![]() |
-->: Fenerbahçeden yigidolara selam
[QUOTE=Etem-Murat]HADİ HAYIRLISI AL BİR FENERLİ OLSUN BİZLER MİSAFİR SEVERİZ NERDEN
GELİRLERSE GELSİNLER ÖNEMLİ OLAN SİVAS SİTESİNİ BİLMELERİ[/QUOTE] selam murat abi beni tanidinmi |
hoşgeldin gardaş benimde 2. takımım fener ama tabiki once sivas
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]KARDEŞLER FENERBAHÇE FELAN İKİNCİ TAKMINIZ OLMASIN BİR KALPTE İKİ AŞK OLMAZ...FENERBAHÇE BİZİM RAKİBİMİZDİR..RAKİBİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM HOŞGELMİŞLER ARAMIZA [/COLOR][/FONT]
|
444 sen böyle olmaya devam et terbiyeli bir şekilde.biraz malatyaya sempatim vardı oda senin yüzünden artıkyok.en büyük takım sivasspor
|
[B][CENTER][COLOR="Blue"]fb li ARKADAŞLAŞ MALATYALI ARKADAŞIN DEDİNE ALDIRMAYIN NE YAPSINLAR LİG'DEN DÜŞTÜLER TABİKİ BİRAZ SİNİRLİLER[/COLOR][/CENTER][/B]
|
Tüm Yiğidolara Selamlar, Başarılar....
|
Bende geldim, herkese selamlar, Sivasspora yeni sezonda basarilar.
|
Nedense tüm Sivas'ın Fenerbahçe'ye karşı bi sempatisi var arkadaş :)
|
a.slm gardaş hoşgeldiniz aramıza :D
.. |
A.S kardeş hoşgeldin aramıza formalar 35-50 arası değişiyo ama sadece sivasta satış yapılıyo benim bildiğim
|
aslm mrb gardasim hosgeldin sefa getirdin...
|
Hepiniz hosgeldiniz siteye.Fenerbahceye avrupa macerasinda bol sanslar ve basarilar
|
her zaman sivas fener elele...hem yönetim hem taraftar her zaman SİVASSPOR'UN yanında FENERBAHÇE...Canım memleketim sivas...TÜM SİVAS'LILARA SAYGILAR SEVGİLER...
|
--->: Fenerbahçeden yigidolara selam
FENERBAHÇENİN TEK KARDEŞ KULÜBÜDÜR SİVASSPOR..
MAÇI HAKEDEN KAZANSIN.. BEN SİVASI DESTEKLEYECEĞİM.. ANCAK FAVORİ KANARYA..ÇÜNKÜ SİVAS EVİNDE OYNAYAMIYOR.. |
[QUOTE=bumerang;151492]FENERBAHÇENİN TEK KARDEŞ KULÜBÜDÜR SİVASSPOR..
MAÇI HAKEDEN KAZANSIN..[/QUOTE] bravo kardesim.. kardesLigin ebediyen dewam etmesi temennimizLe.. dostLuk icerisinde oynanan bir karsıLasma oLması ve hakedenin kazanması diLekLerimizLe.. |
[B][I][COLOR="Navy"]HAK EDEN KAZANACAK TABİKİ ELLE ATMAMAK ŞARTIYLAN TAMAMMI NE DE OLSA SİVAS SPOR KAZANACAK ELLEDE ATSANIZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL [/COLOR][/I][/B]
|
sitemize hoşgeldiniz... süper ligde zaten 2 takım var birbiriyle bu kadar yardımlaşan.. fenerbahçe ve sivasspor inşallah bu sonsuza dek sürerrr
|
--->: -->: Fenerbahçeden yigidolara selam
HAK EDEN KAZANACAK TABİKİ ELLE ATMAMAK ŞARTIYLAN TAMAMMI NE DE OLSA SİVAS SPOR KAZANACAK ELLEDE ATSANIZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL
|
ETEM ABİ YUKARDAKİ GİBİ DEMİŞ AMA KEŞKE SİVASIMIZDA ELİYLE YEMESE DE ATSA GOLLERİ.. HAKKI GİBİ FUTBOLCULARIMIZ ELİYLE CEZA ALANINA TOP TAŞIYIP MAÇ VERMESEDE SİVASIMIZDA MAÇ KAZANSAA...
HAKEDEN KAZANSIN |
[I]Selam YiğidoLar..
[RIGHT][B]DeviLs OF GFB..![/B][/RIGHT][/I] |
Evet Havası suyu sert insanı mert olan memleketimin güzel insanlari misafirinizi şanınıza layık bir şekilde ağırladığınız için sizlerle bir kez daha gurur duyuyorum, misafirperverliğimizi bir kez daha göstermiş olduk emeği geçen tüm gardaşlarımı yürekten kutluyorum Tekirdağ'dan kucak dolusu sevgi ve selamlarıma
ALLAHA emanet olun gardaşlarım. Sabri ÖZÇOBAN |
ben fenerbahçeliyim ama yenilirsek ilk defa üzülmeyeceğim sivasla olmamama rağmen sizi takdir ediyorum
|
hepinizin ramazan bayramı mubarek olsun fb lı komşu
|
Bayramınız mübarek olsun kardeşler
|
selam arkadaslar ben almanyda yasiyorum ve de sivas spor taraftari olmaktan gurur duyuyorum.tek sikintimiz burda sivas sporun hic bir ürünü yok yada ben yerini bilmiyorum .bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana yardimci olabilirse menmun olurum.
|
arkadaşlar hepinize selamlar ben bir sivassporlu ve aynı zamanda koyu bir fenerbahçeli bir taraftarım.bu hafta iki takımın da maçları var.iki takıma da yürekten başarılar diliyorum .::ŞAMPİYON FENERBAHÇE::.
|
MİLLET NAPIYOSUNUZ YAA TEK BÜYÜKB VAR ODA SİVASSPORRRRRRRR.
|
fenerlilere çok slm birlik içinde olalım
|
Svs arkadaşımız doğru söylemiş
|
ben galatasaraylıyım ama sivas memleketım olduğu için onuda tutuyom fenerbahçeye sivasa yaptıkları yatırımlar için tesekkur ederim
|
[QUOTE=ceza_tolga_rep;162316]MİLLET NAPIYOSUNUZ YAA TEK BÜYÜKB VAR ODA SİVASSPORRRRRRRR.[/QUOTE]
işte bu kadar.yok iki takımım var yok memleketım için sivasıda tutuyorum konusmalarından vazgeçelım.. istanbula inat SADECE SİVAS |
[QUOTE=melih1;188808]işte bu kadar.yok iki takımım var yok memleketım için sivasıda tutuyorum konusmalarından vazgeçelım..
istanbula inat SADECE SİVAS[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][B][I][COLOR="Black"]neyse selam vermiler bizde a.selam diyelim hoş karşılıyalım.tabi tek takımımız sivasspor aksini idda eden zaten[/COLOR][/I][/B] [B][COLOR="Red"][U]irlandalıdır.:) :) [/U][/COLOR][/FONT][/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hoş geldiniz Fenerbahçeliler.........[/COLOR][/FONT][/B]
|
ben tekirdağdayım bana temin edebilirmisiniz msn im [email]djemba_djemba_12@hotmail.com[/email]
|
Arkadaslar Ben Hollanda da otiriyorum..Ve Tatil de Istanbula''(maltepe) ye gelecegim. orada bildiginiz bir magza varmi? orjinal sivasspor formasi satan??
|
[B]1. belli 2. kim :D [/B]
:rolleyes: |
Yaa arkadaşlarr. ben şunu anlamıyorum. SİVAS ımızın 1. ligde takımı var halla feneri galatasarayı beşiktaşı tutanlar var. buna akıl sır erdiremiyorum. ben geçen yıla kadar G.S üyesdiydim. hemde oy kullanıyorum. ama eğer SİVASSPOR varsaaaa başka büyük yok demektir. Artık bırakın şu 3 büyük 4 büyük safsatalarını. ezilmişlikten kurtarın kendinizi. .3 büyük yok TEK BÜYÜK SİVASSPOR varrrrrrrrr.bide bazan trübünlerde görüyorum başka takımın formalarını renklerini taşıynalar var. yapmayın kardeşlerr.a rtık kabuğunuzdan çıkın. kim olduğunuzun farkına varın. siz sivaslısınız SİVASSPORLUSUNUZ. ESKİDEN EVET BAŞKA TAKIMI TUTABİLMENİZ NORMALDİ AMA ŞİMDİİ sivasspor var BAŞKA TAKIMDA TANIMAM.
|
fenerbahçenin şampiyonluğunu kutlarım.hak ettiler bence.sivasspor olarak sizlere selam benden.
|
ben geçen yıl sivasspor galatasaray maçını maratondan izledim. galatasaray üyesiyim. ama orada sivassporumuza kötü söz söylediler ve ben tanıdıklarımla arkadaşlarımla kavga ettim. kartımıda çıkarıp yırttım yüzlerine attım. yok bundan sonra galatasaray. EN BÜYÜK SİVASSPOR DİYE BAĞIRDIM. Evet her sivaslı başka takım tutmamalı. tutuyorsa dönek bir yapısı var demektir.
|
fenerbahçe nin bize yaptığı iyilikler unutulmaz bir ismail kartal bir can arat bir servet çetin bir gurhan bunları bize beleş verdi 40. yıl kutlamalarına sadece aziz yıldırım katıldı biz serveti gs ye vererek bir hata yaptık onlar bize verdi bizde onların ezeli rakıbıne verdik hakederek bu sene şampiyon oldular tebrikler fenerbahçe
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:27. |