![]() |
Cevap: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
[B]Hayret Ucaga Binip Kayseriye Gitmeyenn Hemserimiz Cok Heralde....Neden mi?Cunki Cogu Zaman istanbulda Kaliyorsun Birgun Bekliyorsun,Otele Gidiyorsun Bir Geceligine 280 Tl Oduyorsun,Yol Bilmiyorsun,Ne Bilim Sikinti Dolu...Kayseriye inersen Enazindan Sivasa Yakin Binersin otobuse veya Taksiye Gidersin.....Haaaa!!! Sivasin Direk Sefer Olsu Tabiki Fistikk!!!!![/B]
|
Ben Hollanda da oturuyorum amsterdam da ucus olsa super olurdu:D
Neyazikki yok ama insallah yakinda gelir:rolleyes: |
arkadaslar, stuttgarti da eklerseniz, sevinirim
sg |
Valla bence neresi olursa olsun oradan ucarim yeterki Sivas'a olsun
|
BIDE BERLIN'DEN BASLASA SEFERLER COK RAHATLARIZ!!!!:D
|
her avrupanin sehrinden ucsa daha iyi olus amesterdam olsa iyi olur burdaki sivaslilara
|
düsseldorf köln bence en iyisi :D:D:D:D:D:D
|
koln zaten en cok oyu almis demekki en cok oradan talep var bana da 100 km belcikaya
|
ben düsseldorftan uçmak sterim güzel bir kent düseldorf sivas gibi.
|
[B][COLOR="Magenta"]sivaslının oldugu her yerden uçuş neden olmasın,kayseri üzerinden uçuş yapmaktan milletin canı çıktı-bir gün kayserililerde sivas üzerinden uçuş yaparlar inşallah[/COLOR][/B]
|
zaten bu almanya varya ilk onde gelen bir ulke. hersey orda oluyor:) kayseri olsaydi her yerden ucabilirdiniz ama sivasa gelince oyle olmuyor.:) bizim burdakilerde almanyadan kayseriye ucarlar.
|
ben frankfurt diyorum orasi en yakin yer bana 100 km yani yakin 100 km öbürlerinde napcagiz
|
Ben Ankara'dan Sivas'a uçmak istiyorum.
|
[COLOR="RoyalBlue"]İstekler imkanlarla sınırlı olup, talep olmadan arz olmuyor. Hak verilmez, alınır.[/COLOR]
|
[QUOTE=ahbey;596113]Ben Ankara'dan Sivas'a uçmak istiyorum.[/QUOTE]
arkadasim yanlis anlama ama oncacik yola ucak gerekirmi?. Tren ne güne duruyor. Almanya gibi bir mesafe olsa, normal derim =P |
[B][/B] slm ben fransada kaliyorum sivasa gelmek icin istanbul veya ankaradan geliyorum cok yorucu oluyor. istanbuldan ucakla gelmek istedigimde ucak saatleri tutmuyor ucak seferleri fazlalastirilmasi cok iyi olmus tsk ler..
|
[B]hemşerilerimizin çogu uçmak için kayseriyi kullanıyor
inşallah hemşerilerimiz her taraftan sivasa uçar en kısa zamanda[/B] |
Valla bence neresi olursa olsun oradan ucarim yeterki Sivas'sa olsun da sevdadır sıvas kandır candır sıvas sevdadır sevda anlayana
|
Bu kadar şehirden bu kadar seferin olması sizce mümkün mü?
Güldürmeyin yav... Bu kadar katılımcı var, bunlar THY ye "yav şu İstanbul seferini iki ya da üç yapın, dolu gidip geliyor, ama bağlantı yapamıyoruz, el insaf!" diye çıkışsa bu kadar uçuk fikirler yerine, şimdi sefer sayısı artmıştı ve insanlar bir günde rahatça İstanbul aktarmalı gelebiliyor olacaklardı... Hesap edin.. Kayseri'ye uçakla gel sonra kara yolu ilse Sivas'a.. (Kaldı ki her şehirden Kayseri'ye sefer yok..) Bir çok yerden İstanbul'a ama çeşitli saatlerdeki seferleri ile bağlantılı olarak Sivas'a hangisi mantıklı..? |
nerden olursa olsun ama yilin her vakti sivas a aktarmalida olsa ayni gün icinde beklemeden ucma imkani olsun yeterli.
|
haburgtan kalksa güzel olur sivasimi ve sivassporumu çok özledim
|
nürnberg neden yoh yauuu :))
nürnberg yoksa bende müncheni secerim nürnbergden sonra münchen yakin bana. |
[B]Elbetteki sivasa ucmak benim hayallerimdede yer aliyor.
Neden mümkün olmasin Almanyanin ve dünyanin heryerinden Sivasa ucmak elbetteki o zamanda gelecek sivassimiz kisa zaman icerisinde büyük atilimlarla kendini göstermeye basladigina inaniyorum NEREDEN UCMAK ISTERSINIZ DIYE ACILAN BU ANKETTE ELBETTEKI BANA YAKIN OLAN YERI SECMEK ISTEDIM VE DÜSSELDORF DIYECEGIM YADA KÖLNDE OLABILIR HIC FARK ETMEZ EN KISA ZAMANDADA SIVASSA UCMAK ICIN GIDIP BILETLERIMIZI ALACAGIZ [/B] |
kangaldan olmazmı ..............................................:D:D
|
Bilmem bu amketi kim yapmis ama bir eksigi var evinin bahcesinden ucursaydi bari ayip yapmayin gecensenede yaptiniz ne oldu Stutgard yazdiniz kac kisi uctu bunu ÖGER acikladi yolcu yok dedi ve kapatdi madem öyleyse neden bunlarin arasinda HANNOVER yok siz burda ne kadar türk oldugunu ve bunun ne kadari Sivasli diye gelip bir gezdinizmi kafaniza göre yapin dedimya evinizin bahcesine bir Havaalani yapin ordan fis keserek ucurun daha uygun olur birakinda Dogru olsun kimseyi yaniltmayin THY , yada ÖGER kendisi Taleplere baksin bölgelerde benim düsüncem bu dogru olani yazdim Burda yani NIEDERSACHSEN,daki Sivasli % 80 bunuda bilmenizi istiyorum.
|
Biz hollandadakiler icin secenek yazilmamis ama ucak araba onemli degil, sivasa gitmek istedikten sonra valla yayan bile gidilir.yeterki gidilecek yer SIVAS olsun. ))
|
haburgtan kalksa güzel olur ilk bileti alip sivas a ucan sivassporu izlemeye gelen fanatik yigido ben olurum.
|
[QUOTE=Ensar;596751]Bilmem bu amketi kim yapmis ama bir eksigi var evinin bahcesinden ucursaydi bari ayip yapmayin gecensenede yaptiniz ne oldu Stutgard yazdiniz kac kisi uctu bunu ÖGER acikladi yolcu yok dedi ve kapatdi madem öyleyse neden bunlarin arasinda HANNOVER yok siz burda ne kadar türk oldugunu ve bunun ne kadari Sivasli diye gelip bir gezdinizmi kafaniza göre yapin dedimya evinizin bahcesine bir Havaalani yapin ordan fis keserek ucurun daha uygun olur birakinda Dogru olsun kimseyi yaniltmayin THY , yada ÖGER kendisi Taleplere baksin bölgelerde benim düsüncem bu dogru olani yazdim Burda yani NIEDERSACHSEN,daki Sivasli % 80 bunuda bilmenizi istiyorum.[/QUOTE]
bu ne hiddet bu ne celal? basit bir anket, sinirlenecek bisey yok. Kaldiki stuttgart´dan yapilan seferler dolu olmayabilir, benim kanaatimce zaten hamburg (hannover, bremen) ve köln (düsseldorf, duisburg, dortmund, essen) gibi yerlerden daha cok yolcu ucar sivas´a. Hem öger önce bi alistirsin millete, yolcu yok diye hemen seferler iptal edilirmi ya? Bize ne thy den, öger den, kayseriyede ucariz sorun degil. Yeterki sag saglim varalim memleketimize. Sabiha´ya bile ucarim benden yana sorun yok, ama 1. nesil insanimiz var, senden büyük, yasli ve hasta, onlar icin cok iyi olurdu direk seferler |
sivasa gardaşların tepeden yada yukarı tekkeden uçmak istertim şayet kanatlarım olsa
sivas semalarında uçmak çok zevkli olurdu gök yüzünün ne kadar güzel olduğunu yanlız kuşlar ve paraşütcüler bilir |
Arkadaşlar lütfen birde İstanbul'dan olan uçuşların artırılmasını ya da diğer uçak şirketlerinin de Sivas'a sefer uçuş düzenlenmesini istiyoruz diyelim..
Bu kadar insanız.... |
[QUOTE=KAOS;597107]Arkadaşlar lütfen birde İstanbul'dan olan uçuşların artırılmasını ya da diğer uçak şirketlerinin de Sivas'a sefer uçuş düzenlenmesini istiyoruz diyelim..
Bu kadar insanız....[/QUOTE] Bu konuda son girişimi Abdüllatif Şener hükumetten ayrılmadan önce yapmıştı. Pegasus patronu Ali Sabancı'dan Sivas'a sefer koymasını istemişti. Ali Sabancı da yeni uçakları geleceğini, onlar gelince filoyu büyüteceklerini ve Sivas'a uçuş koyacaklarını söylemişti. Ancak Abdüllatif Şener gidince bu sözlerin takibini kimse yapmadı. Ayrıca Türkiye'de bir çok havaalanına THY ile gidip gelen birisi olarak ifade edeyim ki THY hem Sivas'a günde tek uçuş gerçekleştiriyor hem de tek uçak için talep çok yüksek olduğu için yüksek fiyatları halka dayatıyor. Diğer bir çok destinasyon için aynı durum geçerli değil, mesela Antep, Adana, Konya havaalanlarına giden bir çok yolcu değişik bir çok indirimden faydalanabiliyor. Maalesef bu konuda da hakkımızı savunacak bir üstü düzey yetkilimiz yok! |
haburgtan ucalim haburgta sivasli cok ikinci sivaslilarin cok oldugu yer köln ve berlinde cok sivasli var 3 yerden birinden uçsun:)
|
******* Sivas'ı yeter lan beim hocam bulent hocaydi bıraktım **** Muhsin yuuzunden
|
Allah rizasi icin su Tokat ve Sivas milletvekilleri sunun pesine dussunde, rahat rahat memleketimize gidelim.
En azindan THY Sivas'a yaz aylarinda ek sefer koysun yada ucus saatlerini degistirsin. Soyle ogle 1 2 gibi kalkarsa istanbuldan daha iyi olur. Sivasin havaalani kesin uluslararasi olmali! Yurtdisindaki Sivaslilar ve Tokatlilar hatta Erzincanlilar hep Sivasa iner. Valla simdi Sivasa direk ucus yada aktarmasi dogru durust olan ucus olsun, kesin cevremdekilerin cogu ucakla gider araba yerine. |
Valla bence neresi olursa olsun oradan ucarim yeterki Sivas'sa olsun
|
Demin Corendon'un sitesinde Amsterdam'dan Sivas'a Temmuz ve Agustos aylarinda ayda 3 sefer duzenlenecegini okudum!!
Hollanda'da yasayan Tokatli ve Sivasli hemsehrilerimin gozu aydin! Artik bizlerde memleketimize rahat rahat gidecegiz! Ucus programi: Amsterdam-Sivas 05.07.2010 Ma. CAI1134 20:00 01:00 9 225,- € 12.07.2010 Ma. CAI1134 20:00 01:00 9 225,- € 19.07.2010 Ma. CAI1134 20:00 01:00 9 225,- € Sivas-Amsterdam 02.08.2010 Ma. CAI 1133 16:00 19:00 9 225- € 09.08.2010 Ma. CAI 1133 20:00 23:00 9 225- € 16.08.2010 Ma. CAI 1133 20:00 23:00 9 225- € |
[I]Kardesim!!Bizimde Bu Yonden Sikintimiz Cok Buyuk,Sivasa Gelebilmek icin Once 600 km Parise Gitmem Gerekiyor,En Yakini 250 km Ama Ordada Bilet Sorunu Var..Brest Sivas Direk Sefer Olsa Nolur :D[/I]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:14. |