![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=iskenderpeker;506145][QUOTE=ilker_8787;506142]Disko disko Partizani , Cumartesi biz Trabzoni ...... :D:D:D[/QU,
demek trabzon taraftarı çirkef:))) yazıya bak:) ha bu arada ilker cumartesi akşamı görüşürüz kimi kimi......o zaman görürüz haci[/QUOTE] Tamam tostunuzu yiyin , maç saatini bekleyedurun geliyoruz biz.Bu dilden anlıyorsunuz... |
[QUOTE=iskenderpeker;506141][QUOTE=sivassporummm58;506136]Reklamlara başladık yine.Hergün bir trabzonsporlu çıkıyor konuşuyor.Ama hepsinin yaptığı şey aynı.REKLAM...
Yok şu kadar kupa kazanmışlar yok bu kadar taraftarları varmış.Kardeşim biz sizin bu hikayelerinizi dinlemek mecburiyetinde miyiz... Madem bu kadar başarılısın bu kadar büyüksün bunları anlatma ihtiyacı neden duyuyorsun... Ayrıca size saygı duymamızdan bahsetmişsin.Neye saygı duyacak mışız.Ettiğiniz küfürlere mi, yaptığınız hakaretlere mi, neye saygı duyacak mışız onu söyle??? reklammış:))) varya gerçekten enteresan harbi bu millet haklı daha eliinizde başarı yok hepiniz bi havalardasınız...olum önce kendi şehrinizde gs fb bjk maçlarından sonra korna sesini susturun. şehrinizde herkesin ikinci takımı var. böyle mi siz şampiyon olacaksınzı bırakın bu işleri yaaa...[/QUOTE] Siz de harbiden sanki başımıza real madrid kesildiniz.Yaw iddia ediyorum real madrid taraftarı bile kendisini bu kadar övmez be.Hem niye övsünki ihtiyacı mı var.Ama sizi anlamak gerçekten zor.Enteresan olan biz değil sizsiniz. Sen kafanı takma biz öyle de böyle de şampiyon oluruz.Bizim içişlerimiz sizi ilgilendirmez... |
[QUOTE=58güven58;506144]YA GUSEL KARDESIM.sen hemserılerın yazdıkları seylerı gormeden laf edıp duruyosun, buraya nasıl gelırsen ona göre muamele gorursun,bız gusel yazana gusel cvp verırız.hadsız hadsız konusanlarada dersını verır yollarız.senden once gelen hemserılerın burda bıle neler neler yazdı. sunuda soyleyeyım bız ne kadar gergınlık olmasın kavga etmeyelım desekde her ıkı taraftada bunu ıstemeyen tıpler ne yapıp edıp bızı bırbırımıze kırdırıp duruyor,benım en buyuk sıkıntımda budur. bu alt ustu futbol,alt ustu spor.. ama kusura bakma bızler sızın burda yorum yapmanıza engeller koymazken,hosgoruyle karsılarken sıze gelın bıze posta koyunda demıyoruz..efendı gıbı gelen herkesle gusel gusel muhabbet ederız..[/QUOTE]
kardeşim benden önce burda yorum yapanlar beni bağlamaz kii.. ben kendimden mesulüm yazan kişileri de tanımam bilmem kimseye de posta koymak gibi bi niyetim yok.. ben de adam akıllı muhabbet etmeye çalışıyordum bak sen ve gangster çok güzel yazıyorsunuz ve yazışıyoruz ama diğerleri ile olmuyor. demek isteyenlerle güzel konuşulabiliyor |
[QUOTE=sivassporummm58;506147][QUOTE=iskenderpeker;506141]
Siz de harbiden sanki başımıza real madrid kesildiniz.Yaw iddia ediyorum real madrid taraftarı bile kendisini bu kadar övmez be.Hem niye övsünki ihtiyacı mı var.Ama sizi anlamak gerçekten zor.Enteresan olan biz değil sizsiniz. Sen kafanı takma biz öyle de böyle de şampiyon oluruz.Bizim içişlerimiz sizi ilgilendirmez...[/QUOTE] kendini övmek değil senin arkadaşının attığı iftiraya cevap vermektir bu..şampiyon olmana gelince 6 hafta sonra göreceğiz haci |
[QUOTE=iskenderpeker;506148]kardeşim benden önce burda yorum yapanlar beni bağlamaz kii.. ben kendimden mesulüm yazan kişileri de tanımam bilmem kimseye de posta koymak gibi bi niyetim yok.. ben de adam akıllı muhabbet etmeye çalışıyordum bak sen ve gangster çok güzel yazıyorsunuz ve yazışıyoruz ama diğerleri ile olmuyor. demek isteyenlerle güzel konuşulabiliyor[/QUOTE]
Kardeş güzel konuşalım , güzel konuşalım da ben sizin derdinizin ne olduğunu anlamadım birader.BELKI BENIM GERIZEKALILIGIMDANDIR af buyur. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
[QUOTE=ilker_8787;506150]Kardeş güzel konuşalım , güzel konuşalım da ben sizin derdinizin ne olduğunu anlamadım birader.BELKI BENIM GERIZEKALILIGIMDANDIR af buyur. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
benim senle güzel konuşmak veya konuşmak gibi bi derdim yok senin de olmasın takma kafana böyle şeyleri.. hem madem aklın ermiyoo yorma kendini boşver |
[QUOTE=iskenderpeker;506149][QUOTE=sivassporummm58;506147]
kendini övmek değil senin arkadaşının attığı iftiraya cevap vermektir bu..şampiyon olmana gelince 6 hafta sonra göreceğiz haci[/QUOTE] Bence haftaya belli olur;).... |
[QUOTE=gangster;506126]iskender biz seninle ne güzel konuşurken hemen uslubunu değiştirdin.
neden kıskançlık olmasın diye hiç düşündün mü peki? Trabzonspor en son ne zaman şampiyon oldu? en son ne zaman önemli bir kupa aldı? fenerbahçenin Türkiye kupası hikayesine döndü bunu ben demiyorum Trabzonda çıkan yazılar kitaplar diyor. bu sene başında iyi bir grafik yakalamış Trabzonspor varken en büyük rakibi Sivas oluyor ve onu ekarte ediyor eğer sizin yerinizde ben olsaydım kıskanırdım bence sende bu açıdan ve herksein gözünden bak[/QUOTE] bize dokunan bir tarafı yok size var bu yazıdan sonra onu gönderdim belki ilişkilendirirsin |
[QUOTE=iskenderpeker;506155][QUOTE=sivassporummm58;506152]
haftaya belli olur diyen bi adamla ben futbol konuşmam arkadaşım gel senle at yarışı konuşalımm:)))[/QUOTE] Olur okey de oynayalım mı:):)... |
işte hep bi yere saplanmışsın aynı şeylerden bahsedip duruyorsun
olaylara biraz insani açıdan bakmaya çalışsan trabzon fenerbahçeye niye düşman? onun trabzondan daha başarılı olduğu için mi? yoksa trabzonun her şampiyonluk yolunda onu kesen fenerbahçe olduğu için mi? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:38. |