![]() |
Rıza Hocaya Parantez açalım.
[B]Değerli Sivasspor Sevdalıları
Sivassporun son günlerdeki başarıları bizleri gururlandırıyor. Hele de bizim gibi gurbette olanlar için ayrı bir heyecan... Tabi bize bu heyecanı yaşatan Rıza hoca ve teknik ekibe binlerce kez teşekkürler. İki yıldır yerlerde sürünen bir takımı aldılar zirveye koydular. Herkesin bol keseden savurduğu şu günlerde mütevazi kadro ile bu başarıya şapka çıkarılır. İşte bu durumda bize düşen kendi evledımız olan ÇALIMBAY'a sonuna kadar destek çıkmalıyız. Rıza hoca gibi mütevazi, futbolun emektarı Sivas'ın tanınması ve Sivaslıların kaynaşması için bir fırsattır. Süslü püslü konuşanları ,ahkam kesenleri alkışlamayı bırakayacağız. Bize bu başarıyı yakalatanları alkışlayacağız. Özlüyorum Sivasım özlüyorum. Cer atölyesinin boru sesini , akşam saati fabrikadan çıkan o kalabalığı, Lojmanlar fırının sıcacık ekmeğini, İstasyon - kümbet - devam et diye dolmuş muavinlerini, Çayırağızını, gökçebostanı, Çavuşbaşını, Kümbeti ,Kepçeliyi, Alibabayı özlüyorum.... Kardeş kardeş geçinen , ayrılığın gayrılığın olmadığı Emek Mahallemizi özlüyorum. Neyse ki Sivasspor var dostlar... Sevgli dostlar , Uzakları yakın eden Sivasspora ve sizi emektar taraftaralara binlerce kez teşekkürler. Dostca kardeşce nice başarılar dileğimle saygılar sunarım. [/B] |
Cevap: Rıza Hocaya Parantez açalım.
ben rıza hoca geldiğinden beri bütün yorumlarında tam destek verdim sadece rıza hocaya değil muhsin hoca mesut hoca bu takıma hizmet eden herkese sonuna kadar destek çıktım bu takımın ve şehrin ekmeğini yiyip te ihanet edecek birisi olduğuna inanmıyorum senden hoca olmaz diyenleri de kınıyorum iyiki başımızda böyle bir hoca var
|
malesef rıza hoca gibi türk futbolunun ve Sivas'ımızın önemli bir değereni acımasızca eleştiren sözde taraftar arkadaşlarımz da yok değil; maç esnasında utanmadan bir hemşerine rahatlıkla küfür eden bu sözde tarftarlar Sivas Sporumuzun bu zor günlerde nasıl olurda peş peşe aldığı bu güzel sonuçların arkasında Rıza hocanın olduğunu unutarak utanmadan küfür ediyor anlıyamıyorum......
|
Sevgili yiğidolar işim gereği NİĞDE de bulunmaktayım SİVASSPOR u taşıyan otübüsün geçişini büyük bir gururla izledim yolları açık olsun sivasa sağsalim kavuşurlar
|
Bu guzel yazi bence tesekkurden dahada fazlasini hak ediyor...:)
|
[B]Hocamız başarılı ve gerçekten zor dönemler geçirdiğimiz şu günlerde takımda birliği sağlayarak gerçek bir Sivaslı olduğunu bizlere gösterdi..Biz de taraftar olarak hem Başkanımıza hem Yönetimimize hem de Futbolcu ve Teknik Ekibimize sahip çıkmalıyız.Biz sivaslılara da düşen görevi böylelikle yerine getirmeliyiz.[/B]
|
Çocukluğumun geçtiği yenimahallede abimlerle top oynardı bir zamanlar gel görki zamanla onuda istanbula gönderdi sivas, başarılı mütevazi saygılı bir sivas evladı olarak onunla hep gurur duyduk, yıllar sonra babaocağına dönüp şehrinin takımını düşmekten kurtarıp üst sıralara oynar hale getirdi, hemde takımın yarısıyla yollarını ayırıp nereydeyse yoktan takım kurdu, kararlı sessiz ve derinden gitmeye devam ediyor sevgili rıza hocamız, o kocaman yüreğiyle her türlü olumsuzluğa rağmen takımı diriltmeyi başardı, şu forumlarda bile 10 15 kişi takılırken 100 lere tekrar ulaştık, hocamızın arkasındayız, yanındayız iyi günde kötü günde
|
şimdi adetim değildir birisinin müsbet yöndeki mesajından alıntı yapmak
yukarıda bir arkadaşım küfürden bahsetmiş sivasspor taraftarı kendisi için 2 kuruşluk taraftar diyen hocaya küfür etmediki rıza hocamıza etsin adam bu sözleri yazması için ALLAHDAN korkması lazım yazan kişinin maksatı farklıysa artık sivaslı onu yemiyor başka numaralar bulsunlar |
Riza bu topraklarin evladi, ona sadece iyi oldugumuzda degil her zaman destek olmaliyiz. Cakma Sivaslilardan degil bazilari gibi...
|
[B]Yanlışları veya eksiklierinde nasıl eleştiriyorsak yaptığı doğru işlerde ve başarısında da hakkını vermek boynumuzun borcudur..2yıl öncesine kadar ağır bir travma yaşayan ve son iki sezondur bu zamanlar hep nasıl kümede kalırız hesabını yapan bu takım artık bugün Rıza Hoca sayesinde yeniden üst sıralara doğru çıkmaya başladı ve yeniden Avrupa kupları hesabı yapmaya başladı...Bu kolay bir iş değil...Rıza Hoca gelene kadar gördük zırt pırt hoca değişikliği, oyuncu değişikliği oldu yani birçoğu bu görevi bu yükü kaldıramadı çekti gitti...Rıza Hoca ise herşeyden önce bir Sivaslı olarak tüm samimiyetiyle adeta hasta adamı yeniden ayağa kaldırdı...Haaa herşey henüz bitti mi? Tabi ki hayır...Şimdi yeniden eski günlere dönüş için hazırlıklar başladı...Bu ağır travmayı atlatıp takımı bu günlere getiren hocamıza teşekkür ediyoruz...
NOT:Bu hafta sahamızda oynayacağımız Ankaragücü maçında mutlaka ve ısrarla Rıza Hoca tribünlere çağrılmalı..Israrla ve mutlaka çağırılıp alkışlanmalı...Çünkü bugüne kadar verdiği emekle ve başarıyla hocamız bunu fazlasıyla hakediyor...[/B] |
Rıza hocamıza gerek gecenyıl gerek buyıl hep tesekkur edıp hakkının ödenemeyecek oldugunu belirttim buna vesile oldugunuz icin tekrar tesekkür ederiz.
|
Cevap: Rıza ÇALIMBAY
Bence de Rıza hoca tribüne çağırılmalı.Hakediyor.
|
[QUOTE=bulentt07;761546]Rıza hocamıza gerek gecenyıl gerek buyıl hep tesekkur edıp hakkının ödenemeyecek oldugunu belirttim buna vesile oldugunuz icin tekrar tesekkür ederiz.[/QUOTE]
Teşekkürler Rıza hoca.... |
Sezon başından bu yana aşağıdaki düşünceleri savunuyordum, umarım haksız çıkarım diyordum, haksız çıktığım için çok mutluyum ...
-Tek forvetli sistemle başarı gelmez -Uğur ve Eneramo yetersiz -Rıza hoca oyuncu seçimlerinde yanlış -Bu takım ancak kümede kalma savaşı yapar Tüm bu düşüncelerimi YANLIŞ çıkardıkları için Rıza Hocama, Uğur'a, Eneramo'ya ve diğer tüm oyunculara tek tek teşekkür ediyorum. Siz böyle oynayın ben yeter ki hep yanlış çıkayım ... GERÇEK BÜYÜKLÜK Yeri geldiği zaman hatalarını görmek, kabul etmek ve Özür dileyebilmektir ! Saygılarımla. |
[B]Rıza hocamız tam ama tam bir sivaslı böyle galibiyetler alıp tv proğramlarına bağlananları ve saçma sapan açıklama yapan kendisiyle övünen hocaları biliyoruz bu ülkede ama bizim hocamız çok mütevazi helal olsun hocamıza sonuna kadar arkasında duralım başarılı ya da başarısız fark etmez o adam gibi adam.[/B]
|
bu takimi kuran oynatan riza calimbaydir. basda kimse inanmadi basarili olacagina ama zamanla gösterdi. Her sene ilk 5 hedefimiz olmali . bunu 3-5 sene ard arda yapabiliyorsak ozaman yeni hedef sampiyonlar ligi olmali ve buda gerceklesirse (insallah olacak önümüzdeki yillarda) ozaman hedef sampiyonluk olmalidir.
Ben anderlecht ve shaktar maclarinda staddaydim ve 3-4 macda herseyin nasil terse döndügünü agzim acik izledim . Tüm stad takimimizi islikladi rakip takimi ayakda alkisladilar (shaktar amcinda özelikle) .bunlara birde trabzon ve diyarbakirspor macieklenince aninda o basarili 2 yil unutuldu. iste bu hatalar bizlere ders olmali takimizi 3-5 maglubiyete hemen terk etmememiz gerekir. Benim oturdugum semtin bi 3 lig takimi var 12.000 kisilik stadi her 2. pazar tiklim tiklim doluyor ve eglenceli sekilde egleniyor insanlar . bu takim ne 2 lige cikti nede düsdü ama taraftari taraftarligini yapiyor. Bizde eksik olan bu , aci ama gercek - benim gözlemim. yaz tatilinde insalah sivasima tekrar gelecegim herkese saygilar diliyorum |
rıza hoca lafla sivaslılardan degil özüyle sözüyle yani adam gibi adamdır sivas 2 ligde fb ile hazırlık maçında sivasın kaptanı olarak çıkmıştı daha söze negerek var
|
bu adam sivas aşıgı rıza holaların hocası seni seviyoruz
|
Cok değerli yiğidolar 33 haftaya geldik gecen iki sezondaki cektikletimizden sonra yine ligi sallayan Sampiyonluga oynarken bile can sıkan futboldan cok daha iyi oynadıgımız bol gollü heyecanlı maclar geride kaldı.Acık hakem yanlısları nedenıyle ılk dortte olmasakta Play offta ve kupada Avrupa hedefımız devam edıyor.Kulubumuze Baskanımıza futbolcularımıza haksız saldırılara karsın takımımızı adeta kol kanat geren Sivasın öz evladı Rıza Calımbaya sonsuz teşekkürler ediyoruz.Sivassporun Basarılarıyla dolu uzun yıllar Atom Karınca.
|
hocam beşiktaştan teklif gelirse oturur konuşuruz demişsin. 3 büyüklerin en ufak bir başarısızlıkta faturayı teknik direktörlere kestiğini en iyi siz biliyorsunuz.üstelik beşiktaşı zor günler bekliyor, borç içinde çünkü.
sivasta uyum içinde çalıştığınız bir yönetim var. kafanız rahat olduğu için başarılı bir sezon geçirdiniz. bizim size bir kaç sene daha ihtiyacımız var hocam.burada sistemi iyice bir oturtun ondan sonra nereye giderseniz gidin. sivas halkı sevgisini belli etmeyi beceremez pek.sizi canı gönülden sevdiğini biliyorum. gitseniz de sizi her zaman hayırla yad edeceğimizden emin olabilirsiniz. ne diyelim, sizin hakkınızda da bizim hakkımızda da hayırlısı ne ise o olsun. |
riza hoca cok iyimidir yoksa kötümüdür bilemem ama oyuncu secmesini ve oynatmasini 90% iyi yapiyor.
simdilik basarili gidiyor devamini bekliyoruz... kalmasindan yanayim. |
rıza hoca adam dır adam sıvasın gülüdür yigidosudur gardaş
|
[IMG]httphttp://desmond.imageshack.us/Himg818/scaled.php?server=818&filename=sivasaski.jpg&res=landing://[/IMG]
Von Morten,für RIZA HOCA! |
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg818/scaled.php?server=818&filename=sivasaski.jpg&res=landing[/IMG]
VON MORTEN FÜR RIZA HOCA! |
[B] Rıza hoca sen bitanesin seninle gurur duyuyoruz başarılarının devamını diliyoruz seneye bomba gibi bir sivasspor çıkarırsın hiç şüphemiz yok bundan [/B]
|
[B]bugün bjkye verilen avrupadan men cezasından sonra bjk kesin yerli hoca alacak ve en güçlü aday Rıza Çalımbay...Aldığım duyumlara dayanarak söylüyorum,Her şeye hazırlıklı olun derim...[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;789548][B]bugün bjkye verilen avrupadan men cezasından sonra bjk kesin yerli hoca alacak ve en güçlü aday Rıza Çalımbay...Aldığım duyumlara dayanarak söylüyorum,Her şeye hazırlıklı olun derim...[/B][/QUOTE]
[B]biz hazırlıklıyız da yönetim hazırlıklı m mı?[/B]:rolleyes: |
giderse gitsin eeeeheee ! yetti artik:mad:
|
[QUOTE=HALIL;789550]giderse gitsin eeeeheee ! yetti artik:mad:[/QUOTE]
[B]yav tamam da kim gelecek mesele bu[/B] :) |
[QUOTE=asabibaba;789552][B]yav tamam da kim gelecek mesele bu[/B] :)[/QUOTE]
bende zaten kizdigimdan soyluyorum ya bizi boyle sap gibi ortada birakacaksa asla affetmem |
gardaş sen bu topraın adamı sın sana bu yakışır unutma sen para için toprak satmazsın
|
şayet rıza hoca giderse , bülent albayrak la yola devam etmeli.
yönetim arkasında durursa başarılı olur bence. |
Artık Rıza hocanın adı bile geçmiyor Rıza hoca Sivasda kalacaktır merak etmeyin...
[B]Para bile konuşmadı[/B] Zor günler geçiren Beşiktaş camiasına sevindirici haber Mustafa Denizli'den geldi. Tecrübeli çalıştırıcı, yapılan görüşmede para bile konuşmadan göreve hazır olduğunu söyledi. Teknik direktör krizini aşamayan, üstüne üstlük bir de UEFA’nın verdiği şok cezayla sarsılan Beşiktaş’ta sevindirici gelişmeler de yaşanıyor. Başkan Fikret Orman’ın, UEFA’daki dava için mesai harcadığı günlerde, futbol komitesi üyesi Tamer Kıran da teknik direktör adaylarıyla görüştü. Kıran, hem Mustafa Denizli’yle, hem de Samet Aybaba’yla bir araya geldi. Denizli, kendisiyle yapılan görüşmede para konusunu gündeme bile getirmeden, bu zor günlerde Beşiktaş’a seve seve yardımcı olacağını söyleyerek teklife olumlu yaklaştı. [B]Aybaba’da pürüz yok[/B] Tamer Kıran’ın, Samet Aybaba’yla yaptığı görüşme de son derece olumlu geçti. Aybaba da tıpkı Mustafa Denizli gibi para konusuna hiç girmedi, Beşiktaş’ta göreve her zaman hazır olduğunu söyledi. Bu görüşmelerin ardından Siyah- Beyazlılar’ın yeni teknik adamının yerli bir isim olacağı kesinlik kazandı. Yönetim kurulunun yapacağı toplantının ardından, hafta sonuna kadar Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü ilan edilecek. |
beyler ne gerek var böyle polimiklere sayın rıza çalımbay bir yere gitmiyor sözleşme yapıldı bu saatten sonra takımı bırakıp gidemez zaten kendiside bunu doğruladı ben sivastan biyere gitmiyorum diye boşuna kuruntu yapmayalım daha ii bir sivasspor için elele verelim bırakalım bjk vs. takımları kendi işimize bakalım biz
|
Riza hoca su an Radyaspor'a baglandi.
Konustuklari konu yine BJK!!! Sivas'la anlasirken madde koydurdum. Sadece BJK'den teklif gelirse giderim diye, baska takimlar icin gecerli degildi bu madde.. Reportajdan anladiklarim: BJK yönetiminin secimi Riza hocadan yana olursa Abbas yolcu demektir...baglasan durmaz.. |
sevgili rıza hocam
bütün futbolcular ve t.direktörler İstanbul'u istiyor,haklılar da çünkü medyada yer almak sürekli gündemde olmak daha farklı piyasalara yol almak için önemli. Anadolu kulüplerinden bunu başaran çok futbolcu var,aynı zamanda kaybolup gidenlerde,sansasyon yapıp kaybolanlarda, Ama teknik direktörler öyle değil,denedin beşiktaşı,sonuç üzücü,orada rakipler hem farklı hemde çok güçlü,O çarkın içinde sağlam kalabilmek için kariyerine mutlaka bir şampiyonluk eklemelisin ,onuda sivasspor da yapma şansın yüksek yaşadığın tecrübe ve sahip olduğun yetenek bu şampiyonluğu gerçekleştirebilir,tabii yönetim ve sen istersen ,biz istiyoruz Sivas istiyor, Beşiktaş ikinci bir hayal kırıklığı olabilir,çünkü illaki yabancı isteyeceklerdir. |
[B]Son Dakika[/B]: BJK yönetimi teknik direktör kararini ileriki zamana birakti, ingilenen ve bekleyenlere duyrulur ...;)
|
İBRAHİM SETEN@ibrahimseten
Test ettim, onayladim: Besiktas'in yeni teknik direktoru %75 Mustafa Denizli olur, %25 Riza Calimbay.. |
rıza hoca tam havamızı bulduk gitme uçur bizi
|
Başkanın kontra yapıp hoca aramaya başlaması lazım:mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:24. |