SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eski Maç Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Bursaspor:SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=415)

ElbeyLi58 18.03.2005 01:57

[quote=EfsaneTeksas]benim niyetim kötü değil ama buradaki yazıları insan okuyunca ne kadar yeni bir tribün olduğunuzu insan anlıyor. yazılan yazılar cok bilinçsizce yazılmış insan hayretler içine düşüyor.[/quote]

ya demek ögle bilincsiz sen bize insanik mi ögreteceksin .........
sen git kralin gelsin
senin yaptin ayip ..........

[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color]

EfsaneTeksas 18.03.2005 01:58

biz mükemmeliz demiyoruz hiç kimse mükemmel değildir ama biraz bilinçli olunabilir. günlerdir buralarda yaygara kopardınız acık ara lider olmanıza rağmen bu kadar korkmayın bursadan gece gündüz farketmez bursaya efendi gelen efendi şekilde ağırlanır. ama siz bu mantaliteyle devam ederseniz mükemmeliyeti biraz zor bulursunuz. daha lige cıkmadan tüm takımlar antipati duymaya başladı sivasa neden böyle oldu diye önce bir aynaya bakın.

ElbeyLi58 18.03.2005 02:00

[quote=EfsaneTeksas]biz mükemmeliz demiyoruz hiç kimse mükemmel değildir ama biraz bilinçli olunabilir. günlerdir buralarda yaygara kopardınız acık ara lider olmanıza rağmen bu kadar korkmayın bursadan gece gündüz farketmez bursaya efendi gelen efendi şekilde ağırlanır. ama siz bu mantaliteyle devam ederseniz mükemmeliyeti biraz zor bulursunuz. daha lige cıkmadan tüm takımlar antipati duymaya başladı sivasa neden böyle oldu diye önce bir aynaya bakın.[/quote]

Bursadan korkan bursali olsun

AyhanBayrak 18.03.2005 02:01

üslüpsüz yazilar vede kiskirtici seyler yazmayin lütfen kirici olmayalim sadece dostluk mesajlari icerisinde tartisin

EfsaneTeksas 18.03.2005 02:06

ayhan başkan sen resminde görüldüğün üzere olgun yaşta bir abimizsin bali abi sen buralarda biraz ağırlığını koysan diyorum hakikaten cok bilinçsiz yazılar var acıkcası. ayrıca bursadan korkun demiyorum ama takındığınız tavır korkan insan tavrı mac gece ye alındı ortalığı yaygaraya verdiniz. :wink:

ElbeyLi58 18.03.2005 02:12

Teksas sana diyecek sözüm yok ve kalmadida gece gece inanki
sabah devam etsek mi...gelmisin -hosgeldin ama vazla abartiyorsun benim gec diyim yollarda sen gecemesin bile
ah ne diyeyim sana biras iy günümde olsaydim neyse..........
bu kadar de yeter

[size=6][color=red]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/color][/size]

AyhanBayrak 18.03.2005 02:13

simdi gardas bizler burada kimseyi kirmadan elestiriler yapiyoruz evet düsünceler olabilir buda kirici vede kiskirtici olmadigi sürece herkesin sesini dinliyoruz seninde fikirlerini okudum vede takip ettim vede kesinlikle yazilarin vede düsüncelerin art niyetli vede kirici olmadigi sürece saygili bir sekilde kalacak sitemizde tesekkürler bizler sizin yönetiminize vede taraftariniza kizmadik sadece federasyona kizdik bizim neden fikrimizi almadi diye kiziyoruz evet gece olacakmis falan onlar önemli degil sadece danisilmasi gerektigini düsünüyorduk birde yaygarayi cikaran taraf biz degiliz bunuda iyi bilin

EfsaneTeksas 18.03.2005 02:19

abi zaten bizim sivasla bir sorunumuz yok siz cıktınız süper lige bizede tebrik etmek düüşer. ayrıca macı bursaspor kulübü istemedi gece olmasını bursa valiliği istedi bizde yeni öğrendik bursaspor için gece olmuş gündüz olmuş farketmez biz bu tip atmosferi büyük maclar cok oynadık gecen seneki macların yanında bu maclar hava civa kalır neyse sivasa başarılar dileyelim. (bursa macından sonra) :wink:

AyhanBayrak 18.03.2005 02:22

tesekkürler gardas bizden sizede basarilar sagolasin sitemize katildigin icin güzel yorumlarini aldigimiz icin

ElbeyLi58 18.03.2005 02:23

texas bizde Bursaspora basarilar dileriz

GuNaY 18.03.2005 02:26

BENCEDE HAVA KALIR BU MAC... YANİ SONUCUNDA HAVA ALIRIZ DEMEYE GETİRDİN GALİBA??? :D YANLIS VARSA DÜZELT :lol: CİVA KONUSUNA GELİNCE BİLİRSİN CİVA LABORATUVAR ORTAMINDA GÜVENLİDİR.... SİZİN PEK İSİNİZ OLMASIN ALLAH MENFAZAA :?: :?: :?:

paulfromceltic 18.03.2005 09:53

[quote=elbeyli58]paulfromceltic önce bir tane attinda ...................
Sivasspor 24 Haftadir bir macda ikiden vazla yemedi ......
sadece söyleyeyim dedim haberrin olsun.........
Bursa kimde Sivasspor 4 tane atacak
ahhahahahahhahahha

[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote]

delikanlı ordan oturduğun yerden sallamışssın ama bazı acı gerçekler vardır. Oda pazar günü BURSASPOR la maçınız olmasıdır. Bizim için bu maç telekom maçından farksız olacak , yüreğin varsa gelirsin oturduğun yerden kalkıp gelip yanımda maç seyredesin, sana en güzel misafirperverliği göstereceğimizden kuşkun olmasın.

Bu skoru da yaz bir yere

BURSASPOR : 4
SİVAS : 1

:twisted:

serhankaburcuk 18.03.2005 09:58

[size=4][b][i]Sivas daha kalesinde bir maçta 2 golden fazlasını görmedi.Oda sadece 2 maçta siz bize 4 mü atacaksız...Biraz ufak atında civcivlerde yesin...
.......TİMSAH AVCISI GELİYOR PAZARI BEKLEYİN....[/i][/b][/size]

s_i_v_a_s 18.03.2005 10:40

[b][size=3][color=green]bizim kimsyle sorunumuz yok... bizim işimiz istanbulla.... adam gibi gelinir maçınızı izlersiniz yenersiniz veya yenilirsiniz çeker gidersiniz.... bizim sizinle işimiz olmadı olmazda.... yalnız açıkça sölim... taraftaarın artık gırtlağına kadar dayandı... bu maçta kötü sonuç çok kötü seyler doğurur... ben sizi hesaba katmıyorum çünkü olaylar patlak verdiği zaman ilk yarı gördükk kendi şehrimize zarar veriyoruz... olurda arada siz karşımıza cıkarsanız hesaplayın... yani demek istediğim olaylar cıkar cıkmaz bizim sizinle işimiz yoookkkk..... ve yukarıda gunaymıdır nedir biraz hani sanla alem havalarına girmiş... mod larından örnek al... olgun ol biraz... birde şunu sölim gelirken postermidir nedir pankart galiba onuda alın belki işinize yarar....

nerde büyüttün o mübarek sakalı
nasıl .iktin amerikayı
usame amca bize iyilik yapsana
istanbulu bombalasana....

ölümüne bursaspor....[/color][/size][/b]

V1CT0RY 18.03.2005 10:55

[quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Sivas daha kalesinde bir maçta 2 golden fazlasını görmedi.Oda sadece 2 maçta siz bize 4 mü atacaksız...Biraz ufak atında civcivlerde yesin...
.......TİMSAH AVCISI GELİYOR PAZARI BEKLEYİN....[/i][/b][/size][/quote]
[color=red][i][b]aman serhat abi ne diosun sen bunlar koskoca bursa hani efsaneler ya 4 te atarlar 14 de yani bursalılar size tek sölücem sey ıhhhhhhhhhhh puhahaahaaaaaaaaaaaaaaaaa bu size yeter [/b][/i][/color]:lol: :lol: :lol:

s_i_v_a_s 18.03.2005 11:08

[b][color=green]ıhhhh ııhhhh ııı bütün türkiye gördüüü... gelin sizde görün... ben hala söylüyorum burda atıp tutmakla sallamakla olmaz... gelin görün... gelirken portrenizi unutmayın ... belki penaltı falan kazanırsınız... olurya... bizim sizin çıkmanıza da bişi dediğimiz yok ... istanbul yalakaları cıkacağına kekolar cıkacagına siz cıkın... ama bize kasılmayın.. biz sizi sallayamayız... biz en ezeli düşmanımız amtalyayı bile boşlamışık... çünkü tek düşman var oda istanbul , bizans.... antibizans bu böle biline , tek dost ankaragücü....[/color][/b]

serhankaburcuk 18.03.2005 11:15

[size=4][b][i]Sizinle artık polemiğe girmek istemiyoruz.Artık maç satini bekliyoruz bundan sonra futbolcular konuşacak .İnşallah bu maçtan galip geleceğiz.Ha yakarız yıkarız demekle olmuyor ne olcakki yaktığınız yıktığınız zaman.Böyle şeylerle bizlere övünmeyin...Biz pankartımızıda getiririz bayrağımızıda buna kimse karışamaz...Ayrıca Bakanımızlada gurur duyuyoruz...Birara sizdede Cavit ÇAĞLAR vardı unutmayın o günleri...[/i][/b][/size]

EfsaneTeksas 18.03.2005 13:19

cavit cağların hiçbirzaman posteri asılmadı bursada ne alaka şimdi cavit cağlar ismi? bursaya gelin adam gibi destek olun size kimse karışmaz. bursa taraftarı zaten uğraşmaz sivasla yeter ki hakem hataları büyük oranda sivasın lehine olmasın. bu mactan umutlu olmayın bursaspor bu macı alacak. zaten sizinde 3 puana ihtiyacınız yok gazozuna maclara cıkıyorsunuz.

serhankaburcuk 18.03.2005 13:26

[quote=EfsaneTeksas]cavit cağların hiçbirzaman posteri asılmadı bursada ne alaka şimdi cavit cağlar ismi? bursaya gelin adam gibi destek olun size kimse karışmaz. bursa taraftarı zaten uğraşmaz sivasla yeter ki hakem hataları büyük oranda sivasın lehine olmasın. bu mactan umutlu olmayın bursaspor bu macı alacak. zaten sizinde 3 puana ihtiyacınız yok gazozuna maclara cıkıyorsunuz.[/quote]

[size=4][b][i]Yahu neden hakem hatası olsun bir takıma penaltı çalınıyorsa o takım çok pozisyona giriyor demektir.Ha Çok alaka Cavit Çağlar ismi...Yıllarca onun ismi sayesinde ligde tutundunuz.Düşmeden önceki sezonunuzu hatırlayım isterseniz...Bu arada biz gazozuna maça falan çıkmıyoruz bizim için her maç final ve bursa maçıda öyle olacak...[/i][/b][/size]

paulfromceltic 18.03.2005 14:36

[b]skor dediniz

BURSASPOR 4

SİVAS 1

dedik daha hala neyin muhabbetini yapıyonuz :twisted: [/b]

serhankaburcuk 18.03.2005 14:56

[quote=paulfromceltic][b]skor dediniz

BURSASPOR 4

SİVAS 1

dedik daha hala neyin muhabbetini yapıyonuz :twisted: [/b][/quote]

[size=4][b][i]Skor tahminini yaptıysan hadi daha fazla milleti galeyana getirme. Burası taraftar sitesi adı üsütünde taraf...Hadi git kendi sitene bak sizin sitede online sayısı 10 bile değil,İşte sizin taraftarınız bu kadar büyük...[/i][/b][/size]

Fiko72 18.03.2005 14:58

2:1 yeneriz maci.

KoraySancar 18.03.2005 15:02

Serhan reis haklı.Burada size karşı anlayışlı davranılıyor ama sitemizi de biraz bize bırakın arkadaşlar.Şu aşamada nispeten seviyeli giden yorumlar zamanla gerginliğe yol açabilir.O yüzden gönlünüzden geçenleri kendi sitenizde yazarsanız iyi olur.

EfsaneTeksas 18.03.2005 16:19

bursasporlular bursasporum.com da bekleriz sizleride. bursaspor.nete takılmıyor bursasporlular yanılgıya düşmeyin. cavit cağlar yıllardır elini ayağını cekti ayrıca bursaspordan. 86 yılından beri cağların bursaspora bir artısı olmamıştır. bursaspor zaten son 2 yıl küme düşme mücadelesi yaşadı. neyse pazar günü bekliyoruz yiğidoları.

ofozturk 18.03.2005 16:34

Sizlere başarılar dileriz...
İnş seneye süper liğde sivassporun başarıları ile anadolu gurur duyar ve bir sonraki senede avrupaya yavas yavas adım atmaya baslarız..
İnandık bir kere...Artık dönüş yooooooooook...
Gün sivaslıların şahlanma günüdüüüüüüüüüüüür....

V1CT0RY 18.03.2005 20:08

[quote=s_i_v_a_s][b][color=green]ıhhhh ııhhhh ııı bütün türkiye gördüüü... gelin sizde görün... ben hala söylüyorum burda atıp tutmakla sallamakla olmaz... gelin görün... gelirken portrenizi unutmayın ... belki penaltı falan kazanırsınız... olurya... bizim sizin çıkmanıza da bişi dediğimiz yok ... istanbul yalakaları cıkacağına kekolar cıkacagına siz cıkın... ama bize kasılmayın.. biz sizi sallayamayız... biz en ezeli düşmanımız amtalyayı bile boşlamışık... çünkü tek düşman var oda istanbul , bizans.... antibizans bu böle biline , tek dost ankaragücü....[/color][/b][/quote]
[color=darkred][i][b]ulan sana öle şeyler yaparım ki ıhhhhhh die ses çıkar.akıllı ol aklını alırım...[/b][/i][/color]
[b]__________________________________________________
[color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY....[/color]
[color=green]S&S[/color][/b]

V1CT0RY 18.03.2005 20:11

[quote=paulfromceltic][b]skor dediniz

BURSASPOR 4

SİVAS 1

dedik daha hala neyin muhabbetini yapıyonuz :twisted: [/b][/quote]
[color=darkred][i][b]gelecek sene 2.ligde başarılar gardaşşş [/b][/i][/color]:lol:
[b]__________________________________________________
[color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY....[/color]

eyupsabri 18.03.2005 20:18

BURSANUN UFAK TEFEK TAŞLARI
BURSAAAAANIN UFAK TEFEK TAŞLARI ......
LAY LAY LOOOOOOOOOM:::::)

SİVAS SPOR:2

BURSA SPOR:1 : :arrow:

yetkinbursa 18.03.2005 23:50

[size=6][color=green]HERKESE KOLAY GELSİN BEYLER;

ÖNCELİKLE BURSA-SİVAS MAÇI GERÇEKTEN ZOR GEÇECEK.FAKAT BİZ KAZANACAĞIZ,ZATEN BURSANIN KAZANMAKTAN BAŞKA YOLU YOK.SİVAS TARAFINA 850 BİLET AYRILMIŞ VE BİLET FİYATLARINIZ 5 MİLYON.AMA SİVASTAN GELECEK TARAFTAR OLMAZ TAHMİNİM.BURSADAKİ SİVASLILAR GELİR MAÇA 850 BİLETİ ALIRLAR.TAŞKINLIK ÇIKACAĞINI ZANNETMİYORUM.850 KİŞİNİN SESİ ÇIKMAZ ZATEN 22.000 TARAFTAR STADTA OLCAKTIR.BURSASPOR HERZAMAN 1.LİGE LAYIK OLAN BİR TAKIM,SİVASSPORDA BU SENE ÖZLEMENİ GERÇEKLEŞTİRECEK ZATEN.

DİĞER BİR KONU.BU SİTEDEKİ BAZI ARKADAŞLAR BURSAYA KARŞI İÇİNDE KİN VAR GALİBA.TOP DEMELER FALAN,YA DA BURSA KİMMİŞ GİBİLERİNDEN.BİZLER 40 SENEDİR BİRİNCİ LİG EKİBİYİZ.BURSADAN HER MAÇA 1000-1500 KİŞİ GİDİYORUZ.AYAKTA KAYSERİYE GİDİYORUZ BİZLER.SİZLERDEN KAÇ KİŞİ BUNU GÖZE ALABİLİR.BİZLER SONUNA KADAR İSTANBUL TAKIMLARININ HER ZAMAN KARŞISINDAYIZ.ANADOLUYU YOK SAYAN BİR FEDARASYON VAR KARŞIMIZDA.PASTANIN SON LOKMASINI BİLE 3 TAKIM KAPIYOR.İSTANBUL HEGOMANYASI SON VERECEĞİZ ALLAĞIN İZNİYLE.İNŞALLAH TRİBÜN KÜLTÜRÜ OLARAKTA SİVAS GEREĞİNİ ZAMANLA BAŞARIR.

BİR KONU DAHA VAR BAZI ARKADAŞLAR YORUMLARINI YAPMIŞLAR.ŞİKEYLE İLGİLİ,BURSASPOR YADA BİR BAŞKA TAKIM.BU SİVASTA OLABİLİR.SİZLER HER NE PAHASINA OLURSANIZ OLUN.KENDİ ŞEHRİNİZİ VE O ŞEHRİN TAKIMINI DAHA İYİ BİR YERLERE GETİRMEK İÇİN UĞRAŞ VERMEZMİYDİNİZ.???BURSA ŞEHRİ HER HANGİ BİR SORUN OLMAZSA SİZİ MİSAFİRPERVERCE KARŞILAYACAKTIR.

YORUM OLARAK SKOR YAZMIYORUM.AMA MUTLAKA YENMEMİZ GEREKİYOR.BAKTIK YENİLİYORUZ.GEREĞİNİ YAPARIZ GARDAŞLAR...[/color][/size]

türkçerap_yakup 18.03.2005 23:55

bu maç çok zevkli olacak bence....iki takımda çok güçlü..kırankırana bir maç bizleri beklio....sivas için çok da önemli deil....beraberliğe bile sevinirim ben şahsen....

KAFKASx58x 19.03.2005 09:47

[b]SAMPIYON:3[/b]
BURSA:1 :twisted: :twisted: :twisted:

1967_DERNEK_10UR 19.03.2005 12:11

BURSA'NIN HOCASI FAZLA ZIRLAMA DAHA YENİSİN SENİN NEYDEN HABERİN VAR Kİ:

BURSA SPOR'UN TEKNİK ASBAŞKANI AYHAN BARŞÇI :'KONU ÇOK BÜYÜTÜLDÜ.KİMSEYE ATATÜRK STADIN DA ÇALIŞMA İMKANI VERMEDİK.KARAGÜMRÜK MAÇINI NASIL OLİMPİYAT STADIN 'A ALDIRDIKLARINI HATIRLATMALIYIZ.'sana mı kaldı bizim maçı nerde oynadığımız senin görevin değil fazla zırlama.
AYHAN BARIŞÇI:AYRICA EV SAHİBİ OLDUĞUMUZ İÇİN ,KENDİMİZE BAZI AVANTAJLAR SAĞLAMAK EN DOĞAL HAKKIMIZ'demiş...
istediin kadar avantaj sağla kendine biz sizi havada ,karada ,denizde her yerde yeneriz....

V1CT0RY 19.03.2005 13:24

[color=darkred][i][b]SİVASSPOR aşkına 850 bilet yetermi bea.........bursalılar sivas grubu yarın orda olcak dostluk kazansın derim ben...[/b][/i][/color]
[b]________________________________________________
[color=indigo]BUUILT FOR THE DESTROY...[/color]

BROTHERS58 19.03.2005 13:27

[quote=ultraSivas_58]BURSA'NIN HOCASI FAZLA ZIRLAMA DAHA YENİSİN SENİN NEYDEN HABERİN VAR Kİ:

BURSA SPOR'UN TEKNİK ASBAŞKANI AYHAN BARŞÇI :'KONU ÇOK BÜYÜTÜLDÜ.KİMSEYE ATATÜRK STADIN DA ÇALIŞMA İMKANI VERMEDİK.KARAGÜMRÜK MAÇINI NASIL OLİMPİYAT STADIN 'A ALDIRDIKLARINI HATIRLATMALIYIZ.'sana mı kaldı bizim maçı nerde oynadığımız senin görevin değil fazla zırlama.
AYHAN BARIŞÇI:AYRICA EV SAHİBİ OLDUĞUMUZ İÇİN ,KENDİMİZE BAZI AVANTAJLAR SAĞLAMAK EN DOĞAL HAKKIMIZ'demiş...
istediin kadar avantaj sağla kendine biz sizi havada ,karada ,denizde her yerde yeneriz....[/quote]

GARDAŞ NEDİR BU KISKANCLIKYA ANLAMADIM ARKADAS!ASLINDA SEVİNMEK LAZIM BUNLAR BÜKEMEDİĞİ BİLEĞİ ÖPMESİNİ BİLMİYOR.BURSA SİVAS GELDİĞİNDE TESİSLERİMİZİ KULLANMIŞ İDMANINI YAPMIŞ KENDİLERİ SÖYLDİ BANA.ŞİMDİ NANKÖRLÜK YAPIYORLAR.ALLAH'A HAVALE EDİYORUM SİZİ!AH SİZİ YENMEK ŞART OLDU ŞART.

yukselelektrik 19.03.2005 13:27

arkadaşlar benim tahminim

inşallah
şampiyon 2
bursa 1

inşallah daha farklı bir skorla yeneriz

yukselelektrik 19.03.2005 13:29

he gardaşlar bir de maç kacta başlıyor

KoraySancar 19.03.2005 13:30

Değerli Yiğidolar!Bundan sonra lütfen ortamı gerecek açıklamalar yapmayalım.Şu bir kaç gündür gözlemledim ki Bursa taraftarının adı çıkmış ama aralarında sağduyulu insanlar da azımsanmayacak ölçüde,medeni yaklaşırsan medeni karşılık veriyorlar.Bir ksk'li,kocaelili kaypaklar gibi bilgisayar başına geçince kendilerini kaybetmiyorlar(tabii istisnai lavuklar hariç!).Gerçekten ben bu maç öncesinde Bursa taraftarını genel olarak beklediğimden olumlu buldum.O yüzden aramızda husumet yokken,durduk yere kimseyle düşman olmayalım.(Bu açıklamayı diğer takım taraftarları için yapmamıştım,çünkü onlara olumlu mesaj versen de geri tepiyordu,ille gel bizi kaşı türünden açıklama yapıyorlardı.Ama gerçekten Bursa taraftarı sıcak mesajları karşılıksız bırakmıyor,öyleyse ille düşman olalım demek anlamsız olur.Takdirlerinize...)

V1CT0RY 19.03.2005 13:35

[quote=yukselelektrik]he gardaşlar bir de maç kacta başlıyor[/quote]
[color=darkred][i][b]19:00 trt-1 canlı yayın[/b][/i][/color]
[b]________________________________________________
[color=indigo]BUUILT FOR THE DESTROY...[/color]

Tuncay 19.03.2005 13:40

Yillardir futbolla ilgilenirim, saha duzdur ama bilirsiniz Top bursalidir (pardon dilim surstu) top yuvarlaktir. Bursali bir taraftar sivas taraftarina dil uzatmis. Sizde uc gunluk taraftarsiniz falan diye. Zavalli sivasi sivasliyi bilse onunde egilir. Yalniz bu tepki neden bilirmisiniz korku gardaslarim korku SIVASSPOR GUMBUR GUMBUR geliyor ezilmekten korkuyor.
Sivasspor'un arkasinda para babalari yok. Ama 100 binlerce yurek var inanmis yurek daglari yikar. Yenilsek bile sivasima canim kurban. Basta dedigim gibi top yuvarlaktir.
SIVAS 2
0 Bursa

Hollandadan yigidolara selam olsun

sivasliakif58 19.03.2005 13:50

bursaspor 2 sivasspor3

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:42.