![]() |
-->: İSTANBUL 3.DERNEK TOPLANTISI
[QUOTE=twity_58][B]evet sinan bir masumun kanına girmek neymiş anlıcaksınızzzzzzzzzz...:rolleyes: :D [/B][/QUOTE]
[B][I]guzel kardesım sızın beynınızı yıkamıs sonmez abı lutfen alet olmayalım resımler oz ve hakıkıdır uzerınde hıcbır eklentı kaplama yapılmamıstır lutfen bu konuyu bıraz daha arastırın yoksa avukatları karsınızda bulursunuz [/I][/B] |
[QUOTE=twity_58][B]hadi hadi sen zaten tok gitmiştin oraya. seni kadıkoyde gördugumde halaaaaa yıyodun yaaa insafff insafff..!!!:D :D [/B][/QUOTE]
ya ben bir kere eminönünde yedim kadıköyde bişey yemedim.yapam etme tutma yaw |
[QUOTE=twity_58][B]vazifemız abii masumları korumalıyız.. bigun herkes inanacak aklanıcan abiiiiiiii..!!!:D [/B][/QUOTE]
ya kübra senin bu işten bir çıkarın var diye düşünüyorum yoksas bu kadar olayın üzerine düşmedin ya biz gözlerimizle gördük ama sen görmeden nasıl bu kadar emin olabilirsin |
[QUOTE=sinan58_34][B][I]guzel kardesım sızın beynınızı yıkamıs sonmez abı lutfen alet olmayalım resımler oz ve hakıkıdır uzerınde hıcbır eklentı kaplama yapılmamıstır lutfen bu konuyu bıraz daha arastırın yoksa avukatları karsınızda bulursunuz
[/I][/B][/QUOTE] ben de söylüyorum ama anlatamıyorum gardaş bu işte de mustafa abinin bir parmağı var.. |
[QUOTE=SONMEZ][B]LA GARDAŞ ETME DUTMA YAW...
BAH SENİ ÇOOOOOH SEVDUUUUUUMU SÖÖÖLEMİŞTİM EMMEEEEE.............. MONTAJ ÇETESİ SENİ DE KERVANINA KATTI DEMEEEK...! HMMMMM..... HAH ŞİMDİ AVUKAT ARADIIIIIIIII... RÜŞTÜ'NÜN GONDERDİĞİ BU RESİMLER GEÇEN SENE ÇEKİLMİŞTİ (MONTAJLI OLARAK) ZAMAN AŞIMINA UUURAMIIIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.... HEHEHHHHEEEEE...[/B] :D :D :D[/QUOTE] Pek değerli müvekkilimin isteği üzerine yurtiçindeki komplocular ve bunların dış bağlantılı tahrikcileri aleyhinde her türlü dava açarak her türlü zarar ve ziyanımızın tazmini talep edilecektir. |
[QUOTE=karacaören34-58]ya kübra senin bu işten bir çıkarın var diye düşünüyorum yoksas bu kadar olayın üzerine düşmedin ya biz gözlerimizle gördük ama sen görmeden nasıl bu kadar emin olabilirsin[/QUOTE]
[B]aşk olsun yaaaa öyle olsun wallaa son noktayı koydun gunay abii.. [/B] |
[QUOTE=sinan58_34][B][I]nerde adalettttttttttttt
bızı haksız yere koyuyolarrrrrr gelın arkadaslar boylesı oyunlara alet olmayalım haklının yanında yer alalım resımler fotomontaj degıldır garantısı benım nerde avkukat bey dava acmak ıstıyorum sayın mustafa sonmeze[/I][/B][/QUOTE] Sayın Sinan Bey , iş teklifiniz tarafımdan olumlu karşılanmıştır.Mustafa beyin avukatlığını bir yemek karşılığı yapıyordum sizde üzerine bir cola ısmarlarsanız derhal onu bırakır sizin avukatınız olurum.Malum devir hesap devri:D |
[QUOTE=karacaören34-58]ya ben bir kere eminönünde yedim kadıköyde bişey yemedim.yapam etme tutma yaw[/QUOTE]
[B]tamam emınonu kadıkoy ne farkı war.. jenerıkte bı sorun olabılır:D ama kübra yanılmaz..!! ayrıcana bu işten hiçbir cıkarım olmayıp tamamen masumları korumaya yonelık bi çalısmadır..!!:D :D [/B] |
[QUOTE=sivaslıavukat]Sayın Sinan Bey , iş teklifiniz tarafımdan olumlu karşılanmıştır.Mustafa beyin avukatlığını bir yemek karşılığı yapıyordum sizde üzerine bir cola ısmarlarsanız derhal onu bırakır sizin avukatınız olurum.Malum devir hesap devri:D[/QUOTE]
[B]anaa alper abiyide kaybettikkkk.. adalet dogrudan yanadır abiii lütfen dogruya dön.. alet olmaaaaaaaa:D :D [/B] |
[B][I]Sevgili Kübra iyisin degilmi?
bir rahatsizligin yokturdur Insallah.! eger öyle bir rahatsizligin varsa söyleeeeeeee... seni IHRAC edebiliriz.!!!!!!! bir TUSA TIKLAMAK Kafi :D Rahatsizligini söyle tepit ettim. sen Hakliyi birakip Haksizin yaninda yer Aliyorsun... bu kadar Ispat var iken haaaala HORTUMCUYU Savunuyorsun.... tekrar bir düsün Istersen. :D[/I][/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]Sevgili Kübra iyisin degilmi?
bir rahatsizligin yokturdur Insallah.! eger öyle bir rahatsizligin varsa söyleeeeeeee... seni IHRAC edebiliriz.!!!!!!! bir TUSA TIKLAMAK Kafi :D Rahatsizligini söyle tepit ettim. sen Hakliyi birakip Haksizin yaninda yer Aliyorsun... bu kadar Ispat var iken haaaala HORTUMCUYU Savunuyorsun.... tekrar bir düsün Istersen. :D[/I][/B][/QUOTE] Aha tespit ettim , tehditle ve baskıyla pek değerli müvekkilim mustafa beyin destekcileri sindirilmeye çalışılıyor. |
tamam emınonu kadıkoy ne farkı war.. jenerıkte bı sorun olabılır ama kübra yanılmaz..!!
ayrıcana bu işten hiçbir cıkarım olmayıp tamamen masumları korumaya yonelık bi çalısmadır..!! __________________ |
[QUOTE=twity_58][B]anaa alper abiyide kaybettikkkk.. adalet dogrudan yanadır abiii lütfen dogruya dön.. alet olmaaaaaaaa:D :D [/B][/QUOTE]
Yok yok ben sinanı ütmeye çalışıyom , sus ses etme . ben masum ve tüyü bitmemiş ufacık bir insanı sayın pek mühim müvekkilimi mustafa beyi ve siz değerli destekcilerini yalnız bırakır mıyım? |
[CENTER][B] ALPER BEY SAVUNMANIZI BEKLIYORUZ!!!! HALA CEVAP ALAMADIK.
[COLOR="Red"]MAGDUR OLAN VE HAKLARI GASP EDILEN ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM. !!![/CENTER][/B][/COLOR] [B][I]SIVASLI AVUKAT SAYIN ALPER BEY´I MESLEGINI SUISTIMAL EDIP HAKLIYI HAKSIZI AYIRT EDEMEDIGI ICIN .... HAKSIZI MÜDAFA EDEREK HAKLIYA SAHIP CIKMADIGI ICIN PROTESTO EDIYORUM.!!!!!! VE SIVAS ASLIYE HUKUK MAHKEMESININ BU KARARI TEKRAR GÖZDEN GECIRIP KARAR SABITLESMEDEN FESH ETMESINI TALEP EDIYORUM ....!!! TÜRKIYE CUMHURIYETININ ADALET VE YASALARINA SAYGIM SONSUZDUR. TÜRK VATANDASI OLARAK BOYNUMUZ KILDAN INCEDIR. AMAAAAAAAAAAAAAAAA..................... BEN BU KARARA ISYAN EDIYORUM ARKADASLAR.......... BU KARARLAR SADECE VE SADECE MUZ CUMHURIYETINDEN CIKAR !!!! NERDE DEVLET................. NERDE HÜKÜMET.............. NERDE ADALET.................. BU MU ADALET? BU MU INSAN HAKLARI? ADAM DÜPEDÜZ MILLETIN HAKLARINI HORTUMLUYOR.... TABAKLARINI SILIP SÜPÜRÜYOR... TOPLANTIDAKI ARKADASLARIN CÜMLESINI AC BIRAKIYOR.... ÜSTÜNE ÜSTLÜK BIRDE TAZMINAT DAVASINI KAZANARAK ZARAR VE ZIYANLARINI TALEP EDIYOR.... BUMU ADALET? DAVACI IKEN DAVALI OLDUK...!!! HAKLI DAVAMIZDA HAKSIZ OLDUK...!!! KENDIMIZI SAVUNDUK SALDIRGAN OLDUK....!!! MAGDUR KALAN TÜM ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM.....!!! NERDE ADALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET................. [/I][/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN][CENTER][B] ALPER BEY SAVUNMANIZI BEKLIYORUZ!!!! HALA CEVAP ALAMADIK.
[COLOR="Red"]MAGDUR OLAN VE HAKLARI GASP EDILEN ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM. !!![/CENTER][/B][/COLOR] [B][I]SIVASLI AVUKAT SAYIN ALPER BEY´I MESLEGINI SUISTIMAL EDIP HAKLIYI HAKSIZI AYIRT EDEMEDIGI ICIN .... HAKSIZI MÜDAFA EDEREK HAKLIYA SAHIP CIKMADIGI ICIN PROTESTO EDIYORUM.!!!!!! VE SIVAS ASLIYE HUKUK MAHKEMESININ BU KARARI TEKRAR GÖZDEN GECIRIP KARAR SABITLESMEDEN FESH ETMESINI TALEP EDIYORUM ....!!! TÜRKIYE CUMHURIYETININ ADALET VE YASALARINA SAYGIM SONSUZDUR. TÜRK VATANDASI OLARAK BOYNUMUZ KILDAN INCEDIR. AMAAAAAAAAAAAAAAAA..................... BEN BU KARARA ISYAN EDIYORUM ARKADASLAR.......... BU KARARLAR SADECE VE SADECE MUZ CUMHURIYETINDEN CIKAR !!!! NERDE DEVLET................. NERDE HÜKÜMET.............. NERDE ADALET.................. BU MU ADALET? BU MU INSAN HAKLARI? ADAM DÜPEDÜZ MILLETIN HAKLARINI HORTUMLUYOR.... TABAKLARINI SILIP SÜPÜRÜYOR... TOPLANTIDAKI ARKADASLARIN CÜMLESINI AC BIRAKIYOR.... ÜSTÜNE ÜSTLÜK BIRDE TAZMINAT DAVASINI KAZANARAK ZARAR VE ZIYANLARINI TALEP EDIYOR.... BUMU ADALET? DAVACI IKEN DAVALI OLDUK...!!! HAKLI DAVAMIZDA HAKSIZ OLDUK...!!! KENDIMIZI SAVUNDUK SALDIRGAN OLDUK....!!! MAGDUR KALAN TÜM ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM.....!!! NERDE ADALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET................. [/I][/B][/QUOTE] [B]DELİLLER ORTADA AÇLAR ORTADA ADALET İSTİYORUZ.. :D :D :D[/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]Sevgili Kübra iyisin degilmi?
bir rahatsizligin yokturdur Insallah.! eger öyle bir rahatsizligin varsa söyleeeeeeee... seni IHRAC edebiliriz.!!!!!!! bir TUSA TIKLAMAK Kafi :D Rahatsizligini söyle tepit ettim. sen Hakliyi birakip Haksizin yaninda yer Aliyorsun... bu kadar Ispat var iken haaaala HORTUMCUYU Savunuyorsun.... tekrar bir düsün Istersen. :D[/I][/B][/QUOTE] [B]evet acık tehdıt ve zorlamaa.. suikast olabılır can guvenlıgım tehlıkede..!!:D [/B] |
[QUOTE=twity_58][B]evet acık tehdıt ve zorlamaa.. suikast olabılır can guvenlıgım tehlıkede..!!:D [/B][/QUOTE]
[B] VALLA KÜBRA YANLIŞ YOLDASIN SEN GÖRMEDİN TABİ OLANLARI BEN VE BİRÇOK ARKADAŞIM ŞAHİT OLANLARA MUSTAFA ABİ SİLDİ SÜPÜRDÜ ORTALIĞI...[/B] |
[QUOTE=erdalguler][B]
VALLA KÜBRA YANLIŞ YOLDASIN SEN GÖRMEDİN TABİ OLANLARI BEN VE BİRÇOK ARKADAŞIM ŞAHİT OLANLARA MUSTAFA ABİ SİLDİ SÜPÜRDÜ ORTALIĞI...[/B][/QUOTE] [B]ERDAL ABİİ bak mustafa abının avukatı bılene war.. bu haksız suclamayı yapanlar sadece sucluyolar kanıt ise fotomontajlı resımler.. :D :D[/B] |
[QUOTE=twity_58][B]ERDAL ABİİ bak mustafa abının avukatı bılene war.. bu haksız suclamayı yapanlar sadece sucluyolar kanıt ise fotomontajlı resımler.. :D :D[/B][/QUOTE]
[B]MUSTAFA ABİ HERKESİN YEMEĞİNİ YEDİ YA... ALPER ABİ NEDEN SAVUNUYOR BİLİYORMUSUN... BEN SÖYLEYİM HERKES ELİ BOŞ ÇIKARKEN ALPER ABİNİN ELİNDE PAKET YAPILMIŞ KÖFTELER VARDI... EN SON İSE İÇERİDEN MUSTAFA ABİ ÇIKTI... VALLAHİ İYİCE ORGANİZE OLMUŞLAR, BİZDE YA ALPER ABİYİ TRANSFER EDECEĞİZ YADA BİR AVUKAT BULACAĞIZ...[/B] |
[QUOTE=twity_58][B]tamam emınonu kadıkoy ne farkı war.. jenerıkte bı sorun olabılır:D ama kübra yanılmaz..!!
ayrıcana bu işten hiçbir cıkarım olmayıp tamamen masumları korumaya yonelık bi çalısmadır..!!:D :D [/B][/QUOTE] MAHSUM OLAN BİZİZ YANLIŞ YERİ DESTEKLİYORSUN |
[QUOTE=sivaslıavukat]Sayın hemşehrilerim Sivas Asliye Hukuk Mahkemesinin 2006/1 E. sayılı dosyasından almış olduğumuz karara göre:
1.Davacı Mustafa Sönmez aleyhinde başlatılan karalama kampanyasına son verilmesine 2.Davacı Mustafa Sönmez'in aslında ne kadar az yemek yiyen hatta mümkün mertebe yemek dahi yemeyen biri olduğunun kabulüne 3.Davacı Mustafa Sönmez hakkında yalan ve iftira dolu asılsız haberler yapan fotomontajla "komple"ler düzenleyenler hakkında dosyanın tefrik edilerek suç duyurusunda bulunulması için Cumhuriyet Savcılığına gönderilmesine 4.Davacı Mustafa Sönmez'in zarar ve ziyanının karşılanmasına bu doğrultuda haksız ve yersiz iddialarla kendisine saldıran vicdansız saldırganların davacı yanın tüm zararının karşılanması için bilmemnekadar ytl ödemelerine karar verilmiştir. (Sayın Müvekkilim Mustafa Bey en kısa zamanda vekalet ücretimi ödeyecektir. yani umarım öder, abi ödersin değil mi? )[/QUOTE] [B]Kararın bir yüksek mahkeme olan [url]WWW.SİVASPOR.COM[/url] Adelet kuruluna devredilmesini talep ediyorum... Sizin barodan uzaklasmanız için acil bir soruşturma geçirmenizi ve deliller nezdinde soruşturma sonuçlanmadan istifa etmenizi bekliyorum!!! :D[/B] |
[QUOTE=erdalguler][B]MUSTAFA ABİ HERKESİN YEMEĞİNİ YEDİ YA... ALPER ABİ NEDEN SAVUNUYOR BİLİYORMUSUN... BEN SÖYLEYİM HERKES ELİ BOŞ ÇIKARKEN ALPER ABİNİN ELİNDE PAKET YAPILMIŞ KÖFTELER VARDI... EN SON İSE İÇERİDEN MUSTAFA ABİ ÇIKTI... VALLAHİ İYİCE ORGANİZE OLMUŞLAR, BİZDE YA ALPER ABİYİ TRANSFER EDECEĞİZ YADA BİR AVUKAT BULACAĞIZ...[/B][/QUOTE]
tamam kardeşim tamam , doğrudur elimde bir paket vardı inkar etmiyoruz amaaaaa şunu bilmeniz gerekir ki o paketin içinde bütün gün diğer hemşehrileri aç kalmasın diye kendi yemeğini onlara veren mustafa bey kardeşimiz için mekan sahibinden aldığımız kuru ekmekler vardı.Ekmekleri suya banıp banıp yedi adamcağız ne yapsın koca bir gün aç kalmış idi. Oysa onun tek amacı kardeşlerinin doyması aç kalmamasını sağlamaktı.O fedakar insan o yüce hemşehrimiz kendisi aç kalması pahasına gıkını çıkarmamıştır. |
[QUOTE=Gunay][B]Kararın bir yüksek mahkeme olan [url]WWW.SİVASPOR.COM[/url] Adelet kuruluna devredilmesini talep ediyorum...
Sizin barodan uzaklasmanız için acil bir soruşturma geçirmenizi ve deliller nezdinde soruşturma sonuçlanmadan istifa etmenizi bekliyorum!!! :D[/B][/QUOTE] tüüü , osmancım genel sekreterim.Yazık yazık , güvendiğim dağlara karlar yağdı , oysa ki biz senin hesabına oldukça yüklü bir meblağ yatırmıştık ki karlar yağmasın sen de kamuoyu oluştur diye , kaldı ki sen de gelip bize o meblağı talep etmiştin hatta pazarlık yapıp bu rakamdan aşağısı hesabıma yatarsa hemen diğer tarafa geçerim demiştin. |
[QUOTE=sivaslıavukat]tüüü , osmancım genel sekreterim.Yazık yazık , güvendiğim dağlara karlar yağdı , oysa ki biz senin hesabına oldukça yüklü bir meblağ yatırmıştık ki karlar yağmasın sen de kamuoyu oluştur diye , kaldı ki sen de gelip bize o meblağı talep etmiştin hatta pazarlık yapıp bu rakamdan aşağısı hesabıma yatarsa hemen diğer tarafa geçerim demiştin.[/QUOTE]
[B]Anlaşılan bu yemek çetesi çok derinlere gidiyor :D :D Bu iddiaları kanıtlamanızı, kanıtlayamadığınız takdirde bilmem ne kadar tazminatı şimdiden kabul etmenizi talep ediyorum :D :D :D [/B] |
[CENTER][B] ALPER BEY SAVUNMANIZI BEKLIYORUZ!!!! HALA CEVAP ALAMADIK.
[COLOR="Red"]MAGDUR OLAN VE HAKLARI GASP EDILEN ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM. !!![/CENTER][/B][/COLOR] [B][I]SIVASLI AVUKAT SAYIN ALPER BEY´I MESLEGINI SUISTIMAL EDIP HAKLIYI HAKSIZI AYIRT EDEMEDIGI ICIN .... HAKSIZI MÜDAFA EDEREK HAKLIYA SAHIP CIKMADIGI ICIN PROTESTO EDIYORUM.!!!!!! VE SIVAS ASLIYE HUKUK MAHKEMESININ BU KARARI TEKRAR GÖZDEN GECIRIP KARAR SABITLESMEDEN FESH ETMESINI TALEP EDIYORUM ....!!! TÜRKIYE CUMHURIYETININ ADALET VE YASALARINA SAYGIM SONSUZDUR. TÜRK VATANDASI OLARAK BOYNUMUZ KILDAN INCEDIR. AMAAAAAAAAAAAAAAAA..................... BEN BU KARARA ISYAN EDIYORUM ARKADASLAR.......... BU KARARLAR SADECE VE SADECE MUZ CUMHURIYETINDEN CIKAR !!!! NERDE DEVLET................. NERDE HÜKÜMET.............. NERDE ADALET.................. BU MU ADALET? BU MU INSAN HAKLARI? ADAM DÜPEDÜZ MILLETIN HAKLARINI HORTUMLUYOR.... TABAKLARINI SILIP SÜPÜRÜYOR... TOPLANTIDAKI ARKADASLARIN CÜMLESINI AC BIRAKIYOR.... ÜSTÜNE ÜSTLÜK BIRDE TAZMINAT DAVASINI KAZANARAK ZARAR VE ZIYANLARINI TALEP EDIYOR.... BUMU ADALET? DAVACI IKEN DAVALI OLDUK...!!! HAKLI DAVAMIZDA HAKSIZ OLDUK...!!! KENDIMIZI SAVUNDUK SALDIRGAN OLDUK....!!! MAGDUR KALAN TÜM ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM.....!!! NERDE ADALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET................. [/I][/B] |
[QUOTE=Gunay][B]Anlaşılan bu yemek çetesi çok derinlere gidiyor :D :D
Bu iddiaları kanıtlamanızı, kanıtlayamadığınız takdirde bilmem ne kadar tazminatı şimdiden kabul etmenizi talep ediyorum :D :D :D [/B][/QUOTE] Rüşvetin belgesi mi olur kardeşiiiim.Sen alamanyalardan ne kadar marklar talep edildi de pek sayın mustafa bey bu gibi talepleri karşılamak için varını yoğunu satıp savmıştır.İnsan düşmeye görsün işte gelen vuruyor giden vuruyor:D |
[QUOTE=sivaslıavukat]Malumunuz olduğu üzere 12 Mart tarihinde üçüncü dernek toplantımızı ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' isimli hemşehrimize ait mekanda seçkin hemşehrilemrimizin katılımı ile gerçekleştirdik. O kadar lezzetli köfteler yedik ki Sivas Köftesi neymiş hepimiz görmüş olduk.Tabi köfte öncesi birer tabak madımak afiyetle yenildi ve memleket hasreti bir nebze de olsa giderildi. Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:)
Buluşmamıza ; Mustafa Sonmez (Sonmez) Tevfik Çevik (Çevik) Alper Kahvecioglu (Sivaslıavukat) Recep Yuksel (ZaralıX1968) Hakan Demirezen (Shadow3458) Gunay Güven (karacaoren3458) Erdal Güler (erdalguler) İbrahim Genç (Çecenibo58) Yusuf Mermer ( Mermerbey58) Cihat Korkmaz (Rap_boy) Murat Bayraktar (Djmurat) Salim Başer (Salim58) Kerem Yalçın (kerem5834) Muharrem Pektaş (alimuharrem58) Sinan Ozdal (sinan5834) ve mekanımızın işleticisi Sayın Yadigar Bey iştirak etmiştir. Sevgili Yadigar Bey'e hepimize dağıttığı Sİvasspor kasetleri için eminim hepimiz minnettarız. Kaynaşma yemeğimizde daha önceki toplatılarımızda aldığımız kararlara ilave olarak , 1.Buluşma - Birlik olma toplantılarımızı daha sık yapabilmek adına süreleri kısaltmaya, 2.Bu doğrultuda 16 Nisan 2006 Pazar günü saat 14 de Mecidiyeköyde bulunan Abant Kıraathanesinde toplanmaya, 3.İkinci toplantımızda aldığımız karar doğrultusunda uygulamaya koyduğumuz maddi destek programı gözden geçirilerek gidişatımızı daha sıkı kontrol ve destekle güçlendirmeye, 4.İstanbulda yapılacak olan maçlarımız öncesinde forumumuzda açılacak olan başlıklarda taraftarlarımızı bilgilendirerek maçlar öncesi buluşma ve organizasyon planlarını yapmaya, 5.Aramıza yeni dahil olan hemşehrilerimizle daha yakın ilişkiler kurarak düzenli irtibat sağlamaya, Tüm hemşehrilerimiz oybirliği ile karar vermiştir.Aramıza yeni katılan ve katılamadığı için üzüntülerini ve mazeretlerini bildiren tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunar bir sonraki buluşmamızın 16 Nisan 2006 pazar günü olacağını hatırlatırım. Saygılarımla.[/QUOTE] CALISMALARINIZDA SIZLERE BASARILAR DILERIM ISINIZ COKZOR DIYE DUSUNUYORUM DAGITMAK COK KOLAYDA TOPLAMAK COK AMA COK ZOR PARCA PARCA DAGILMIS SIVASLILARI ISTANBUL GIBI BIR METRO POLDE BIR ARAYA GETIRMEK SIVASTA DORT EYLUL SITADINI FUL DOLDURMAKTAN DAHA ZOR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN GONUL ISTERDIKI SITEDE YAZDIGINIZ LISTEDE TOPLANTIYA ISTIRAK EDENLERIN ISMINI YAZMAYA SITE YETERSIZ KALSAYDI INSALLAH O GUNLERIDE GORUR EMEGINIZIN ZAYI OLMADIGI ANI GORURSUNUZ SAYGILAR ......... |
[QUOTE=CAGLAYAN] [B]Sevgili Kübra iyisin degilmi?
bir rahatsizligin yokturdur Insallah.! eger öyle bir rahatsizligin varsa söyleeeeeeee... seni IHRAC edebiliriz.!!!!!!! bir TUSA TIKLAMAK Kafi Rahatsizligini söyle tepit ettim. sen Hakliyi birakip Haksizin yaninda yer Aliyorsun... bu kadar Ispat var iken haaaala HORTUMCUYU Savunuyorsun.... tekrar bir düsün Istersen. [/B][/QUOTE] [QUOTE=sivasliavukat] Aha tespit ettim , tehditle ve baskıyla pek değerli müvekkilim mustafa beyin destekcileri sindirilmeye çalışılıyor. __________________ Av.Alper Kahvecioglu[/QUOTE] [COLOR="Blue"][B]BU ŞANTAJCILARI, DIŞ MİHRAKLAR YÖNLENDİRİYOR...! ALMANYA DA BULUNAN, ÇETENİN ELEBAŞI KONUMUNDAKİ ÇAĞLAYAN BEY, YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİYLE BERABER, İFTİRALAR, MONTAJLAR, ŞANTAJLAR, .... VS...VS... YETMEDİ; ŞİMDİ DE TEHDİT VE BASKI İLE İŞ YAPMAYA YELTENİYOOOOO[/B]...!!![/COLOR] [B][COLOR="Red"]KAHROLSUN BASKILAR... !!! YAŞASIN ADALEEET..... YAŞASIN İNSANLIK ONURUUUU....!!![/COLOR][/B] :D :D :D |
[QUOTE=sivaslıavukat]Rüşvetin belgesi mi olur kardeşiiiim.Sen alamanyalardan ne kadar marklar talep edildi de pek sayın mustafa bey bu gibi talepleri karşılamak için varını yoğunu satıp savmıştır.İnsan düşmeye görsün işte gelen vuruyor giden vuruyor:D
tüüü , osmancım genel sekreterim.Yazık yazık , güvendiğim dağlara karlar yağdı , oysa ki biz senin hesabına oldukça yüklü bir meblağ yatırmıştık ki karlar yağmasın sen de kamuoyu oluştur diye , kaldı ki sen de gelip bize o meblağı talep etmiştin hatta pazarlık yapıp bu rakamdan aşağısı hesabıma yatarsa hemen diğer tarafa geçerim demiştin.[/QUOTE] [B]alper abicim yanlış safın sayın ve pek muhterem avukatı :D bankaya yatırılan paranın dekont gibi bir belgesi olması lazım sende iyi bilirsin :D :D Mustafa abiye canım gurban ama sofrada değil :D :D [/B] |
[QUOTE=Gunay][B]alper abicim yanlış safın sayın ve pek muhterem avukatı :D bankaya yatırılan paranın dekont gibi bir belgesi olması lazım sende iyi bilirsin :D :D
Mustafa abiye canım gurban ama sofrada değil :D :D [/B][/QUOTE] Pek sevgili ve yakışıklı kardeşim , bilmem hatırlarmısın ama aynı zamanda bir bankanın da avukatlığını yapıyorum , hani biliyorsun merkez şubenin olduğu binada da ofisim var.Hani bir talimatla sana binlerce dekont düzenlettirebilirim , yani var olanları ortaya çıkarırım demek istedim:D |
[QUOTE=sivaslıavukat]Pek sevgili ve yakışıklı kardeşim , bilmem hatırlarmısın ama aynı zamanda bir bankanın da avukatlığını yapıyorum , hani biliyorsun merkez şubenin olduğu binada da ofisim var.Hani bir talimatla sana binlerce dekont düzenlettirebilirim , yani var olanları ortaya çıkarırım demek istedim:D[/QUOTE]
[B]Sayın güzel abim elbet bizimde basit bir dekontu hazırlatacak çevremiz var, ancak seninde dediğin gibi olmayan şeye binlerce dekonta ne gerek var :D :D[/B] |
yahu osman gardaş , timurun karşısındaki hocaya döndük.Bir an bi baktım arkamızda kimse yok.Şuraya bak ne benim müvekkilden ne de senin mağdur kitlenden ses seda çıkmıyor.Bizi birbirimize düşürüp kenara çekildiler .
|
[QUOTE=sivaslıavukat]yahu osman gardaş , timurun karşısındaki hocaya döndük.Bir an bi baktım arkamızda kimse yok.Şuraya bak ne benim müvekkilden ne de senin mağdur kitlenden ses seda çıkmıyor.Bizi birbirimize düşürüp kenara çekildiler .[/QUOTE]
[B]KAHROLSUN BASKILAR...! YAŞASIN ADALEEEEEEEEEEEEET...![/B] :D :D :D |
[QUOTE=sivaslıavukat]yahu osman gardaş , timurun karşısındaki hocaya döndük.Bir an bi baktım arkamızda kimse yok.Şuraya bak ne benim müvekkilden ne de senin mağdur kitlenden ses seda çıkmıyor.Bizi birbirimize düşürüp kenara çekildiler .[/QUOTE]
[B]Abi valla haklısın, ben orda bile değildim :D :D Kariyer yağmış iki avukatı birbirine düşürdüler:D Bizde direk onlara karşımı olsak ne :rolleyes: :D [/B] |
[QUOTE=Gunay][B]Abi valla haklısın, ben orda bile değildim :D :D
Kariyer yağmış iki avukatı birbirine düşürdüler:D Bizde direk onlara karşımı olsak ne :rolleyes: :D [/B][/QUOTE] Sizin burda ne probleminiz var, birbirinizi yiyecekseniz, dışarda bir yerde yapın bu isi :D :D |
Vala haklısın Osmancım , köfteyi başkası yiyor bize birbirimizi yemek düşüyor.
|
[QUOTE=RüStüElmaS]Sizin burda ne probleminiz var, birbirinizi yiyecekseniz, dışarda bir yerde yapın bu isi :D :D[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"] AYNEN KATILIYORUM ABİ GİDİN DIŞARDA KOZLARINIZI PAYLAŞIN SONRA GELİN :D[/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="black"][COLOR="DarkOrchid"]AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ.........CİHAD&KEREM[/COLOR][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=RüStüElmaS]Sizin burda ne probleminiz var, birbirinizi yiyecekseniz, dışarda bir yerde yapın bu isi :D :D[/QUOTE]
[B]ABİ DISARDA YAPALIMDA BİZDEMİ AC KALALIM BURDAN O RAHATLIĞIMIZ VAR :D :D [/B] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"] MUSTAFA SÖNMEZ DAVASINDA ŞOK GELİŞME [/COLOR][/FONT]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]UZUN ZAMANDIR SESİ SOLUGU ÇIKMAYAN KAPKAÇ ÇETESİ KURMAK SUÇUNDAN İÇERİDE BULUNAN [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]RaP_BoY[/COLOR][/FONT](CiHaD) ve [FONT="Arial Black"][COLOR="darkorchid"][COLOR="DarkOrchid"]KeReM_5834[/COLOR][/COLOR][/FONT](KeReM)in İSTANBUL SAVCILIGI TARAFINDAN MUSTAFA SÖNMEZ DAVASI İLE İLGİLİ YAPILAN SORGULARINDA [/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="darkorchid"][COLOR="Navy"]MUSTAFA SÖNMEZ'in HERKESİ AÇ BIRAKTIGINI VE BÜTÜN SUÇUN MUSTAFA SÖNMEZDE OLDUGUNU BEYAN ETTİLER [/COLOR][/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]SAYGILARLA [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]qalpazan tv [/COLOR][/FONT] BİZİ İZLEYİN HABERİNİZ OLSUN :D[/COLOR][/FONT] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Mustafa abi ...WAlla ben olsam bi daha yemekli bişiye katılmam....Gerçi yengede haklı evde yesen evdekilere zara...Ancak böyle toplantılarla bişiler yiyebiliyolardır..:D :D ....Aib bi dahaki toplantıya sen yemeğini yedikten sonra gelek biz...Bu arada Sinan sonunda yayınlamış baklava resmini ...Kürdanla yediğin resmi yine karizmasın!!;) [/FONT][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:00. |