![]() |
Cevap: Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur?
Mersin düştü gibi bu saatten sonra işleri çok zor
|
Asağıdakiler az daha zorlasa bu ts yi tutuşturacaklar da galip gelemiyorlar işte. ts tutuşursa kupa maçına tam konsantre olamaz
|
[B]Akhisar'ın yenmesine sevinen insanlar var yavv.İki gün sonra gelip bizim üstümüze çıkarlarsa o zaman görürüz sevinmeyi.Geçtiğimiz iki kritik sezonda bile bu sezon ki kadar endişe duymamıştım.Bu sezon çok tehlikeli son hafta kim gider belli olmaz..[/B]
|
[B]Son duruma göre
Bence; -Mersin İ.Y -Orduspor düştü. 3.takım ise Elazığ,Karabük ve Sivasspor'dan birisi olacak.[/B] |
Akhisar savaşıyor Elazığ bu gun kazanırsa işler karışır kimin düşeceği halen belli değil,rıza çalımbAy lay lay lom desin Dursun
|
Sivasın küme düşmesi bana pek mantıklı gelmiyor ama bu gidişle mantığımıza oturtacağız. Kümeden uzaklaşsak da kupaya iyice yüklensek de güzel şeyler olsun...
|
[b]mersin düştü diyebiliriz,2.takım akhisar olur diyordum ,kasımpaşa maçını hiç terlemeden kazandılar ligde ilginç olaylar oluyor,kasımpaşa galip gelmemek için gol atmamak için büyük çaba sarfetti,gelecek haftada orduya yatarlar bu kesin:mad:,elazığ ,antep ,ibb,karabük,sivas henüz kurtardı sayılmazlar bana göre 2.takım ordu yada akhisardan 1 i olur,3.takım büyük ihtimalle ibb,elazığ,, antep ,akhisar yada ordu, bu takımlardan biri olur sivassporun kaderinide kendi sahasında oynayacağı ,ibb ve karabük maçlarında alacağı sonuçlar belirleyecek ,bana göre sivassporun 7 puan alması yeterli olacaktır,bekleyip göreceğiz maç almalar ,maç satmalar,yatmalar ,domalmalar,siyasetin karışması,hakem hataları ,ligin dibini bayağı ateş çemberine çevirdi ALLAH sonumuzu hayır etsin[/b]
|
[B]İşin ciddiyetini kavradık mı acaba ?
Önümüzde ki hafta Kayserispor ile oynuyoruz.Bizi düşman olarak gören ve buna göre destek verecek taraftarı olan,ilk maçın rövanşını almak isteyen ve form tutmuş bir Kayseri'den puan alabilmemiz ne kadar mümkün ? Artık tam anlamıyla belalımız durumuna gelmiş bir türlü galip gelemediğimiz,düşme potasının içinde bulunan İBB'ye karşı galip gelebilme şansımız nedir? Şampiyonluğa oynayan ve kadrosu çok iyi olan Galatasaray karşısında puan beklentisi olan var mı? Her ne kadar kazanma ihtimalimiz yüksek görünse bile düşme tehlikesi ile Sivas'a gelen ve kontra atağa çok iyi çıkan Karabükspor'u yenebileceğimiz ne malum? Son hafta Elazığ ile kümede kalma mücadelesi verdiğimizi düşünün Elazığ orada bize maç verir mi?[/B] |
benim içimden bir ses belediye düşecek diyor. belediye düşmezse elazığ ya da sivas. akhisar düşmez.
|
o değil ligin dibindeki takımalrın hepsine yenildik mersin ordu akhisar 2 kere belediye karabük kısacası hepsine yenildik ve ikili averajda hepsinden kötüyüz. ligde hiç bir iddası ve korkusu olmayan takımalrında hepsine yenildik. örnek bursa kasımpaşa eskişehir. kısacası gelene geçen yenildik bu haftaki gençlerbirliği maçını mutlak kazanmalıydık kazanmak için ne yaptık hiç bir şey kalecini sayesinde 1 puanı almış olduk. anlamadığım kimi yeneceğiz Allah'tan fenerbahçe ve trabzon maçlarını kazanmışız yoksa şimdi en haldeydik düşünemiyorum bile. ÇANLAR SİVASSPOR İÇİN ÇALIYOR. Üstelik kalan maçarı düşününce 2 sene önceki halimiz aklıma geliyor hatta daha kötü durumda oluğumuzu düşünüyorum şu an. çünkü o zamanlar 3-4 hafta kala ligde kalmayı garantilemiştik. bu sene kalan maçları düşününce işimizin çok çok zor olduğunu düşünüyorum. ligde kalmamız için tek yol var evmizdeki karabük ve belediye maçlarını mutlaka kazanmalıyız aksi olursa Sivasspor ligden düşer bence.
|
***akhisar zor gibi ,mersin, antep ve büyükşehir düssün derim
|
[QUOTE=mühendisburak58;847535]o değil ligin dibindeki takımalrın hepsine yenildik mersin ordu akhisar 2 kere belediye karabük kısacası hepsine yenildik ve ikili averajda hepsinden kötüyüz. ligde hiç bir iddası ve korkusu olmayan takımalrında hepsine yenildik. örnek bursa kasımpaşa eskişehir. kısacası gelene geçen yenildik bu haftaki gençlerbirliği maçını mutlak kazanmalıydık kazanmak için ne yaptık hiç bir şey kalecini sayesinde 1 puanı almış olduk. anlamadığım kimi yeneceğiz Allah'tan fenerbahçe ve trabzon maçlarını kazanmışız yoksa şimdi en haldeydik düşünemiyorum bile. ÇANLAR SİVASSPOR İÇİN ÇALIYOR. Üstelik kalan maçarı düşününce 2 sene önceki halimiz aklıma geliyor hatta daha kötü durumda oluğumuzu düşünüyorum şu an. çünkü o zamanlar 3-4 hafta kala ligde kalmayı garantilemiştik. bu sene kalan maçları düşününce işimizin çok çok zor olduğunu düşünüyorum. ligde kalmamız için tek yol var evmizdeki karabük ve belediye maçlarını mutlaka kazanmalıyız aksi olursa Sivasspor ligden düşer bence.[/QUOTE
[B]Diyorsun:confused::D:rolleyes:;):)[/B] |
durumumuz kritik mersin düştü ikinci her ne kadar dirensede akhisar olur 3.takım ordu-antep-karabük-ibb-sivasdan biri olur herkes bunun bilincinde olmalı düşme potasının sadece 3 puan üstündeyiz
|
11 Sivasspor 29 10 6 13 33 39 36 -6
12 Gaziantepspor 29 9 9 11 34 45 36 -11 13 Elazığspor 29 8 11 10 26 42 35 -16 14 Kardemir Karabük 29 9 7 13 36 46 34 -10 15 İst.Büyükşehir Bld. 29 8 9 12 35 37 33 -2 16 Akhisar Bld.Genç. 29 8 8 13 25 38 32 -13 Alt Lig 17 Orduspor 29 6 11 12 33 40 29 -7 Alt Lig 18 Mersin İdman Yurdu 29 4 9 16 29 46 21 -17 Alt Lig Orduyla 7, Akhisarla 4 puan fark var. Bence mersin, ordu tamam, diğer takım İBB olursa süper olur. |
[QUOTE=MaXiMuM;847547]11 Sivasspor 29 10 6 13 33 39 36 -6
12 Gaziantepspor 29 9 9 11 34 45 36 -11 13 Elazığspor 29 8 11 10 26 42 35 -16 14 Kardemir Karabük 29 9 7 13 36 46 34 -10 15 İst.Büyükşehir Bld. 29 8 9 12 35 37 33 -2 16 Akhisar Bld.Genç. 29 8 8 13 25 38 32 -13 Alt Lig 17 Orduspor 29 6 11 12 33 40 29 -7 Alt Lig 18 Mersin İdman Yurdu 29 4 9 16 29 46 21 -17 Alt Lig Orduyla 7, Akhisarla 4 puan fark var. Bence mersin, ordu tamam, diğer takım İBB olursa süper olur.[/QUOTE] [B]Sivas'ta sen bunları eze eze yen gerisi gelir....Ama önce yen yaa yennnn yen artık deplasmanda yen sahanda yen yen beee kardeşimmm yennnn yaaa:mad::mad::mad::mad::mad: [/B] |
SİVASSPORA hiç bir sey olmaz. Biz Kayseri macından puan cıkartmaya bakalım.
|
[B][I]Sahamızdaki İbb maçı, final gibi bir maç olacak desenize. Her şey elimizde, vur tekmeyi yolla PTT'ye başımızın belalarını[/I][/B] :D
|
bugün ki sonuclardan sonra düsecek ücüncu takim birakin son iki takim bile belli degil,heran cok seyler degisebilir,süprüzler yasana bilir,tek temmenim ve ümidim bu süprüzin icinde olmiyalim,
|
[B]Takima ve hocaya güven yok, bence taraftardaki panikleme bundan kaynaklaniyor[/B]
Icerdeki 2 maclardan ( IBB ve Karabük) bunlardan birisini bile yensen %99 ligde kalirsin cünkü bu takimlar direkt rakipler, 6 puanlik maclar.. Küme düsen 3. takim (artik kim olursa) son hafta belli olur. Son haftaya kadar yarisin devam edecegini düsünüyorum. Belki üclü avaraj bile küme düsen 3. takimi belirler. |
Kimse endileselemensin bize bişey olmaz. Bugun Elazıgın yenmeside bizi sevindirdi diyebilirim. Son macımızda Elazıgda. Eger son hafta bizim durumumuz kötü Elazıg ligde kalmayı garantilemiş olsa bizi fazla zorluyacaklarını düsünmüyorum. Bizim isyanımız sezon basından belli oynanan kötü futbol ve olmadık maglubiyetler. Bunlara ek olarakta hocanın SİVASSPORLA alakasının olmaması. ALLAHIN izniyle ligde kalırız ve Türkiye kupasında final oynarız.
|
Valla ben mersin ordu akhisar dedim ama akhisar iyi gidiyor. İbb sıkıntı da gibi. Aslında ibb nin de düşmesini çok istemiyorum. Zaten ayda yılda bir istanbulda maç oluyor oraya gidiyorduk en azından ama adamlar bizi şampiyonluktan etti onu da unutmadık
|
[b]mersin,ordu,akhisar[/b]
|
[QUOTE=58MUAMMER58;847581][b]mersin,ordu,akhisar[/b][/QUOTE]
Şu durumda inşallah tutar dediğim bir tahmin. Ama önce bizim maç kazanabilmemiz lazım. |
Kalan Maçlarımız
Kayserispor (D) İstanbul Bld. Galatasaray (D) Karabük Elazığ (D) KÜME DÜŞMENİN EN BÜYÜK ADAYIYIZ ! Hangisini yenebiliriz ki ? Belki Karabük ... Bu durum senin eserin RIZA ÇALIMBAY !!! |
Maçlarımız kolay değil evet zor ama diğerlerinin de zor. Sivas akıllı davranırsa sıkıntı bile kalmaz çünkü kotanın 4 puan üzerindeyiz. Bazen bu yorumları okudukça sivasın son sırada kaldığını ve benim bundan haberim yokmuş gibime geliyor
|
En kötüsü ise bizim altımızdaki 4 takımın Mersinle maçının olması o takımlara 3 puan daha ilave ederseniz bizim ne halde olduğumuz daha net ortaya çıkar.(Akhisar,Karabük,Antep,Elazığ)
|
[B]Suan ki görüntü küme düsme barajinin 39-41 puan arasinda olacagini gösteriyor.[/B]
Cünkü asagidaki takimlar kendi aralarinda oynayacak. Ya 1'er puan ya da birisi 3 puan alacak + bazi takimlar Mersin ile oynacak. Mersin bu saatten sonra gelen gidene 3 puan dagitir cünkü onlari motive edecek pek birsey kalmadi. TFF nin verdigi 900 bin TL galibiyet ödülü oyunculari motive etmeye yetmez, takim oyunundan daha cok herkes bireysel oynayip seneye kendine Süper Lig'de bir takim bulma yolunu secer... |
mersin gittii,ordu da gider,ibb de giderr gerisi ligdee.
|
GALATASARAY A.Ş. -SANİCA BORU ELAZIĞSPOR ORDUSPOR - KASIMPAŞA A.Ş.
AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR- BEŞİKTAŞ KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR -MERSİNİDMANYURDU İSTANBUL BBSK-GAZİANTEPSPOR KAYSERİSPOR -SİVASSPOR GENÇLERBİRLİĞİ -FENERBAHÇE A.Ş MEDİCAL PARK ANTALYASPOR -BURSASPOR ESKİŞEHİRSPOR -TRABZONSPOR A.Ş. 30. HAFTA LİSTESİ. Ya bu hafta Elazıgın Galatasarayı, Akhisarın Besiktası İ.B.B nin Antepi, Ordunun Kasımpasayı kolayca yeneceginimi sanıyorsunuz. Sivas bu ligden düsmez kimse korkmasın. 30. Haftanın en karlı takımı Karabük olur Mersini yener. Ordu Kasımpasayı yenemezse zaten oda havlu atar. Artık kötü seneryo cizmeyelim. |
[B]Komşu
Komşu deyip geçmeyin, Komşuda pişer bizede düşer misali, Komşu gibisi varmı,Ev alma komşu al, Başın ağrıdınmı ilk komşuna gidermiş insan. Nede olsa komşumuz.[/B] |
arkadaşlar hiç içinizi karartmayın. biz ligde rahat kalırız. ibb ve karabük maçlarını alırız büyük ihtimalle. gerisini kaybetsek bile önemli değil.
bizim için suan en önemlisi kupa. ts maçını güzel bir skorla geçip finale kalırsak yeter. seneye bu durumda bile avrupaya gidersek çok güzel avantaj olur. |
ibb ve Karabük maçlarını mutlaka almamız lazım yoksa çok sıkıntıya girdik takımda futbol anlamında büyük düşüş var deplasmanda maç kazanamıyoruz kayseri gs elazığ bu maçlardan hiç umudum yok içerdeki maçlarımızı mutlaka kazanmalıyız
|
Trabzonspor düşsün dedikçe önümüze geçtiler.
1 puan gerideyiz :confused: |
Bu futbol ve mantalite ile, bu moralle, bu hocayla ne biz Trabzonspor'u eleyebiliriz ne de İBB ve Karabükspor'u yenip ligde kalabiliriz.
(Tam tersini söyleyeyim de belki söyledğimin tersi çıkar.) Ben yanılmaya razıyım, yeter ki Sivasspor küme düşmesin. Aklı evvel, Rıza bey severler derneğinin bazı üyeleri ben sezon başında durum çok kötü, küme düşmeyelim yeter dedikçe bizi "felaket tellalığı" ile suçluyorlardı. Senin hocan; "hedef ilk 10'a girebilmek" diye hedefi düşük tutarsa hedef şaşınca böyle aşağılara kayarsın. Yazık. Çok yazık. Koca bir şehrin talihiyle ve geleceğiyle oynadın Rıza bey. İnşallah küme düşürmeden gidersin sezon sonunda. . |
bu seneki düşüşümümüzün asıl nedenini görmek isteyen kamil ile eneramonun geçen sene attığı gol sayısına baksın bir de bu sene attııkları gol sayısına. bitmedi, bir geçen sene aleyhimize çalınan düdüklere bakın bir de bu seneye.
bir tutturmuşsunuz rıza hoca şöyle rıza hoca böyle..rıza hocayı oyuncu tercihleri konusunda eleştirebiliriz ama rıza hoca içimizde bulunduğumuz durumda en az dahli olan insandır. |
[QUOTE=poyrazer5858;847663]bu seneki düşüşümümüzün asıl nedenini görmek isteyen kamil ile eneramonun geçen sene attığı gol sayısına baksın bir de bu sene attııkları gol sayısına. bitmedi, bir geçen sene aleyhimize çalınan düdüklere bakın bir de bu seneye.
bir tutturmuşsunuz rıza hoca şöyle rıza hoca böyle..rıza hocayı oyuncu tercihleri konusunda eleştirebiliriz ama rıza hoca içimizde bulunduğumuz durumda en az dahli olan insandır.[/QUOTE] ***en sonunda belirtmişsin ,zaten takımı bu duruma getirende birinci derece rıza hocanın oyuncu tercihidir,2 derece ise mac esnasın da oyunu okuyamama,oyuna müdalelerde gec kalma gibi |
Bir beraberlikten sonra Rıza yalakaları ortalığa çıkmış gene... Bunlar bu kadar yüzsüzler işte... Erkeklerse Rıza'nın dahiyane taktik hatalarıyla kaybettirdiği maçtan sonra buraya gelirler... Ama yalaka taifesinin özelliği budur. Ortada yalakalık yapacakları kimse yokken ortalıkta görünmezler
|
[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/601994_549890461729453_911738264_n.png[/IMG]
|
yukarıdaki anket fanatik gazetesinin düzenlemiş olduğu halen devam eden bir ankettir...Sivassporumuza %1 bile ihtimal vermemiş Türkiye..
|
[B]Kümede kalma savasi veren takimlarin fikstürleri. Mersini listeye almadim[/B]
[B]Trabzon (37p)[/B]: Eskisehir (D), Genclerbirligi, Kayseri (D), I.B.B, Galatasaray (D) [B]Sivas (36p)[/B]: Kayseri (D), I.B.B, Galatasaray (D), Karabük, Elazig (D) [B]Gaziantep (36p) [/B]: I.B.B (D), Galatasaray, Karabük (D), Elazig, Mersin (D) [B]Elazig (35p)[/B]: Galatasaray (D), Karabük, Mersin (D), Gaziantep (D), Sivas [B]Karabük (34p)[/B]: Mersin, Elazig (D), Gaziantep, Sivas (D), Fenerbahce [B]I.B.B (33p)[/B]: Gaziantep, Sivas (D), Fenerbahce, Trabzon (D), Kasimpasa [B]Akhisar (32p)[/B]: Besiktas, Bursa (D), Antalya (D), Mersin, Ordu (D) [B]Ordu (29p)[/B]: Kasimpasa, Besiktas (D), Bursa, Antalya (D), Akhisar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:25. |