![]() |
Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
Arkadaşlar tepkilerimiz işe yarayacak galiba. Özellikle Sayın İsmet Yılmaz'a, AKP Sivas teşkilatına ve GSB'ye tepkilerimizi ivedi bir şekilde iletelim.
|
2 3 kişiyle olacak bişey değil bu .
|
[QUOTE]2 3 kişiyle olacak bişey değil bu .[/QUOTE]
Evet herkes katılmalı. Sadece burada da olmaz facebooktan daha etkili oluyor. Faceden İsmet Yılmaz'a yorum yazın sizi gören diğer insanlarda yazıyor. Böylece daha fazla kişi ulaşmış oluyor. Aynı şekilde AKP Sivas teşkilatı'nı ve bu işle ilgili herkesi ekleyin ve mesaj yazın. |
[QUOTE=ünisivas;786647]2 3 kişiyle olacak bişey değil bu .[/QUOTE]
valla 2-3 kişiyle ankarayı birbirine kattık. Ama bir olup iri olmamız lazım. İnşALLAH başaracaz. |
artık bütün vekiller sivas halkının 25.000 kişilik stadyuma razı olmadıklarını anladı
ben şahsen ismet yılmazın facesinden konuyu dile getirdim bakanımız sakin olun henüz daha net birşey yok diye yazmış bizim biraz daha yüklenmemiz lazım arkadaşlar bu konuyu es geçmeyelim |
Arkadaşlar çıkmadık candan ümit kesilmez. Mail adresleri, gazete haberlerinin altı, forum sayfası, facebook sayfası vs farketmez, lütfen aralıksız bir şekilde bu konudaki taleplerimizi iletelim. Kimseden lütuf beklemiyoruz, hakkımızı istiyoruz! Sesimiz gür çıksın!
Az evvel bakanımız İsmet Yılmaz'a facebook sayfasından aşağıdaki mesajı gönderdim, bakalım ne cevap gelecek: [B][I]Sayın Bakanım bizzat Sayın Başbakan tarafından 4 yıl önce Sivas'a 35 bin kişi olarak sözü verilen, daha sonra seçimler öncesinde Toki sitesinde 33 bin kişi olarak ihale ilanı çıkan, ve ardından sizin tarafınızdan 33 bin kişi yapılacağı teyidi verilen stadyumumuzun kapasitesinin 25 bine düşürülüp bu şekilde ihale ilanı çıkmış olmasını kabullenemiyorum ve sizlere yakıştıramıyorum. Bu ülkenin başbakanının ve bakanının sözlerine güvenemeyeceksek kime güvenelim artık? Sizden verilen sözlerin takipçisi olmanızı ve Sivas'ın hakkını kimseye yedirmemenizi bekliyoruz. 30 binin altındaki kapasite kabul edilebilir değildir. Bu durum Sivas'ın geleceğinin çalınmasıdır. Uluslararası turnuvalardan vs Sivas'ın soyutlanması anlamına gelir. Sivas'ın, Diyarbakır'dan, Urfa'dan, Antep'ten, Samsun'dan eksiği nedir? Yıllardır bu şehirde hedefler hep küçültüldü, insanların hep daha azıyla yetinmesi istendi. Biz bu çarkları ne zaman kıracağız? Ekmek parası ve gelecek uğruna benim gibi gurbet ele çıkmış insanların yüreğinde Sivas hep kanayan bir yara olarak kalacak mı? Ya da bir lider çıkacak ve bu gidişe dur mu diyecek? Sizden Sivas'ın haklarını savunmanızı ve Sivas'ın lideri olmanızı bekliyoruz. Lütfen beklentilerimizi boşa çıkartmayınız![/I][/B] |
[I]Merhaba Mete,
İsmet Yılmaz da kendi fotoğrafına yorum yaptı. İsmet yazdı: "Stadın Projesi Daha Onaylanmadı Değerli HEMŞEHRİLERİM Karar Değişebilir Bu Yüzden Sükunet İçerisinde Beklemenizi İsteriz..Karar Değiişikliği Basın Yoluyla Zaten Öğrenilecektir."[/I] Usanmadan mesajlara devam. |
valla sayın bakanın facebook una kaç tane mesaj attım hiç dönen olmadı.kaldıki ben bu mesajlara bakanımızın fırsat bulupta bakabildiğinden bile emin değilim.o mesajları kim atıyor ondan da emin değilim açıkcası...
|
[b]ÖNCELİKLE bu stadyumun enaz 30 bin kişilik olması için çabalayan tüm yiğidolara teşekkür ederim böyle facebok tvitter filan ordan bişey çıkacağına inanmıyorum bu stadyum meselesini gündeme getirip gerçek sivaslının tepkisini gündeme getirecek 5 ayak vardır:
1-)YERELMEDYA=gündeme getirmedikleri gibi üstüne bu stadı kabüllenmiş gibi yalakaları tvlerine çıkartıp A.K.P nin borazanlığnı yapmışlardır :mad:onların gözüyle bakarsak hak vermek lazım medya yönetmek zordur paralıdır tüm türkiyede mantar gibi tvler türemiştir bu tvler öyle indirici kaldırıcı büyütücü ağrı sızı giderici hap melhem sahte bal reklamıyla yürümez yalakalık karşılığı yemlendiklerini gayet iyi biliyorum büyük patronu kızdırmamak için eleştiriye halk tepkisine izin vermezler vermiyorlarda :mad: 2-)SİYASİLER =ikdidar vekillerinin umrunda olduğumuzu sanmıyorum olsak bile bu sözü veren şahsa söz geçirecek güçte kalibrede cesarette olduklarına hiç inanmıyorum mecliste grubu bulunan partilerden chp vekili saolsun bişeyler yapmaya çalıştı mhp diye parti sivasta zaten yokk gibi belediye başkanı desen ruh gibi burdanda bişey beklemiyorum:mad: 3-)KULÜP YÖNETİMİ=başta sayın başkan mecnun bey ve arkadaşları 25 bin kişilik stad bize fazlasıyla yeter diyerek rıza göstermiştir boşuna zorlamanın anlamıda yok ordanda destek yok:mad: 4-)TARAFTARLAR=ne hikmetse sivasta yaz kış yağmur çamur demeden en az 6-10 bin kişilik kemik taraftarlar vardı buharlaşmış sanki tepkisiz etkisiz küskün kırgın adam bananeci :mad:burda saolsun yırtınan 3 5 kişiyle sesimizi kimsenin duyacağınıda sanmıyorum hem protesto etmeye kalkışılsa bile o kültür yok birlik beraberlik yok istanbulda tff yi protestoya 15 kişi gidebildik aleme rezil kepaze olduk burdanda hayır yok:mad: 5-)SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ= elini sallasan 50 tane siviltoplum örgütü var bunların çoğu sivasa küfretmek için gelenlerin en ön saflarında yeralan örgütlerdir ellerinden gelse sivası bikaşık suda boğarlarişleri yoktuda sivasa 30 binkişilik stadmı yapın diyecekler o taraftanda bi hayır yok biz boşa kürek çekiyoruz sanıyorum :mad:[/b] |
Bugün resmiihaleler.com da ihale detayı da yayınlanmış yiğidolar;25000 kişilik stat kesinleşti..Yapacak bir şey yok..Aboneliği olanlar ihale şartnamesini indirip siteye yükleyebilirler..Sivas'a Hayırlı Olsun!
|
[QUOTE=eyuphulagu;786868]Bugün resmiihaleler.com da ihale detayı da yayınlanmış yiğidolar;25000 kişilik stat kesinleşti..Yapacak bir şey yok..Aboneliği olanlar ihale şartnamesini indirip siteye yükleyebilirler..Sivas'a Hayırlı Olsun![/QUOTE]
o halde koyverelim gitsin öyle mi? |
Biz böyle olduğumuz sürece 25 binlik stad bile yapmazlar ahada buraya yazıyorum.
|
Stadyum davasi seyirci sayisi ile orantili degil tamamen siyasi boyutu var.Biz bize sunulan 25000 bin kisilik stadyumu kabul etmezken,Sivasspor yönetimi ve diger idari birimler ve hatta yerel basinida bu isin icine katarsak cogunluk bu sayiyi yeterli gördü.Simdi evet diyen idareciler 25-30 yil sonra görevlerinin basinda olmayacaklar ve belkide hayatda olmiyacaklar.Bu sayinin Sivas´liya az geldigini görüpte hayatta olanlarin yüzleri belkide kizaracaktir.
|
[QUOTE=Mete209;786649]Evet herkes katılmalı. Sadece burada da olmaz facebooktan daha etkili oluyor. Faceden İsmet Yılmaz'a yorum yazın sizi gören diğer insanlarda yazıyor. Böylece daha fazla kişi ulaşmış oluyor.
Aynı şekilde AKP Sivas teşkilatı'nı ve bu işle ilgili herkesi ekleyin ve mesaj yazın.[/QUOTE] Ben de yazdım faceden Sayın İsmet YILMAZ a. Ama henüz cevap gelmedi |
[QUOTE=B.DUMANLI;786916]Stadyum davasi seyirci sayisi ile orantili degil tamamen siyasi boyutu var.Biz bize sunulan 25000 bin kisilik stadyumu kabul etmezken,Sivasspor yönetimi ve diger idari birimler ve hatta yerel basinida bu isin icine katarsak cogunluk bu sayiyi yeterli gördü.Simdi evet diyen idareciler 25-30 yil sonra görevlerinin basinda olmayacaklar ve belkide hayatda olmiyacaklar.Bu sayinin Sivas´liya az geldigini görüpte hayatta olanlarin yüzleri belkide kizaracaktir.[/QUOTE]
Sivastaki bütün yöneticiler Valisinden tut Rektörüne kadar ve hatta Sivassporun yöneticilerine kadar hepsi halktan inanılmaz derecede çok kopuklar. Böyle başka bir il daha olduğunu hiç zannetmiyorum. Heyhat! |
[QUOTE=üçyıldız58;786738]artık bütün vekiller sivas halkının 25.000 kişilik stadyuma razı olmadıklarını anladı
ben şahsen ismet yılmazın facesinden konuyu dile getirdim bakanımız sakin olun henüz daha net birşey yok diye yazmış bizim biraz daha yüklenmemiz lazım arkadaşlar bu konuyu es geçmeyelim[/QUOTE] Peki net birşey yok da biz hayal mi görüyoruz tokinin sitesinde. Adamlar projenin detayını bile açıkladı. Ben de bunu anlamıyorum! |
[QUOTE=Mete209;786784][I]Merhaba Mete,
İsmet Yılmaz da kendi fotoğrafına yorum yaptı. [B]İsmet yazdı: "Stadın Projesi Daha Onaylanmadı Değerli HEMŞEHRİLERİM Karar Değişebilir Bu Yüzden Sükunet İçerisinde Beklemenizi İsteriz[/B]..Karar Değiişikliği Basın Yoluyla Zaten Öğrenilecektir."[/I] Usanmadan mesajlara devam.[/QUOTE] Sukunet içerisinde beklenilenin cevabı TOKİ sitesinde yayınlandı. [B]Sivas 25.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 18.06.2012 14:00[/B] [url]http://www.toki.gov.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF3143C82B0599388A[/url] |
[QUOTE]Sukunet içerisinde beklenilenin cevabı TOKİ sitesinde yayınlandı.[/QUOTE]
Değişmeyecek bir şey değil. Hatırlarsanız bir keresinde de 33.000 olarak çıkmıştı da sonradan iptal edilmişti. Gerekli yerlere mail göndermeye devam. |
Sivas 25.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 18.06.2012 14:00
Stadyum dışında hiçbir tesis yapılmıyor.Trabzon'a 800 milyon liralık kompleks yapılıyor. |
Bugün bimer e yazdığım yazıdan dolayı gençlik ve spor bakanlığından aradılar. Çok güzel bir tesis kazanacak Sivas, Projesi çok güzel dedi arayan kişi. Ben de bize verilen sözün tutulmasını istiyoruz dedim. Sivasta herkes verilen sözün tutulmamasından rahatsız ve tepkili dedim. 33.000 kişilik olmazsa stadı istemiyoruz bize verilen söz var dedim. Arayan kişi çok güzel dinledi ve ilgilendi(kendisine çok teşekkür ettim)Talebinizi ilgili birimimize ileteceğim dedi. İnşALLAH gereğini yaparlar.
|
Resmi ihaleler.com da ihale şartnamesi de çıkmış;madde madde açıklama yapmışlar..Bir sitede ihale sitesine abone olan birisi bilgisayarına indirip açıklamaları yüklemiş..Buna göre inşaat süresi 800 günmüş...Şimdi sıkı durun size bir haber daha vereyim:Bugün tv58 de saat 17 sıralarında gençlik haftası nedeniyle Labirent Proğramına konuk olan Gençlik Spor İl Müd. Salim Kılıç ı 1 saate yakın dinledim..Salim Bey önce bu hafta yapılacak etkinliklerden bahsetti..Söz döndü dolaştı Sivas için yapılacak yatırımlara döndü...
Salim Bey de Fuar alanı spor kompleksinden bahsetti.. Konuşamsında dikkatimi çeken en önemli şey Toki nin Sivas'a [B]sadece 25000 kişilik stat [/B]ve gençlik merkezi,G.Spor İl müd. binası ve lojmanları yapacağını söylemesiydi..Yani Toki nedendir bilinmez [B]Yüzme Havuzu ve 1000 kişilik Spor Salonunu yapmaktan vazgeçmiş[/B]..[B]Sadece 25000 kişilik Stat yapılacakmış[/B].. [B]Sonuç olarak Stat arazisi eskiden Toki'ye 33000 kişilik stat,1000 kişilik Spor salonu,1500 kişilik Spor Salonu 4 tane çok amaçlı salon,G.spor il Müd. hizmet binası,10 adet lojman karşılığı yapılacakken[/B] şimdi sadece Stat arazisine karşılık 25000 kişilik Akıllı Stat yapılıyor..Eğer yanlış anlamadıysam Kapasite 8 bin düşürüldüğü için Atatürk cad. deki kapalı Salon verilmeyecek ki 1000 kişilik salon yapılmıyor,1500 kişilik tam olimpik kapalı havuz yapılmıyor sadece 25000 kişilik stat ihalesi yapılıyor.. Bu işten kimin karlı çıktığının muhasebesini artık size bırakıyorum...25000 kişilik stat taş çatlasa 40 Trilyon bilemediniz 50 Trilyon eder..Gençlik Merkezi ve 4 Salon,Bölge binası lojmanlarda 10-5-15 trilyon en fazla etse maliyet en fazla 60-65 Trilyonu geçmez...Stadın maliyetini G.spor il. Müd. 90-100 Trilyon olarak hesaplandığımna göre aradaki farka ne kadar olur;kar mı zarra mı olur varın siz hesabını yapın... Toki ye Helal Olsun adamlar 2009 da yaptığı pazarlığın bile altına düştüler... Onlar Toki nin çıkarını düşünüyorlar ya bizimkiler neyi düşünüyor sizce? |
[QUOTE]İşin Adı : Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve Spor Kompleksi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi
İhale tarihi ve saati :25.08.2011 14:30 Kaynak : [url]http://www.toki.gov.tr/[/url][/QUOTE] Beyler yazdığımız mesajlara bunu da ekleyebiliriz. |
[QUOTE]Bugün bimer e yazdığım yazıdan dolayı gençlik ve spor bakanlığından aradılar. Çok güzel bir tesis kazanacak Sivas, Projesi çok güzel dedi arayan kişi. Ben de bize verilen sözün tutulmasını istiyoruz dedim. Sivasta herkes verilen sözün tutulmamasından rahatsız ve tepkili dedim. 33.000 kişilik olmazsa stadı istemiyoruz bize verilen söz var dedim. Arayan kişi çok güzel dinledi ve ilgilendi(kendisine çok teşekkür ettim)Talebinizi ilgili birimimize ileteceğim dedi. İnşALLAH gereğini yaparlar.[/QUOTE]
Kardeşim nasıl ettin, nereye yazdın veya ne yazdın ki seni aradılar? Bende Bimer'e yazdım, ama bana sadece e-mail yolladılar. |
bende mesaj attim ve cevaplarin neredeyse ayni oldugunu gördüm. bizim baska bir yöntemle sesimizi duyurmamiz gerekiyor bu mesajlar ise yaramayacak gibi görünüyor.
|
Sivas sin da artik güzel ve modern bir stadta ihtiyaci var!
Eller havaya stadi sivasi yapmaya! |
[QUOTE=Mete209;787037]Kardeşim nasıl ettin, nereye yazdın veya ne yazdın ki seni aradılar? Bende Bimer'e yazdım, ama bana sadece e-mail yolladılar.[/QUOTE]
e mail yazma mete kardeş e mailini yazınca işin kolayına kaçıyorlar. mail atıyorlar. sadece telefonunu ver. |
[QUOTE]Mete:
Sayın AKP Sivas Temsilcisi; Malumunuz Sivas'a 2008'den itibaren yeni stadyum yapılması gündemde. Sayın Başbakan'ın 2008 itibariyle vermiş olduğu 30000+ stadın kapasitesinin 25000'e düşürüldüğü Sivas GSIM müdürü Salim Kılıç tarafından açıklanmıştır. Daha önce Sayın Başbakan, Milli Savunma Bakanı ve birçok yetkilinin 33000 olarak yapılacağını hatta ihalenin bu yüzden geciktiğini söylediği dahası 33000 olarak TOKI tarafından ihaleye çıkan, ancak daha sonra ihalesi iptal edilen stadyumun kapasitesinin 25000'e düşürülmesini Sivaslılar olarak gerçekten idrak demiyoruz. Bu bizim Akp'ye Türkiye genelinin üzerinde oy vermemizin hediyesi mi acaba? Sayın Bakan'ın bir sözü var, "Sivas'ın bugünü dününden daha iyi olacak." diye. Bu mu iyilik sayın bakan? Kusura bakmayın, ama Sivas dününü arar oldu sizin sayenizde. Son olarak, sizden yeni yapılacak stadyumun kapasitesinin tekrar 33000'e yükseltilmesi için gerekli girişimlerde bulunmanızı rica ediyorum. Ali Turan: Tamam efendim siz hic merak etmeyin gerekli calismayi yapacagiz hayirli geceler[/QUOTE] Dün Sayın Turan'a Facebooktan mesaj attım cevabı bu. |
[QUOTE=Mete209;787099]Dün Sayın Turan'a Facebooktan mesaj attım cevabı bu.[/QUOTE]
Valla Hakan ŞÜKÜR e bile yazdım. Adamın vizyonu geniş avrupada oynadı. Hiç olmazsa Başbakana o iletir belki. |
günlük devam mesajlara ama şunu söyleyim geçen seneki vekiller en azından mesajla veya telle dönüyorladı şimdikiler hiç umursamıyor.
durmak yok yola devam |
[QUOTE=üçyıldız58;787175]günlük devam mesajlara ama şunu söyleyim geçen seneki vekiller en azından mesajla veya telle dönüyorladı şimdikiler hiç umursamıyor.
durmak yok yola devam[/QUOTE] kardeşim hepsi aynı ne öncekiler ne şimdikiler hiç biri ama hiç biri sivasa faydalı olmadı.Akp de sivasa 2 kişi faydalı oldu birisi abdüllatif şener diğeri sami aydın gerisi yalan benim için.Akp hükümetindne en az teşvik allan illerden birisi sivastır eminim. |
[QUOTE]Akp de sivasa 2 kişi faydalı oldu birisi abdüllatif şener diğeri sami aydın[/QUOTE]
Altına imzamı atarım. |
[QUOTE=mühendisburak58;787176]kardeşim hepsi aynı ne öncekiler ne şimdikiler hiç biri ama hiç biri sivasa faydalı olmadı.Akp de sivasa 2 kişi faydalı oldu birisi abdüllatif şener diğeri sami aydın gerisi yalan benim için.Akp hükümetindne en az teşvik allan illerden birisi sivastır eminim.[/QUOTE]
burak kardeşim yılmak yok AT TOHUMU TOPRAĞA VERMEZSE TOPRAK UTANSIN millet burda yazacağına bakanımızın face sayfasına yazsa bu iş inan çözülür ben inanıyorum |
Bakan ve vekillere de yazdım bimere de mesaj attım.herkes birşeyler yapsa ses çıkarırırz..
|
Komedi filmi gibi ya insanin zoruna gidiyo ama soyle dusununcede komik duruma dusurduler bizi bakin isteginizi kabul ettik deyip yapilacak yerel secimlerdede ayni vaatte bulunsunlarda bakin ise
|
[QUOTE=Metal Gear;787184]Bakan ve vekillere de yazdım bimere de mesaj attım.herkes birşeyler yapsa ses çıkarırırz..[/QUOTE]
Milletvekili Ali Turan ın facesinde bir fotografın altında yorum yapmış Sayın Bakanımız. Daha herşey bitmedi karar değişikliği basın yoluyla duyurulacaktır demiş. Herkesin facebook u var değil mi. Girin Ali TURAN(Sivas Milletvekili) ın sayfasına arkadaş olarak eklemeye bile gerek yok zaten sayfa görünüyor. 3. resimin(Sayın Bakanımızın resmi) altında yorumlar var 33.000 kişilik istiyoruz diye. Hadi yiğidolar herkes yazsın oraya, göstersin tepkisini. |
Hangi foto, göremedim?
|
25 bin yeterli bence.kimse kızmasın benim şahsi fikrim.mevcut stadı doldurmadıkki hiç.((Çekirdek yemekten takımı bile desteklemedik.;)
|
MySoul biz burda 33 bini doldururuz iddası yapmıyoruz.Bizim üzüldüğümüz nokta verilmiş söz varken tutulmuyor demekki bu ülkenin başbakanının sözü 3 - 4 milyon lira dahi etmiyor.Bu ülke 2020 yılında olimpiyat oyunları gibi bir sürü dünya çapında etkinlikler olacak Türkiye de oynanacak maçlar neden sivasada verilmesin bu stad 3 - 4 yıllık bi yatırım değil uzun süreli bir yatırım.
|
[QUOTE=Mete209;787274]Hangi foto, göremedim?[/QUOTE]
Sayın Bakanımızın olduğu resim sol altta 3.resim |
[QUOTE=58MySouL;787284]25 bin yeterli bence.kimse kızmasın benim şahsi fikrim.mevcut stadı doldurmadıkki hiç.((Çekirdek yemekten takımı bile desteklemedik.;)[/QUOTE]
Haklısında güzel kardeşim en azından emeğimize saygı duy. Bak ne kadar gayret ediyoruz. Destek olmuyorsanız bari köstek de olmayın. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:03. |