SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24931)

RizeLi053 21.04.2009 11:19

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Öncelikle Dostluk Kazansın Daha Sonra Trabzonzporumuz Kazansın.. Bu maçı Trabzon Kazanıcak Ligin en Çok şut ceken en cok pozisyona giren takımı Trabzon..Yattara Colman Alanzinho ya zaten laf yok..;)

Bu maç Şampıyonu bilerler;) TS olamassa gönlümden sivas geciyor ama SİVASİN (TARAFTAR HARİC) gönlünden Febe geçiyor o acı..Sadece Anadolu takımı diye olsun dıyorum..Ama Açık Konuşayım En son maçta taraftar vasattı sanki takım yerini garantilemiş yani orta sırada biyerde..Baskan ve Hocanızında soyledıkleri çok iti antipati topladılar..Oysa Ben Baskanınızı cok severım adam gibi adamdır..

Herneyse cok konustuk:) İdare edin Anti İstanbul - Forza Anadolu;)

ferhat_58_oğuz 21.04.2009 11:25

[QUOTE=RizeLi053;506240]Öncelikle Dostluk Kazansın Daha Sonra Trabzonzporumuz Kazansın.. Bu maçı Trabzon Kazanıcak Ligin en Çok şut ceken en cok pozisyona giren takımı Trabzon..Yattara Colman Alanzinho ya zaten laf yok..;)

Bu maç Şampıyonu bilerler;) TS olamassa gönlümden sivas geciyor ama SİVASİN (TARAFTAR HARİC) gönlünden Febe geçiyor o acı..Sadece Anadolu takımı diye olsun dıyorum..Ama Açık Konuşayım En son maçta taraftar vasattı sanki takım yerini garantilemiş yani orta sırada biyerde..Baskan ve Hocanızında soyledıkleri çok iti antipati topladılar..Oysa Ben Baskanınızı cok severım adam gibi adamdır..

Herneyse cok konustuk:) İdare edin Anti İstanbul - Forza Anadolu;)[/QUOTE]

anlayamadımki hangi takımı tutuyon ts fb sivas hepsini birbirine karıştırmışsın biraz karakterli ol

SenSetik 21.04.2009 11:49

[QUOTE=RizeLi053;506240]Öncelikle Dostluk Kazansın Daha Sonra Trabzonzporumuz Kazansın.. Bu maçı Trabzon Kazanıcak Ligin en Çok şut ceken en cok pozisyona giren takımı Trabzon..Yattara Colman Alanzinho ya zaten laf yok..;)

Herneyse cok konustuk:) İdare edin Anti İstanbul - Forza Anadolu;)[/QUOTE]

ben Rize'de askerlik yaptım..gs ve ts maçlarınızda statta robcop olarak görev aldım.hem ts hem gs maçında yenilmiştiniz ve iki maçın sonlraındada fb bayraklarıyla rakiplerinizi tahrik ettiniz.yanlış anlama rize çok bambaşka bir şehir ve insanı gerçekten on numara.özellikle askere sahiplenmeleri ve milliyetçi bir halk olması.ama şunu kabul etmelisinki neredeyse tamamı fb'yi tutuyor rizespola birlikte.

Besyo_cu 21.04.2009 12:13

[B]Türkiyeye tarihinin en büyük utancını yaşatan adeta ecdadlarımızın kemiklerini sızlatacan yüz karası klup trabzonspordur. Rum takımına elenen bir takımsınız siz o gün klube kilit vurmanız gerekıyordu. İçinizde hala onurlu oluan 3- 4 yönetici bu utanca dayanamayıp istifa etmişlerdi. Şimdi bana gelip ne büyüklüğünden ne şampiyonlugundan bahsediyorsun.

Yıllarca bir çok klubumuz avrupada bizleri mahcup etmiştir tarihi skorlarla mahlubiyetleri ne acı ki yaşadık ancak hiç takımımız RUM TAKIMINA ELENİP bizleri utandırmamıştır.

Siz ts liler o Atorthosis Famagusta maçında ya stadyumda yada evlerinizde izledınız o macı ne hissettiniz ? Allah kimseye böyle utanç yaşatmasın...[/B]

MERİTHAN58 21.04.2009 12:33

[QUOTE=RizeLi053;506291][QUOTE=RizeLi053;506290]Senin Kafan yerindemi..Profılıne baktım 31 yasındasınız..Vallahı yakıstıramadım RUM PONTUS ne ya cahıl cahıl konusma..Burda futbol konusuyoruz Insanlara hakaret kucuk dusurucu tahrık edıcı msjler yazmak yanlıs

Adama bak ya rum diyor pontus diyor..Ulan Trabzon ınsanı kadar Mıllıyetcı vatan sever ınsan sever cana yakın kım var..:S Bunları bıle bıle rum mum dıyorsun..Bır anlık sınırden yazıyorsun ama..[B]BİRŞEY YAZARKEN DÜŞÜN ÇOK AĞIR KONUŞMUSSUN ADMİNLER NERDE NE İŞE YARAR..
[/B]
Dogdurudr Rizede cok fb gs lı var her yerde var SİVASTADA Var yok desek yalan olur..

Ben Rizeliyim Aynı Zamanda Trabznlada bagım var.. Tabiki Başta Rizesporluyum..Trabzonunda başarısını herzman isterim..Bndada ayıp birşey yok rizeye sadece 60 km uzakta..

Lütfen ınsnalara hakaret etmeden tartısalım.s[/QUOTE]

Düşünce özgürlüğü denilen bişey var kardeşim. onlar bize fenere yatıyorsunuz derlerse bizde onlara rumlara yatıyorsunuz deriz. sen buraya gelip provokasyon yapıcağına gitte bağın olan trabzon sitesinde yaz. önce dost gibi geliyorsunuz sonra dişlerinizi ortaya çıkarıyorsunuz.

rum diyorsak bir gerçekliği vardır. benim tanıdığım trabzonluların dedeleri nineleri rumcayı çatır çatır konuşuyor. çünkü orası rumlarında yaşadığı bir yerdi kurtuluş savaşına kadar.

ferhat_58_oğuz 21.04.2009 13:04

[QUOTE=RizeLi053;506291][QUOTE=RizeLi053;506290]Senin Kafan yerindemi..Profılıne baktım 31 yasındasınız..Vallahı yakıstıramadım RUM PONTUS ne ya cahıl cahıl konusma..Burda futbol konusuyoruz Insanlara hakaret kucuk dusurucu tahrık edıcı msjler yazmak yanlıs

Adama bak ya rum diyor pontus diyor..Ulan Trabzon ınsanı kadar Mıllıyetcı vatan sever ınsan sever cana yakın kım var..:S Bunları bıle bıle rum mum dıyorsun..Bır anlık sınırden yazıyorsun ama..[B]BİRŞEY YAZARKEN DÜŞÜN ÇOK AĞIR KONUŞMUSSUN ADMİNLER NERDE NE İŞE YARAR..
[/B]
Dogdurudr Rizede cok fb gs lı var her yerde var SİVASTADA Var yok desek yalan olur..

Ben Rizeliyim Aynı Zamanda Trabznlada bagım var.. Tabiki Başta Rizesporluyum..Trabzonunda başarısını herzman isterim..Bndada ayıp birşey yok rizeye sadece 60 km uzakta..

Lütfen ınsnalara hakaret etmeden tartısalım.s[/QUOTE]

küçük düşürücü alaycı küfürlü konuşmanın babasını siz yapıyosunuz bana gelmiş burda kültür dersi vermeye çalışma ben sizin ne derecede kültürlü olduğunuzu iyi biliyorum sadece tarihten ve unun bıraktığı izlerden bahsettim bu izleri trabzon yaşamıyormu sence rumlara hakaret niyetinde değilim ama gelip burada milliyetçiliktende bahsetme siz görünüşte milliyetçi içerde anti milliyetçisiniz sizin için milliyetçilik türk olmak değil karadenizli olmak bunuda inkar edemezsin benin burada yazamayacağım şeyler var başka şeylere girer konu gereğide yok herşey ortada ben sporun dışına çıkmak istemezdim ama gelip bizim sitemizde bize hakaret ve küfürler savurmanız sizin kişiliğinize yakışır birşey olması gerek sen bizim adminleri uyaracağına git kendi adminlerini uyar senin üyelerini geçtim adminlerin kendi sitelerinde küfürler yağdırıyo birde bena kültür ve milliyetçilik konusunda tavsiye ve fikir verecek en son siz karadenizlilerdir

ferhat_58_oğuz 21.04.2009 13:32

31 yaşındayım evet her türlü kafam yerinde ısrarla insanların terbiye sınırlarını zorlama bunun neresi yanlış tarihte rum pontus yokmuydu senmi duymadın ozaman cehaletin en büyüğü sende bende değil ne oldu okadar rum ben söyleyim hepsi asimile oldu ve şu an trabzonda veya türkiyenin başka başka yerlerinde ama % 90 nı trabzonda tarihte osmanlıda devşirmeye çalıştı ama bu devşirmeler osmanlıyı çökertip ne yazıkki bitirdiler bu gün osmanlı yok cumhiriyet var ama yine devşirmeler asimileler var etö nerde hangi şehirde daha kolay yapılana biliyo kendine bir sor yine diyorum sporun dışına çıkmak istemezdim ama bizi alta yatmalar yok efendim maç satmalar gibi iğrenç hiç bir sivaslıya yakışmayacak ve iliştirilemiyecek ifadeler kullanan sizlersiniz senin söylemenede gerek yok biz sizin ermeni ve rum olduğunuzu bu nedenlerden dolayıdırki biliyoruz ama yinede tekrarlaman insanların bilinçlenmesine daha faydalı olur ata sözü (ağaç ne kadar yüksek olsada yaprakları yere düşer)

basayev58 21.04.2009 13:37

Arkadaşlar buraya yorum yazmak için giren Trabzonlularla tartışamanın,laf dalaşına girmenin yersiz olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.Daha önce bu tür şahsiyetlerle ilgili yazmış olduğum bir yazıyı tekrar paylaşıyorum.Bu tiplerle neden muhatap olmamamız gerektiğini yeterince anlatıyor.

Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar.Kendi dünyalarında,tek sahip oldıukları oyuncaklarıdır Trabzonspor.Kah bordo bir oyuncak araba,kah mavi bir oyuncak uçak.Hayal güçlerinin alabildiği kadar.Yeri gelir sarılır uyurlar,yeri gelir tekmeler ezerler.Bildiğiniz anlamsız çocuk piskolojisi.Bir büyük gibi karşınıza alıp konuşamazsınız.Hemen müzelerden anlatmaya başlarlar.Öyle bir müze tasviri oluşurki küçük beyinlerinde sanarsınız Moskova 2. dünya savaşı müzesi,yada Kraliyet Müzesi.Dedelerinden futbol değil savaş anıları dinlemişlerdir sanki.Türkiye'yi geçtim DÜnyanın en büyük takımı,en büyük taraftarı.Gerisi yalan,gerisi kolpa.Yenildilermi ağlarlar,saldırgan tavırlar.Yenerlerse zaten en büyük onlardı,normal sonuç olur.Futbolda yenmek ve yenilmek vardır cümlesi uzun gelir anlamaları için,yenmekten sonrasının anlamazlar.Alemin en delikanlı,en babayiğit gençleridir.Tabi klavyede,ve toplu halde.Tek başlarına adlarını duyan olmamıştır.Yeri gelir siteden Mecnun başkana "Ulan!!!" çekerler,yeri gelir Bülent Hoca için,"ah bi yerde karşıma çıksa" edebiyatı yaparlar.Gülsen bi türlü,gülmesen bi türlü.Tüm Sivas,yumuşaktır,Alevidir(buda bi hakaret türü sanki),krodur,dürümcüdür,pzvgd ir.Trabzon Sivas'a kuşatmaya gelir hep,hep ezer,kükrer gider.Çocukluk işte.Devlere başkaldıran Cüce...Anadolu çocuğudur.Ama kendinden başkasını istemez.Yeri gelir İstanbul'un koynunda verir bakireliğini,utanmaz.Kahpe olur,yola düşer,aldırmaz.Her halükarda pozitivist tavırları vardır Trabzonsporlunun.Holiganlık deseniz kabul edilmez,ama kılcaldamarlara kadar işlemiştir.Hayattaki tek mutluluk kaynağı ona o mutluluğu veremeyince çıldırır,azıtır iyiden iyiye.Bu adamları kitap olarak yazmak lazım aslında...Bilim literatüründe adımız olur.
"Size heryer Hayvanat Bahçesi..."

LosTie58 21.04.2009 13:46

Arkadaşlar bırakın şu Trabzonsporluları çünkü onlar artık isteselerde Anadolu'nun temsilcisi falan olamazlar neden mi çünkü kendileride Anadolu'yu istemiyorlarr..Hani Trabzonlular sadece Trabzonsporu tutardı yalann arkadaşlar inanmayınn hemde külliyen yalann adamların hepsinin diğer takımları var bunlar bjk,gs ve fener çünkü bunları kendileri kendi ağızlarıyla söylüyorlar Sivasspor şampiyon olmasın bjk olsun gs olsun fener olsun diyorlar yani Trabzonsporlular bu 3 ezikleride tutuyorlar yalannn Anadolu'yu istemiyorlarr.....

SenSetik 21.04.2009 13:55

[QUOTE=basayev58;506355]Arkadaşlar buraya yorum yazmak için giren Trabzonlularla tartışamanın,laf dalaşına girmenin yersiz olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.Daha önce bu tür şahsiyetlerle ilgili yazmış olduğum bir yazıyı tekrar paylaşıyorum.Bu tiplerle neden muhatap olmamamız gerektiğini yeterince anlatıyor.

Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar.Kendi dünyalarında,tek sahip oldıukları oyuncaklarıdır Trabzonspor.Kah bordo bir oyuncak araba,kah mavi bir oyuncak uçak.Hayal güçlerinin alabildiği kadar.Yeri gelir sarılır uyurlar,yeri gelir tekmeler ezerler.Bildiğiniz anlamsız çocuk piskolojisi.Bir büyük gibi karşınıza alıp konuşamazsınız.Hemen müzelerden anlatmaya başlarlar.Öyle bir müze tasviri oluşurki küçük beyinlerinde sanarsınız Moskova 2. dünya savaşı müzesi,yada Kraliyet Müzesi.Dedelerinden futbol değil savaş anıları dinlemişlerdir sanki.Türkiye'yi geçtim DÜnyanın en büyük takımı,en büyük taraftarı.Gerisi yalan,gerisi kolpa.Yenildilermi ağlarlar,saldırgan tavırlar.Yenerlerse zaten en büyük onlardı,normal sonuç olur.Futbolda yenmek ve yenilmek vardır cümlesi uzun gelir anlamaları için,yenmekten sonrasının anlamazlar.Alemin en delikanlı,en babayiğit gençleridir.Tabi klavyede,ve toplu halde.Tek başlarına adlarını duyan olmamıştır.Yeri gelir siteden Mecnun başkana "Ulan!!!" çekerler,yeri gelir Bülent Hoca için,"ah bi yerde karşıma çıksa" edebiyatı yaparlar.Gülsen bi türlü,gülmesen bi türlü.Tüm Sivas,yumuşaktır,Alevidir(buda bi hakaret türü sanki),krodur,dürümcüdür,pzvgd ir.Trabzon Sivas'a kuşatmaya gelir hep,hep ezer,kükrer gider.Çocukluk işte.Devlere başkaldıran Cüce...Anadolu çocuğudur.Ama kendinden başkasını istemez.Yeri gelir İstanbul'un koynunda verir bakireliğini,utanmaz.Kahpe olur,yola düşer,aldırmaz.Her halükarda pozitivist tavırları vardır Trabzonsporlunun.Holiganlık deseniz kabul edilmez,ama kılcaldamarlara kadar işlemiştir.Hayattaki tek mutluluk kaynağı ona o mutluluğu veremeyince çıldırır,azıtır iyiden iyiye.Bu adamları kitap olarak yazmak lazım aslında...Bilim literatüründe adımız olur.
"Size heryer Hayvanat Bahçesi..."[/QUOTE]

bumudur?
budur...
++++++++++++++++++++++++++

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59.