyorum . Tamam mehmet in yeri ayrı olabilir tartışılır sonuna kadar ama sen bir yönetici olarak basına böyle açık açık kavga olayının mağduru olarak görünen bir adamı tamamen fazlasıyla demoralize edecek açıklamayı nasıl yaparsın ?? Bir an kendimi keita nın yerine koydum da açık söyleyim ben olsam içimden gelerek futbol falan oynamam basar giderim böyle çifte standardın olduğu yerde.Futbolcunun yeri ayrıysa sen onu dört duvar arasında açıkla hatta keitanın bile haberi olmasın gerekirse. Bu kulüp kimsenin babasının malı değil.. Böyle bir saçmalık böyle bir başıboşluk olamaz arkadaşlar ..Yeter demenin vakti geldi birileri çıksın artık ortaya ve insiyatif alsın yeter artık lütfen[/B][/QUOTE]

hELAL gARDAS GÜZEL YAZMISSIN AZINA SAGLIK MEHMET YILDIZ KIM OLUYOR COK BUYUK BIR TERBIYESIZLIK BABANIZIN CIFLIGIMI ULAN SIVASSPOR

yiğidokazım58 21.10.2010 17:56

İyi biz bırakalım futbolu da boks takımı oluşturalım bunlardan!

bulutbey27 21.10.2010 19:59

yaparlar kardeşin uygunu askerleri bunlar her türlü çirkeflik olur bunlarda

TS58 21.10.2010 20:18

Devre arasında acilen MEHMET YILDIZ, SEDAT, ABDURRAHMAN, HAYRETTİN gönderilmelidir.

hiko58 21.10.2010 20:39

demekki bunlar çete kurmuş kardeşim ne demek oluyor bu ya.öyleya takımda bir yönetim boşluğu olursa olacağı bu. adamlar gece alemlerinde kontrol eden yok. sahada yürümeye mecalleri yok adamların. ama kavgaya gelince maşallah helede bir yabancı futbolcuyu dövme noktasında harikalar yaratıyorlar.yazıklar olsun başka ne diyeyim. adamlarla konuşup daha iyi oynamaları konusunda ikna edileceğine kabadayılık yapıyorlar herkesta seyrediyor. inanılır gibi değil. yuhh diyorum başkada bişey demiyorum.....

Doqukan58 21.10.2010 20:48

Bu Takımın derhaL değişikLiğe gitmesi Lazım. iLk hoca değişikLiginden başLanması Lazım Ve sonradan DerhaL mehmet yıLdız Hayrettin Sedat Abdurrahman gitmezi Lazım . Hocaaaa Bu sene Diyarbakır Ankara DenizLi yok haberin oLsun.!!!!!!

Respect58 21.10.2010 20:57

[B]İsmi geçen dört futbolcuyuda aşırı derecede severim ama Keita ne dedide bunlar bu adama böyle davrandılar.Bunlar yabancı dil biliyorlarda bizim mi haberimiz yok.Daha şuraya geleli iki gün olan Keita yanlış birşey söylemiş olabilir yanlış öğretmiş olabilirler.Anlayış göstermeleri gerekirdi.bence çok büyük yanlış yapmışlar.

Şöylede birşey var ki asıl suç yönetimin ve teknik heyetin,sen yedek kulübene bir tane kaliteli futbolcu oturtmazsan bunları kesecek adam oturtmazsan bunlarda böyle öttürür.Kadro dışı bırakamazsın sende.

Bu dört oyuncuyuda kadro dışı bırakın,hemen gönderin diyenlerede sadece gülüyorum.Şuanda avaraj takımıyken bunlar gönderilince ne olur düşünün..

Sözün özü bu yolun sonu karanlık.Ben sabırsızlıkla devre arasını bekliyorum.Eğer devre arasındada birşey olmazsa kesin düşeriz.[/B]

kırmızıbeyazlı 21.10.2010 23:18

Bu futbolcularla derhal ilişki kesilmeli bence.:mad:

Yazık.

ssfatihss 21.10.2010 23:27

bır futbolcuyu ıyı oynarsa alkıslayacan kötü oynarsa yuhlayacan arkadas devamlı poh poh larsan işte boyle olurr......

kadirakin58 22.10.2010 06:39

1 adama 4 kişi dalmak delikanlıca değil, ama olayın sebebini öğrenmemiz lazım. Belki de mehmet'in ailesine küfretti keita, nerden bilebiliriz ki. ama keita bana bu 4 futbolcudan daha efendi bir adam gibi geliyor.

yönetim artık riskini almalı, bu 4 futbolcuyu gönderip takımın kabuğunu değiştirmeli. teknik direktör değiştirmekle olmuyor bu iş, bunu anladık. hangi teknik direktör bu futbolcuları değiştirebilecek kadar cesaretliyse bize öylesi lazım, sivasspora en büyük iyiliği yapar.

hiko58 22.10.2010 09:09

hani derlerya dinime küfreden bari müslüman olsa diye. yahu sanki kendileri çok iyi oynuyorlar harikalar yaratıyorlar. takımda bir sırıtan keita var. onuda neden oynamıyor diye baskıya alıyorlar kardeşim siz ne yaptınız.ayıptır yahu ayıp.

fatih585858 22.10.2010 10:57

hepsinin özelliklede bu sedat denen herifin derhal gönderilmesi gerek, hem takımın formasını hakemin ayağına fırlatacaksın , bunun üstüne birde yalnız bir topçuyu yumruklayacaksın. Yönetimde eğer bir duruş varsa bu adam bu kulüpten ekmek yememesi ve acilen gönderilmesi şart.

MaXiMuM 22.10.2010 11:26

[I][B]Olaya adı karışan ve ceza almayan futbolculara karşı tepki amaçlı, bu günkü maçta tribünlere çağrılmamalı ve Keita'ya sevgi gösterisinde bulunmalıyız...[/B][/I]

Rallim58 22.10.2010 12:29

[B]Keita'ya karşı bu sevgi gösterilirse, internet sitelerinde ve gazetelerde "yiğido Keita'yı bağrına bastı" başlıklı haberi görüyor gibiyim.:)[/B]

50sekiz 22.10.2010 12:40

[B]Hepimiz Keita`yiz diye pankart yapmak lazim...[/B];)

MaXiMuM 22.10.2010 13:04

[QUOTE=Rallim58;661919][B]Keita'ya karşı bu sevgi gösterilirse, internet sitelerinde ve gazetelerde "yiğido Keita'yı bağrına bastı" başlıklı haberi görüyor gibiyim.:)[/B][/QUOTE]

Çokta şık olur, bize yakışanda budur zaten :)

kangal06 22.10.2010 13:08

[QUOTE=50sekiz;661924][B]Hepimiz Keita`yiz diye pankart yapmak lazim...[/B];)[/QUOTE]

buna katılmıyo değilim aslında :)

Holigann 22.10.2010 13:12

[QUOTE=50sekiz;661924][B]Hepimiz Keita`yiz diye pankart yapmak lazim...[/B];)[/QUOTE]

Hepimiz Keita'yız ,yiyosa bizede çökün diye bi pankart çok iyi olur muş:D

Salim58 22.10.2010 13:17

[QUOTE=Holigann;661936]Hepimiz Keita'yız ,yiyosa bizede çökün diye bi pankart çok iyi olur muş:D[/QUOTE]

[B]Böyle bi pankartı içeri alırlarmı acaba.?[/B]

Holigann 22.10.2010 13:18

[QUOTE=Salim58;661937][B]Böyle bi pankartı içeri alırlarmı acaba.?[/B][/QUOTE]

görevlilerde keitacıysa alırlar:D

Salim58 22.10.2010 13:20

[QUOTE=Rallim58;661919][B]Keita'ya karşı bu sevgi gösterilirse, internet sitelerinde ve gazetelerde "yiğido Keita'yı bağrına bastı" başlıklı haberi görüyor gibiyim.:)[/B][/QUOTE]

[B]Yiğidolar Keita'ya bu konuda büyük destek verirlerse,Ben bu desteği vereceklerinden eminim, maçtan sonra böyle bi başlık zaten oluşur.Tüm spor camiası'da bunu takdirle karşılar...[/B]

Salim58 22.10.2010 13:24

[QUOTE=Holigann;661940]görevlilerde keitacıysa alırlar:D[/QUOTE]

[B]Sende Haklısın Holigann Gardaşım... [/B]

mishka 22.10.2010 13:59

Taraftarların Keita'ya destek vermesi bütün ülkede Sivas'a ve camiasına yeniden bir sempati oluşmasını sağlar. Bu desteğin gösterilmesi de çok zor değil.

hiko58 22.10.2010 16:05

evet keitaya sahip çıkmak boynumuzun borcudur artık. çetelere hayırrrrrrrrrr

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:27.