![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
zor maç çok zor maçç.. inşallah biz kazanırız.. sahada fırtına kopacak..
|
[QUOTE=gangster;506126]iskender biz seninle ne güzel konuşurken hemen uslubunu değiştirdin.
neden kıskançlık olmasın diye hiç düşündün mü peki? Trabzonspor en son ne zaman şampiyon oldu? en son ne zaman önemli bir kupa aldı? fenerbahçenin Türkiye kupası hikayesine döndü bunu ben demiyorum Trabzonda çıkan yazılar kitaplar diyor. bu sene başında iyi bir grafik yakalamış Trabzonspor varken en büyük rakibi Sivas oluyor ve onu ekarte ediyor eğer sizin yerinizde ben olsaydım kıskanırdım bence sende bu açıdan ve herksein gözünden bak[/QUOTE] 1974-1975 ‘den Günümüze....... Öncesi Bizi Bağlamıyor… [B]Hangi Takım Kaç Kere Şampiyon Olmuş?[/B] Trabzonspor : 6 Beşiktaş : 7 Fenerbahçe : 9 Galatasaray : 9 [B]Hangi Takım Kaç Kere Türkiye Kupası’nı Müzesine Götürmüş?[/B] Trabzonspor : 7 Beşiktaş : 5 Fenerbahçe : 2 Galatasaray : 9 [B]Hangi Takım Kaç kere Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı Müzesine Götürmüş?[/B] Trabzonspor : 7 Beşiktaş : 6 Fenerbahçe : 4 Galatasaray : 7 [B]Hangi Takım Kaç kere Başbakanlık Kupası’nı Müzesine Götürmüş ?[/B] Trabzonspor : 5 Beşiktaş : 3 Fenerbahçe : 4 Galatasaray : 5 Eğer Türkiye kupasını kupadan sayarsan 2003 ve 2004 te aldık. Hani şu liği peşpeşe 2. tamamladığımız, Hani şu papilanın şampiyonlugu bizden alıp fenere verdiği zamanlar. ha doğruya işine gelmiyor.. Bu tür mesajlarla gündemi meşgul etmeyelim. Herkes karşısından beklemesin dostluk için adım atmayı. Sadece sizin için değil bizim içinde geçerli. Maziyi unutun. |
[QUOTE=altuntas58;505581][B]Arkadaşlar Sivasspor -Trabzonspor macında iyi oynayanın kazanmasını diliyorum. Bizler futbol var oldukca daha pekçok defa bir araya geleceğiz onun için kırıcı olmayalım anadolu takımları tek ses,tek yumruk,tek yürek olmanın yollarında birleşmeli 4 trabzonsporlu şunu demiş 4 tane sivassporlu bunu demiş diyerek birbirimizi yıpratmayalım hepimiz kardeşiz takımımızı desteklerimizle şahlandıralım gecen sene gönüller şampiyonu olduk bu senede hem gönüller şampiyonu hemde Türkiye şampiyonu olalım Sivasspor sen bizim her şeyimizsin
Sivassporumuza başarılar dilerim[/B][/QUOTE] Kesınlıkle sıze katılıyorum.. iki takım taraftarları arasındakı mesajlarda lutfen buna dıkkat edelım..Ben sıvassporlu bı taraftar olarak trabzonspor'a ve taraftarlarına karsı sempatı duyuyorum,iki takım içinde ateşi körükleyen tipler var ama bu kişilerın mesajları tüm Sivas'ı ve trabzonu baglamaz. Centilmence güzel bir maç olur umarım.. Takımımızın bu maçı kazanması şart ve inşallah kazanacaklardır.. |
Tabiki sivas kazanacak bu maçı çünkü bu sene sadece gönüllerin değil Süperligin şampiyonuda sivasspor 2-0 maç bizim
|
beyler kusura bakmayın ben size katılmıyorum trabzonun bize abiliği felan kalmamıştır bizim tek abimiz var oda sivasspor gerisi boş bize bu saaten sonra takımımızı her mazçta desteklemek gereklidir bırakın trabzonu biz görevimizi yapalım
|
Eğer Türkiye kupasını kupadan sayarsan 2003 ve 2004 te aldık. Hani şu liği peşpeşe 2. tamamladığımız, Hani şu papilanın şampiyonlugu bizden alıp fenere verdiği zamanlar. ha doğruya işine gelmiyor..
Bu tür mesajlarla gündemi meşgul etmeyelim. Herkes karşısından beklemesin dostluk için adım atmayı. Sadece sizin için değil bizim içinde geçerli. Maziyi unutun. MAZİMİ NE MAZİSİ BİZİM SİZİNLE NE MAZ |
[QUOTE=Yiğiter;506078]Biz yenersek şampiyonluk şansımız en süt seviyeye çıkacak..
Trabzon yenilince şampiyonluk şansları ciddi manada azalacak ama biz yenilirsek şansımız hala devam edecek.. Biz duralım..strese girmesi gereken taraf onlar..Zira olmak ya da olmamak maçı.. Şuan itibariyle ligin en iyi defans hatına biz sahipken,ligin en beceriksiz forvet hattına onlar sahip.. Biz kendi sahamızdyken,onlar deplasmanda.. E daha ne olsun..Bu maç bimizdir inşllah![/QUOTE] ++++++++++++++++++++++++++++++ |
Neden gelip bize bu forumda Trabzon'un büyüklüğünü kanıtlamaya çalışıyorsunuz ? Neden Gs'liler Fb'liler bu foruma gelip takımlarının büyük olduğunu kanıtlamaya çalışmıyor.Sizin büyük olmanız ya da olmamanız bizim için çok mu önemli.Biz çıkıp maçımızı oynayacağız yeneriz , yeniliriz ama en azından sizin gibi korkak değiliz...
|
[B]Kıskanmayın Çatlarısınız :) ,
büyüklük kritelerimiz farkli Ts lilerle[/B] |
[QUOTE=Meyhaneci;506219]Bir zamanlar Gaziantep Sizin gibiydi Bir zamanlar Denizli sizin gibiydi Bir zamanlar Gençlerbirliği sizin gibiydi ne oldu sonra eski durumlarına düştüler sizde önümüzdeki sene aynı onlar gibi olacaksınız TRABZONSAPORUN büyüklüğünü bırakın sizi, kimse tartışamaz ligde birkere iyi gidipde ben büyüğüm diyene nereleriyle gülerler bi düşünün bakalım. Antipatık kazanmaya devam ediyorsunuz aferin size yiğidoymuş gülermisin ağlarmısın.[/QUOTE]
geçen senede aynı palavraları söylüyordunuz. ne oldu bu sene nerdeyiz. 4 puan öndeyiz bu hafta İnşallah 7 puan olacak ve sizde yarışın dışında kalacaksınız. biz büyük olmak istemiyoruz biz başarılı bir takı olmak istiyoruz. nitekim büyüklük şampiyonluk kazandırmıyor. büyüklermiş 25 yıldır şampiyon olamadıktan sonra istediğin kadar büyük ol. biz büyük değiliz zaten sizin gibi büyük olmazkta istemeyiz. hamsiler ne olucak. formaya bile hamsi resmi koyacaklarmış ya. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:02. |