![]() |
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
bu tartışmaların bir faydası yok .boş yere kendimizi yoruyoruz.rakam değişmez.çalışmalarla ilgili düşünce ve ya resim paylaşımı daha iyi olacaktır...
|
Ya bir bellemişssiniz stadı dolduramıyoruz bakın şu istatistiklere kimin taraftarı stadyumu dolduruyomuş Beşiktaş bile şu ara boş trübünlere oynuyor hasta etmeyin adamı
|
Hala 33 bin kavgası ?
25 Bin bile çok SİVAS' A anlayana ! |
14000 kapasiteyi doldurmayan memlekete 25000 kişi bir lütuf arkadaşlar..boş işi bırakın..
|
[QUOTE=Murat ARICI;823994]14000 kapasiteyi doldurmayan memlekete 25000 kişi bir lütuf arkadaşlar..boş işi bırakın..[/QUOTE]
[B] Bir lütuf mu?.............[/B] |
Ey memleketini baltalayanlar!!!
Ey kendini ulema zannedenler!!!! Hala kapasitenin doluluk oranı ile kıyaslama yapanlar!!!! Hala anlayamadığınız mealleri çözümlemek için neden kalas zihniyeti ile beyinlerinizi zorluyorsunuz. Zahmet etmeyin yada gölge etmeyin!!!! Anlata anlata dilimizde tüy bitti ama bazı ahkamcılar anlamaya anlamaya yorulmadılar.!!!! Kapasitenin doluluk oranı ile alakası yoookkkk!!!! İlerisi için faydası var. Neden anlamak istemiyorsunuz. İsterseniz ''Ali gel, Oya topu tut'' dan mı başlayalım bu işe... Bakınız Samsunun doluluk oranına, Elazığın doluluk oranına, Giresun, Gaziantep, Kayseri, Rize, Sivasımız vs. Demekki kimse dolduramıyor. O zaman yine bakınız Kayseriye Rizeye U20 yi almışlarmı almamışlarmı.. Almışlarsa o zaman bu iş kapasitede bitiyor. İstisnalar kaideyi bozmaz, hiç mi duymadınız bu Darb-ı Mesel'i... |
[QUOTE=adres58;824013]Ey memleketini baltalayanlar!!!
Ey kendini ulema zannedenler!!!! Hala kapasitenin doluluk oranı ile kıyaslama yapanlar!!!! Hala anlayamadığınız mealleri çözümlemek için neden kalas zihniyeti ile beyinlerinizi zorluyorsunuz. Zahmet etmeyin yada gölge etmeyin!!!! Anlata anlata dilimizde tüy bitti ama bazı ahkamcılar anlamaya anlamaya yorulmadılar.!!!! Kapasitenin doluluk oranı ile alakası yoookkkk!!!! İlerisi için faydası var. Neden anlamak istemiyorsunuz. İsterseniz ''Ali gel, Oya topu tut'' dan mı başlayalım bu işe... Bakınız Samsunun doluluk oranına, Elazığın doluluk oranına, Giresun, Gaziantep, Kayseri, Rize, Sivasımız vs. Demekki kimse dolduramıyor. O zaman yine bakınız Kayseriye Rizeye U20 yi almışlarmı almamışlarmı.. Almışlarsa o zaman bu iş kapasitede bitiyor. İstisnalar kaideyi bozmaz, hiç mi duymadınız bu Darb-ı Mesel'i...[/QUOTE] Anlamak istemiyene laf anlatmaya kalkarsan cabuk cökersin.Bu yüzden anlamiyani kendi haline birakacaksin, uzun ömürlü olmak istiyorsan.Onlarda kendi capinda kendi yagiyla kavrulsun dursunlar...... |
Ey kendini ulema zannedenler!!!! Hala kapasitenin doluluk oranı ile kıyaslama yapanlar!!!! Hala anlayamadığınız mealleri çözümlemek için neden kalas zihniyeti ile beyinlerinizi zorluyorsunuz. Zahmet etmeyin yada gölge etmeyin!!!! Anlata anlata dilimizde tüy bitti ama bazı ahkamcılar anlamaya anlamaya yorulmadılar.!!!! Kapasitenin doluluk oranı ile alakası yoookkkk!!!! İlerisi için faydası var. Neden anlamak istemiyorsunuz. İsterseniz ''Ali gel, Oya topu tut'' dan mı başlayalım bu işe... Bakınız Samsunun doluluk oranına, Elazığın doluluk oranına, Giresun, Gaziantep, Kayseri, Rize, Sivasımız vs. Demekki kimse dolduramıyor. O zaman yine bakınız Kayseriye Rizeye U20 yi almışlarmı almamışlarmı.. Almışlarsa o zaman bu iş kapasitede bitiyor. İstisnalar kaideyi bozmaz, hiç mi duymadınız bu Darb-ı Mesel'i...[/QUOTE] İlerisi için derken dünya kupaların dan ve avrupa şampiyonasından bahsediyorsun sanırım. Biz bu organizasyonların hiçbirini alamayız rahat ol. Bu organizasyonları almak içinde sadece kapasite yetmiyor bunuda biliyorsunuzdur umarım. U 20 gelsin Şu an mevcut olan stadyumdada saten rahat bir şekilde oynar. Çoğunuz kayseriye sövüyorsunuz. Adamlar 1 tl ye maça gitmiyorlar diye. O günler yakındır.. |
[B]25 bin 33 bin tartismasindan artik gina geldi[/B]
Senin Baskanin 25 bine ragzi, daha gecen hafta senin yöneticin Tv ekranlarindan mevcut stadi dolduramiyoruz, 25 bize yeter diye aciklama yapmadi mi? Ihale olmus, kazma vurulmus siz hala neyi tartisiyorsunuz?????? Karar degismeyecegine göre o zaman bu karara imza atanlari karsiniza alin onlari elestirin. Baskta yönetim olmak üzere sonrada zamani gelince sandik basinda hesap sorun. Ben 33 binlik stat yerine 25 bin olsun AMA üstü acilip kapanir bir stat olsun isterdim. Türkiye'de bir ilk ollurdu, Sivas gibi soguk iklimi olan bir kente yakisirdi. |
[QUOTE=adres58;817360]Evet aynen öyle.. Birde Trabzon lobisinin altında ezilmişliğimizde bunun ana nedeni.. Ne alaka demeyin, Daha dün kendini dev aynasında gören ne laf konuşmasını bilen nede davranışları müsait o sözde BAKAN kişi ''Sivası toplasan bilmem kaç edermi'' diyerek bizleri aşağılamadımı.. Peki bizden ne ses geldi ''TIK'' bile gelmedi. Söven sövdü diğerleri ise!!! adaaaam sende takılıp kalmayın dendi... Takılıp kalmayın dendi iyi okuyun. Biz aşağılandık ve bizim bir gönlümüz bile alınmadı. Demekki biz eziğiz, ezdiler bizi.. Bunun sebebi nedir biliyormusunuz. Biz dünyanın en pısırık milletiyiz. Evet kimsenin zoruna gitmesin kimse kızmasın ama öyleyiz. Mail yazdık cevap vermediler, bağırdık adam sende dendik... Şimdi neye geldi sıra biliyormusunuz. ''SANDIĞA'', ama ben gayet iyi biliyorum orda da ezileceğiz.
Varmısınız iddaaya????[/QUOTE] Ben yokum !... Aynen sana katılıyorum Atilla kardeşim. Biz millet ruhsuz ve ezik. Gider yine paşa paşa oyunu verir ve durmak yok yola devam der :mad: :mad: :mad: . |
[QUOTE=B.DUMANLI;824016]Anlamak istemiyene laf anlatmaya kalkarsan cabuk cökersin.Bu yüzden anlamiyani kendi haline birakacaksin, uzun ömürlü olmak istiyorsan.Onlarda kendi capinda kendi yagiyla kavrulsun dursunlar......[/QUOTE]
Ama o zatlar beraberinde bizi de yakıyorlar... Kendi yağlarıyla bizi de kavuruyorlar.. :mad: . |
[QUOTE]Senin Baskanin 25 bine ragzi, daha gecen hafta senin yöneticin Tv ekranlarindan mevcut stadi dolduramiyoruz, 25 bize yeter diye aciklama yapmadi mi?[/QUOTE]
Demek ki Başkan vizyon sahibi değilmiş! Peh!!! |
IZMIRLIYIGIDO´YA !..
O zatlara müsade ettigin gün, onlarla birlikte kaybetmissindir demektir.Baskalariyla birlikte kavrulmamaya özen göstereceksin.Meshur 3 maymun hikayesi vardir.Duymadim,görmedim ve söylemedim diye,bunu hayata tatbik edebildigin gün dinc kalirsin.Kafan agrimaz.SABIRI kendine ilke edinirsen,devamli sen kazanirsin. |
50 bin olup boş duracağına 25 bin kişilik olsun dolu olsun baskı kurabilelin daha iyidir.
umarım 25 binlik yeni statı doldururuz. |
kafalarınız dolduğu zaman stadda dolar ama çoğunluk hala nato kafa nato mermer
|
arkadaşlar bazı şeyleri eleştirirken objektif olmak gerek.bu taraftar şehrin göbeğinde heryerden yürünerek bile gelinebilecek bir stadyumda oynanan maçlara kaç bin kişi geliyor ki 25000 kişilik stad az bulunuyor 30-35 bin kişilik yapılacaktı hani diye.yani sanki taraftar günler öncesinden biletleri tüketiyor saatler öncesinden stat önünde kuyruğa giriyormuş gibi yeni yapılacak stada KÜÇÜK diye tepki veriliyor.sivasa stadyum sivasspor 3.ligdeyken 2.ligdeyken dar geliyordu.genelde o dönemki rakipler köy takımı olduğu için bayburtsporla gümüşhane doğan sporla tokatsporla yani bir şehir takımıyla maç yapacak diye stad tıklım tıklım dolardı.ve o günkü stadın kapasitesi bugünden fazlaydı çünkü koltuk yoktu.taraftarların büyük çoğunluğu sırf bu yüzden(ben dahil)betona oturmaktan basur olmuştuk.ama stad hep dolmuştu.daha geçen hafta takım bu sezonki en kritik maçına çıkıyor yenilse düşme hatının göbeğine düşecek tribünde 3-4 bin kişi.ayıptır gerçekten yakışmıyor bu takıma ve bu şehre.bence yeni yapılacak statta taraftar 3-5 bini geçmez kayseri tarafftarından bile daha komik düşeceğimiz bi gerçek.görünen köy kılavuz istemezmiş çünkü.benim fikrim ise yeni bir stad yapmak yerine karabük gibi mevcut stadın tribünlerinin peyderpey yıkılarak yeniden yapılması ve atletizm pistinin iptal edilerek tribünlerin sahaya yaklaştırılmasından yana idi.tabi buda yetmez.artık yönetiminde hafta sonu istasyon caddesinde karı kız peşinde koşan ergenleri, liseli öğrencileri ve üniversite de okuyan SİVASLI gençleri trbüne çekecek organizasyonları yapması gerek.taraftar sana gelmiyorsa sen taraftar gideceksin
|
Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor
[QUOTE=EneS ElmaS;815702]Şu 25.000 sayisini gördükce moralim bozuluyor.. :mad:[/QUOTE]
Vallah kardes 25 bin diyorsun da sen öyle bir stada girmedim diyorsun bence. 25 bin taraftar cok klass ne fazla ne az onu senede 3 dolduracak olabilir sivasspor anca. |
Bazı yorumları okuyunca şok oluyorum!!! Devlet 33.000 yapacağım dese herhalde başta bizim başkan olmak üzere çoğu Sivaslı "Aman yapmayın zaten dolduramıyoruz, hatta mümkünse 10-15.000'lik yapın yeter. Ancak doldururuz." diyecektir eminim!
Bir fıkra aklıma geldi; Cehennemde her kuyunun başında bir zebani, kuyudan kimse çıkmasın diye ellerinde mızrakla bekler, kuyudakiler tam çıkacakken mızrakla dürtükler onları tekrar aşağı atarlaşmış. Fakat kuyunun birinin başında hiçbir zebani yokmuş. Bunu gören birisi etraftaki zebanilerden birine sorar; "Bu kuyunun başında neden görevli zebani yok?" Zebani; "O kuyunun başına kimseyi koymaya gerek yok ki! Çünkü orada Türk'ler var. Biri toparlanıp tam kuyudan çıkacakken öbürleri hemen onun ayağından çekiyorlar zaten." demiş. Şimdi onun gibi biz toparlanıp bir şey yapmaya çalıştığımız zaman en önce kendi içimizdekiler engel oluyor! :) |
stad kapasitesine itraz eden arkadaşlarda haklılar.stad kapasitesinin 33000 açıklanıp 25000 e düşürülmesi tam bir fiyaskodur.bu ayıp sözü veren siyasetçilerin ayıbıda değildir onu söyliyim.adı siyasetçi bunları adamların hayatı yalan.bu ayıp hani la siz bize 33000 kişilk stad yapacaktınız diye itiraz etmeyen tepki koymayan protesto etmeyen demokratik eylemlerde bulunmayan sesini basın vasıtasıyla tüm türkiyeye ve sözü verenlere duyuramayan kaderine razı sivaslı iş adamlarının devlet adamlarının klüp yöneticilerinin bizlerin yani taraftarların ve tüm sivaslılarınındır
|
[b]eğer stad kapasitesinin düşürülmesi stadın doldurulmasıyla ilgili olsaydı 25 bin kişilik yeterr diyen kişilere hak verirdim elbette bizde biliyoruz 25 bin kişilik stadın enaz 20 30 sene rahatlıkla yeteceğini yıllarca alisamiyen istanbulun göbeğinde gs taraftarına yetmişde sivasda allahın dağındaki 25 binlik stadmı yetmeyecek mesele odeğil mesele sivaslının bu iktidara sözünün geçmemesi iktidar sahiplerinin ve yalakalarının sivası üvet evlat hatta piç gözüyle görmeleridir yönetimin yada başkalarının ne düşündüğü rızalık gösterip göstermemesi beni ilgilendirmez kısa kesiim bu stad konusunda sivas ötelenmiştir aşşağılanmıştır horlanmıştır bölücülük negatif yönde yapılmıştır 3.ligdeki taraftar sayısı 1000 anca olan şehirlere 33 bin kişilik stad yapılırken trabzona deniz dolduralarak 40 binkişi lik yapılurken sivasımın magdur edilmesine gözyumanlara ses çıkartmayanlara hakkımı helal etmiyorum[/b]
|
[QUOTE=muratugur58;815717]beyler sanki şu anki stadı dolduruyormuşuz gibi 25 binlik stadı begenmiyoruz ikl başta önümüze bakalım.[/QUOTE]
Şu saçma sapan mantığınızdan ne zaman vazgeçeceksiniz abi siz ??????????????????? dolduramıyomuşuz Mersin dolduracakmı abi Malatya dolduracakmı Afyonkarahisar dolduracakmı oraya neden stad yapıyolar abi takımlarımı var amatör maçlar oynansın diyemi ?? |
Ey kendini ulema zannedenler!!!! Hala kapasitenin doluluk oranı ile kıyaslama yapanlar!!!! Hala anlayamadığınız mealleri çözümlemek için neden kalas zihniyeti ile beyinlerinizi zorluyorsunuz. Zahmet etmeyin yada gölge etmeyin!!!! Anlata anlata dilimizde tüy bitti ama bazı ahkamcılar anlamaya anlamaya yorulmadılar.!!!! Kapasitenin doluluk oranı ile alakası yoookkkk!!!! İlerisi için faydası var. Neden anlamak istemiyorsunuz. İsterseniz ''Ali gel, Oya topu tut'' dan mı başlayalım bu işe... Bakınız Samsunun doluluk oranına, Elazığın doluluk oranına, Giresun, Gaziantep, Kayseri, Rize, Sivasımız vs. Demekki kimse dolduramıyor. O zaman yine bakınız Kayseriye Rizeye U20 yi almışlarmı almamışlarmı.. Almışlarsa o zaman bu iş kapasitede bitiyor. İstisnalar kaideyi bozmaz, hiç mi duymadınız bu Darb-ı Mesel'i...[/QUOTE] eline sağlık kardeşim. ama parmaklarını boşa yorma. böyle düşünenler afedersin BEYİNSİZ adamların kendisinde kapasite yokki, bizi anlasınlar. beyin kapasitesi dar olan adamlar düşürülen stad kapasitesine de razı olurlar tabi. |
9500 seyirci ortalaması ile birçok kulüpten daha fazla seyirci ortalamamız var bu yılın ilk yarısında
|
Allah'tan stad genisletilebilecek sekilde tasarlanmis, doldurursak genisletiriz ileride insallah
|
ya stat felan ensonunda azkaldı düzleyeceim ama yine site yönetimi silecek ve ceza felan ya önce sıvaslının duruşu belli olaca ama nerde
|
Burdan hala kapasiteyi tartışanlara sesleniyorum. Saten hepde sanalda tartışıyorsunuz. Kapasiteyle ilgili hala hükümeti suçlayanlar var. Ya arkadaş sen stadyuma gel bir zahmet, şu stadyumunu doldur bir zahmet ondan sonra gel burda gövde gösterisi yap. Sen bir taraftar olarak sorumluluklarını yerine getiriyormusun çok merak ediyorum. Hala hükümetin ayak oyunları alet oluyor diyorsunuz. Bırakın bu işleri önce gelin bir taraftar olun. Doldurun stadı ondan sonra söz hakkına sahip olun. Kupa maçındaki rezalet nedir ya. Ayıptır ya. Bizim için başka Sivasspor yok ! Bu takım bu taraftarı HAKETMİYOR
|
[QUOTE=nostalgiaplatz;827947]Burdan hala kapasiteyi tartışanlara sesleniyorum. Saten hepde sanalda tartışıyorsunuz. Kapasiteyle ilgili hala hükümeti suçlayanlar var. Ya arkadaş sen stadyuma gel bir zahmet, şu stadyumunu doldur bir zahmet ondan sonra gel burda gövde gösterisi yap. Sen bir taraftar olarak sorumluluklarını yerine getiriyormusun çok merak ediyorum. Hala hükümetin ayak oyunları alet oluyor diyorsunuz. Bırakın bu işleri önce gelin bir taraftar olun. Doldurun stadı ondan sonra söz hakkına sahip olun. Kupa maçındaki rezalet nedir ya. Ayıptır ya. Bizim için başka Sivasspor yok ! Bu takım bu taraftarı HAKETMİYOR[/QUOTE]
çok doğru diyon gardaş. sivasta yaşıyan gardaşlarım niye doldurmaz stadı anlamıyomki |
Alın size kapasite !
[url]http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=47694[/url] |
bırakın artık şu kapasite olayını renkdaşlarım, biz artık ne dersek diyelim daha değiştiremeyiz birşeyi, istesekte istemesekte bu stat 25 bin olucak, tek tesellimizde stadın kapasitesinin çoğaltılabilir olucağı bunada şükür.
|
galatasaray 20 bin kişilik stadı dolduramayıp 15 bin ortalamaya oynarken aynı sezon yeni stada geçince 40 bini buldu bilet fiyatları daha yüksek olmasına rağmen... insanların rahat edebileceği sivas şartlarında önemli olan ısınma sorunu olmayan bir stad yaparsan insanlar çoluk çucuk ailecek gelip maç izler sayı bir anda üçe dörde katlanır. kim şu anki şartlarda o stada çocuğunu götürür bu soğukta.
|
stadın soğukluğunu geçtim tuvaletlerde sular akmıyor her maçta acaba akarmı sular diye lavaboya gidiyorum ama ne fayda pislik götürüyor ortalığı. 5000 değil 5 kişi bile gelmiş olsa o sular akmak zorunda. stada 8000 kişi geldiği zaman aman yarabbi içeri insan gibi girmek ne mümkün. 29 yaşıdnda 5 -10 liralık bilet alıyorum 2 - 3 lira bozukluğuda bize sürekli olay çıkaracak serseri gözüyle gören güvenliğe vermek zorunda kalıyoruz. içerde su çekirdek satan sanki para üstü vermiyor. adam gibi muamele görmeliyiz evvelen
|
[QUOTE=nostalgiaplatz;830838]Alın size kapasite !
[url]http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=47694[/url][/QUOTE] tek diye bileceğim şey ALLAH BELANI VERSİN UEFA en favori biz iken böyle saçma bir uygulama getirdiler |
Stadin son durumu ne ???
|
[QUOTE=Mustafa58Ağa;830968]tek diye bileceğim şey ALLAH BELANI VERSİN UEFA en favori biz iken böyle saçma bir uygulama getirdiler[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Hırsızın hiç mi suçu yok ?[/FONT][/B] |
[QUOTE=muratugur58;815717]beyler sanki şu anki stadı dolduruyormuşuz gibi 25 binlik stadı begenmiyoruz ikl başta önümüze bakalım.[/QUOTE]
canim kardesim kayserinin 35 bin kisilik seyirci kapasiteli stadini kayseri dolduruyormu sanki,konyaya 35 bin kisilik stad yapiliyo konya nin besbin kisilik seyircisi var konya doldurabilecekmi o stadi sizler düsünemiyosunuz bunlari bunlarin hepsi siyasi oyundur kayseride milli mac oynaniyo demi sivasta neden oynanmiyo seyirci kapasitesi az cünkü sivasin stadinin,sivasta senede birtane milli mac oynansa boyacisindan simitcisine kadar bütün millet esnaf ekmek yer,sivasada bu yüzden 25 bin kisilik stad yapiyolar,anladinmi maksat sivas kalkinmasin,sivasin seyircisi su an onbin kisi on sene sonra otuzbin kisi olur,ileriyide düsünmek lazim,ayrica bu yeni yapilan 25 bin kisilik stadi altindan yapsalar benim gözümde bes para etmez,maksat sivasa yatirim olmasin o kadar sehir varken sivasta milli mac oynanmasin sivasin halki canlanmasin gözü acilmasin SIVAS ZATEN SEN VE SENINGIBI DÜSÜNENLER ICIN KALKINMIYOR;SIVASIN SEYIRCISI SADECE SEN DEILSIN SIVASTA YASAYANLAR DEIL BEN ALMANYADA YASIYORUM;SIVASLIYIM VE SIVASSPOR FANATIGIYIM BENIM GIBI ONBIN KISI DAHA VAR;SEN SIVASTA YASIYOSUN;SIVASIN DSARDA KACBIN SEYIRCISI VAR BILIYOMUSUN;belki maclara gelemiyoruz ama sivasa hertürlü katkimiz oluyo,hersene formasini aliyoz ve almanyada sivasspor formasi esöfmaniyla geziyoz,onun icin buraya kücük düsüncelerinizi yazmayin büyük düsününkü sivasta büyüsün sivassporda saygilar,LÜTFEN BU YAZDIKLARIMI OKUYAN VARSA BAS SAYFAYA ALSIN BEN YAPAMADIM;HERKES BILSINKI SIVASLI OLMAK VE SIVASSPORU TUTMAK BIR SEREFTIR;SAYGILAR |
[QUOTE=EneS ElmaS;815702]Şu 25.000 sayisini gördükce moralim bozuluyor.. :mad:[/QUOTE]
15 BİNLİK STADI DOLDURAMAYAN SEYİRCİYE ÇOK BİLE!.. |
[QUOTE=Poyrazcan;833070]15 BİNLİK STADI DOLDURAMAYAN SEYİRCİYE ÇOK BİLE!..[/QUOTE]
bak poyrazcım bir kardeşimiz senin hemen üzerinde ne yazmış. zahmet edip okusaydın, o boş beynindeki iki lafı dökmeden önce.... [QUOTE=karen;833068]canim kardesim kayserinin 35 bin kisilik seyirci kapasiteli stadini kayseri dolduruyormu sanki,konyaya 35 bin kisilik stad yapiliyo konya nin besbin kisilik seyircisi var konya doldurabilecekmi o stadi sizler düsünemiyosunuz bunlari bunlarin hepsi siyasi oyundur kayseride milli mac oynaniyo demi sivasta neden oynanmiyo seyirci kapasitesi az cünkü sivasin stadinin,sivasta senede birtane milli mac oynansa boyacisindan simitcisine kadar bütün millet esnaf ekmek yer,sivasada bu yüzden 25 bin kisilik stad yapiyolar,anladinmi maksat sivas kalkinmasin,sivasin seyircisi su an onbin kisi on sene sonra otuzbin kisi olur,ileriyide düsünmek lazim,ayrica bu yeni yapilan 25 bin kisilik stadi altindan yapsalar benim gözümde bes para etmez,maksat sivasa yatirim olmasin o kadar sehir varken sivasta milli mac oynanmasin sivasin halki canlanmasin gözü acilmasin SIVAS ZATEN SEN VE SENINGIBI DÜSÜNENLER ICIN KALKINMIYOR;SIVASIN SEYIRCISI SADECE SEN DEILSIN SIVASTA YASAYANLAR DEIL BEN ALMANYADA YASIYORUM;SIVASLIYIM VE SIVASSPOR FANATIGIYIM BENIM GIBI ONBIN KISI DAHA VAR;SEN SIVASTA YASIYOSUN;SIVASIN DSARDA KACBIN SEYIRCISI VAR BILIYOMUSUN;belki maclara gelemiyoruz ama sivasa hertürlü katkimiz oluyo,hersene formasini aliyoz ve almanyada sivasspor formasi esöfmaniyla geziyoz,onun icin buraya kücük düsüncelerinizi yazmayin büyük düsününkü sivasta büyüsün sivassporda saygilar,LÜTFEN BU YAZDIKLARIMI OKUYAN VARSA BAS SAYFAYA ALSIN BEN YAPAMADIM;HERKES BILSINKI SIVASLI OLMAK VE SIVASSPORU TUTMAK BIR SEREFTIR;SAYGILAR[/QUOTE] |
[B]stad kapasitesinin az olmasını normal gören ve bundan memnun olan üyelerin sivaslı olduğundan şüpheliyim. onlar dışarıdan gelen provokatörler gibi.gidin kendi çöplüğünüzde ötün.[/B]
|
stad kapatisesi bugünü düşünülerek yapılmaz 50 yıl sonrası düşünülerek yapılması lazım gelir
|
Arkadaşlar artık tartışmayı kapatalım 25bin kişilik olacak malesef siz ne derseniz deyin bitti.Ancak bu işediğer yönden bakıncada bize yapılacak stad normal bi stad değil şanslıyız çok modern dünyada tek uygulanacak çok güzel bir stad olacak Allah'ın izniyle.Siz merak etmeyin ilerde klübümüz iyi yere gelirde stad küçük kalır die zaten klübümüz iyi yerlere ulaşşsın otomatik olarak para geliri elde aedlir ve stadı sivasspor yapabilir...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:23. |