![]() |
Cevap: Sivasspor Transfer Haberleri 2016-2017
paraşüt ödemesi artı atıftan gelen para transferde atağa kalkmamızı sağladı
|
Hasan Hatipoglu icin Boluspor'a 100 bin TL bonservis ödenecekmis
[url]http://www.bolugundem.com/hasan-hatipoglu-sivassporda-98407h.htm[/url] |
[QUOTE=50sekiz;977560]Hasan Hatipoglu icin Boluspor'a 100 bin TL bonservis ödenecekmis
[url]http://www.bolugundem.com/hasan-hatipoglu-sivassporda-98407h.htm[/url][/QUOTE] Bir yerde 50bin TL deniliyordu, hayırlısı olsun bakalım. |
[B]Fenerbahçe Kulübü, Aatif Chahechouhe ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Resmi imzaların yeni hafta başında atılması bekleniyor.
Aatif ile 3 yıllığına anlaşmaya varan Fenerbahçe yönetimi, bu transfer için Sivasspor Kulübü’ne 2.5 milyon Euro bonservis ödeyecek. Sivasspor’a ayrıca 3 genç isim kiralık olarak verilecek ve sezonluk ücretleri sarı-lacivertliler tarafından ödenecek.[/B] KAYNAK:[url]http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/06/10/aatif-chahechouhenin-fiyati-belli-oldu-499257/[/url] |
[QUOTE=asabibaba;977577][B]Fenerbahçe Kulübü, Aatif Chahechouhe ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Resmi imzaların yeni hafta başında atılması bekleniyor.
Aatif ile 3 yıllığına anlaşmaya varan Fenerbahçe yönetimi, bu transfer için Sivasspor Kulübü’ne 2.5 milyon Euro bonservis ödeyecek. Sivasspor’a ayrıca 3 genç isim kiralık olarak verilecek ve sezonluk ücretleri sarı-lacivertliler tarafından ödenecek.[/B] KAYNAK:[url]http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/06/10/aatif-chahechouhenin-fiyati-belli-oldu-499257/[/url][/QUOTE] Beleşe gitmiş bilica gibi. Katar yada çine yollasak 4 ten aşağı vermezdik. |
[QUOTE=Djamoka;977488]Ben Setkus la görüşmem de 1 sene daha sözleşmesi olduğunu ve durumunu yeni hocanın düşüncesinin belirleyeceğini söyledi.
Peki sen ne düşünüyorsun dediğim de kalmak istediğini söyledi.[/QUOTE] [B]Zannedersem sözleşmesi opsiyonlu olabilir. Bu durumda ücret konusunda yeni bir çalışma yapılırsa 1 sene daha kalabilir diye düşünüyorum. [/B] [QUOTE=adres58;977470]Alındığı zaman yerden yere vurdular, şimdide giderse ah alıyor. Ben bu mantığıda anlamadım. Dersen ki kalmasını istiyormusun. en fazla istediğim oyunculardan birisi Gökhan ama adam üç kuruş para almadan 3-5 maç çıkardı başkan ona kucağını açtı. Kararı kendisi verecek ve bizde saygı duyacağız. Profesyonel hayat budur. Ki benim tahminim kalacağı yönünde. Defans orta saha kanadı her yere koy joker gibi oynasın. Böyle adamı süper ligde bile bulamayız o ayrı bir konu...[/QUOTE] [B]Şahsen Gökhan Süzen ilk alınıyor denildiği zaman çok isabetli bir hamle olarak görüp yazdım. Fakat o mesajım hangi konuda nerede bilemiyorum. Yalnız gerçekten de çok kişi belki de seyretmedikleri iin eleştirmişti. Sakatlığını tamamen halletmiş bir Gökhan Ptt 1. ligde başka takımda değil bizde olsun diyorum.[/B] |
bir hayırsever arkadaşımız kesinleşen transferleri ve kesin ayrılan isimleri burada özetleyebilir mi? onlarca transfer haberi arasında hangisi gerçek hangisi balon iyice karıştırdık ya hu! :confused:
|
[QUOTE=sebasteia;977650]bir hayırsever arkadaşımız kesinleşen transferleri ve kesin ayrılan isimleri burada özetleyebilir mi? onlarca transfer haberi arasında hangisi gerçek hangisi balon iyice karıştırdık ya hu! :confused:[/QUOTE]
[B]Gelenler[/B] Şu ana kadar resmileşen Cenk Sarıtaş oldu sadece. Ayrıca Ahmet Cebe ve Hasan Hatipoğlu ile prensipte anlaşılmış, kesinleşmesini bekliyoruz. Kerim Avcı ile ilgili başka bir gelişme duymadık henüz. [B]Kalanlar[/B] Sözleşmesi bitiyor gözükenlerden İbrahim Öztürk ve Ernestas Setkus'un sözleşmeleri uzadı bildiğimiz kadarıyla. Sözleşmesi devam eden diğer oyuncularımız şu an itibariyle yeni bir gelişme olana kadar kalıyor gözüküyorlar. (Aatıf hariç) [B]Gidenler[/B] Sözleşmesi biten şu ana kadar sözleşme yapılmayan Sivasspor oyuncuları şöyle; İbrahim Akın, Mehdi Taouil, Cicinho, Aykut Emre Yakut, Serkan Demirol, Gökhan Süzen. Sözleşmesi devam edenlerden gitmesi kesin olan tek isim şimdilik Aatıf. [B]Dönenler[/B] Kiralık süresi bitip şu an için takıma dönen bildiğimiz oyuncular ise şöyle ; Orhan Gülle, Hakan Arslan, Musa Sinan Yılmazer, Fatih Çiplak |
bu takıma acil bir sanrafor gerekli hava ve yer hakimyeti olan bunada en uygun kişi bence başak şehirli mehmet battal alınamıyorsa kiralama düşünülebilir yada yurt dışından yırtıcı bir santrafor pote aite tarzı gibi
|
akhisardan mehmet akyüz alınabilir bizde iş yapar
|
Kalan isimler : Ernestas Setkus, İbrahim Öztürk, Yiğit İncedemir, Musa Sinan Yılmazer, Fatih Çıplak, Hakan Arslan.
Kesin Ayrılan isimler ; *Aatıf Chahechouhe, *Mehdi Taouil,*İbrahim Akın Ayrılması muhtemel isimler: Burhan Eşer, John Boye, Etzaz Hussain, Djakarıdja Kone, Jerenimo Barrales, David Texeria, Cristian Tanase,Hasan Kabze. Yeni transferler ve ismi geçenler : Cenk Sarıtaş (resmi imza atıldı), Kerim Avcı, Ahmet Cebe, Fenerbahçeden gelecek 3 genç oyuncu ve Samsunspor'dan ayrılan Ofeodu. |
[QUOTE=samettt;977660]Kalan isimler : Ernestas Setkus, İbrahim Öztürk, Yiğit İncedemir, Musa Sinan Yılmazer, Fatih Çıplak, Hakan Arslan.
Kesin Ayrılan isimler ; *Aatıf Chahechouhe, *Mehdi Taouil,*İbrahim Akın Ayrılması muhtemel isimler: Burhan Eşer, John Boye, Etzaz Hussain, Djakarıdja Kone, Jerenimo Barrales, David Texeria, Cristian Tanase,Hasan Kabze. Yeni transferler ve ismi geçenler : Cenk Sarıtaş (resmi imza atıldı), Kerim Avcı, Ahmet Cebe, Fenerbahçeden gelecek 3 genç oyuncu ve Samsunspor'dan ayrılan Ofeodu.[/QUOTE] david texeiranın ve jerenimo barralesin kalacagını bir cok farklı kaynaktan duydum. Muhtemelen bu iki oyuncu artı turk bir santraforun bizim gol yukumuzu sırtlamasını bekleyecegiz. Ki bu oyuncularda sakatlık problemi olmassa ligin acık ara en cok gol atan takımı oluruz |
Atifa karşılık gelmesini istediğimiz gençlerden Ramazan ve Uygar Mert 2020 ye kadar sözleşme uzatmislar fb ile
|
Biseswar Sivasspor'da mı acaba..?
Az önce bir wowturkey'de Sivasspor bayrağı önünde fotoğrafı vardı kaldırmışlar.. İlginç.. |
[url=http://hizliresim.com/db7p0p][img]http://i.hizliresim.com/db7p0p.jpg[/img][/url]
Foto bu ama bana pek inandırıcı gelmedi bi photoshop var sanki. Anladığımdan değil sadece tahmin benimki. |
Biseswar resmi fotoşoptur...
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46901&token=44838][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46901&token=44838[/img][/url] |
[QUOTE=Oktayy58;977706][url=http://hizliresim.com/db7p0p][img]http://i.hizliresim.com/db7p0p.jpg[/img][/url]
Foto bu ama bana pek inandırıcı gelmedi bi photoshop var sanki. Anladığımdan değil sadece tahmin benimki.[/QUOTE] [IMG]http://img1.cihan.com.tr/dl1/40278746e80304869dbac4d8f248ec65/54687520/iris/cihan/2016/01/10/gallery_watermarked/1982178_1.jpg[/IMG] Resmin aslı burada |
Arkadaş keklendik ya.. İnanamıyorum.. :D
|
Insanlar mübarek ramazan günü sıkıntıdan ne yapacağını şaşırmış durumda. Bu nedir abicim ya :D
|
Adana Demirspor Beykan Şimşek ile ilgileniyor.
-FutbolArena |
Biri biten transferleri ve ismi geçenleri tam olarak yazar bilir mi ? Bazıları 6 futbolcuya anlastigimizi söylüyor kim bunlar ?
|
[QUOTE=samettt;977713]Biri biten transferleri ve ismi geçenleri tam olarak yazar bilir mi ? Bazıları 6 futbolcuya anlastigimizi söylüyor kim bunlar ?[/QUOTE]
Cenk Sarıtaş imzaladı. Ahmet Cebe, Hasan Hatipoğlu ile prensipte anlaşıldı. Kerim Avcı'nın da dördüncü transfer olacağı söyleniyor. Diğer iki oyuncudan birisi gurbetçi birisi de yine Anadolu Üsküdar'dan genç bir oyuncu olabilir. |
Öncelikle elimizde tutmamız gereken isimler var ama iyi para veren olursa satılabilirler.
[B]1.) Beykan Şimşek -[/B] Kesinlikle takımda kalmasını istiyorum, kiralık sözleşmesi devam ediyor. Aatif gideceği için takımın beyni olacaktır. Son günlerde duyduğumuza göre hoca yüzünden takımda olmayacak deniyor ne kadar doğru bilmiyorum. [B]2.) John Boye -[/B] Hırsıyla takımı ateşleyen bir oyuncu. Defans da genel itibariyle iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Kart konusunda biraz dikkatli olmalı. [B]3.) Hakan Arslan -[/B] Kiralıktan döndü. Takımın bu sene ona ihtiyacı var. Patlama yapacağını düşünüyorum. [B]4.) Burhan Eşer -[/B] Onun hücuma sağladığı katkıdan hiç şüphemiz yok. İnşallah takımda kalırsa hücum hattında ki en büyük kozumuz olacak. [B]5.) Kone -[/B] Ayrılacaklar listesinde kendisi. Kalırsa büyük fayda sağlar. Tam bir görev adamı. Bu arada isimini duyuyoruz inşallah gerçekleşir. Andre Dos Santos Sivasspor da yeni bir Cicinho etkisi yaratır. |
Bunlar gene forvet almayacak yada alsa da oldoni yada crissantus yada perulu zırıl gibi birisi gelecek gibi çok büyük korkularım var bu takım forvetsiz oynadığı için düştü topu ceza sahasına götürüp son vuruşu yapamadık takım şablonunu çok değiştirmeden 2 tane bilinen tanınan forvet alınsın tamamdır.
|
İç transferlerin belirsizliği çok can sıkıyor yönetim nereye transfer yapacak belli değil gidecekler kalacaklar bian önce halledizse sağlıklı transferler yapılmayacak gibi gözüküyor
|
Benim anladigim kadariyla yonetim kendi yapacagi transferler icin degil de, takimdan ayrilacak yada kalacak oyuncularin kesinlesmesi icin euro 2016 nin bitmesini bekliyo. Takimdan ayrilacak olan oyuncular buyuk ihtimal suoerligde takimlara gidecek ve onlarinda iyi kotu sampiyonada takip ettigi oyuncular. Onun icinde bizim oyunculari bekletiyolar. Ikinci ucuncu alternatif olarak gidecek olan bizim oyuncular gitmedende bizim yonetim adim atamiyo. Yalniz adim atsada atmasada bizim yonetimin transfer politikasi yine bu taraftarin hosuna gitmiyor. Ozellikle su mirkan aydin kimdir ya. Bide pkk ya para kazandirmadigimiz kalmisdi. Kesinlikle vazgecin sayin yo etim bu oyuncudan. O stad bos kalir.
|
Mirkan denen pkk li alinip bu takima getirilirse ne kombine alirim ne de maca giderim...bircok taraftarda eminim ayni şekilde düşünüyordur..yönetim bunu göze alarak bu transferi yapsın...
|
Mirkan Aydın Sivasspor'da
Mecnun Otyakmaz '' Mirkan Aydın ile Prensipte Anlaştık 2 Yıllık Sözleşme İmzalayacağız.'' Mecnun başkanla görüştük ve oyuncu hakkında şunu dedi:"Oyuncu öyle biri değil.Ve Balili örneğini verdi.." |
Mirkan Aydın Sivasspor'da
Son güncelleme1 saat önce Yayımlandı19/06/2016 @ 17:03 Eurosport Türkiye yazdı Bu haberde Süper Lig SonuçlarPuan durumu Sivasspor PTT 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, İsveç 2. Lig takımlarından Dalkurd'da forma giyen Mirkan Aydın'la prensip anlaşmasına vardı. Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mirkan ile prensipte anlaştıklarını ve 2 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Transfer konusunda aceleci davranmayacaklarını belirten Otyakmaz, "İyi bir takım kurmak istiyoruz. Bunun için transfer konusunda aceleci davranmak istemiyoruz. Taraftarımız bize güvensin ve inansın, bu takım tekrar hak ettiği yere gelecek." dedi. Santrfor olarak görev yapan 28 yaşındaki Mirkan Aydın, daha önce Eskişehirspor ve Göztepe formaları giymişti. [url]http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2015-2016/mirkan-aydin-sivasspor-da_sto5654750/story.shtml[/url] |
Daha önce demiştim bu kulüp artık Sivasspor değil Mecnunspor oldu diye yanılmamışım.
|
Burhan eşer sivassporla tekrar anlaştı
|
Antalyaspor Oktay Delibalta ile yollarını ayırmış eğer Burhan'ı ikna edemezsek ve alt ligde oynamayı kabul ederse iyi bir transfer olabilir.
|
"Abdllhyğt 58" isimli bir üyenin wowturkey'de paylaştığı mesajı şu şekilde:
[B]KULÜBÜN ADI SİVASSPOR A.Ş. Forma No Futbolcunun Adı - Soyadı Formaya Yazılacak İsim Lisans No 1 ERNESTAS SETKUS 2 ALİ ALPER DOĞAN 3 ÇAĞATAY ÇEKEN 4 AHMET CEBE 5 JOAN OUMARİ 6 İBRAHİM ÖZTÜRK 7 HAKAN ÇİNEMRE 8 HASAN HATİOPĞLU 9 ZİYA ERDAL 10 EMRE ÖZTÜRK 11 GÖKHAN SÜZEN 12 FATİH ÇIPLAK 13 HAKAN ARSLAN 14 ETZAZ HUSSAİN 15 YİĞİT İNCEDEMİR 16 ADEM KOÇAK 17 GALİP GÜZEL 18 HASAN TÜRK 19 UYGAR MERT ZEYBEK 20 RAMAZAN CİVELEK 21 CRİSTİAN TANASE 22 CENK SARITAŞ 23 KERİM AVCI 24 ERKAN KAŞ 25 BURHAN EŞER 26 JERONİMO BARRALES 27 MİRKAN AYDİN 28 ORHAN GÜLLE 29 KORCAN ÇELİKAY GİDEN VE GELENLERLE KADRO ŞUAN BU ŞEKİLDE .oyuncuların kamp performansına göre 1 yerli stoper alınabilir.genç bir yabancı sol kanat oyuncusu ile görüşülüyor.1 yabancı forvet alınacak.kamp performansına göre teklif gelen oyuncularla yollar ayrılabilir.boye için ciddi teklifler var.iyi paraya gidecek.hakan için de süper lig takımları devrede kamp performansına göre gidebilir.mirkan aydın için yönetim sözünün arkasında asla geri dönülmeyecek.mirkan sivassporda. forma konusuna gelecek olursak.adidas en çok para veren ama lotto puma nike istersen iyi forma az para.adidas 50.yıla özel iyi forma için söz verdi.arada tanıdık biri var onun da etkisiyle başkan adidasa güvendi.stadyum ligin 2.yarısına anca yetişecek.altyapı sorunu var.gelişmeler oldukça yazacağım [/B] |
[QUOTE=Dark Force;977719]İç transferlerin belirsizliği çok can sıkıyor yönetim nereye transfer yapacak belli değil gidecekler kalacaklar bian önce halledizse sağlıklı transferler yapılmayacak gibi gözüküyor[/QUOTE]
kıyamet alameti dark force transfer konusunu eleştirmiş.sen hiç canını sıkma transferlere. o ölümüne desteklediğin mecnun başkanın yapar 3-5 tane boş beleş transfer senin içini ferahlatır :) |
[QUOTE=sebasteia;977845]"Abdllhyğt 58" isimli bir üyenin wowturkey'de paylaştığı mesajı şu şekilde:
[B]KULÜBÜN ADI SİVASSPOR A.Ş. Forma No Futbolcunun Adı - Soyadı Formaya Yazılacak İsim Lisans No 1 ERNESTAS SETKUS 2 ALİ ALPER DOĞAN 3 ÇAĞATAY ÇEKEN 4 AHMET CEBE 5 JOAN OUMARİ 6 İBRAHİM ÖZTÜRK 7 HAKAN ÇİNEMRE 8 HASAN HATİOPĞLU 9 ZİYA ERDAL 10 EMRE ÖZTÜRK 11 GÖKHAN SÜZEN 12 FATİH ÇIPLAK 13 HAKAN ARSLAN 14 ETZAZ HUSSAİN 15 YİĞİT İNCEDEMİR 16 ADEM KOÇAK 17 GALİP GÜZEL 18 HASAN TÜRK 19 UYGAR MERT ZEYBEK 20 RAMAZAN CİVELEK 21 CRİSTİAN TANASE 22 CENK SARITAŞ 23 KERİM AVCI 24 ERKAN KAŞ 25 BURHAN EŞER 26 JERONİMO BARRALES 27 MİRKAN AYDİN 28 ORHAN GÜLLE 29 KORCAN ÇELİKAY GİDEN VE GELENLERLE KADRO ŞUAN BU ŞEKİLDE .oyuncuların kamp performansına göre 1 yerli stoper alınabilir.genç bir yabancı sol kanat oyuncusu ile görüşülüyor.1 yabancı forvet alınacak.kamp performansına göre teklif gelen oyuncularla yollar ayrılabilir.boye için ciddi teklifler var.iyi paraya gidecek.hakan için de süper lig takımları devrede kamp performansına göre gidebilir.mirkan aydın için yönetim sözünün arkasında asla geri dönülmeyecek.mirkan sivassporda. forma konusuna gelecek olursak.adidas en çok para veren ama lotto puma nike istersen iyi forma az para.adidas 50.yıla özel iyi forma için söz verdi.arada tanıdık biri var onun da etkisiyle başkan adidasa güvendi.stadyum ligin 2.yarısına anca yetişecek.altyapı sorunu var.gelişmeler oldukça yazacağım [/B][/QUOTE] bu listeye göre gelenler: Ahmet Cebe Hakan Cinemre Uygar Mert Zeybek Ramazan Civelek, Fenerden gelecek bu üc oyuncunun isimleri kesinlesimi? Hasan Hatipoglu Galip Güzel Cenk Saritas Hasan Türk, Anadolu üsküdardan gelecek 2. oyuncu, Kerim Avci Mirkan Aydin gidenler: John Boye Cicinho Kone Aatif Mehdi Beykan Ibrahim Akin David Texeira Hasan Kabze 9 oyuncu ayriliyor ve 10 yeni oyuncu geliyor. Isimlere baktigimda, I.Akin birazda Hasan Kabze disinda hepsi faydali oyunculardi. Yenilerin ne verecegi, adaptasyon süreci muamma... Kisacasi yetersiz görüyorum transferlerimizi. Ligin iyi sayilabilecek oyuncularini yollayip, genc, tecrübesiz veya PTT isimleriyle yola devam etmek ne kadar dogru, tartisilir. Boyenin yerine saglam, hizli bir stoper mutlaka alinmali. Hasan ile Hakan 3. stoper olabilirler. Konenin yerine kim alindi bilmiyorum |
[QUOTE=sebasteia;977845]"Abdllhyğt 58" isimli bir üyenin wowturkey'de paylaştığı mesajı şu şekilde:
[B]KULÜBÜN ADI SİVASSPOR A.Ş. Forma No Futbolcunun Adı - Soyadı Formaya Yazılacak İsim Lisans No 1 ERNESTAS SETKUS 2 ALİ ALPER DOĞAN 3 ÇAĞATAY ÇEKEN 4 AHMET CEBE 5 JOAN OUMARİ 6 İBRAHİM ÖZTÜRK 7 HAKAN ÇİNEMRE 8 HASAN HATİOPĞLU 9 ZİYA ERDAL 10 EMRE ÖZTÜRK 11 GÖKHAN SÜZEN 12 FATİH ÇIPLAK 13 HAKAN ARSLAN 14 ETZAZ HUSSAİN 15 YİĞİT İNCEDEMİR 16 ADEM KOÇAK 17 GALİP GÜZEL 18 HASAN TÜRK 19 UYGAR MERT ZEYBEK 20 RAMAZAN CİVELEK 21 CRİSTİAN TANASE 22 CENK SARITAŞ 23 KERİM AVCI 24 ERKAN KAŞ 25 BURHAN EŞER 26 JERONİMO BARRALES 27 MİRKAN AYDİN 28 ORHAN GÜLLE 29 KORCAN ÇELİKAY GİDEN VE GELENLERLE KADRO ŞUAN BU ŞEKİLDE .oyuncuların kamp performansına göre 1 yerli stoper alınabilir.genç bir yabancı sol kanat oyuncusu ile görüşülüyor.1 yabancı forvet alınacak.kamp performansına göre teklif gelen oyuncularla yollar ayrılabilir.boye için ciddi teklifler var.iyi paraya gidecek.hakan için de süper lig takımları devrede kamp performansına göre gidebilir.mirkan aydın için yönetim sözünün arkasında asla geri dönülmeyecek.mirkan sivassporda. forma konusuna gelecek olursak.adidas en çok para veren ama lotto puma nike istersen iyi forma az para.adidas 50.yıla özel iyi forma için söz verdi.arada tanıdık biri var onun da etkisiyle başkan adidasa güvendi.stadyum ligin 2.yarısına anca yetişecek.altyapı sorunu var.gelişmeler oldukça yazacağım [/B][/QUOTE] tessekurler sebasteia kardesim sizlerde olmasaniz yonetim'den kimse açiklamaz vallahi bence kadro saglam ve guzel bir kadro tekrar super lige çikacagimiza inandim ve guveniyorum hadi insallah yanliz mirkan konsunda sikayetciyim sasirmis durumdayim soktayim hatta yakismaz bize en azindan futbolcuyla bir basin toplantisi duzenlemeleri gerek yani para icin bile olsa o takimda oynadiysa kendi vicdanina birakiyorum ama burda isi yok adimizi lekelemeye gerek yok |
Bu 29 kişilik kadro böyle kalmaz zannımca, kamp döneminde gidenler olacaktır 24 25 kişiyle lige başlarız. Takımın ptt ligi için gayet yeterli oldugunu dusunuyorum. güzel bir iskelet kadromuz var. tabii ptt lig seviyesi için.
|
[B]KULÜBÜN ADI SİVASSPOR A.Ş. stadyum ligin 2.yarısına anca yetişecek.altyapı sorunu var.gelişmeler oldukça yazacağım [/B][/QUOTE] stadyum konusu kesinmi? iyice can sıkıcı hal almaya başladı. 6 ay oldu alt yapı yok stad hazır dediler bi 6 ay daha bekleyecekmiyiz? nasıl bir alt yapıymışki Allah aşkına yahu? |
[FONT="Arial Black"][I]Sivasspor,Mirkan Aydına gelen tepkiler üzerine alternatif olarak Sivas Belediyespordan Atilla Yıldırımı listeye aldı[/I][/FONT]
|
[B]KULÜBÜN ADI SİVASSPOR A.Ş. Forma No Futbolcunun Adı - Soyadı Formaya Yazılacak İsim Lisans No 1 ERNESTAS SETKUS 2 ALİ ALPER DOĞAN 3 ÇAĞATAY ÇEKEN 4 AHMET CEBE 5 JOAN OUMARİ 6 İBRAHİM ÖZTÜRK 7 HAKAN ÇİNEMRE 8 HASAN HATİOPĞLU 9 ZİYA ERDAL 10 EMRE ÖZTÜRK 11 GÖKHAN SÜZEN 12 FATİH ÇIPLAK 13 HAKAN ARSLAN 14 ETZAZ HUSSAİN 15 YİĞİT İNCEDEMİR 16 ADEM KOÇAK 17 GALİP GÜZEL 18 HASAN TÜRK 19 UYGAR MERT ZEYBEK 20 RAMAZAN CİVELEK 21 CRİSTİAN TANASE 22 CENK SARITAŞ 23 KERİM AVCI 24 ERKAN KAŞ 25 BURHAN EŞER 26 JERONİMO BARRALES 27 MİRKAN AYDİN 28 ORHAN GÜLLE 29 KORCAN ÇELİKAY GİDEN VE GELENLERLE KADRO ŞUAN BU ŞEKİLDE .oyuncuların kamp performansına göre 1 yerli stoper alınabilir.genç bir yabancı sol kanat oyuncusu ile görüşülüyor.1 yabancı forvet alınacak.kamp performansına göre teklif gelen oyuncularla yollar ayrılabilir.boye için ciddi teklifler var.iyi paraya gidecek.hakan için de süper lig takımları devrede kamp performansına göre gidebilir.mirkan aydın için yönetim sözünün arkasında asla geri dönülmeyecek.mirkan sivassporda. forma konusuna gelecek olursak.adidas en çok para veren ama lotto puma nike istersen iyi forma az para.adidas 50.yıla özel iyi forma için söz verdi.arada tanıdık biri var onun da etkisiyle başkan adidasa güvendi.stadyum ligin 2.yarısına anca yetişecek.altyapı sorunu var.gelişmeler oldukça yazacağım [/B][/QUOTE] Sivasspor A.Ş diye bir şirket kurulmuştu.Fakat TFF de güncellenmesi yapılmadı bekleyip göreceğiz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:06. |