![]() |
Cevap: Mersin İY 2-0 Sivasspor
Maçtan sonra Rıza çalımbay gorevi bırakmalı veya biraktirilmali !!
Yönetim acil transfer yapmalı . Pedriel Uğur kavuk la yollar ayrılmalı yeni isimler bu bölgelere alınmalı . Takıma takviye şart yoksa sivassporumuz ligden düşer. Ligin en kötü futbolunu oynuyoruz çünkü bana göre. |
Cevap: Mersin İY 1-0 Sivasspor
[QUOTE=Murad_Kelleci58;831210]İtidali olmak gerek kardesim.. Bu köprünün altından daha çok su akacak.. Bazı leş kargalarının oyununa gelme.. Hakkını da helal et.. Senin çok iyi bir SİVAS sevdalısı olduğunu bilenlerdenim..[/QUOTE]eyvallah gardas kurban olurum .kimse sivasimizi kötü hallerde olmasini istemiyor muhakkak.ama insan hakim olamiyor kendine su durumda her zaman dalga gectigimiz mersin milletvekilleriyle hakemleriyle taraftariyla yani tüm sehir seferber olmus.bizim vekiller tayyip amcalarinin dizlerinin dibinde yalakalik pesindeler kimin umrunda sivasspor.yine ne olsa bizim canimiz yanar.
|
[QUOTE=akifesk;831205]Adam dogruyu söylemiş . Göz var nizam var hersey ortada.
Yönetim ısını yapamıyor . Rıza hocada takımı batırıyor[/QUOTE] Akif kardeşim kimilerinin derdi Sivasspor... Kimilerinin ki Rıza - Ahmet - mehmet... |
Burda Rızanın Yönetimin yaptığı yanlışları yazmamızdan yazan Taife-ül yalakalar var... Devam etsinler bildikleri işe.... Takım ortada
|
Burda Rızanın Yönetimin yaptığı hataları yazmamızdan rahatsız olan taife-ül yalaka var. Onlar rahatsız olsada biz bildiğimizi gördüğümüzü yazacağız. 2-0 yenik oynuyorsun, hala ısıran bir futbol yok... Neyi savunacaksınız?
|
[QUOTE=Morten58;831194]Kadir , Sivasspor'un dengesini bozuyor ,Ugur Tavuk , ay pardon Kavuk yok Tavuk ismini bi ögrenemedim gitti Tavuk diyelim , o Tavuk'a Kaptanligi veren zihniyete siddetle kiniyorum , Tavuk her mac da hata yapar bir orta olumlu olmaz , Sag Bekde yardimci Hakem gibi , robot gibi dikilir , Pedriel ise kiz gibi Futbol oynar , sansa atar bazen 3 puan kazandirir , bazen 1 puan kazandirir , bazende Taraftarlari , Yigidolari , Sivassporun oyununu alt üst eder.
________________________________ RIZA HOCA , bir gün Ugur Kabuk'un yerine , Savunmaya KAAN KILCI sans vereyim hem gelecegimiz olur demez mi??? , Pedriel'in yerine gönderilen Abdulkadir Özgen le arada fark var bilemem ama Pedriel , Abdulkadir'den de , hatta Cihan Özkara'dan da iyi degil. SON OLARAK BÜLENT YILDIRIM (FIFA HAKEMI GÜYA) ALLAH'A HAVALE EDIYORUM.!!![/QUOTE] *** yukarıdaki yazdıklarına katılıyorum arkdş uğrun yeni soyadına göre defansdaki acıkları vermesi normaldır*yumurtlaması* ***hoca ve yönetim bu günkü parasını düşünürler,gencleri ve geleceği düşünmezler paralar gelsinde .kıvanc ve cihan özkara kalsaydı bu takım daha üst sıralarda olurdu. |
Sadece Uğur Pedriyel Kadir deniyor sanki diğerleri çok iyi bu üçü takımı bozuyor?? Şu takımda yönetimin ve Rıza Çalımbay'ın kurduğu şu takımda birinci lig oyuncusu yok....Hepsi ikinci sınıf futbolcular.Mersin'in kadrosuna bir bakın birde bizimkine..
TRopa vurmasını bilmeyen Eneramo'yu 900.000 dolar verenler para yok diyemezler...Transfer diye Ümit'i filan almak transfer değildir... |
Uğur kavuk değilde messi sakatlanmış gibi maç sonunda ''sakatlarımız oldu zorunlu oyuncu değişikliklerine gittik'' diye açıklama bekliyorum beni yanılt...
|
70 dk oldu bir tane gol pozisyonu yok
|
[QUOTE=Serdar63972;831222]Uğur kavuk değilde messi sakatlanmış gibi maç sonunda ''sakatlarımız oldu zorunlu oyuncu değişikliklerine gittik'' diye açıklama bekliyorum beni yanılt...[/QUOTE]
o kadar olsa neyse, penatıda şaibelidir...hakemede bi güzel yükleniriz..ohh ne güzel atarız üzerimizden sorumluluğu olur biter.. birde önümüzdeki maçlara bakacaz lafı söylendimi iş tamamdır :D |
buhakem sivasa top oynatmiyor dikkat ettinizmi arkadaslar.yoksa ben taraflimi bakiyorum.
|
Erman aldı eline topu... Sanki bir halt yiyecek...
|
Alın size Rıza hocanızın küme düşmekten kurtardığı Sivasspor... Aldığı yere getirdi takımı. Lütfen burda bırakıp gitsin. Şehirde ve takımda bir heyecan kalmadı...
|
[QUOTE=şamatacılar;831213]Maçtan sonra Rıza çalımbay gorevi bırakmalı veya biraktirilmali !!
Yönetim acil transfer yapmalı . Pedriel Uğur kavuk la yollar ayrılmalı yeni isimler bu bölgelere alınmalı . Takıma takviye şart yoksa sivassporumuz ligden düşer. Ligin en kötü futbolunu oynuyoruz çünkü bana göre.[/QUOTE] *** bence transfere gerek sadece hoca eksikliği vardır takımda. bi tek faslı alınsın yeter.bide uğurun yerine erhana verilsin .son olarakda enaramoda gönderilsin takımda. |
Rıza gitse kimi getireceksiniz diyen yalaka güruh var yaa... 5 tane isim sayarım...
|
[QUOTE=holigan;831225]buhakem sivasa top oynatmiyor dikkat ettinizmi arkadaslar.yoksa ben taraflimi bakiyorum.[/QUOTE]
Sivasspor'a top oynatmayan hakem değil Rıza Çalımbay sayın arkadaşım... |
hakem penalti ile sivassporun direncini tamamen kirdi .kiralik katil bulent sayin bakani tribünde yalakalik yapacak tabi,
|
bunlar futbolcu falan değil..sanki baskı kuruyormuş gibi gözüküyor ama al gülüm var gülüm
|
[QUOTE=holigan;831231]hakem penalti ile sivassporun direncini tamamen kirdi .kiralik katil bulent sayin bakani tribünde yalakalik yapacak tabi,[/QUOTE]
Gardaş, top oynadında ayağınımı tuttu hakem, gol attında vermedimi, penaltı oldu da çalmadı mı? Penaltı pozisyonu penaltı değildi, bir önceki pozisyon penaltıydı... Onun etkisinde çaldı da penaltıyı... Sen mehmet Yıldızın oynadığı topu gördün mü? Kime battı gardaş Mehmet YILDIZ.. |
Para yok diye transfer yapmıyorlar
Borcumuz yok diye kendilerini avutuyorlar!!! |
[QUOTE=şamatacılar;831234]Para yok diye transfer yapmıyorlar
Borcumuz yok diye kendilerini avutuyorlar!!![/QUOTE] Ptt 1. Ligden çıkmanın maliyetini hesap etmişler midir? |
Cevap: Mersin İY 3-0 Sivasspor
muhsin ertuğral zamanındaki sivasspor ruhu var takımda bu takım lige zor kalır. bu sene ankaraspor diyarbakırspor yok ligde.
|
[QUOTE=Serdar63972;831233]Gardaş, top oynadında ayağınımı tuttu hakem, gol attında vermedimi, penaltı oldu da çalmadı mı? Penaltı pozisyonu penaltı değildi, bir önceki pozisyon penaltıydı... Onun etkisinde çaldı da penaltıyı... Sen mehmet Yıldızın oynadığı topu gördün mü? Kime battı gardaş Mehmet YILDIZ..[/QUOTE]
serdar gardas sen yorum yapmaktan maci izlemiyorsunki adam tam bir tetikci,mhk nin hakem atamasi böyle oluyor iste.patronu tribunde oturuyor iscisi maci yönetiyor normalmi bu sence,sivasin bütün ciddi akinlarini kesiyor adam.penalti penalti degil.maci sogutmak icin elinden geleni yapiyor.sen riza düsmanligi yapmaktan diger hususlari gözden kaciriyorsum.sende hakli olabilirsin ama bu sivas hepimizin.rizaninda tabi. |
umut dağıtan bir takım olduk...
|
[B]Bu takımın berbat futboluna sebep olan her kim varsa futbolcusundan yönetimine, teknik adamına hepsine yazıklar olsun diyorum,
ANefretle lanetliyorum. Yenilin ama adam gibi mücadele edin, hafta içi alt ligdeki takımı 2-1 zor yeniyorsun, ölmüş bitmiş bir mersinden 3 gol yiyip hiç atamıyorsun. Allah sizi bildiği gibi yapsın, evinde hiç 3-0 galibiyetin var mıda 3-0 yeniliyorsunuz, kepaze herifler...[/B] |
Eğer Rıza'nın ........... istifa eder, ........ gider bu şehirden!
|
antep maçında da aynısı söyledim bir tane pozisyon var mı? ah keşke şunu atsaydık da şöyle olurdu diyeceğimiz pozisyon var mı? söyleyin var mı? ben hatırlamıyorum. Takımda düşüş kayserispor maçından beri var takım ptt 1.lige doğru emin adımlarla koşuyor.
|
ruhu kayıp bir takım vardı sahada yazık yahu adam akıllı pozisyon bulamadık rıza hoca ne dıyorsun adamlarına ne anlatıyorsun neden bu sekıl bır futbol oynanıyor
|
sivassporu ve oyuncuları oynadıkları bu güzel oyundan dolayı tebrik ederim .
|
Gecmis olsun böylesine ezilecekse Takim. iyi hazirlanmamis rezalet kadir cok berbat oynadi neden oyundan alinmadi ? Hayirli olsu düsme Potasi sondan ikinci adayiyiz haftaya kayseri muhtemel yener antep yener sivas za´ten yenilecegi kesin yüzde 99 böyle futbol olmaz. Orhan kaynak a duyurulur
|
Gecen seneki manisaya donecez diye korkuyorum Isin kotu tarafi riza istifada etmez ki erkenden tedbir alinsin
|
hadi gecmis olsun gardaslar.önümüzdeki maclara bakacagiz artik.biz bu ligde kalacagiz.kimse riza hocayi suclamasin.o bir isci.yönetim paraya kiyacak alacak adam rizada oynatacak.yönetim sallaniyoruz diye cukkayi dolduruyor.paralari küplere gömüyor.sivasta yani rizada elindeki ülefelerle bu takimi oynatmaya calisiyor.ne yapsin riza ikinci ligde bile oynayamaz bu soytarilar.bakin allah askina enaromo,ugur ,kadir,pedriel bunlar ptt.liginde bile oynayamaz ama hoca bunlarla idare etmek zorunda.kim oynatabilir bu takimi cok bilen varsa söylesin.
|
öncelikle rıza hocayı tebrik ederim sonrada futbolcuları sonrada diyorsunuz taraftar maça gelmiyor diyenlere işte övdügünüz sivas spor yönetimede yeter artık elinizi taşın altına sokun son hafta bir kaç topcu alın artık.sonra Eneramo Allah aşkına artık faul yapmasın.bır hücüm oyuncusu bu kadar faul yapmaz yeter artık gol atsın yada oynamasın.bunu teknık kadro görmuyormu ?
|
Bu takım bu hocaya oynamıyor bunu artık anlamamak için aptallık olur rıza ÇALIMBAY artık bir erdemliliği gösterip yarın istifa etmeli hiç ama hiç uzatmasın
|
yeni stadımızda 2 ligde oynarız artık yönetim takıma sahip çık artık paraya kıyıp 2 tane orta saha oyuncusu alında bu sıkıntılı günler geride kalsın
|
Abi rıza hocaninda yapacagı is bi yere kadar. Adam Uğur kavuğa çift motor mu taktirsin adamın kapasitesi bu kadar. Yönetim adam akıllı transfer yapmazsa hocada mecbur Uğur'u pedrieli oynatacak elinde bunlar var çünkü
|
hoca git artık yeter sercanı 2, yarı alıyorsun pche ikinci yarı alıyorsun redriyeli görüyorsun ilk yarı ve oynatıyorsun artık git ANLAŞILDI SENİN DERDİN HOÇA SEN BJK SEVDALISISIN SERCANI ALIP NEDEN YEDEK SOYUNDURURSUN ALLAH BELANIZI VERSİN BU takım düşerse kimseye hesap veremezsınız ilk yarı 3 ,3 bittiyor 2, yarı 3 ,0 yeniliyorsun ne çıkarırsınız arkadaşlar
|
ve ilk 3 maçımız fenerbahçe sivasspor sivasspor trabzonspor sivasspor kasımpaşa bursaspor sivasspor buna ne dersiniz?
|
boyle takımın boyle hocanın da boyle yonetımınde allah belasını versın bu sayfa ve bunun gıbı sıvasspor adı altında yayın yapanlar nıye hıc elesştırı yapmazlar yonetıme oglum paraylamı calışıyorsunuz fıyatınız ne kadar en buyuk sorunumuz ne bılıyormusunuz bız sıvas lılar olarak sıyasettdede spordada hep kandırılıyoruz ve malesf cogumuzda cahılız bu kandırılmalara kanıyoruz İLK KOLTUK SAHAYA FIRLATILDIGINDA VE ISTIFA DIYE BAGRILDIGINDA BAMBAŞKA BIR GUN BASLAYACAK.......
|
rıza çalımbay istifanı 4 gözle bekliyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:24. |