![]() |
--->: Michael PETKOVIC
inşallah sivasspor şampiyon olur ve avrupada 4 büyüklerin yapamadığı işleri yiğidolar yapar
|
PETKOVİÇ DÖNÜYOR
[B]Petkovic geliyor!..
Elinden sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalan Sivasspor’un kalecisi Petkoviç, tamamen iyileştiğini ve teknik direktör Bülent Uygun’un kendisine görev vermesini beklediğini söyledi. Antrenmanlarda oldukça başarılı görünen kırmızı-beyazlı takımın file bekçisi “Akın yokluğumda kaleyi başarıyla korudu. Ancak kale artık benim” dedi [/B] |
--->: PETKOVİÇ DÖNÜYOR
..........kaynak nere acaba .........
|
-->: --->: PETKOVİÇ DÖNÜYOR
[QUOTE=oguzhan_1616;317601]..........kaynak nere acaba .........[/QUOTE]
FOTOSPOR.......................... |
bence artik kaleyi akina kaptirdi
|
petkoviç sen kovanın tekisin aslanım bırak bu işleri git memleketine
|
[QUOTE=murteza;367758]petkoviç sen kovanın tekisin aslanım bırak bu işleri git memleketine[/QUOTE]
[B]iste simdi olmadi petkovic türkiyenin en iyi 3 kalecisi arasinda yer alir bir macta adami hemen asip kestik o yedigi gollerde defansin hic mi sucu yoktu. Forvet oyunculari bu kadar basi bos birakilirmi. yenilen gollerde defans oyuncularin da cok hatasi vardi. Bir macta hata yapti diye hemen biletini kesersek takimda futbolcu birakmayiz ben petkovice güveniyorum, süperligdeki siralamada en büyük payi olanlardan biride petkovictir..Petkovici Trabzonspor ariyor ve yerini dolduracak bir kaleci daha bulamadilar..[/B] |
Petkoviç iyi bir kaleci olabilir ama Akın gibi bir kalecimiz varken ve aslanlar gibi paflara sahipken zaten sınırlı olan yabancı hakkını kalede kullanmanın bir alemi yok.Hocamızın ekonomik ama etkili yabancılarla gerekli bölgelere takviye yapması gerek.Gerçi bana kalsa yiğidolar yeterler yabancıya gerek yok ama bu da bir gerçek en azından hırslı yabancı topçular gereksiz olmadan takıma kazandırılmalı ve bu kale olmamalı..
|
[QUOTE=yigido Atilla;367817][B]iste simdi olmadi petkovic türkiyenin en iyi 3 kalecisi arasinda yer alir bir macta adami hemen asip kestik o yedigi gollerde defansin hic mi sucu yoktu. Forvet oyunculari bu kadar basi bos birakilirmi. yenilen gollerde defans oyuncularin da cok hatasi vardi. Bir macta hata yapti diye hemen biletini kesersek takimda futbolcu birakmayiz ben petkovice güveniyorum, süperligdeki siralamada en büyük payi olanlardan biride petkovictir..Petkovici Trabzonspor ariyor ve yerini dolduracak bir kaleci daha bulamadilar..[/B][/QUOTE]
Petkoviçin keleciliğini ben beğenmiyoum. Trabzonun onu aradığını sanmıyorum. Sonuçta trabzonsporun kalecisi tolga zengin milli takıma seçildi. Hatta Trabzonun 3. kalecisi onur mu nedir öyle biris var fener maçında oynadı özet görüntülerde izledim harika bir kaleci. |
[QUOTE=murteza;367839]Petkoviçin keleciliğini ben beğenmiyoum. Trabzonun onu aradığını sanmıyorum. Sonuçta trabzonsporun kalecisi tolga zengin milli takıma seçildi. Hatta Trabzonun 3. kalecisi onur mu nedir öyle biris var fener maçında oynadı özet görüntülerde izledim harika bir kaleci.[/QUOTE]
Sayın abim Trabzon bize petkoviçi kaptırdığına bin pişman oldu,üstüne birde başka kaleci mi isteyeceğiz.Salakmısın demezlermi adama. |
[QUOTE=idhem;367843]Sayın abim Trabzon bize petkoviçi kaptırdığına bin pişman oldu,üstüne birde başka kaleci mi isteyeceğiz.Salakmısın demezlermi adama.[/QUOTE]
bize salaksınız derler mi yani |
Demezlermi ya.Bizi ne yerine koyuyorlar sanıyorsun aga.
Neyse konuyu dağıtmayayım.Petkoviç'i ben sevmiyorum pek. Seneye daha iyi olacak inşallah. |
Petkoviç Sivassporun herşeyisin.Bak bunu net bir şekilde sana diyorum.Diğerleri parçası sen herşeyisin.Kendi görüşümdür.
|
Avusturyanın Çin İle Yaptıgı Dünya Kupası Eleme Maçlarında Görüldügü Gibi Petkoviç İlk 11de oynamıs... Mac 22-Temmuz-2008 de oynanmıs...Ortalıgı Karıştırıolar..Şimdi Baktım Asya Elemelerine Petkoviç Hep Takımda Yer Alıyor
|
-->: Michael PETKOVIC
Bence Petkovic bizde mutlu. Yalan haberler cikartip, bizim moralleri bozmak istiyorlar.
|
ulan ne iş be bi başlıkta başka bişey bu başlıkta başka bişiyyyyy uyuyomu modlarrrr aloooooooo
provokatörler iş başında yine :))) |
çok komiksiniz ya
son yediği golü görebilirsiniz [url]http://www.kliptr.com/australia-0-1-china-qualif-wc-2010-avusturalya-0-1-cin.html[/url] |
valla kime nasıl inanacağız bilmiyorum :mad:
|
[B]Kendine çok güveniyor ve bu yüzden de hata yapıyor iyi kaleci fakat ne zaman ne yapacağı belli olmuyor...[/B]
|
Cevap: Michael PETKOVIC
[B]Sivasspor'da yapacakların ve yaptıkların için teşekkürler Petko...[/B]
|
Petkoviç AKILLI TV'de
Akıllı.Tv sitesindeki videoları televizyon ekranlarınada taşıyor.Petkoviç'in unutulmaz golünü tekrar hatırlamak isteyenler izleyebilirler.
[url]http://akilli.tv/video/107751/Kaleden-Kaleye-Gol-Petkovic.aspx[/url] |
PETKOVIC cok iyi bir kaleci....
|
SİVASSPOR UN OYUNCUSUNUDA BU YAKIŞIR
|
[COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"][B]Başarılarının Devamını Diliyoruz....Panter PETKOVİÇ[/B][/FONT][/COLOR]
|
[I]perfonmansı çok güzel bi kaleci böyle oynamasını tüm kalbimizle istiyoruz:D[/I]
|
PETKOVİÇ degaj sevdasından vazgeçmeli.Kalede güven vermiyor.Yan toplarda başarısız.
|
Petkoviç aslında iyi kaleci,ama bir kalecinin önündeki defansın sağlam olması gerekir eğer sağlam bir stoper alırsak Petkoviç eski Petkoviç olur.Şu anda hangi kaleci olursa olsun bu golleri yer çünkü her topla karşı karşıya kalıyorsa eğer bir kaleci bu golleri yemeye mahkumdur.Bariz kendi hataları da oluyor bazen ama normal nasıl ki kaleden kaleye gol atmışlığı varsa hatalı gol yemişliği de olacaktır elbet.
|
inşallah en kısa zamanda eski günlerine dönersin şu anda takımda en çok sana iş düşüyor göster kendini
|
dunyada gol yemeyen kaleci yok,defansta is olmayinca kaleci ne yapsin ya,
|
Satalım gitsin çok kötü bir kaleci, gençlerimize şans tanıyalım. Öteki takımların attığı çöpleri toplayarak şampiyon olunmaz. Toplaya toplaya çöplük olduk.
|
[QUOTE=248738746234756;548824]Satalım gitsin çok kötü bir kaleci, gençlerimize şans tanıyalım. Öteki takımların attığı çöpleri toplayarak şampiyon olunmaz. Toplaya toplaya çöplük olduk.[/QUOTE]
kardesim petkovi c türkiyedeki en iyi kalecilerden biri adamın önünde saglam defans olmassa napsın? |
akin daha kaliteli bence petkovicden akina verilsin artik sivasin kalesi
|
Evet defans bosuk ama petkovic defansdan daha bosuk!!! trabzona karsi 2gol defansimi hatasiydi? Iyi kaleci o-topu tutar takimina bir puan kasandirir!!! anderlecht macinda ilk gol gene onun hatasi,tutsa belki neler neler olur? Insallah performansi yükselir.
|
kendine gel artık petkoviç...............
herşey defansa mı bağlıydı......... sen iyi kalecisin.............. |
defans berbat ama petko da eski petko değil.akına şans verilmeli artık.hazırlık maçlarında da akın daha ii görüntü sergiledi...
|
[B]Miladı dolmaya başladı petkoviç'in :).......[/B]
|
petkoviç artık yaşlandı gözleri görmüyor zavallının artık gözlük takması gerek akına şans verilmeli akın etkoviçten d aha iyi
|
BEYLER ACİZ ANE KUSURA BAKMAYIN AMA PETKOVİÇ BİTMİŞ ACİLEN BİR KALECİ ŞART BENCE YOKSA İŞİMİZ ZOR LİGDE SÖYLÜYORUM DİKİŞ TUTMAZ ARTIK,,,,, ALP,, ERENLER,,,,
|
[B]petkovic kadar mac satan adam hayatımda görmedim .
Lige ilk çıktımzda raymond kalla petkovicn görevini yaptı hem defans hem kaleydi . diğer sezon servet hem kaleci hem defanstı , geçen sezon bilicada öleydi . petkovic kadar berbat kaleci görmedm ben bazı maclarda gole giden topa uzanp elini çektiğini bile gördüm bu kadarda olmaz . satsınlar gitsn akını gelistirseler adam milli takımda bile oynar .[/B] |
GÜZEL BİR ŞEKİLDE AYRIL SENDE PETKOVİÇ...
İYİ HATIRLASIN HERKES SENİ.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:54. |