![]() |
-->: İVAN CVETKOV
[B]Ve Cvetkov... Herkes Balili'den sonrasını merak ediyordu. Cvetkov özellikleri itibarıyla bir Balili değil. Fakat en az Balili kadar hücuma etki sağlayan bir isim. Attırdı, attı ve skora dün de katkı yaptı. [/B]
zeki çol 67’de bu kez Cvetkov sahne alıyor. Balili’den daha bileklerine hakim bu Bulgar, Devran’ın ortasına arkada bekleyip harika bir kesme atıyor: |
--->: İVAN CVETKOV
[COLOR="DarkSlateGray"][B][FONT="Book Antiqua"]Ben Hollanda'da yasiyorum ve Cvetkov'u baya izledim..
Eskiden Sparta'da, Helmond Sport'da, Zwolle'da oynadi. Hollanda'da pek tutulmadi ve bu yüzden gönderildi. Sivas'da bence çok iyi oynuyor ve önemli goller atiyor. Demek ki Sivas'daki sistem Cvetkov'a daha yakinmis. Umarim devami gelir..[/FONT][/B][/COLOR] |
içimden bir his cvetkov bu hafta da şiir yazacak diyor...
|
[QUOTE=yigiter187;307637]içimden bir his cvetkov bu hafta da şiir yazacak diyor...[/QUOTE]
mümkünse 4'lük olsun :) ................... |
[QUOTE=jakobieen;307640]mümkünse 4'lük olsun :)
...................[/QUOTE] yok öğrendim ben..cvetkov 5 hececilerden :D 4 yetmez ona |
Oğluda tıpkı kendine benziyor adı ise dani cvetkov
çok ii arkadasımızdır :) |
bu son haftalarda sac bas yoldurmaya basladi bir iki hafata yedek soyunsa iyi gelir sanirim. yada bursa macinda kendini af ettirsin vallah.
|
Gerçekten mehmet yıldıza forvette yardım eden iyi bir futbolcu
|
ligin 2. devresine mükemml basladi ama sonradan o formunu koruyamadi
|
[B][I][COLOR="Magenta"]valla bi şi diemiycem ii oyuncu forvette mehmete yardım etsin yeter[/COLOR][/I][/B]
|
[B]bence sezon sonu gidecekler arasında gibi..[/B]
|
[B]KESINLIKLE BU OYUNCU GELECEK SEZON BUYUK BASARILARA SIVSSPORLA BERABER IMZA ATACAK GITMEZ ...![/B]
|
adam 2 senedir sivasın ekmeğini yiyo ama ortada hiç bişe yok cvetkovun oynadığı maçlarda bir kişi eksik oynuyoruzzzz
|
[B]dadaşların tabiriyle "senin canın yemişem" :)[/B]
|
gercekten bugun etkisizdi ama golunu atti ins gollerin devami gelir
|
IVAN CHETKOV İYİ AMA BİRAZ GENÇ OYUNCULARA YÖNELSEK DAHA İYİ OLUR GİBİ GELİYOR SİZ NE DERSİNİZ ..
|
perdeyi açan isim şampiyonluk yolunda umutlarımızı yeşertti bence takımda kalmalı bugünlere gelmemizde özellikle sezonu kapatan futbolcularımızın payı çok büyük beşiktaş macı öncesi insallah basın fazla abartmaz yoksa futbolcularda panik oluyor
|
cvetkov i ii i oyuncu ama devamlılığı yokk inşallah daha ii olur
|
IVAN CHETKOV TAKIMA YARARLI OLAN ADAMLARIN BİR TANESİDİR IONUN GİBİ YARARLI OYUNCULARIMIZ VARDIR AMA IVAN CHETKOVA TEŞEKKÜR EDİYORUM ..
|
AH BİRAZDA YIRTICI OLSAN ÇOK SÜPER BİR GOLCÜ OLCAN AMA BU KADARIN BİLE YETİYOR...
|
ıvan cvetkov
Ivan Cvetkov
DoğumTarihi: 31.08.1979 Forma Num. 32 Uyruğu: Bulgar balılının eksikliğinde forma şansı bulan bulgar forvetimiz maçta pek bi etki gösteremesede attığı golle kendini affettirdi yorumlarınızı beklıyorum |
[B]KASIMPAŞA DEFANSININ YARDIMIYLA BUGÜN DÖRT GOL ATTI VE SON VURUŞLARDAKİ USTALIĞINI BUGÜNDE KONUŞTURDU....[/B]
|
KORKUNÇ IVAN: 0-4
Turkcell Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Sivasspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa'yı 4-0 yendi. Maçın gollerini 2, 11, 48 ve 75. dakikalarda Ivan Cvetkov kaydetti. Baştan sona maçı üstün götüren Sivasspor, karşılaşmaya çok hızlı başladı ve Ivan Cvetkov'un golleriyle farkı bir anda ikiye çıkardı. İkinci yarı sahnede yine Cvetkov vardı ve attığı 2 golle takımını farka koşturdu. Sivasspor, Kasımpaşa deplasmanında 3 puana Bulgar yıldızı Cvetkov'un 4 golüyle ulaşarak, puanını 61'e yükseltti ve şampiyonluk yarışına son sürat devam etti. Bu sonuçla Sivasspor, Beşiktaş ile arasındaki puan farkını da 3'e çıkardı. Kasımpaşa ise 19 puanda kaldı. |
4 gol...rekor chetkov..........
|
Yiğido'yu Cvetkov uçurdu! 4-0
Süper Lig'in flaş ekibi Sivasspor, zirve yolunda bir engeli daha kayıpsız atlattı. Ligde kalma ümitleri her geçen hafta tükenen Kasımpaşa'ya konuk olan Yiğido, Cvetkov'un 4 gol atarak yıldızlaştığı mücadeleyi kazandı ve yoluna devam etti. 30.3.2008 Sezon başından beri Süper Lig'de zirve yarışındaki ortaklığını sürdüren Sivasspor, zirve yarışındaki rakiplerinin karşı karşıya geldiği ve gelecek hafta evinde konuk edeceği Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada, Kasımpaşa deplasmanında 3 puanı Cvetkov'un 4 golüyle aldı ve maç fazlasıyla ligde 2. sıraya yükseldi. |
[QUOTE=nuri_58;341538]4 gol...rekor chetkov..........[/QUOTE]
Bu sezon bi macta en cok gol atan futbolcu oldu...bu hafta haftanın futbolcusu olcak kesin |
[B]bu sezon bir maçta 4 gol atarak rekora imza atan chetkov rüştünü ispatlamış oldu :)[/B]
|
[COLOR="Red"]CVETKOV[/COLOR] :4 --- KASIMPAŞA :0
:d:d:d:d:d MUKEMMEL KARŞILAŞMAYDI SON GOLU GÖRDÜM MAÇ İZLEMEYE GİİTM YAKINIMA 2-0 DI 20. DK ŞAŞDIM KALDIM SONRA DEVEREDE BİR ALT KATA İNDİM ÇIKTIM DK 50 FLANDI BAKTIM 3-0 MİLLET DEDİ GİT SEN GERİ GEL:d SADECE SON GOLU GÖRDÜM ONDA BAĞIRA BİLDİM MİLLET KIZMAYA BAŞLADI BUYUK BİR DEDEDE ŞU ŞEKİLDE DEDİ BIRAKIN ÇOCUK DAHA İLK DEFA GÖRÜYO GOLU TAM OLARAK:d:d:d |
chetkov fazla söze gerek yok!!!!!!!!
|
[B]Adam ßi SEzonda Atamadığını ßi MAça Sığdırdı Helal Olsun :D:D[/B]
|
CVETKOV
4 kere üst üste golleri buldun
Bu haftanın yıldızı oldun Sen Cvetkov sun yarışırsın Sivasıma yakışırsın Ne dersiniz haksızmıyım? |
23 macta forma giydi !
cogunluyla 10-15 dakika oynadi ve toplam 3 gol atti ! Bu sefer ise bu sezon simdiye attigi gol sayisini, bi macta gecti - 4 Gol ! |
müthiş bi topçuymuş ya gerek fırsatçılığını gerekse golcülüğünü her şeyini ortaya koydu inş böyle devam eder
|
2007-08 Sezonunda Kasımpaşaspora 4 gol iyi attıydı.Unutmayacağım o golleri.Çünkü canlı izledim.
|
Cvetkov sivasspordan ayrılmak istediğini açıkladı.
|
chetkov gidecegi kesinleşti çünkü herve tum geldi
|
Yani kesin gider yoksa zaten emrenin de dediği gibi tumu almazlardı...
|
insallah gitmez gercekten iyi bir oyuncu, hollanda da oturuyorum bir kere macina gittim chetkov un gercekten muhtesem oynuyordu insallah gitmez, yoksa gercekten cok uzulurum
|
[B][I]ÇOK MÜTHİŞ BİR OYUNCU CVETKHOV SİVASSPORDA EN SEVDİĞİM OYUNCU.MEHMET YILDIZDAN DAHA İYİ DİYEBİLİRİM.EĞER HERVE TUM U CVETKHOVU GÖNDERECEĞİZ DİYE ALDILARSA ÇOK AYIP EDERLER.ÇÜNKÜ CVETKHOV HERVE TUMDAN 100 GÖMLEK DAHA ÜSTÜN.HERVE TUM HİÇ GELMESİN VEDE CVETKHOV HİÇ GİTMESİN.TÜRKCEL SÜPER LİGDE EN SEVDİĞİM OYUNCU CVETKHOV.[/I][/B]
|
[QUOTE=kaya0758;385597][B][I]ÇOK MÜTHİŞ BİR OYUNCU CVETKHOV SİVASSPORDA EN SEVDİĞİM OYUNCU.MEHMET YILDIZDAN DAHA İYİ DİYEBİLİRİM.EĞER HERVE TUM U CVETKHOVU GÖNDERECEĞİZ DİYE ALDILARSA ÇOK AYIP EDERLER.ÇÜNKÜ CVETKHOV HERVE TUMDAN 100 GÖMLEK DAHA ÜSTÜN.HERVE TUM HİÇ GELMESİN VEDE CVETKHOV HİÇ GİTMESİN.TÜRKCEL SÜPER LİGDE EN SEVDİĞİM OYUNCU CVETKHOV.[/I][/B][/QUOTE]
biraz abartılı olmadımı kardeş 100 gömlek üstün diye chetkov kimdir adam pasif ve sayıf kalıyor kardeşim en önemlisi gitmek istiyor |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:22. |