![]() |
Cevap: Kim Gol Atar?
[B]grosicki lazları sever..ben gol bekliyorum grosickiden
Buarada bir konuya da değinemkte fayda var..Gençler ve gs maçlarında kadirde inanılmaz bir form düşüklüğü başgösterdi..Hal böyle olunca takıma da yansıyor bu durum .Kadir ts maçında kendisini bir an önce toparlamalı[/B] |
ÇOK gollü maç olacağını sanmıyorum rakibin hücum silahı tek burak yılmaz onada öyle ustalar öyle güzel orta ara pas atıyorki oda atıyor atarsa rakipten burak atar bizdende erman yada groseçki atar pedrielden rasmüssenden umudumu kestim.
|
[B]gollü beraberlik bekliyorum ama inşallah yeneriz tabi ki...
skor tahminde 3-3 demiştim gollerimiz erman, eneramo ve cernyden gelir...[/B] |
gollü galibiyet olur 4-3 veya 3-2 alırız.cerny,kamil ve erman 2tane atar.
|
ibb -sivas maçında sivasspordan pedriel groseçki gol atar rakipten vebo doka holmenden biri atabilir 2-1 2 0 kazanırız
|
[B]Grosicki ve Eneramo atar diyorum.İnşallah galip geliriz..[/B]
|
Kamil ve Erman Kılıç diyorum ben...
|
kamil erman veya pedriel 3-1 bizim bu maç bence..
|
erman, pedriel, murat akça nevratil 4-1
|
[B]SPOR TOTO SUPER LİG 23.HAFTA
Gaziantepspor-SİVASSPOR İnşallah deplasmanda 2-1 veya 2-0 alırız maçı...Gollerimiz Eneramo ve Navratilden gelir diyorum...[/B] |
Yeter artık Cerny !... Gol atmanı bekliyoruz, bu maçta atacaksın inşallah.. Galibiyet golümüzde Grosicki'den gelecek..
. |
antep maçında en az 3 gol atarız diyorum eneramo groseçki erman atar penaltıdan yada kaleci hatasından 1 gol yeriz diye düşünüyorum
|
icime dogdu bu hafta Cihan Özkara iki gol atacak ;)
|
Grosicki ve Navratil bu maçta gole yakın kişiler Sivasspora başarılar dilerim.
|
Bence Cihan atacak 0-1 bizim olacak. + parantez şu Antebe öyle gıcığım ki keşke 0-5 yensek ya da 2-7
|
bence yine 2-1 yeneriz.Grosicki-Kadir
|
kamil,eneramo ve erman atar.atilla 2 tane yer ve 3-2 biter.
|
eneramo atar atamassa asist yapar
|
[B]SPOR TOTO SUPER LİG 24.HAFTA
SİVASSPOR-6ayserispor maç 3-1 veya 4-1 biter diyorum... gollerimiz eneramo (2) ve grosickiden gelir...[/B] |
[B]eneramo ve cihan atsın kaç tane atarlarsa atsınlar ona da onlar karar versin :)[/B]
|
Mehmet NAS ve Eneramo atacak diye tahmin ediyorum. Son maçlarda ki tutukluğunu affettirmek için Grosicki de atabilir diye düşünüyorum. Bu -23 gibi soğuk bir günde 3 puanı alıp içimiz ısınsın da golleri kim atarsa atsın.
|
[B][I]Bu maçı 2-0 alırız diye düşünüyorum.
İlk gol Erman. İkinci gol Eneramo.[/I][/B] |
[B]SPOR TOTO SUPER LİG 26.HAFTA
Sivasspor-bjk Bu maçı inşallah 2-1 alrıız diyorum ve bu hafta yabancılar tekrar çalışmaya başlar diyorum...Zira Mersn maçında yerliler iş başındaydı bu maçta Grosicki ve Eneramo sahne alır diyorum....[/B] |
bana göre de 2-1 olur Cerny-Navratil
|
[B]SPOR TOTO SUPER LİG 27.HAFTA
Fb-SIVASSPOR insallah 1-2 aliriz insallah. ilk gol : Eneramo , ikinci gol : Erman [/B] |
grosicki geri dönecek bu maçta
1-1 biter golü de kamil atar |
kimse kusura bakmasın ama kişiel fikrim fb 2 - 1 kazanacak . onların goller alex ve stoch . bizim gol grosicki veya eneramo
|
zor maç zorrrrrrrr yine bir takımın dirlme haftasına denk geldik şansa bak yaaaaaaa 1- 0 olsun bizim olsun:mad:
|
[B]skor tahminde yenilirz demiştim ama fikrim değişti yenilmeden döneriz ve 1-1 biter diyorum: gol Grosicki...[/B]
|
ben perşembe gunu açıklayacam,skoru da verecem
|
fb kendi evinde iyi oynuyor ilk 35 dak baskılı oynuyor bu süreçte atarsa stoch yada alex atabilir eneramo ve erman fb yi sever onlardan da gol bekliyorum 2-3bitme ihtimali çok bence
|
3-2 olsun bizim olsun.E.C.E. diyorum yani Eneramo,Cerny ve Erman atar.
|
Yenelimde tek bütün golleri kendi kalelerine atsınlar umurumda değil. Ama tek yenelim. Çünkü Kaptanın seyir defterinin önemli notlarının olduğu periyotlardayız. Bu periyotda toplayacağımız maksimum puanları almalıyız. Ben iddaa ediyorum. Bu iddaaya Gs de dahil bizim kadar pozitif futbol oynayan çok az takım var. Heleki birde Trabzon kupadan yorgun döneceği haftaya denk gelecek bir maç oynayacağızki bunların hiçbirini şimdiye kadar değerlendiremedik (Beşiktaş-Galatasaray maçları)
Umarım dediğim gibi çıkarda ilk dörde gireriz. |
erman ve grosicki atacak 2-1 kazanacaz inş....
|
[B]SPOR TOT SUPER LİG 29.HAFTA
SİVASSSPOR - gs İnşallah 3-0 alacağız bu maçı ya da 3-1... Gollerimiz Gorsicki Eneramo ve Erman'dan gelir...[/B] |
GS DEN NECATİ ELMANDER SİVASA GOL ATAR GROSEÇKİ ENERAMODAN GOL BEKLİYORUM
|
Erman,Milli takıma alınmadıgı için çok hırslanmıştır süper oynayacağı kesin ama gol de atabilir.Eneramo atar
|
Pedriel fener maçından sonra 2 gol attı. Şimdi ise hat-trick zamanı..........
|
2-1 olur,goller ENE ve KAMİL.GS ın yani eski taıkmımın golünü ELMANDER atar.
|
[B]Bizim böyle de bir konumuz vardı.Bu sezon kimsenin aklına gelmedi nedense.Ben tekrar konuyu yukarıya taşıyayım. :D[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:11. |