![]() |
[b][color=blue][/color][size=6][/size]TARTIŞMASIZ CEM YILMAZ.
ÇILGIN SEDATIN NERESİ KARİZMA ANLAMADIM.SONRA UĞUR IŞILAK SİVASLI DEĞİL ŞEREFLİKOÇHİSARLI BEYLER.[/b] |
en karizmatik benim ya ne tartışıyorsunuzki :)
|
Tartışmayı kesin Orhan son noktayı koymuş :) Abi o elindeki ne onu çözemedim...
|
DÜNYADA SIVAS`TAN BASKA MEMLEKET, SIVASLIDAN BASKA KARIZMATIK BIRSEY TANIMIYORUM.
SIVAS`I DA, SIVASLIYI DA, SIVAS`I SEVENIDE, SIVASLIYI SEVENIDE ÖLÜMÜNE SEVIYORUM. :D :idea: :D |
ARKADASLAR BİLİYORSUNUZ GEÇEN SEZON HEMŞERİMİZ RIZA ÇALIMBAY A FENERBAHÇE TARAFDARI TARAFINDAN AÇILAN PANKART ÇOK KONUSULDU.( RIZA EFENDİ İKİ EKMEK BİR YUMURTA).
BENİM İÇİM İÇİMİ YEDİ. NEDEN BEŞİKTAŞ TARAFTARIDA MESELA DAUM ÇEK 20 GRAM KOKO VS VS.. GİBİ BİR MİSİLLEME YAPMADI. AKILLARINAMI GELMEDİ YÖNETİMMİ İZİN VERMEDİ. HALA İÇİMDE UHDE KALMIŞTIR YAAA |
abi bencede ismail YK ve Ugur ışılakk
|
[color=red]İsmail YK +1[/color]
|
[quote=CAGLAYAN]Bence Benim :P
varsa benden Karizmatigi Ciksin :P :P :P yokmuuuu 8O[/quote] ben varım :P |
[quote=antibizans]arkadaşlar burda herkes haliyle medyatik olan ünlülerden bahsetmiş.... asıl birde medyatik olmayan sivaslı ünlüler var isimlerini yazıyorum....
tüpraş genel müdürü.... hüsamettin danış(avrupanın en büyük 5. şirketi) volvo türk genel müdürü (sivas zaralı) dizayn grup yönetim kurulu başkanı : sivaslı gama holding yönetim kurulu üyesi gökhan bey sivaslı alirıza bozkurt abd de yaşıyor sivas kangallı ....dick cheney in ortağı ve azeri petrolleri sahibi.... haaaa birde cem yılmaz var sivaslı...... birde kale kişit in sahibi.... bunlarda iş dünyasının karizmatik parton ve yöneticileri aklıma geldikçe yazarım artık.....kalın sağlıcakla.....[/quote] bi de çomü ingiliz dili ve edebiyatı 2. sınıf öğrencisi ben varım onu unutmuşun kardeş ;) |
Arkadaşlar Cem Yılmaz var bence ama birisini unutmuşsunuz hep erkek yazmışsınız Emel SAYIN'da Sivaslıdır.
|
Arada Sivaslı olmayan isimler kaçmış. Mesela Musa Eroğlu Sivaslı değildir. Bir çok ismin de Sivas'la gönül bağı yok. Kimileri ise Sivaslılığını her yerde söylüyor.
Baştan sona okudum. Nasıl gözden kaçmış bilmem. Gel hele de Dudu Dillim (Ben Ağayım Ben Paşayım Diyenler), Dam Üstüne Çul Serer, Barabar, Ay Buluta Girmiş gibi yüzlerce türküyü bize kazandıran sevgili ALİ KIZILTUĞ abimiz hâlâ yazın Sivas'ta kışın Ankara'da (Abidinpaşa-Natoyolu) oturur. Has bi abimizdir, karizmaysa karizma... Ben Ankara'dayım ama Sivaslı çoğu hemşerim bilir ÇERKEZ ÖMER abiyi. Karizmaysa karizma...(Babası rahmetli üsüyün emmi daha bi karizmaymış) Rıza Çalımbay...Gönlünü Sivas'tan ve Sivaslıdan hiç koparmayan, aslını inkar etmeyen ve utanmayan tam da bizden biri. Yakışıklılık ne ki. Rıza abim de karizmaysa karizma... Yavuz Top, Muhlis Akarsu vb. sanatçılara bir arkadaş onlar kim yaww demiş. Çılgın Sedat'ı tanıyıp onları tanımayan arkadaşların varlığı içimi yaraladı. Sırf meşhur diye hayatında Sivası görmeyen birilerini zoraki Sivaslı yapıyoruz ama içimizde yaşayanları bilmiyoruz... Genel birşey söyleyecek olursak, HER ÜÇ SİVASLIDAN BEŞİ KARİZMADIR. Karizmalar kar tanesi gibidir, hiçbiri birbirine benzemez ama hepsi de ALLAH'IN BİR LÜTFU... Sevgilerimle... |
bence en karizmatik unlu asik veyseldir i kincisi UGUR ISILAK sivasli degildir kochisarlidir
|
[quote=CalipsX]Tartışmayı kesin Orhan son noktayı koymuş :) Abi o elindeki ne onu çözemedim...[/quote]
sigara içmeye çalışıyordum :) |
[size=6][color=red][b][i]............HİC BOSA UĞRASMAYIN...EN KARİZMA BEN DENİZ...YANİ ULTRA.............[/i][/b][/color][/size] :arrow: :d:
|
İlhan Kesici,
Faruk Bayhan. |
UGUR ISILAK
|
PİRSULTAN ABDAL
AŞIK VEYSEL ZARALI HALİL MUHLİS AKARSU ALİ KIZILTUĞ ABDULLAH PAPUR..... |
sedati karizmatik siniflarin icerisine katmaya gerek yok ugur isilak en karizmatik olanidir.cemyilmaz,kubilay dokmetas,kader,
|
[size=6][color=darkred]BENCE EN KARİZMATİK
1- RIZA ÇALIMBAY 2- CEM YILMAZ 3- ÇAGLAYAN ABİ 4-VE TÜM SİVASSPOR COM' CULAR...[/color][/size] |
[size=6] [color=blue] [b] Ben de bizim sanat güneşimiz Emel SAYIN'I listeye ekliyorum.[/b][/color][/size]
|
[quote=yasin_58]abi bencede ismail YK ve Ugur ışılakk[/quote]
[size=6][color=darkblue][i][b]YA UĞUR IŞILAK SİVAS LIMI????? EĞER UĞUR IŞILAK SİVAS LIYSA TEK GEÇERİM...... ÇOK BABA ADAM.....[/b][/i][/color][/size] |
cem yılmaz sivas gürünlü ama uğur ışılak sivaslı değil,bildiğim kadarıyla ankaralı
|
[b][color=red][/color][size=7][/size]HASAN KABZE'YİDE UNUTMAYALIM[/b]
|
bence............ümit özat...........ya ugur ışılak sivaslımıydı...allah allah..
|
bence en karizmatik sivaslı ünlü başkanımız mecnun otyakmazdır daha sonrada ibrahim toraman...
|
ayrıca hasan kabze inanıyorumki hasan kabze ilerde türkiyenin en iyi golcülerinden biri olacak bir sivaslıya yakısır sekilde bizleri hiç unutmayacaktır..... sivaslı olunmaz sivaslı dogulur....
|
İBRAHİM TORAMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
|
YAV UGUR ISILAK SIVASLIMIDI :roll: :? :roll: :? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
konu karizmatik insanlarmı yoksa kimler sivaslımı
bütün ülkeyi sivaslı yapmışız maaşallah.ne kadar iş adamı ne kadar zenaattkar var hepsi sivaslı olmuş. bu listeyi okuyun bu liste kesin doğrudur. ömer şan sivaslıdır(trt de sanatçı) a.turan şan ömer şanın kardeşi oda istanbul radyosunda sanatçıdır onur şan a.turan şanın oğlu onlar da öz be söz sivaslı analarıda kendileride babalarıda. kubilay dökmetaş zaralı cem yılmaz gürünlü cem özer sivaslı ama hiç ağzından sivaslıyım diye bir kelime çıkmadı kadri şarman va akif özüşen ankara radyosunda tsm ses sanatçısı sivaslı bahadır özüşen akif beyin oğlu ankara doğumlu ama köken sivaslı tavşan bayırlı muhlis akarsu şarkışlalı mustafa özarslan şarkışlalı emel sayın sadece sivas doğumlu ali ibicek sivaslı hasan keşkeği unutmayın emektardır mustafa sarıgülün hanımı sivaslı tuğrul şan karadenizli sabahat akkiraz erzincanlı uğur ışılak şerefli koçhisardan şener şen nereeden çıktı bilmiyorum kale kilit sahibi sivaslı divriğili ito kilit sahibi sivaslı divriğili çılgın sedat sivaslı çocuk hatta sivasspor formasıyla çıktı tv ye bir kaç kere harika avcı sivaslıdır selda bağcanın sivasla ilgisi alakası yok kader diye bir kız vardı oda sivaslı uğur dündarı bile yazmışlar yaavff herkesi sahiplenmeyin karizma kim derseniz bence ve tüm türkiyece cem yılmaz tabiki benden sonra başka sormak istedikleriniz olursa sorun söyleyeyim |
VALLA KAC SEFER RESIM KOYMAYI DENEDIYSEM BAGLANTI KESILDI.
BILMIYORUM ACABA NIYE :!: :?: :?: |
arkadaslar unutulan cok önemli bi nokta bu konuda......
´´ SIVASLI ÜNLÜ`´ veya ´´ Karizmatik Sivasli´´ kelimesi birdefa kabul edilemez...... Cünkü tüm Sivasllilar yeterince KARIZMADIR..... Inanmayanlar gelsinler görsünler.......... :D |
UGUR ISILAK SANIRIM SIVASLI DEGIL :wink: :roll: :roll:
|
Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.
|
[quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]
+ IMZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
[quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]
[size=6]abla bilirkişi olarak karizmayı tarif edermisin bizde bilelim ne imiş[/size] |
[quote=serkan20m]herkes kendine göre en karizmatik sivaslı kim belirlesin. yalnız bu kişiler ünlülerden oluşmalı ben bildiğim bir kaçisim yazacağım sizde ünlü katabilirsiniz
1.çılgın sedat 2.ibrahim toraman 3.uğur ışılak 4.ümit özat bence en karizmatik bunların arasından çılgın sedat.[/quote] 1. cem yilmaz 2. ben 3. sen 4. onlar en iyisi böyle ;) |
[quote=sivas_prensi][quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]
[size=6]abla bilirkişi olarak karizmayı tarif edermisin bizde bilelim ne imiş[/size][/quote] kendine has, duruşu,bakışı,giyimi,konuşması olan; hali tavrı farklı,sıradan tiplerden olmayandır. |
[quote=Orhan_Nilay][quote=sivas_prensi][quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]
[size=6]abla bilirkişi olarak karizmayı tarif edermisin bizde bilelim ne imiş[/size][/quote] kendine has, duruşu,bakışı,giyimi,konuşması olan; hali tavrı farklı,sıradan tiplerden olmayandır.[/quote] [b]VALLA TAM BENİ TARİF ETMİŞSİN HA...[/b] [b]O ZAMAN BENİM:D[/b] |
[quote=alper58][quote=Orhan_Nilay][quote=sivas_prensi][quote=Orhan_Nilay]Ben dahil hepimiz burada Sivas lı ünlüleri yazdık. Ama ''karizma'' farklı birşey bunu kabul etmek gerek.[/quote]
[size=6]abla bilirkişi olarak karizmayı tarif edermisin bizde bilelim ne imiş[/size][/quote] kendine has, duruşu,bakışı,giyimi,konuşması olan; hali tavrı farklı,sıradan tiplerden olmayandır.[/quote] [b]VALLA TAM BENİ TARİF ETMİŞSİN HA...[/b] [b]O ZAMAN BENİM:D[/b][/quote] Sivas lılık tuttuda, ününüzü duymadımki. |
[b]VALLA İLERİDE İNŞALLAH BENDE ÜNLÜ OLACAM İSTERSEN SANA ŞİMDİDEN Bİ İMZA VEREBİLİRİM:D[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:23. |