![]() |
juventus IN
real madrid OUT |
BUNDES LİGA IN
PREMER LİG OUT |
mutlu olmak İN
üzülmek OUT _________________________________________ [color=green][b]BULT FOR THE DESTROY... S&S[/b][/color] |
[size=7][/size]
HAMZA YERLİKAYA:İN ZEKİ MÜREN :OUT |
KOMANDOLAR :İN
PİYADELER :OUT |
SİVASSPOR FORUM... İN
ULTRAVESTİ FORUM.... OUT ------------------------------------------ HOTMAİL... İN MYNET MAİL... OUT |
[size=4][b][i]Çay İN
Kola OUT...[/i][/b][/size] |
[b]Uni Yeniceri iN
Ultraslan uni out :lol: [/b] |
sivasspor in
gs in karşıyaka out fb out |
[size=6][color=red]Üni YENİÇERİ in [/color][/size]ünifebe%unibejeke out
|
İhsan : İN
Veysel : Ount :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
[size=7][/size]
ultrAslanlar58 :İN :lol: Bayan Jimnastik Klübü:OUT :oops: |
KRAL ÇARŞI İN
ultravesti out _____________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
NEW YOR İN
texas out anlayan anladı :lol: :lol: :lol: _________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[size=4][b][i]Walla onu bunu bilmem SİVASSPOR İN
Geriye kalan bütün takımlar OUT...[/i][/b][/size] |
İSTANBUL 58 GENÇLİK IN
RADİKAL OUT BUNUDA ANLAYAN ANLADI |
YENİÇERİLİLER IN
ESENLER G.F.B OUT BUNUDA DEDİM YA :d |
ANELKA İN
RİBERY OUT |
[quote=VICTORY]KRAL ÇARŞI İN
ultravesti out _____________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/quote][size=7][/size] SİVASSPOR=ULTRASİVAS_58=ONUR=İN :lol: BayanJK=GayFB=GayGS:oops: |
kırmızı beyaz IN
diğer renkler OUT |
[color=red][i][b]TÜRK İSLAM ALEMİ HER ZAMAN IN[/b][/i][/color]
DİĞER ALEMLER HER ZAMAN OUT |
sahte raki in
yeni raki out :lol: |
SİVAS TARAFTARI:İN
İST.TARAFTARI :OUT |
MAİMİ IN
LAKERS OUT |
[size=6][color=red][i][b]TÜRKİYEM IN[/b][/i][/color][/size]
DİĞER ÜLKELER OUT.. DELİ GİBİ SEVDALIYIZ BİZ.... |
[quote=ultraSivas_58][quote=VICTORY]KRAL ÇARŞI İN
ultravesti out _____________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/quote][size=7][/size] SİVASSPOR=ULTRASİVAS_58=ONUR=İN :lol: BayanJK=GayFB=GayGS:oops:[/quote] VICTORY İN ultraSİVAS OUT :P :P :P _________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
ULTRAPRİMA:İN :lol:
VİCEROY :OUT :k2: |
viceroy İN
marlboro OUT ___________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b]UT |
meşale İN
konfeti OUT ___________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
evet para in insanlık out . Fkat bu vestel için geçerli değil . Onlarda para in fakat futbol out şampiyon sivasspor
|
tüm yiğidolar İN gerisi OUT
|
şampiyonluk İN
2. lik ve 3. lük OUT ____________________________________________ [b][color=indigo]BULT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
yozgat İN
kocaeli OUT _____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
+1967 İN
+1907 OUT :lol: :lol: :lol: :lol: _____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
SIVASSPOR- IN BURSASPOR -OUT
|
sınavlar in..
msn out :D :D -------------- 2 hafta boyunca full sınav var..ayvayı yedim ben.. :D |
[quote=VICTORY]viceroy İN
marlboro OUT ___________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b]UT[/quote] viceroy ne ya ilkkkez duydum.. |
olm ne kadar geri kalmışsın ben içmediim halde biliom sigara o sigaraaaaaa :)
|
[quote=türkçerap_yakup]sınavlar in..
msn out :D :D -------------- 2 hafta boyunca full sınav var..ayvayı yedim ben.. :D[/quote] CANIM GARDASIM SANA BASARILAR DILERIM AMAN DERSLERI AKSATMA EGITIM SART OKEY |
[quote=alperturka]olm ne kadar geri kalmışsın ben içmediim halde biliom sigara o sigaraaaaaa :)[/quote]sende dayın (mustafa sönmez) bu sitede die yalan söleme...yok kızlarla ilgilenmiomuşsun ..sigara içmemişsin..hadi lan ordan :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:39. |