![]() |
Cevap: Sivasspor-Stuttgart
İkinci yarı gayet iyi oynuyor takım aslında. Ama gol pozisyonu üretemiyoruz henüz.
Murat Akça yetişip çizgiden çıkardı topu. Borjan az önce bir topta boşa çıktı. Kıvanç fena oynamıyor. Biz de iş yapabilir. Şu son birkaç dakikada birkaç pozisyon verdik yalnız. |
allah aşkına soruyorum bu takımda Sandro Mendonça, rada,pedriel niye hala duruyor anlamış değlim.bilen biri varsa söylesin .o kadar çok gereksiz oyuncu varki bunlar bir kaçı.......
|
süperligde devam edersek, bu takıma hala 3 transfer lazım,sağ bek, yaratıcı orta saha, golcü forvet
|
[B]yaa ben acikcasi topcularimizi kaliteli ama sorunun ne oldugunu cozemiyorum [/B]
|
arkadaşlar maç 2-1 bitti sağlık olsun, bizim 5 numara kim bilen var mı
|
Yav kardeşim hazırlık maçı niye ölçü olmasın niye yapıyon o zaman hazırlık maçını takımın durumunu görmek için yapılır takım berbat Rıza hoca nerde sırık boylu nerde hımbıl nerde kalas adam varsa takıma toplamış yarım sezonda takımı bozdu eski oyunculardan 3-4 tane kaldı.Aldıkları adamlara bakıyrsunz Kıvanç,Cihan,Rada,Navratil takım bir kademe bile ilerlememiş.Kaleci fena değil.Faty'i daha göremedik.Murat fena değil ama bize tecrübeli ve çabuk stoperler lazım Murat Bank Asya'da çok iyi oynar ama Süper Lig'e henüz hazır değil.Navratil geziyor sahada Böyle yavaş stoper olmaz Orta sahada yaratıcı oyuncu yok.Yav Gaziantep'e bakıyorum Emre,Dany,Elyasa,Ivan adamlar resmen uçuyorlar.Orta sahalarına bakıyosun Sosa,Olcan,Bekir,Murat,Serdar,Wagner adamlarda bir sürat var bir teknik var.Biz böyle hımbıl oyuncularla ohoooooooooo ölme eşşeğim ölme.Millet milli takım oyuncuları alıyor biz boştaki oyuncuları......Rıza Hoca'nın transfer politikası hiç iyi değil önce boya bakıyor olmazki canım yakımın boy ortalaması 1.90 hız ortalaması 10.....
|
[QUOTE=mucahitbaba58;733434][B]yaa ben acikcasi topcularimizi kaliteli ama sorunun ne oldugunu cozemiyorum [/B][/QUOTE]
gardasım sorun falan yokki hazırlık macı oynadık ve kaybettik. poznanı yenerken takıma iyi diyodunuz simdi niye kötü diyosunuz. oynadıgımız takım uefada ceyrek final yaptı bu sene |
[QUOTE=tavarih;733431]İkinci yarı gayet iyi oynuyor takım aslında. Ama gol pozisyonu üretemiyoruz henüz.
Murat Akça yetişip çizgiden çıkardı topu. Borjan az önce bir topta boşa çıktı. Kıvanç fena oynamıyor. Biz de iş yapabilir. Şu son birkaç dakikada birkaç pozisyon verdik yalnız.[/QUOTE] Sen başka bir maç izliyon herhalde ilk yarı iyi oynadık ecücük İkinci yarıda takım sahada yok bırak saçmlama sen nediyon ki iyi oynamışız.Kırmızılılar bizdik........................ |
ikisenedir değişmeyen aynı düzen ortada bir takım oyunu yok ilk yarı biraz düzgün gibiydi faty neden çıktı anladım 15dk da çıktı....
Uğur gene maçın parlayanıydı..Allahtan troare fazla çıkmadı ileriye... Cihanın son dakikdaki top isteme olayı güldürdü beni ya (Uğur gel beraber gidelim boşver diyor ya :D) |
Yav size soruyorum Keita mı Rada mı.Keita da olan hız,hırçınlık Rada da var mı Rıza hocanın yeni aldık diye göndermek isteyip bir oyuncuyu boşa harcamasıdır.Murat Sözgelmez niye gönderildi Sedat'ı bile aradık bu maçta.Kamanan bile iş yapar bu takımda.Orta sahaya bakıyorum Mehmet Nas,Kadir,Kıvanç,Rada.Şu orta sahaya bak yav böle orta sahamı olur.bir tek Kadir oynuyor........
|
[B]Durumumuz Çooook Kötü[/B]
|
[QUOTE=faty05;733438]Sen başka bir maç izliyon herhalde ilk yarı iyi oynadık ecücük İkinci yarıda takım sahada yok bırak saçmlama sen nediyon ki iyi oynamışız.Kırmızılılar bizdik........................[/QUOTE]
Ya siteye daha üye olalı birkaç gün olmuş sağa sola sataşıyorsun. Görüşümüzü de mi yazmayalım ? Büyük futbol uleması isen söyle de seni memnun edecek yorumlar yapalım. Daha kimsin nesin bilmiyorum, 3 gün olmuş siteye geleli Rıza hocadan oyunculara kadar herkesi kalas, futbol cahili yaptın çıkardın. Yine de sana fazla yüklenmeyeceğim :) Kamanan, Murat Sözgelmez gibi 18'e giremeyen oyuncularımızın bile ismini söyler oldun şimdiden. Aman diyim 1980'li yılların futbolu oynanmıyor artık dikkat et. |
ben rıza hocadan artık tamamen umudumu kestim onun futbol zekası olduğuna inanmıyorum.hala uğur kavuk oynuyor ya şu takımda kafayı yiyeceğim.takımın sağ kanadı yok.ortada beyin adam yok.forvet yetersiz.....daha ne diyim ki....görülmüyor işte mesut hoca gibi bu da bir forvet alıp transferi kapatacaz diyor sanki dersiniz geçen seneden kalma çok ii bir takım vardıda takviye yaptık bu nasıl anlayış ya....sandro rada bu takımda neden tutuluyor yok yabancı sayısı 10 muş ta falan alın size gidecek banko 2 isim sivasın ekmeğini niye yiyorlar anlamıyorum bari amatörden adam çıkarında onlar yesin.ne de olsa onlarda oynamıyor bunlarda ne fark eder.çok ciddi söylüyorum ders almasını bilmiyoruz.sivassporu denizliye benzetmeye başladım .onlarda ders almadı almadı sonunda yerlerini buldular korkarım ki bizimde gideceğimiz yer orası.
yok daha hazırlık mazırlık geçin bunları ya.görünen köy klavuz istemez aynı hamam aynı tas yok başkan içerdeymişte futbolcuların aklı karışıkmışta ne oluyor be fener hiçte öyle değil çatır çatır oynuyorlar düşme falan dert yok.işlerine bakıyorlar aslında bizimkilerde öylede beceriksizliğe kılıf aramak bu olsa gerek. |
İyi niyetli eleştiri yapan kardeşlerimi bir kenarda tutarak ve onları takdir ederek şunu söylemeliyim ki, hava biraz grileşince leş kargaları hemen ortaya çıkıyor. Bazılarının eleştirilerini okuyan ve maçı izlemeyen birisi takımın 9-10 gol yediğini sanır! El insaf. Lütfen biraz ölçülü olun. Eleştirileriniz edep dairesi içerisinde olsun. Futbolcunun futbolunu eleştir ama hakaret etme!
Ölçüsüzlüklerini devam ettirip çirkinliklerini burada saçmak isteyenlere müsaade edilmeyecektir. Ne hocamıza ne de futbolcularımıza hakaret edilmesine müsamaha yok, olmamalı! |
[QUOTE=BOUN;733446]İyi niyetli eleştiri yapan kardeşlerimi bir kenarda tutarak ve onları takdir ederek şunu söylemeliyim ki, hava biraz grileşince leş kargaları hemen ortaya çıkıyor. Bazılarının eleştirilerini okuyan ve maçı izlemeyen birisi takımın 9-10 gol yediğini sanır! El insaf. Lütfen biraz ölçülü olun. Eleştirileriniz edep dairesi içerisinde olsun. Futbolcunun futbolunu eleştir ama hakaret etme!
Ölçüsüzlüklerini devam ettirip çirkinliklerini burada saçmak isteyenlere müsaade edilmeyecektir. Ne hocamıza ne de futbolcularımıza hakaret edilmesine müsamaha yok, olmamalı![/QUOTE] Ben yukarıdaki arkadaşa bunu söylemek istedim de üslubu biraz dozunda tutmaya çalıştım :) |
maçı izledimde tam bir bank asya takımı gördümmm....çok komikler....bu uğur oynamaya devam ederse çok ciddi söylüyorum takımın pimi çekilmiş demektir.onu oynatan zihniyeti kınıyorummmmmm.onun gibi çok topçu var sivasta akşamları halı sahaya maç izlemeye gidin çok görürsünüz o kazmadan.hiç farkı yok.bu adam da tptan para kazanıyorya vay benim kafama....
|
Arkadaşlar,arkadaşlar maçı sağlıklı izleyemedim, bizim 5 numara kimdi, yazarsanız sevinirim
|
[QUOTE=favori58;733449]Arkadaşlar,arkadaşlar maçı sağlıklı izleyemedim, bizim 5 numara kimdi, yazarsanız sevinirim[/QUOTE]
5 numara Kıvanç oynuyor. Sanırım sezon içinde de 5 numara giyecek. |
Müjde müjde şike ustası antep gol yedi
|
Ilk yari normal kadromuzla iyi tutunduk maca ama 2.yarida bank asya takimi gibiydik. stuttgart istese fark atardi bize buna sükür...Ugur Kavuk ve Kivanc Karakas'tan adam olmaz ilk 11'e girmemeleri lazim. 9 ve 10 numara oyuncular alinmassa yerimiz 10-15 arasi olur...
|
[QUOTE=tavarih;733450]5 numara Kıvanç oynuyor. Sanırım sezon içinde de 5 numara giyecek.[/QUOTE]
Anlayışın ve ilgin için teşekkür ediyorum. Allah nrazı olsun Yiğido kardeşim |
[QUOTE=BOUN;733446]İyi niyetli eleştiri yapan kardeşlerimi bir kenarda tutarak ve onları takdir ederek şunu söylemeliyim ki, hava biraz grileşince leş kargaları hemen ortaya çıkıyor. Bazılarının eleştirilerini okuyan ve maçı izlemeyen birisi takımın 9-10 gol yediğini sanır! El insaf. Lütfen biraz ölçülü olun. Eleştirileriniz edep dairesi içerisinde olsun. Futbolcunun futbolunu eleştir ama hakaret etme!
Ölçüsüzlüklerini devam ettirip çirkinliklerini burada saçmak isteyenlere müsaade edilmeyecektir. Ne hocamıza ne de futbolcularımıza hakaret edilmesine müsamaha yok, olmamalı![/QUOTE] Kardeş hepimizin niyeti aynı hiçkimsenin futbolcuya karşıya bir ahlaksızlığı söz konusu yok. Hepimiz sivas sporu tutuyoruz. Trt1 de Antepin maçı var bir bak istersen biz bu futbolla antepi yenebilirmiyiz. Durum gerçektende çok vahim... İnşallah takımın gerçek gücü bu değildir...Önümüzde iki hafta var...İlk 15 dk kadro çok güzel Sağ taraf kople değişecek okadar....Mehmet Nasın yerine güzle bir sol ayak oyun kurucu (Cernat misali )ilk 10da bitiririz... |
Beni tek duran toplarda cok etkili olmamiz sevindirdi. Cok can yakariz ligde. Kalecimiz 2. yarida bazi pozisyonlar haric mükemmel..nazar degmesin =))
|
kardeşim edep ten bahsediyorsunda....2 senedir kim kanser etti milleti.bu yönetim değilmi..şu taraftara bir türlü kulak asmadı..saçma saçma transfer politikası yalan yanlış işer...bırakta laf söylemeyede hakkımız olsun.biz sonuna kadar sivassporluyuzfener yalakası değil anlayan anladı..
|
[B]borjan:[/B]Çok açılıyor pozisyonlarda ama genel olarak iyi kaleci.
[B]uğur:[/B]Yorumsuz Kerim biraz önce iyileşmeli. [B]Navratil:[/B]Güldürmesede ağlatmıyor fena değil. [B]Faty:[/B]Sakatlıktan dolayı çıktı oyundan inşallah önemli bişeyi yoktur iyi kumaş olduğu belli. [B]Murat Akça:[/B]Maçın en iyileridendi çok yetenekli futbolcu sadece bir pozisyonda beklemesi gerekirken önde bastı ve arkada pozisyon verdi.ümit vadediyor. [B]Hayrettin:[/B]Maçın en iyilerindendi inşallah böyle devam eder. [B]Kadir:[/B]Bu maçta pek bişey yapmadı ama güvenimiz sonsuz. [B]Mehmet Nas:[/B]Sadece Cerny'nin yedeği olur maçta bişey yapmadı. [B]Kıvanç Karakaş:[/B]Kadirden daha çok koşan bir oyuncu ilk 11 i zorlar. [B]Tomas Rada:[/B]Takımda tutulmasının bir manası yok boşu boşuna yabancı kontejyanını dolduruyor. [B]Erman Kılıç:[/B]Bu maçta fazla ortada yoktu ama en iyi oyuncularımızdan [B]Cihan yılmaz[/B]Geçen seneye göre iyi gördüm hazırlık maçlarında daha hırslı oynuyor ilk 11 de gözü var. [B]Sandro Mendonça:[/B]Derhal sözleşmesi fesh edilmeli. [B]Grosicki:[/B]Çok istikrarsız maç içinde bir var bir yok biraz daha yırtıcı oynamalı [B]Cihan Özkara:[/B]Maçta ayağına top değmedi çok çalışması lazım. [B]Michael Eneramo:[/B]Çok yetersiz bize çok iyi bir forvet lazım. Mehmet Nas ve uğurun yerine Kerim ve cerny geldiğinde daha iyi oluruz ama ön tarafta yırtıcı oyuncu eksikliği var forvetin yırtıcı ve tek başına bişeyler yapabilecek oyuncu lazım. |
[QUOTE=hrnsykk;733454]Kardeş hepimizin niyeti aynı hiçkimsenin futbolcuya karşıya bir ahlaksızlığı söz konusu yok. Hepimiz sivas sporu tutuyoruz. Trt1 de Antepin maçı var bir bak istersen biz bu futbolla antepi yenebilirmiyiz. Durum gerçektende çok vahim...
İnşallah takımın gerçek gücü bu değildir...Önümüzde iki hafta var...İlk 15 dk kadro çok güzel Sağ taraf kople değişecek okadar....Mehmet Nasın yerine güzle bir sol ayak oyun kurucu (Cernat misali )ilk 10da bitiririz...[/QUOTE] Kardeş bak ne güzel eleştirini yazmışsın, seviyeli, itidalli! Biz de okuduk faydalandık. Ancak özellikle takip ettiğim birkaç kişi var ki hocamıza 'geri zekalı', futbolculara 'kalas, kazma vb' çirkin yakıştırmaları kullanmaktan çekinmiyorlar. Buradan birkez daha bu vesile ile bu arkadaşlarımızı iyi dille uyarıyorum, edeple gelin edeple uğurlanın. Forumlarda ömrünüz uzun olsun! |
[QUOTE=favori58;733451]Müjde müjde şike ustası antep gol yedi[/QUOTE]
Ya arkadaşlar yapmayın böyle. Çok yanlış bence. Türk takımının yenilmesini mi isteyeceğiz ? Halen akıllarımız o maçta kalmasın. Yani böyle konuşarak ilerde pişman olmayız umarım. İnşallah birileri de bize böyle şeyler söylemezler. |
hayırdır boun kardeş tehdidede mi başladık.sedat pekerle bir alakan mı mı var olanlar şu anda içeride bilesin....ben ki o formayı giymiş birisiyim.bunları gördükçe kahroluyorum.uğur denen adama kazma demek çok mu tuhaf bir şey.gayet normal bence.onu oynatan zihniyetede futbolzekası yok demek ne kadar yadırganacak bir şey...ayrıca hocaya gerizakalı demedim futbol zekası yok dedim.ama kazmaya kazma denir bilesin
|
sivassporu bu mactan sonra cok ama cok kötüliyenler benim icin dogruyu söylemek gerekirse sivassporlu degildir arkadas
1. hazirlik maci 2. bi kac gün önce macimiz vardi lech pozene karsi stuttgart bosdaydi 3. stuttgarta saglam rakip iyi oyunculariylada oynamis sayilirlar ve tekrar diyorum HAZIRLIK MACI burda yari sivassporlu taraftarlar mac kazaninca süper ligde ilk 5 e gireriz yaziyor lech pozen takimini yenidikten sonra simdi stuttgarta yenildik yok bilmem kümeye oynariz ne bu ya insan mactan sonra yazar eksiklerimizi oyundan neyden memnun olduklarini burda konusuruz ama gelipte laf atip durmayin hele su bi kac günlük üye olan insanlara diyorum belki mac yakinlarinda oldugu icin sanki sivassporlu mus gibi kayit olup burda olumsuz yazilar yaziliyor buraya burda lütfen sivasspor lehine yazalim negatif de olabilir sivassporuin eksiklerini konusabiliriz ama bir gercek sivassporlu burda simdiden daha lig baslamadan önce bi mac kayip edildi diye kümeye oynariz falan yazmasin aha galatasaray unterhaching almanya 3.lig takimiyla berabere kaldi yada twenteye yenildi simdi galatasaray kümyeyemi oynar? galatasaray inter milan i yenince interden daha mi iyi diyebilecegiz hayir bu sonucta sirf bir hazirlik maci !!!! |
az önce mactan geldim bana göre bugün vasatin altinda bir top oynadik, gecenki panathinaikos maci gibi oynasaydik kazanirdik ama sunuda unutmayalim stutgart takimida kötü bir takim degil kime karsi oynadigimizda cok önemli diger takimlar gibi 2.3.lig yada amatör küme takimlariyla oynamiyoruz ben burda Ankaragücü ile amatör bir takimin macina baktim adamlar top oynamiyor ve 2-0 yenildiler bunlara bakarak diyorumki Sivasimizin durumu okadarda kötü degil tabiki bu benim fikrim.
|
iki yüzlü insanlari hic sevmem.
hazirlik macinda iyi sonuc alinca süper, harika, cok can yakariz diye yorum yazanlar kaybedince önemli degil nasil olsa hazirlik maciydi yazinca inandiriciligi kalmiyor. kazaninca da kaybedince de önemli degil hazirlik maci diyenlere lafim yok! |
ya biz sağ beke kerim zengini almadıkmı neden hala uğur oynuyor ki oınu anlamadım
|
[QUOTE=hrnsykk;733454]Kardeş hepimizin niyeti aynı hiçkimsenin futbolcuya karşıya bir ahlaksızlığı söz konusu yok. Hepimiz sivas sporu tutuyoruz. Trt1 de Antepin maçı var bir bak istersen biz bu futbolla antepi yenebilirmiyiz. Durum gerçektende çok vahim...
İnşallah takımın gerçek gücü bu değildir...Önümüzde iki hafta var...İlk 15 dk kadro çok güzel Sağ taraf kople değişecek okadar....Mehmet Nasın yerine güzle bir sol ayak oyun kurucu (Cernat misali )ilk 10da bitiririz...[/QUOTE] antep avrupa macina cikmis biz hazirlik macina bu iki maci karsilasdirmak bile yanlis yani |
[QUOTE=asdera58;733466]ya biz sağ beke kerim zengini almadıkmı neden hala uğur oynuyor ki oınu anlamadım[/QUOTE]
Kerim sakat kardeş |
İnşallah takımın gerçek gücü bu değildir...Önümüzde iki hafta var...İlk 15 dk kadro çok güzel Sağ taraf kople değişecek okadar....Mehmet Nasın yerine güzle bir sol ayak oyun kurucu (Cernat misali )ilk 10da bitiririz...[/QUOTE] tmm gardas sen dedin diye hemen alacagız:DD |
ben son takimin basina gelenleri düsündügümde de yaklasik 20 gündür sarhos gibiyim son bir kac gündür de asiri kaygiliyim takimi düsürlermi diye. Ben sadece tarafdar cepesinde biri olarak altüst oluyorum. Oyuncularin bütün olanlara kendi üzerlerindeki karalama iftiralara ragmen mücadele azmi icinde olmasi beni sevindirdi.Keske yenseydik iyi olurdu ama acikca söyleyim bundan daha beterini bekliyordum. kendilerini malubiyetde alsalar kutluyorum. Umarim daha iyisini yapma gayreti icerisinde olurlar.
Gel gelelim elestirilere 1 Stutgard takimi karsisina bugün 4 bizans takimindan hangisi olsa fark etmez bu sonucu veya daha beterini almiyacagi garantisini veren varmi? 2. evet sag bek sorunumuz var Ugur yeterli degil evet Iyi bir santrafor olsa iyi olur hatta solbeke de iyi bir adam olsa fena olmaz. ama bunlari söylerken hele hele bu sürecde futbolculari hocayi asalamak hic hos bir durum degil. hele hele yasadigimiz sürecde moral verecek destek olacak iki sözün sahibi olmayanlarin buna hic haklari yok. 3. Hazirlik maclari Eksikleri gedikleri belirlemek icin yapilirki ne eksigiom var gedigim var görelim diye hocada sanirim kendisinde olmasi gereken futbolcularin en iyisinin kendisinde olmasini ister. mesele hocanin isteklerini karsilayacak güc ve imkan varmi? saniyorum birazda yönetim bu belirsiz süreci bekliyor belirsizlik insallah bizi üzecek bir noktaya bizi götürmezde ozaman hangi iyi futbolcu alinmasi lazim sözünü söyleriz. 4. simdi söyleyecek iki dogru sözünüz varsa haksizliga ve takimimiza karsi yürütülen kirli komploya karsi söyleyin.Takim idam sehpasina cikmis hic bir sey beni ilgilendirmiyor. inanin ne maksatla söylerseniz söyleyin bu asamada hic birsey ifade etmiyor yazdiklariniz. |
bu sitede birinin yazdigi birseyi begendigim icin "Tesekür" yeri var
bide onun tam tersi olsa yani begenmedigim yorumlarida bir "Begenmedim" diye biyere basabilsekde fena olmaz ozmn belki burda olmusuz yorumlar yapan kisilerin yazdigi seylerin sacma oldugnu kendileride anlar daha öyle yazmazlar ve insanalarin daha o kisiye hep yazmasina gerek olmaz sirf bir begenmedime yorumunu oylayabiliriz |
[QUOTE=58CeZa58;733471]bu sitede birinin yazdigi birseyi begendigim icin "Tesekür" yeri var
bide onun tam tersi olsa yani begenmedigim yorumlarida bir "Begenmedim" diye biyere basabilsekde fena olmaz ozmn belki burda olmusuz yorumlar yapan kisilerin yazdigi seylerin sacma oldugnu kendileride anlar daha öyle yazmazlar ve insanalarin daha o kisiye hep yazmasina gerek olmaz sirf bir begenmedime yorumunu oylayabiliriz[/QUOTE] Aynen katılıyorum. Beğenilmeyen yorumlara beğenmediğimizi tıklasak ve çok fazla beğenilmediğine dair tık olunca otomatik olarak mesaj gizlense güzel olur :) |
[QUOTE=PETKOVİC;733437]gardasım sorun falan yokki hazırlık macı oynadık ve kaybettik. poznanı yenerken takıma iyi diyodunuz simdi niye kötü diyosunuz. oynadıgımız takım uefada ceyrek final yaptı bu sene[/QUOTE]
evet lech pozende manchester citiyi elemisdi ama bunlari kim sorarki sonucta hazirlik maci haklisin |
[QUOTE=babapiton;733468]Kerim sakat kardeş[/QUOTE]
hm tmm ozamn niye dert ediyorsunuz ki kerim zengin war bazıları sağ bekede adam şart diolarda. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:03. |