SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35554)

nuri_58 06.02.2013 21:29

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yoruml

A2 Milli Takımı, İngiltere'yi 1-0 yenerek finale yükseldi...
Ziya'nın gelişi uzadı....
Hayrettin oynayacak gibi gözüküyor ?

SenSetik 07.02.2013 09:56

işte o zaman hapı yuttuk...

nunni5858 07.02.2013 10:34

sivas muhteşem oynayacak güzel bir üç puan alacak.tolunay utancından maçın sonlarına doğru kulübeden çıkamıyacak boynu bükük oturup kalacak....havasını ilk biz almış olacagız.gaziantep sivas maçının rövanşı için haydi yigido göster kendini inşallah alacağızzzzzzz....

Salim58 07.02.2013 10:42

[QUOTE=nuri_58;834549]A2 Milli Takımı, İngiltere'yi 1-0 yenerek finale yükseldi...
Ziya'nın gelişi uzadı....
Hayrettin oynayacak gibi gözüküyor ?[/QUOTE]

[B]Ziya'nın gelişi uzadı derken nekadar uzadı.?

Bi aksilik olmazsa Ziya büyük ihtimal bugün döner.:)[/B]

nuri_58 08.02.2013 12:04

Final maçı 3 ay sonra galiba :) Ziya geldi :D

DOGU_BEY 08.02.2013 12:31

[B]En sonki ts maçlarındaki gibi erken gol yemeyelim ve ilk 15 dakikayı sıkı tutalım bu kendini Guardiola zanneden Tolunay'a güzel bir ders verir, temiz, bol oksijenli bir Sivas havasıyla memleketlerine yollarız..Bir de ileride basmalıyız son fener maçındaki gibi...[/B]

yerliturkuaz 09.02.2013 10:07

[B]Açıköğretim sınavları bu hafta mı olur yahu açıköğretim sınavı yüzünden maçı izleyemeyeceğim...[/B]

Mustafa58Ağa 09.02.2013 13:03

[IMG]http://e1302.hizliresim.com/16/9/jy7db.jpg[/IMG]

bu böyle satılmışlarda olabiliyor

Mustafa58Ağa 09.02.2013 13:04

[QUOTE=yerliturkuaz;835033][B]Açıköğretim sınavları bu hafta mı olur yahu açıköğretim sınavı yüzünden maçı izleyemeyeceğim...[/B][/QUOTE]

benimde elazığ maçından bir gün sonra ingilizce yazılım vardı yazılıya çalışmadım maça gittim sınıfta herkes 70-80 alırken ben 30 almıştım ve o ders karneme zayıf düştü

Mustafa58Ağa 09.02.2013 13:19

[URL="http://www.ligtv.com.tr/haber/sivasspor-trabzonspor"]Sivasspor-Trabzonspor maç analizi[/URL]

Anadoluvoyages 09.02.2013 13:56

[QUOTE=Mustafa58Ağa;835064][IMG]http://e1302.hizliresim.com/16/9/jy7db.jpg[/IMG]

bu böyle satılmışlarda olabiliyor[/QUOTE]

[B]sen satilmis de, ben de kani bozuk diyorum boylelerine...[/B]

karamik 09.02.2013 14:16

Karaboğa olsaydı herşey daha güzel olurdu forvetsiz çıkacağız maça o yuzden çok fazla sallamaya gerekyok bazıları 3-0 felan demiş bence bir tane atsak al başına koy

Mustafa58Ağa 09.02.2013 14:38

[QUOTE=karamik;835070]Karaboğa olsaydı herşey daha güzel olurdu forvetsiz çıkacağız maça o yuzden çok fazla sallamaya gerekyok bazıları 3-0 felan demiş bence bir tane atsak al başına koy[/QUOTE]

niye drapzoon kim ki

karamik 09.02.2013 14:55

[QUOTE=MEVLUTHOCAOGLU;833652]Bunlara insan diyeninnnnnnnnn...........[/QUOTE]

BEYLER İNANMAYIN BUNLAR BASİT NUMARALAR BENDE AÇARIM BİR ÜYELİK TRABZONLU GİBİ DAVRANIRIM.

karamik 09.02.2013 14:57

drapzon kim ki ne demek ya forvet yok diyorum sercan sakat eneramo cezalı pedriel formsuz maç eksigi var piech hiç bilmiyoruz daha uyum sorunu var ee kim atacak 3-4 gol bunlara 1-0 olsun bizim olsun

Salim58 09.02.2013 15:16

Trabzonspor Sivas'a Gitti

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde maç öncesi son antrenmanını basına kapalı gerçekleştirdikten sonra THY'ye ait özel uçakla Sivas'a giden bordo-mavili takımda, [B]Janko, Sapara ve Emerson [/B]ile sakatlığı süren [B]Zeki Yavru ve Volkan Şen[/B] kadroda bulunmuyor. Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen [B]Zokora ve Bamba [/B]ise kadroya dahil edildi.

Abdullah DuMaN 09.02.2013 16:55

Biz gurur duyuyoruz takımımızla sözde Sivaslılar istediğini söylesin bu onların hainliği

Kasim58 09.02.2013 17:15

[QUOTE=Salim58;835083]Trabzonspor Sivas'a Gitti

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde maç öncesi son antrenmanını basına kapalı gerçekleştirdikten sonra THY'ye ait özel uçakla Sivas'a giden bordo-mavili takımda, [B]Janko, Sapara ve Emerson [/B]ile sakatlığı süren [B]Zeki Yavru ve Volkan Şen[/B] kadroda bulunmuyor. Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen [B]Zokora ve Bamba [/B]ise kadroya dahil edildi.[/QUOTE]

Allah'tan p......Volkan şen kadroya alınmamış unutmadık yaptıkları pislikleri taraftarı tahrik edecek birtane şener var zaten bırakın şen'siz kalsın

Herkesin malumu bu mac bizim için çok önemli inşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz.

A.Turan Korkmaz 09.02.2013 18:22

Son duruma göre; TS maça : Onur, Celustka, Mustafa, Giray, Cech, Serkan , Colman, Alanzinho, Olcan, Adrian, Halil onbiriyle başlar. Sivassporumuzsa Borjan,Ziya,Ümit,Navratil,Erhan,Kadir,Hakan,Erman,Grosicki,Atıf,Pedriel(Piech) kadrosuyla çıkar. Güçler dengesini Sivassporumuzun lehine taraftarımız bozacaktır.

A.Turan Korkmaz 09.02.2013 20:06

Puan tablosunda üzerimizde yeralan Karabükspor ve G.Birliği yenildi. TS'yi de biz yenersek 8. sıraya yükseleceğiz Allah'ın izniyle.

avare 09.02.2013 20:29

cumartesi oynanan maclari hep deplasman takimlari kazandi,pazar maclarini ev sahipleri kazanir insallah 1-0 olsun bizim olsun

savaş2 09.02.2013 20:32

ts. macında ortasağda iyi ve kontrollu oynarsak tek golle macı alabliriz .............................................nihat,.......................................................................................erhan murat Ümit,ziya ..........................................rajnoh..................................................................,..................Hakan,Erman,,Atıf..........................................................................................Pedriel*pıec..............

yedekler
*kadir
*kamil
*navratil

infial§ 09.02.2013 20:51

[QUOTE=Mustafa58Ağa;835064][IMG]http://e1302.hizliresim.com/16/9/jy7db.jpg[/IMG]

bu böyle satılmışlarda olabiliyor[/QUOTE]

Yarısı sivaslıymış ts taraftarıymış,ben buna kırma derim zaar...

adres58 09.02.2013 21:00

[QUOTE=infial§;835118]Yarısı sivaslıymış ts taraftarıymış,ben buna kırma derim zaar...[/QUOTE]

Ben o kadar insan tanıyorum ki, Sivasın has yerlisi olupda Fener, GS, Jimnastik maçlarında mahalle takımları tribününe geçip (afedersiniz) ana avrat memleketine söğenler mevcut. Ben onlara kısaca YAVŞAK diyorum... Yani tam bit olmamış enik... Bu bayanda öyle.. Memleket hainleri...

tavatir 09.02.2013 21:01

[B]Bu hafta uzun bir aradan sonra Sivas'a gelme imkanım oldu. Havalar gayet iyi maç öncesi. Sıcak Çermik bölgesini şöyle bir görüyüm dedim. Akşam Sıcak Çermik'te bir otelin önündeyken sıcak havuzdan yeni çıktıkları belli olan 2 bayan geldi ve rüzgarlı havada üşüdüklerini söylediler. Sivas'taki havaya aldanmışlar ve orada üşümüşler. Çocukları da vardı. Rica ettiler yardımcı olmam için ve onları Ankara-Sivas karayoluna kadar götürdüm otobüse binmeleri için. Götürürken Trabzonlu olduklarını söylediler.

Bugün yaşadığım küçük bir anektod. Hepimiz bu memleketin insanlarıyız. Bir maç için bakıyorum özellikle klavye başında ahkam kesenler, hakaret edenler çok oluyor. Esasen benim kızdığım nokta küçük meseleleri büyüterek bütün camialara genellemek ve düşman görüp karalamak. Trabzonlu birkaç taraftar mensubu bulunduğum şehre, camiaya karşı ayıp etti diye bütün Trabzonluları nasıl düşman görebilirim ? Tabiki objektif olmaya çalıştığım zaman da bazı Trabzonsporlu taraftarların birçok yanlış yapıklarını ve tepki çektiklerini söyleyebilirim. Mesela ülkemizin en vatansever bölgelerinden birisi olan ve coğrafi olarak tam ortada yer alan şehrimizle ilgili bazen bilgi eksikliğinden bazen de farklı nedenlerle yanlış ifadeler kullananları gördüğüm zaman çok kızıyorum. "Hamido" yakıştırmasının ne anlama gelebileceğini düşünmeyenlere hayıflanıyorum. Belki de insanların yüzüne konuşamayacakları şeyleri klavye başında yazanları mazur göremiyorum. Ama aynı şekilde bizden de bu hataya düşen olduğu zaman onlara da kızıyorum. "Hamsi" benzetmesinden hiç hoşlanmıyorum. Her yerin ve farklı bölgelerdeki insanların farklılıkları bizim zenginliğimizdir. Birbirimize hakaret etmeden ülkemizin değerini bilmeli, sporu bir ayrıştırma ve düşmanlık aracı olarak değil kaynaştırma ve birleştirme aracı olarak görmeyi öğrenmeliyiz. Tabiki farklı renklere, farklı duygulara sahibiz ama saygı duymalıyız. Bu noktada belki diğer taraftarlara göre daha iyi bir noktadayız ama ben hep mükemmel noktada olmamızı arzuluyorum. İnşallah sahadaki mücadeleler sahada kalır. Kimse bir spor müsabakası için kötü duyguları bütün camialara genelleme konusunda ısrarcı olmaz.

Bütün bunları içimden geldiği için yazdım. Bana göre doğru ve iyi olan budur. İyiliği emretmek, kötülükten sakındırmak görevimiz olduğuna göre bunları yazmam da abes kaçmamıştır umarım.

Ayrıca bu maç bizim çok önemli. Bu maçtan 3 puan çıkarmamız halinde ligde güneşin ucunu görmüş oluruz. Kupa da bizim için çok önemli bir hale gelir. Kupada yine Trabzon ile oynayacağız sanırım. İnşallah ligde rahatlayalım sonrasını da düşünmek için fırsat olur zaten. [/B]

B.DUMANLI 09.02.2013 21:11

Bugün oynanan 4 süperlig macinin deplasman takimlarinca kazanilmasi bana cok ilginc geldi.
Yarin bakalim süperligin 5. maci olan Sivasspor-Trabzon maci nasil sonuclanacak.Forvet sikintimiz var.Kupa maci öncesi Trabzon´la karsilasmamiz bence avantaj,yari final maci öncesi.
Benim yarinki mac icin tek güvencem yeni aldigimiz Polonya´li forvet.Yarin ona ne derece sans verilir ,o bu sansi nasil degerlendirir görecegiz.
Trabzon defansinin zayif olmasi tek sansimiz,bakalim bunu lehimize cevirebilecekmiyiz...

adres58 09.02.2013 21:12

tavarih kardeşim güzel duygulara sahipsin. Saygı duyuyorum. Anladığım kadarı ile ajansspora takılıyorsun arada bir yanılmıyorsam. Orada yaklaşık 600-700 civarında Trabzonlu taraftar var. Bu rakamı geçen sene bir yerde okumuştum yanılmıyorsam. Ve bu sizin tabirinizle klavye başında ahkam kesenler olsa gerek. Klavyede bende sende hepimizde yazıyor (ahkam kesiyoruz) Ve klavye başında ne yazıyorsam maça gidersemde aynısını uygularım. Huyum kurusun. Ayrıca bu husumet biz tarafından kesinlikle başlatılmamıtır. Özellikle Trabzona deplasmana gitmeni öneriyorum. İşte o zaman klavyeler bile derdine derman olmayacağından eminim. Ayrıca benimde çok değerli Trabzonlu memur, polis, emniyetçi vesair arkadaşım var inan hepside aynı zihniyetteler. Ama üç ama beş... Yapmış olduğunuz yardım takdire şayandır. Ama herkes öyle değildir emin olun. Özellikle tribün koltuğuna oturduğu zaman o iyi insanlar gider yerine bambaşka kişicikler gelir. Bunları yaşım itibarı ile çok gördüm. Çok deplasmanda şahit oldum. Ben sizi eleştirmiyorum ama sizin gibi Trabzona karşı güzel düşüncelerim yok maalesef... Özellikle bir kaç defa Trabzona deplasmana gitmenizi tavsiye ediyorum. O zaman belki bana anlayış gösterebilirsiniz...

etlidöktürek 09.02.2013 21:44

süperligde sportif anlamda kora kor bjk ile çekiştik,yeri geldi ibb nler ve ayıntepler yolumuza taş koydu..gayseri ile bile son yıllarda bir nebze ılık rüzgarlar esti..gsye genelde şansımız tutmadı.. bursa ve es-es ile de bir nebze tatlı bir rekabet yaşadık... [B]ama bunların hepsi bir yana bu trabzom zihniyeti bir yana..[/B] sevmiyorum bu lazları,bu trabzomlular yüzündün tüm karadenize karşı bir antipati uyandı bende..en popüler karadeniz şarkılarını bile dinlemiyorum karadenizin hiçbir şeyini övmüyorum çünkü bunlar dönüp dolaştırp her platformda sivasıma afedersiniz ama çemkiriyor lar.. bizim malum süreçte en çok yıpratılmamıza sebep olan takımların başında bunlar geliyor.. sevmiyorum ulan sizi antits anti karadeniz!!
BU YAZDIKLARIM KİŞİSELDİR

Mustafa58Ağa 09.02.2013 22:25

inşallah yarın staddaki yerimi alacağım biletimide aldım

halimsancak58 09.02.2013 22:43

vallaha burdan söylüyorum inşallah rehavete girmezler fener maçından dolayı,girersek fark yeriz..bugün gördük karabük,elazığ ı geçen hafta iyi oynamışlardı oyun olarak çöktüler maçta;şu maçı alalım ksımpaşa deplasman sayılmaz HADİ KOÇLARIM BENİM valla bu havada da HAMSİ varya oofffff ne gider)))))))))))))

stutgart58 09.02.2013 22:51

Eneramo yok..pedriel sakat..yerni transferler yapılmadı..bu kadroyla bişy olmaz..yorumlara şöyle bi bakıyorum da herkes havaya girmiş sanki takım iyiymiş gibi..geçen fata Fener tarihi farkı kaçırdı...başıgına şansa kaznaılan bir maçtı o...bu hafta bence Trabzon karşısnda ağır bi yenilgi gelicek...inşşlah yanılırm ama trabzonun handikaplı kazanabilcegi bir maç olarak göryorum...saygılarr

nuri_58 09.02.2013 23:16

[QUOTE=stutgart58;835130]Eneramo yok..pedriel sakat..yerni transferler yapılmadı..bu kadroyla bişy olmaz..yorumlara şöyle bi bakıyorum da herkes havaya girmiş sanki takım iyiymiş gibi..geçen fata Fener tarihi farkı kaçırdı...başıgına şansa kaznaılan bir maçtı o...bu hafta bence Trabzon karşısnda ağır bi yenilgi gelicek...inşşlah yanılırm ama trabzonun handikaplı kazanabilcegi bir maç olarak göryorum...saygılarr[/QUOTE]

Pedriel ne zaman sakatlandı ?

34orhan58 10.02.2013 00:21

açık konuşayım ben bu maçtan hiç ümitli değilim kazanıcağımız zannetmiyorum inşallah ben yanılırım ve takımız kazanır, ama açıkcası hiç ümitli değilim ...

A.Turan Korkmaz 10.02.2013 00:41

Savunma güvenliğini bırakmamalıyız. Savunmada bir kişi fazla bırakmalıyız. TS,Gaziantepspor maçını,rakibin orta sahasına pres yapıp kazanılan topu hızlı kontratağa çevirip goller atarak kazandı. Bu maç da aynı şeyi yapacaklar. Demek ki topu ayağımızda gereksiz tutmayacağız. Kadir ve Hakan başta olmak üzere tüm orta sahamız pürdikkat olmalı. TS'nin stratejisi belli,hata yapmaz,defansta da gerekenden bir fazla oyuncu bulundurursak puanlar bizim olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:52.