![]() |
Cevap: Sivasspor-Beşiktaş
bi kaç gün önce bi site de feyyaz uçar ın ropörtajı vardı. en dürüst futbolcu kimdi die sorulduğunda,sadece futbolcu olarak değil,hayatım boyunca rıza kadar dürüstünü tanımadım dedi. uzun yıllardır tanıyorum,tek bi yalanını bile görmedim dedi. şimdi gelmiş burda eskişehirli nin biri rıza hoca ya çamur atıyo. hiç demiyo ki batuhan bi maçtta rakip stoperin ayağına bastı,sakatladı. adam yerde yatarken gitti golü attı. sakatlanan oyuncu sezonu kapattı ama sözde şerefli klüp batuhanı kadro dışı bırakamadı...
|
Tabii ki bu maçı da kazanmalıyız..:)
Umarım herşey yarın gönlümüzce olur, son haftalarda ki hırsımızın taraftarımızın nezdinde daha şiddetli sahaya yansıması temennisiyle..:) Maça gideceklerin şimdiden ayaklarına sağlık.. Güneşli bir havada, kapasitesi yetersiz 4 Eylül stadyumundan kırmızı beyaza boyanmış kareleri merakla bekliyorum..;) |
Bu Macda en buyuk is taraftara dusuyor ne derseniz deyin taraftarin destegile yeneriz
|
guti nin olmaması büyük avantaj oldu bizim için. keşke schuster gitmeden oynasydık,o zaman kesin kazanırdık...
|
ben istanbuldan SAVAŞ sivasspor bu maçı inşaallah ALLAH ,IN izniyle kazanacağız SİVASSPOR 1 ..bjk ,,0 .. olsun bizim olsun..
|
İnşallah yeneriz...................
|
ooooooooooo sivasspspor demek istiyorum valla
|
BEŞİKTAŞI YENMENİN ŞİFRESİ, ortasahadaki pas trafiğini kesinlikle keseceksin,07 ye, kaleyi gören cepheden şut attırmıyacaksın,kesinlikle orta sahada 2 li sıkıştırmalar,pres yapacaksın,beşiktaş defasının arasından arkaya adam sarkıtacaksın,beşiktaş ceza sahasına güzel bitirici ortalar yapacaksın,kesinlikle çok zorda kalmadan ceza sahamızın etrafında faul yapmıyacaksın,özellikle kanatları tıkayacaksın,sonra yakaladığın fırsatları boşa harcamayacaksın,sabırlı olup beşiktaşın üstüne gelmesini bekleyeceksin,hurraa saldırırsak kayseri gibi 4 yer otururuz.heryıl sivasta yenilmemizin nedeni bjk ye karşı çok açık oynamamız,eğer 1 puan garanti gibi sağlam oynarsak rahat galip geliriz,beşiktaş kendi sahasına dolup sivassporun üstüne kontrolsüz gelmesini bekleyecek rıza hoca takımı bu tuzağa düşürmez inşallah.
|
[QUOTE=Mamadou Diallo;704666]kardeş simao daha 2 kart grdü ne kart cezası...[/QUOTE]
Pardon arkadaşlar, ben de bu sitede bir arkadaşın yazısını gördüğümden, Simao'nun cezalı olduğunu sanıyordum. Madem oynayacak,bu maçta Quaresma ve Simao'ya karşı beklerimizin çok dikkatli olması lazım. Boş alan bulamadıkları , hiçbir maçta, etkili olamadılar. Takımımızın dinamosu Kadir'in yine müthiş mücadele ortaya koyacağını , ve Ziya ile Uğur kavuk'a savunmada en iyi şekilde yardımcı olacağından eminim. |
[B][B][B]Mac ne olursa olsun oncelikle bir türk futbolsever olarak insallah bizim takım sert oynamaz...Ben sonra gelen kaliteli yabancıların yok bi gittik sivasa kasap gibi oynadilar demesi yerine adamlar adam gibi oynadi ama biz yendik demelerini tercih ediyorum..İnsallah rıza hoca imajını düşünür...[/B][/B][/B]
|
işte ilk 11'ler
Sivassporumuz.. Korcan Uğur Sedat Navratil Hayrettin Pedriel Kadir Rada Grosicki Erman Eneramo Beşiktaş Cenk Ekrem Toraman Ferrari İsmail Ernst Aurelio Fernandes Quaresma Simao Almeida Saat: 16:00 Stat: 4 Eylül Hakem: Bünyamin Gezer |
rüyamda Sivassporum 4-1 yenmişti Bjk'yi :)
|
Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
[B]Bu Güne Kadar Kartal Kullanıyorduk, Bu Günden Sonra Artık, Q7 Ferrari Kullanacağız.:)[/B]
[B]Bu maç 2-1 bizim diyorum ve maça gidiyorum.[/B] |
[FONT="Comic Sans MS"][B]Sivasspor yönetimi Beşiktaş'a tavır aldı. İşte Sivas'tan son gelişmeler:
Sivasspor yönetimi dün akşam sivas'a giden Beşiktaş kafilesini nezaketen karşılamaya bile gitmedi. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'i desteklediğini belirten Sivasspor Başkanı Mecnun Odyatmaz ve yöneticiler Feedrasyon'a isyan bayrağı açan muhalfeft Beşiktaş yönetimine kez yemekli davet vermedi. İlk kez böyle bir olayla karşılaştıklarını belirten Beşiktaşlı yöneticiler "Neden böyle bir davranışta bulunuyodrlar anlam veremedik. Futbolumuzda bu kadar kutuplaşmanın olması çok acı" yorumunda bulundular. Beyler haber dogrumu bilen varmi?:confused:[/B][/FONT] |
keske bende orda olabilseydim... Q7 modasi gecti abi ferrari hic eskimez bin bin dur :D
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bu maçta içimde 2-2 biten bir beraberlik hissi var.
İnşallah yanılırımda bu maçı kazanırız.[/B][/FONT][/COLOR] |
3-0 maç bizim goller grosickiden umarız buca maçı gibi olur
|
[url]http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=mips[/url]
|
İstanbuldan Sivasıma Başarılar diliyorum 1-0 olsun bizim olsun
|
[QUOTE=58^SiVaS^58;704958][url]http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=mips[/url][/QUOTE]
kardeş bu link çalışmıyor |
Ark link var mı
|
arrkadaslar maci izleyebilecegimiz link var mi
|
Cevap: Sivasspor 0-0 Beşiktaş
ne bencilsiniz anlmym ha verseniz ölürmüsünüz
|
yok link yok birader.sitem edene kadar biraz arastir hazira konma yegen:)
|
defansımız sağlam durursa bu maçı alırız.
alacağız da Allahın izniyle. taraftarımız desteğini çekmesin yeter ki. |
[QUOTE=kurtun58;704965]yok link yok birader.sitem edene kadar biraz arastir hazira konma yegen:)[/QUOTE]
oldu dayııı senin lafınlamı hareket edecem yok işte nasıl arştacan sen nasıl izliyon |
[QUOTE=kurtun58;704965]yok link yok birader.sitem edene kadar biraz arastir hazira konma yegen:)[/QUOTE]
doğru düzgün konuş bi dahakine.... |
bugün pedriel beklenen performansı sergileyemedi ilk yarıda.bence 5 li orata saha değil 4 lü orta saha yapmalıyız.kenarlarda erman ve grosicki olmalı pedriel ve eneramo forvet olmalı.ikinci yarıda da biraz yordunluğa göre mehmet yıldız oyuna girmeli veya cihanda oalbilir.
|
ilk yarı oynanan oyun canımı sıktı adeta topa vurmaktan aciz davranılıyor,pas hataları yapılıyor,rakipten daha diri oynanmıyor, uğurun risk li hareketleri, navratilin soğukkanlılık gibi görünen ağır oyunu her an bir hataya yol açabilir,
İnşallah rıza hoca ilk yarının tahlilini iyi yapar da ikinci yarıda daha dikkatli oynarız |
rıza hocayıda anlamak mümkün değil..hem saç baş yolduran ermana demediğini bırakmıyor hemde youndan almıyor:confused:
|
[QUOTE=calipso;704972]rıza hocayıda anlamak mümkün değil..hem saç baş yolduran ermana demediğini bırakmıyor hemde youndan almıyor:confused:[/QUOTE]
siz bunları yazarken hoca ermanı degıstırıyordu. |
bizi kurtaracak tek şey vardı oda oldu..sivok kırmızıyı gördü..artık bjk dan mutlak puan almamız lazım
|
Cevap: Sivasspor 1-0 Beşiktaş
Rıza Hoca yı eleştirenler şimdi konuşsun
|
Dedim ama ben dedim... Son dakika da bile olsa golümüz gelecek dedim. Mini sohbette sürekli yazdım. Çok şükür Allah'ıma, çok şükür...
AYK |
artık düşme korkum kalmadı.buca 2 maç zor kazanır lig sonuna kadar
|
[B]10. İstanbul BB 26 10 4 12 34
11. Galatasaray 26 10 3 13 33 12. Ankaragücü 26 8 8 10 32 13. MP Antalyaspor 26 7 9 10 30 14. Sivasspor 27 7 7 13 28 15. Gençlerbirliği 26 7 7 12 28 16. Bucaspor 26 5 6 15 21 17. Konyaspor 26 3 8 15 17 18. Kasımpaşa 26 4 5 17 17 [/B] |
Olay budur helal size çocuklar
|
Cok sükür hamdolsun kazandik. Artik biraz bizim tarafimizda olsun sans
|
haydi istanbullu yiğidolar sivasdakıler elınden gelenı yaparak 3 puanı aldılar sıra bizde olimpiyatta 58.bin hedefıne hep birlikte el ele
|
olay budur, helall
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:18. |