SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   DEV BAYRAK KAMPANYASI !! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=669)

1967_DERNEK_10UR 06.05.2005 13:15

SON DURUM NE?

EMİNÇOLAK 06.05.2005 13:24

[size=2][b]arkadaşlar sondurum maddi destek bekliyoruz
nakit sıkıntısı var[/b][/size]

ElbeyLi58 06.05.2005 13:49

[quote=emin58][quote=CAGLAYAN][quote=gakgo58][b][color=darkred][size=2]ARKADASLAR DEV BAYRAK KAMPANYASINDA EPEY YOL ALDIK..

KAMPANYAYA MADDİ DESTEK OLMAK İSTEYENLER LÜTFEN BENİMLE TEMASA GEÇSİN...

ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

TEL : 0 532 455 43 90[/size][/color][/b][/quote]haydi yigidolar

CAGLAYAN 06.05.2005 14:17

[quote=umut]SİVASSPOR-SARIYER MAÇINDA DEV BAYRAK KONUSU ÇOK GÜZEL VE MEMNUN EDİCİ TÜM ARKADAŞLARIMIZIN KATKILARINI BEKLİYORUZ

SİVAS KOYULHİSAR ORTASEKİ KÖYÜ DERNEĞİ
BASIN SÖZCÜSÜ

BURAK BAYKAL[/quote]

EMİNÇOLAK 06.05.2005 16:05

[size=2][b]ARKADAŞLAR SARIYER MAÇINDAN ÖNCE DEV BAYRAGIMIZI BİTİRMELİYİZ VE GURURLA TAŞIMALIYIZ
BİZLER TOPLAM 4599 SİVASSPOR.COM AİLESİNİN ÜYELERİ OLARAK BU İŞİ BAŞARAMAZSAK ELALEM BİZE NEDER VALLA CÜMLE ALEME REZİL OLURUZ
ARKADAŞLAR BİRAZ GAYRETLE BU İŞİ BAŞARACAĞIZ 1-5 10 MİLYON FARKETMEZ BİRAN ÖNCE GAKGO58 (HAKKI) KARDEŞİMİZLE İRTİBAT KURALIM ZAMAN AZ KALDI
TEL: 0 532 455 43 90[/b][/size]

SONMEZ 06.05.2005 16:44

[quote=emin58][size=2][b]ARKADAŞLAR SARIYER MAÇINDAN ÖNCE DEV BAYRAGIMIZI BİTİRMELİYİZ VE GURURLA TAŞIMALIYIZ
BİZLER TOPLAM 4599 SİVASSPOR.COM AİLESİNİN ÜYELERİ OLARAK BU İŞİ BAŞARAMAZSAK ELALEM BİZE NEDER VALLA CÜMLE ALEME REZİL OLURUZ
ARKADAŞLAR BİRAZ GAYRETLE BU İŞİ BAŞARACAĞIZ 1-5 10 MİLYON FARKETMEZ BİRAN ÖNCE GAKGO58 (HAKKI) KARDEŞİMİZLE İRTİBAT KURALIM ZAMAN AZ KALDI
TEL: 0 532 455 43 90[/b][/size][/quote]

[size=2][color=red][b]HAYDİ YİĞİDOLAR;

KUMAŞTA SİZİN DE İPLİĞİNİZ OLSUN...[/b][/color][/size]

CAGLAYAN 06.05.2005 16:47

[quote=emin58][color=red][size=2][b]ARKADAŞLAR SARIYER MAÇINDAN ÖNCE DEV BAYRAGIMIZI BİTİRMELİYİZ VE GURURLA TAŞIMALIYIZ
TEL: 0 532 455 43 90[/b][/size][/quote][/color]
sivasspor icin

EMİNÇOLAK 06.05.2005 17:03

[quote=emin58][size=2][b]ARKADAŞLAR SARIYER MAÇINDAN ÖNCE DEV BAYRAGIMIZI BİTİRMELİYİZ VE GURURLA TAŞIMALIYIZ
[size=2][b]BEN YÜREKTEN İNANIYORUM BİZLER BU İŞİ BAŞARACAGIZ[/b][/size]

puar 06.05.2005 18:01

[[color=blue]size=24]süpersiniz abiler helaliniz var[/size][/color]

lülülü 06.05.2005 18:09

HAYDİ GARDASLAR......

AÇALIM SU BAYRAĞI SARIYER MACINDA ALEMİ-CİHAN TARAFTAR GÖRSÜN...

MADDİ DESTEK BEKLİYORUZ HERKESTEN GÜCÜNÜZÜN YETTİĞİ KADAR

ElbeyLi58 06.05.2005 19:09

HAYDİ GARDASLAR......

AÇALIM SU BAYRAĞI SARIYER MACINDA ALEMİ-CİHAN TARAFTAR GÖRSÜN...

MADDİ DESTEK BEKLİYORUZ HERKESTEN GÜCÜNÜZÜN YETTİĞİ KADAR

CAGLAYAN 06.05.2005 19:42

[quote=CAGLAYAN][quote=emin58][color=red][size=2][b]ARKADAŞLAR SARIYER MAÇINDAN ÖNCE DEV BAYRAGIMIZI BİTİRMELİYİZ VE GURURLA TAŞIMALIYIZ
TEL: 0 532 455 43 90[/b][/size][/quote][/color][/quote]hersey sivasspor icin

izmirliyigido 07.05.2005 00:31

Hakkı kardeşimi bu büyük sorumluluğun altına girmesinden dolayı tebrik ediyor ve çok büyük fedakarlıklar yaptığına şahit olduğumu bildirmek istiyorum. Lütfen bu kampanyaya destek verelim. Bu hpimizin gururu olacak. Gerçekten dev bir bayrak hazırlanıyor. Lütfen gözardı etmeyin. Az, çok ne kadar gücünüz yetiyorsa destek olun...

[color=olive]"Bugün saygıdeğer kardeşim, mümtaz insan gerçek Sivas'lı ve gerçek Yiğido Hakkı (Gakko58) ile tanıştım. İzmir'e geldiğini ve tanışmak istediğini söyleyerek Karşıyaka'ya ziyaretime geldi.

Körfeze karşı çayımızı yudumlarken son zamanlarda ki sohbetlerin en güzelini kardeşimle yaptım. Kah Sivas'a gittik, kah Rüştü kardeşimizin kulaklarını çınlattık. Bir ara dev bayrağın heyecanını yaşadık, sonra sivasspor.com sitesinin dünyadan daha büyük, büyülü ve bağlayıcı etkisini konuşarak emeği geçen herkese ve özellikle Rüştü kardeşime minnetlerimizi sunduk.

Hakkı gardaşımla o kadar güzel bir muhabbet oldu ki, sanki 40 yıldır birbirimiz tanıyormuşuz gibiydi. Ama gerçekten al-i cenap ve saygılı bir kardeşimiz. Göstermiş olduğu nezakete ve ince düşünceye birkez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dev bayrak kampanyası konusunda da herkesi desteğe davet ediyorum.

İzmir'e gelen tüm kardeşlerimi de tanışmaya bekliyorum..."[/color]

cilgin5858 07.05.2005 09:53

Mac Sükrü Saracoglu Stadinda deyilmi??????????

CEVIK 07.05.2005 11:27

[color=brown][/color][size=7][/size]ARKADAŞ LAR SİZLERE BİRAZDA SİTEMLİ YAZI YAZACAGIM KUSURA BAKMAYIN EVET 8) DEV BAYRAK KANPANYASI HAKKINDA HAFTALARDIR BU SİDEDE ARKADAŞLARIMIZ CAGRI YAPIYOR LÜTFEEEN DESTEK DİYE BAKINIZ ŞU SAAT BEN BU YAZIYI YAZARKEN ÜYE SAYIIMIZ (4632) BU DEMEK Kİ İYİ BİR TARAFTARA ULAŞMIŞIZ İNTERNET SİTESİNDE BAKIN BEYLER KONUŞMAYA GELİNCE HEPİMİZ KONUŞUYORUZ İCTATAAA GELİNCE KİMSELER YOOK (GAGKO) KARDEŞİMİZ BİR YOLA CIKDI BİZLERE GÜVENEREK AMA BİZLER NE YAPDIK DAHA YOLUN BAŞINDA TERK ETDİİK BU TARAFTARLIK BU HEMŞERİLİK DEGİLDİR BAKINIZ BİZLER HEPİMİZ İNTERNET KULLANIYORUZ FAZLA DEGİL KİŞİ BAŞI (1 YTL) GÖNDEREMEZ MİYİZ GÖNDERMEK İNTENET DEN COK CÜZÜÜ BİR PARA LÜTFEN LÜTFEN BİZLERE YARDIMCI OLUN BU COOK DA BÜYÜK BİR MEBLAA DEGİL BEN KENDİMCE İŞLERİM DURGUN OLDUGU HALDE ÜSTÜME DÜŞEN MEBLAYI ARKADAŞIMIZA TAKDİİM ETDİM SİZLERE ANLATMAK İSDEDİGİM BİZLER NEDEN BU TÜR ORGANİZELERDE HEP PASİİF KALIYORUZ :?: BAKIN BİZ İSTANBUL ESNAFI OLARAK DAHA NİCE ORGANİZELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ SİZLER YETERKİ KALEMİ SAGLAM TUTUN ELLERİNİZ TİTREMESİN :roll: NOOT BEN HERGÜN SİGARAYA (3.75YTL) ÖDÜYORUM :!: YA SİZ NE KADAR ÖDÜYORSUNUZ :?: SAYGILARIM LA

türkçerap_yakup 07.05.2005 12:19

ben öğrenciyim...yollama iimkanım yok..

CEVIK 07.05.2005 12:23

[quote=türkçerap_yakup]ben öğrenciyim...yollama iimkanım yok..[/quote][color=cyan][/color][size=7][/size]SANA SÖZÜMÜZ YAK KOCUM SÖZÜM İMKANI OLUPDA İKMANLARINI KULLANMAYANLARA

serhankaburcuk 07.05.2005 15:10

[quote=cevik][color=brown][/color][size=7][/size]ARKADAŞ LAR SİZLERE BİRAZDA SİTEMLİ YAZI YAZACAGIM KUSURA BAKMAYIN EVET 8) DEV BAYRAK KANPANYASI HAKKINDA HAFTALARDIR BU SİDEDE ARKADAŞLARIMIZ CAGRI YAPIYOR LÜTFEEEN DESTEK DİYE BAKINIZ ŞU SAAT BEN BU YAZIYI YAZARKEN ÜYE SAYIIMIZ (4632) BU DEMEK Kİ İYİ BİR TARAFTARA ULAŞMIŞIZ İNTERNET SİTESİNDE BAKIN BEYLER KONUŞMAYA GELİNCE HEPİMİZ KONUŞUYORUZ İCTATAAA GELİNCE KİMSELER YOOK (GAGKO) KARDEŞİMİZ BİR YOLA CIKDI BİZLERE GÜVENEREK AMA BİZLER NE YAPDIK DAHA YOLUN BAŞINDA TERK ETDİİK BU TARAFTARLIK BU HEMŞERİLİK DEGİLDİR BAKINIZ BİZLER HEPİMİZ İNTERNET KULLANIYORUZ FAZLA DEGİL KİŞİ BAŞI (1 YTL) GÖNDEREMEZ MİYİZ GÖNDERMEK İNTENET DEN COK CÜZÜÜ BİR PARA LÜTFEN LÜTFEN BİZLERE YARDIMCI OLUN BU COOK DA BÜYÜK BİR MEBLAA DEGİL BEN KENDİMCE İŞLERİM DURGUN OLDUGU HALDE ÜSTÜME DÜŞEN MEBLAYI ARKADAŞIMIZA TAKDİİM ETDİM SİZLERE ANLATMAK İSDEDİGİM BİZLER NEDEN BU TÜR ORGANİZELERDE HEP PASİİF KALIYORUZ :?: BAKIN BİZ İSTANBUL ESNAFI OLARAK DAHA NİCE ORGANİZELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ SİZLER YETERKİ KALEMİ SAGLAM TUTUN ELLERİNİZ TİTREMESİN :roll: NOOT BEN HERGÜN SİGARAYA (3.75YTL) ÖDÜYORUM :!: YA SİZ NE KADAR ÖDÜYORSUNUZ :?: SAYGILARIM LA[/quote]

[size=2][b][i]Helal be abi lafa geldiği zaman mangalda kül bırakmayız ama para vermeye geldiği zaman hiçkimseyi tanımayız arkadaşlar lütfen bu kampanyaya katkıda bulunalım...[/i][/b][/size]

CAGLAYAN 07.05.2005 15:36

ARKADAŞLAR SARIYER MAÇINDAN ÖNCE DEV BAYRAGIMIZI BİTİRMELİYİZ VE GURURLA TAŞIMALIYIZ
TEL: 0 532 455 43 90

CEVIK 07.05.2005 16:32

[quote=serhankaburcuk][quote=cevik][color=brown][/color][size=7][/size]ARKADAŞ LAR SİZLERE BİRAZDA SİTEMLİ YAZI YAZACAGIM KUSURA BAKMAYIN EVET 8) DEV BAYRAK KANPANYASI HAKKINDA HAFTALARDIR BU SİDEDE ARKADAŞLARIMIZ CAGRI YAPIYOR LÜTFEEEN DESTEK DİYE BAKINIZ ŞU SAAT BEN BU YAZIYI YAZARKEN ÜYE SAYIIMIZ (4632) BU DEMEK Kİ İYİ BİR TARAFTARA ULAŞMIŞIZ İNTERNET SİTESİNDE BAKIN BEYLER KONUŞMAYA GELİNCE HEPİMİZ KONUŞUYORUZ İCTATAAA GELİNCE KİMSELER YOOK (GAGKO) KARDEŞİMİZ BİR YOLA CIKDI BİZLERE GÜVENEREK AMA BİZLER NE YAPDIK DAHA YOLUN BAŞINDA TERK ETDİİK BU TARAFTARLIK BU HEMŞERİLİK DEGİLDİR BAKINIZ BİZLER HEPİMİZ İNTERNET KULLANIYORUZ FAZLA DEGİL KİŞİ BAŞI (1 YTL) GÖNDEREMEZ MİYİZ GÖNDERMEK İNTENET DEN COK CÜZÜÜ BİR PARA LÜTFEN LÜTFEN BİZLERE YARDIMCI OLUN BU COOK DA BÜYÜK BİR MEBLAA DEGİL BEN KENDİMCE İŞLERİM DURGUN OLDUGU HALDE ÜSTÜME DÜŞEN MEBLAYI ARKADAŞIMIZA TAKDİİM ETDİM SİZLERE ANLATMAK İSDEDİGİM BİZLER NEDEN BU TÜR ORGANİZELERDE HEP PASİİF KALIYORUZ :?: BAKIN BİZ İSTANBUL ESNAFI OLARAK DAHA NİCE ORGANİZELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ SİZLER YETERKİ KALEMİ SAGLAM TUTUN ELLERİNİZ TİTREMESİN :roll: NOOT BEN HERGÜN SİGARAYA (3.75YTL) ÖDÜYORUM :!: YA SİZ NE KADAR ÖDÜYORSUNUZ :?: SAYGILARIM LA[/quote]

[size=2][b][i]Helal be abi lafa geldiği zaman mangalda kül bırakmayız ama para vermeye geldiği zaman hiçkimseyi tanımayız arkadaşlar lütfen bu kampanyaya katkıda bulunalım...[/i][/b][/size][/quote]İŞİN DOĞRUSU BU SERHAN GARDAŞ BENİM İŞLER ŞUAN ACIK OLSUN İNANIN Kİ BAYRAGI TEK BAŞIMA KARŞILARIM BEN SİVASLI VE SİVAS SEVDALISI BİRİYİM SİVASLILIGIMLA GURUR DUYUYORUM HAYDİ HERKES GERCEK SİVASLI OLMAYA CAĞIRIYORUM

ergin 07.05.2005 18:09

[quote=cevik][quote=serhankaburcuk][quote=cevik][color=brown][/color][size=7][/size]ARKADAŞ LAR SİZLERE BİRAZDA SİTEMLİ YAZI YAZACAGIM KUSURA BAKMAYIN EVET 8) DEV BAYRAK KANPANYASI HAKKINDA HAFTALARDIR BU SİDEDE ARKADAŞLARIMIZ CAGRI YAPIYOR LÜTFEEEN DESTEK DİYE BAKINIZ ŞU SAAT BEN BU YAZIYI YAZARKEN ÜYE SAYIIMIZ (4632) BU DEMEK Kİ İYİ BİR TARAFTARA ULAŞMIŞIZ İNTERNET SİTESİNDE BAKIN BEYLER KONUŞMAYA GELİNCE HEPİMİZ KONUŞUYORUZ İCTATAAA GELİNCE KİMSELER YOOK (GAGKO) KARDEŞİMİZ BİR YOLA CIKDI BİZLERE GÜVENEREK AMA BİZLER NE YAPDIK DAHA YOLUN BAŞINDA TERK ETDİİK BU TARAFTARLIK BU HEMŞERİLİK DEGİLDİR BAKINIZ BİZLER HEPİMİZ İNTERNET KULLANIYORUZ FAZLA DEGİL KİŞİ BAŞI (1 YTL) GÖNDEREMEZ MİYİZ GÖNDERMEK İNTENET DEN COK CÜZÜÜ BİR PARA LÜTFEN LÜTFEN BİZLERE YARDIMCI OLUN BU COOK DA BÜYÜK BİR MEBLAA DEGİL BEN KENDİMCE İŞLERİM DURGUN OLDUGU HALDE ÜSTÜME DÜŞEN MEBLAYI ARKADAŞIMIZA TAKDİİM ETDİM SİZLERE ANLATMAK İSDEDİGİM BİZLER NEDEN BU TÜR ORGANİZELERDE HEP PASİİF KALIYORUZ :?: BAKIN BİZ İSTANBUL ESNAFI OLARAK DAHA NİCE ORGANİZELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ SİZLER YETERKİ KALEMİ SAGLAM TUTUN ELLERİNİZ TİTREMESİN :roll: NOOT BEN HERGÜN SİGARAYA (3.75YTL) ÖDÜYORUM :!: YA SİZ NE KADAR ÖDÜYORSUNUZ :?: SAYGILARIM LA[/quote]

[size=4][b][i]Helal be abi lafa geldiği zaman mangalda kül bırakmayız ama para vermeye geldiği zaman hiçkimseyi tanımayız arkadaşlar lütfen bu kampanyaya katkıda bulunalım...[/i][/b][/size][/quote]İŞİN DOĞRUSU BU SERHAN GARDAŞ BENİM İŞLER ŞUAN ACIK OLSUN İNANIN Kİ BAYRAGI TEK BAŞIMA KARŞILARIM BEN SİVASLI VE SİVAS SEVDALISI BİRİYİM SİVASLILIGIMLA GURUR DUYUYORUM HAYDİ HERKES GERCEK SİVASLI OLMAYA CAĞIRIYORUM[/quote]

Tek başına bir 5 ytl. (5 milyon) bile hiç kimseye çok gelmez diyor,arkadaşları biraz daha duyarlı olmaya çağırıyorum.Bu bir gönül işidir.Gün;DAYANIŞMA GÜNÜDÜR YİĞİDOLAR !... ..lütfen...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

CAGLAYAN 07.05.2005 20:16

ARKADASLAR DEV BAYRAK KAMPANYASINDA EPEY YOL ALDIK..

KAMPANYAYA MADDİ DESTEK OLMAK İSTEYENLER LÜTFEN BENİMLE TEMASA GEÇSİN...

ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

TEL : 0 532 455 43 90

lülülü 07.05.2005 22:00

[quote=emin58][quote=gakgo58][b][color=darkred][size=2]ARKADASLAR

MANEVİ DESTEK SÜPER....

AMA BİRAZDA MADDİ DESTEK GEREKİYOR....DURUMU MÜSAİT OLANLAR LÜTFEN BENİMLE TEMASA GECSİN....[/size][/color][/b][/quote]
[size=2][b]Arkadaşlar gakgo (hakkı ) gardaşımızı arayalım
Tel: 0 532 455 43 90[/b][/size][/quote]

[size=2]Arkadaslar gakgo (hakkı ) kardesimiz ltf. yalniz birak mayalim [/size]

izmirliyigido 07.05.2005 23:30

[quote=izmirliyigido]Hakkı kardeşimi bu büyük sorumluluğun altına girmesinden dolayı tebrik ediyor ve çok büyük fedakarlıklar yaptığına şahit olduğumu bildirmek istiyorum. Lütfen bu kampanyaya destek verelim. Bu hpimizin gururu olacak. Gerçekten dev bir bayrak hazırlanıyor. Lütfen gözardı etmeyin. Az, çok ne kadar gücünüz yetiyorsa destek olun...

[color=olive]"Bugün saygıdeğer kardeşim, mümtaz insan gerçek Sivas'lı ve gerçek Yiğido Hakkı (Gakko58) ile tanıştım. İzmir'e geldiğini ve tanışmak istediğini söyleyerek Karşıyaka'ya ziyaretime geldi.

Körfeze karşı çayımızı yudumlarken son zamanlarda ki sohbetlerin en güzelini kardeşimle yaptım. Kah Sivas'a gittik, kah Rüştü kardeşimizin kulaklarını çınlattık. Bir ara dev bayrağın heyecanını yaşadık, sonra sivasspor.com sitesinin dünyadan daha büyük, büyülü ve bağlayıcı etkisini konuşarak emeği geçen herkese ve özellikle Rüştü kardeşime minnetlerimizi sunduk.

Hakkı gardaşımla o kadar güzel bir muhabbet oldu ki, sanki 40 yıldır birbirimiz tanıyormuşuz gibiydi. Ama gerçekten al-i cenap ve saygılı bir kardeşimiz. Göstermiş olduğu nezakete ve ince düşünceye birkez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dev bayrak kampanyası konusunda da herkesi desteğe davet ediyorum.

İzmir'e gelen tüm kardeşlerimi de tanışmaya bekliyorum..."[/color][/quote]

Arkadaşlar, Gakko58 kardeşimizi çıkmış olduğu bu yolda yalnız bırakmayalım. Sarıyer maçında dev bayrağımızla şov yapacağız. Lütfen kampanyaya ilgi gösterin. Belki bakarsınız Salı günkü Beşiktaş maçına bile yetişir. Haydi bir gayret...

H58A 08.05.2005 01:28

DEV BAYRAK KAMPANYASINA HER SİVASLI MADDİ MANEVİ KATILMALIDIR VE KATILALIM AMAAAA KULÜBÜMÜZ VASITASIYLA
ÇÜNKÜ YAPILACAK OLAN MADDİYATTAN ARTAN OLURSA
YARARLANACAK TEK YER SİVASSROR KULÜBÜ OLMALI
DEV BAYRAK KAMPANYASINA KÜLÜP ÖNDER OLMALI ŞAHISLAR DEGİL
YANLIŞLIKLAR DOGAR SVASLILAR OLARAK BİRAZ BU GİBİ ŞEYLERİ DÜŞÜNÜP KULÜBÜ HAREKETE GECİRELİM
SALI GÜNKÜ BJK MACINDA STAD DAYIZ HEMŞERİLERİMİZDEN TEK
RİCAM ÇOCUKTA OLSA BİLETLİ MACA GİRELİM ÇÜNKÜ GELİRLER
KULÜBÜMÜZE GİDECEK DUYARLI OLALIM VE STADI DOLDURALIM
ELALEME İBRET OLSUN TEŞEKKÜRLER[/b]

dostol 08.05.2005 05:36

Uzunlugu ne kadar olacak?

CAGLAYAN 08.05.2005 07:50

[quote=dostol]Uzunlugu ne kadar olacak?[/quote]

[color=blue][size=2][b] Bayragimiz 50 Metre Uzunlugunda
8 Metre Eninde Olacaktir [/b][/size][/color]

CEVIK 08.05.2005 11:58

[quote=H58A]DEV BAYRAK KAMPANYASINA HER SİVASLI MADDİ MANEVİ KATILMALIDIR VE KATILALIM AMAAAA KULÜBÜMÜZ VASITASIYLA
ÇÜNKÜ YAPILACAK OLAN MADDİYATTAN ARTAN OLURSA
YARARLANACAK TEK YER SİVASSROR KULÜBÜ OLMALI
DEV BAYRAK KAMPANYASINA KÜLÜP ÖNDER OLMALI ŞAHISLAR DEGİL
YANLIŞLIKLAR DOGAR SVASLILAR OLARAK BİRAZ BU GİBİ ŞEYLERİ DÜŞÜNÜP KULÜBÜ HAREKETE GECİRELİM
SALI GÜNKÜ BJK MACINDA STAD DAYIZ HEMŞERİLERİMİZDEN TEK
RİCAM ÇOCUKTA OLSA BİLETLİ MACA GİRELİM ÇÜNKÜ GELİRLER
KULÜBÜMÜZE GİDECEK DUYARLI OLALIM VE STADI DOLDURALIM
ELALEME İBRET OLSUN TEŞEKKÜRLER[/b][/quote][color=black][/color][size=7][/size]ARKADAŞIM HERŞEYİ KÜLÜBDEN BEKLEMEYELİM BURADA Kİ NİYET ÖNEMLİ SENİN BU KONUDA ŞÜPEN VARSA KATILMASSIN VE ELEŞTİRME HAKKIN DA OLMAZ GİRMEDİGİNİZ BİR ORGANİZENİN DE ELEŞTİR ME HAKKI OLMAMASI LAZIM BENİM DÜŞÜNCEM BU MERAK ETMEYİN BAYRAGIMIZ AKSİ DÜŞÜNCELERE KARŞIN YİNEDE SARIYER MACINDA DA ACILACAK SAYGILARIMLA

HakkıTİMUÇİN 08.05.2005 12:01

[quote=izmirliyigido]Hakkı kardeşimi bu büyük sorumluluğun altına girmesinden dolayı tebrik ediyor ve çok büyük fedakarlıklar yaptığına şahit olduğumu bildirmek istiyorum. Lütfen bu kampanyaya destek verelim. Bu hpimizin gururu olacak. Gerçekten dev bir bayrak hazırlanıyor. Lütfen gözardı etmeyin. Az, çok ne kadar gücünüz yetiyorsa destek olun...

[b][size=6]sevgili Yalçın abi (izmirli yiğido)

Öncelikle benim için yazdığın gurur verici yazı için çok teşekkür ederim. Beni mahçup ettin....Abi emin ol bende sanki ilk defa görüştüğüm biri değilde yıılardır tanıdığım bir dostumun veya akrabamın yanında gibi hissettim kendimi...gösterdiğin sıcak ilgiye teşekkür ederim..

Bayrak konusuna gelince hepimiz sivasın ve sivassporun birer neferiyiz...bugün bize bir görev düşer biraz sıkıntı çekeriz yarın bir baska hemşerimize görev düşer yine arkasında oluruz.....

Para toplama konusunda yeteri kadar yazı yazılmış ben bu saaten sonra birşey yazmayacağım...kimse göndermesede [color=brown]BU BAYRAK SARIYER [/color][color=darkblue]MAÇINDA AÇILACAK[/color].....Ancak; küçük bir eleştirim olacak sivaslı hemşerilerimize, Organize olamassak, birleşemessek, birbirimize yardımcı olamassak değil 6,5 milyon kişi 65 milyon kişi olsak kuru kalabalık olmaktan öteye gidemeyiz...

herkese saygılar,[/size][/b]

erkut_memati 08.05.2005 13:36

Büyük olan SİVASSPOR umuza En büyük bayrak gerek .. Herkesin elinden geleni yapacağını biliyoruz bu kampanyada....

RüStü ElmaS 08.05.2005 14:07

Yalcin abi,
bu güzel bulusmalari okuyunca, benim bu siteye askim dahada artiyor.
Her gecen gün böyle güzel bulusmalara sahit oluyorum, bunlar bana ayri bir sevinc ve güzellik veriyor.
Insaallah dünyanin dört bir yanindan, tüm yigidolari ayni sizin bulustugunuz gibi tanismalarini saglamak icin büyük emek sarfedecegiz.
Bunun icin elimizden ne gelirse yapiyoruz,ve de yapacagiz.
Yalcin abi, burada emek veren tüm arkadaslar sayesinde bunlari basariyoruz vede dahada fazlasini basaracagiz.
Bu is bireysel digil, hepimizin ayri ayri verdigi emek ile güzellesiyor, sekil aliyor ve bu güzel sicak ortami olusturuyoruz.
Burada ayrica sana sitemize vermis oldugun degerden ve katkilarindan dolayi tesekkür ederim.
Gakgo kardesimin baslatmis oldugu bu güzel kampanyaya bizde buradan destek oluyoruz.
Böyle güzel kampanyalara herzaman destek olacagimiza söz veriyorum.

Insaallah Sariyer macinda bende Istanbulda olacagim, ve bu güzel bayrak ile beraber coskulu bir mac seyredecegimize inaniyorum.

Bu arada sitemizi gece gündüz kontrol altinda tutan Moderatörlerimize ayri ayri tesekkür ediyorum.

kadir20 08.05.2005 21:29

bayrak icin son viraja girildi bu organize icin biraz daha maddi destek hakki abiyede cook tesekkürler

GuNaY 08.05.2005 21:36

[size=2][color=blue][b]herkes bu sitenin degerini anlıyacak; ama erken ama gec... bende erken anlayanlardan oldugumu dusunuyorum 8) rüstü abi basta olmak üzere herkese coooook tesekkur ederim....
hakkı(gakko) abimide yanlız birakmayacagınızı dusunuyorum...[/b][/color][/size]

FatihSoner58 08.05.2005 23:16

[quote=gunay][size=2][color=blue][b]herkes bu sitenin degerini anlıyacak; ama erken ama gec... bende erken anlayanlardan oldugumu dusunuyorum 8) rüstü abi basta olmak üzere herkese coooook tesekkur ederim....
hakkı(gakko) abimide yanlız birakmayacagınızı dusunuyorum...[/b][/color][/size][/quote]

IMZA sivasspor

serrkann58 09.05.2005 10:06

[color=blue][/color][b]

Evet arkadaşlar birlik ve baraberlik olmazsa kaç kişi olursanız olun hayatta hiç başarılı olamazsınız..Rüştü abiye ve hakkı abiye çok tşkler onların önderliğinde bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışıcagız lütfen sevginizi karşılık beklemeden gösterelim.. Hekese çok selamlar

SEVDANIN RENGİ.... KIRMIZI....BEYAZ

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK...[/b]

sizirli 09.05.2005 10:17

slm aleyküm arkadaşlar BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR maçı 10 mayıs salı günü de saat bilinmiyor özel maç rıza çalımbay sivaslıymış ... ondan sivasspor a elimizden gelen desteği yaparız diyor..

EMİNÇOLAK 09.05.2005 10:43

[size=2][b]ÜYE SAYIMIZ 4771 OLDU AMA HALA BAYRAK İÇİN KATKI YOK BİRAZ DUYARLI OLALIM LÜTFEN[/b][/size]

puar 09.05.2005 11:31

[color=green][size=2]evet gardaslar uyanın ya gösterelim sivasın gücünü herkeze[/size][/color]

EMİNÇOLAK 09.05.2005 12:36

[quote=cevik][color=brown][/color][size=7][/size]ARKADAŞ LAR SİZLERE BİRAZDA SİTEMLİ YAZI YAZACAGIM KUSURA BAKMAYIN EVET 8) DEV BAYRAK KANPANYASI HAKKINDA HAFTALARDIR BU SİDEDE ARKADAŞLARIMIZ CAGRI YAPIYOR LÜTFEEEN DESTEK DİYE BAKINIZ ŞU SAAT BEN BU YAZIYI YAZARKEN ÜYE SAYIIMIZ (4632) BU DEMEK Kİ İYİ BİR TARAFTARA ULAŞMIŞIZ İNTERNET SİTESİNDE BAKIN BEYLER KONUŞMAYA GELİNCE HEPİMİZ KONUŞUYORUZ İCTATAAA GELİNCE KİMSELER YOOK (GAGKO) KARDEŞİMİZ BİR YOLA CIKDI BİZLERE GÜVENEREK AMA BİZLER NE YAPDIK DAHA YOLUN BAŞINDA TERK ETDİİK BU TARAFTARLIK BU HEMŞERİLİK DEGİLDİR BAKINIZ BİZLER HEPİMİZ İNTERNET KULLANIYORUZ FAZLA DEGİL KİŞİ BAŞI (1 YTL) GÖNDEREMEZ MİYİZ GÖNDERMEK İNTENET DEN COK CÜZÜÜ BİR PARA LÜTFEN LÜTFEN BİZLERE YARDIMCI OLUN BU COOK DA BÜYÜK BİR MEBLAA DEGİL BEN KENDİMCE İŞLERİM DURGUN OLDUGU HALDE ÜSTÜME DÜŞEN MEBLAYI ARKADAŞIMIZA TAKDİİM ETDİM SİZLERE ANLATMAK İSDEDİGİM BİZLER NEDEN BU TÜR ORGANİZELERDE HEP PASİİF KALIYORUZ :?: BAKIN BİZ İSTANBUL ESNAFI OLARAK DAHA NİCE ORGANİZELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ SİZLER YETERKİ KALEMİ SAGLAM TUTUN ELLERİNİZ TİTREMESİN :roll: NOOT BEN HERGÜN SİGARAYA (3.75YTL) ÖDÜYORUM :!: YA SİZ NE KADAR ÖDÜYORSUNUZ :?: SAYGILARIM LA[/quote]

mert_as58 09.05.2005 12:41

gardaşlar ben öğrenciyim ama biriktirdiğim harçlıkların hepsini vermeye hazırım simdi yapmıcazda nezaman yapcaz hadi hep beraber yürüyeli,m taksime türkiye esas bir yiğit görsün yönetimde katılsın yürüyüşe nasıl sivasımıza yakışmazmı gün birlik günüdür gardaşlarım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:20.