![]() |
[QUOTE=Ellisekiz58]SENI DÜSÜNDÜM
Seni dusundum,gectin kalbimden Birseyler yazmak geldi icimden Senden uzaklarda gurbet ellerde Mektupla halini sormak istedim. Aylardir ayriyiz, gormedim seni Kalbimin icinde gizledim seni Bana hayat veren tatli sesini Tellerle konusup duymak istedim. Nekadar dirensem durmuyor icim Sana tutkunlugum bir baska bicim Her satirda seni yasamak icin Adina bir siir yazmak istedim. Yazan; bilinmiyor ama illaki oda benim gibi gurbetcinin biridir.[/QUOTE] Abi helal olsun harbiden güzel yazmışsı çok güzel olmus:D.KEşke bende böyle yazabilsem rotes gesicht |
[QUOTE=arifcoskun]Belki kopya gibi olacak ama bu yazıyı bir yerde okumuştum orijinali onlaramı ait bilmiyorum artık ama,yalnış olursa kusura bakmayın.
"NE BİR GENÇ KIZA SEVDALANMAK NE BİR SON MODEL ARABAYLA DOLAŞMAK TEK TEMENNİM VAR YÜCE MEVLAMDAN SİVASSPOR'U BİRİNCİ LİGDE ŞAMPİYON GÖRMEK"[/QUOTE] arif abi bu bi arkadasımızın imzasıydı yaw:(::::::D |
sahiden çok güzel olmus fatıma alıntı mı sen mi yazdın
|
MONNA ROSSA
Zambaklar en ıssız yerlerde açar
Ve vardır her vahşi çiçekte gurur Bir mumun ardında bekleyen rüzgar Işıksız ruhumu sallarda durur Zambaklar en ıssız yerlerde açar Yağmurlardan sonra büyürmüş başak Meyvalar sabırla olgunlaşırmış Bir gün gözlerimin ta içine bak Anlarsın ölüler niçin yaşarmış Yağmurlardan sonra büyürmüş başak Ben bir şarkı Ben bir türküyüm Ben Meryem'in yanağındaki tüyüm Beni bir azizin nefesi uçurur İçimde Allah'ın korkusu durur Cici ayaklarım iplikle bağlı Ben onun sılası kendimin gurbetiyim Sineklerin kanadını ısıtan bir güneş toprağı yarıp çıkacak Kadınlar sansada yaşadığını Şarkısız kaldıkça yaşamayacak Kadınları şarkılar akrepler aydınlatır Ve yalnızlık sigara külü kadar yalnızlık Ve toprağın rüyaya yılan gibi girişi Sanada Monna Rossa taş bebeği bıraktık Ellerinde kılçıklı balıkların bir dişi Senin hatıran gibi büyük yeri karanlık Senin hatıran kadar Allah ve şeytan işi Ve yalnızlık sigara külü kadar yalnızlık Peygamber çiçeğinin aydınlığında ara Sana doğru uzanan çaresiz ellerimi Sırrımı söylüyorum vefakar balıklara Onlar tutacak bu dünyada yerimi Koyverip telli pullu saçlarını rüzgara Bir çocuğun ardına düşen heykellerimi Peygamber çiçeğinin aydınlığında ara Zaman çabuk çabuk geçiyor Monna Saat onikidir söndü lambalar Uyuda turnalar gelsin rüyana Bakma tuhaf tuhaf göğe bukadar Zaman çabuk çabuk geçiyor Monna SEZAİ KARAKOÇ |
YAVUZ BÜLENT BAKİLERİN ÜSKÜPTEN KOSAVAYAYI OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
|
[QUOTE=meric]sahiden çok güzel olmus fatıma alıntı mı sen mi yazdın[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]hayır meriç ben yazmadım,bu gerçek bi hikaye filistinli bi çocuğun gerçek duyguları, bu şiirinden sonra babasını hücreden çıkarıp evine yolladılar.(çünkü bütün dünya bu şiirle yankılandı...)[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
Hangi Ayrılık?
Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye? Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye? Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren? Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren. Hangi kırılası eller dolanır, kırılası beline? Hangi rüzgar şarkı söyler, o ay tanrıçası teninde? Hangi çirkin gerçek uğruna, tükettin güzel ütopyamızı? Hangi boşboğazlara deşifre ettin, en mahrem sırlarımızı? Hangi cama kafa atsam? Hangi kapıyı omuzlayıp kırsam? Hangi meyhanede dellenip, hangi masaları dağıtsam? Bende bu sersem başımı, karakolun duvarına vursam. Kendimi caddeye atıp, arabaların altına savursam. Hangi tercih beni en hızlı şekilde öldürür? Hangi şekil öldürmez de, ömür boyu süründürür? Kayıp ilanı mı versem, şehir şehir dolanmak yerine? Ödül mü koysam, ölü veya diri seni bulup getirene? Hangi ayrılık var ki, böyle diş ağrısı gibi durmadan zonklasın? Hangi cam kesiği var ki, böyle musluk gibi içime damlasın? Hiç sanmam! ... Hasta kalbim bunu bir süre daha kaldıramaz! . Feriştah olsa, böyle eli kolu bağlı bekleyip duramaz. Hangi mübarek dua, Hangi evliya tesir eder, seni döndürmeye? Hangi aptal mazeret ikna eder, ateşimi söndürmeye? Olur mu be! . olur mu? Bu da benim gibi adama yapılır mı? Aşk dediğin mendil mi? Buruşturup bir kenara atılır mı? VEFA bu kadar basit mi? Alınır mı? Satılır mı? Hangi hırsız çaldı, seni yırtık cebimden? Hangi pense kopardı bizi birbirimizden? Hangi uğursuz hamal taşıdı valizini? Hangi çöpçü süpürdü yerden bütün izini? Hangi yaldızlı otel çarşaf serip barındırdı? Hangi süslü manzara seni kolayca kandırdı? Hangi şarlatan imaj böyle çabuk ilgini çekti? Hangi pembe vaadler o saf kalbini cezbetti? Dağ gibi adamı eze eze! ..... Hangi anası tipli parlak çömeze, Hangi alemlerde kahkahanı ettin meze? Hangi yamyamlara yedirdin o masum rüyamızı? Hangi mahluklar çiğnedi el değmemiş sevdamızı? Hangi bıçak keser şimdi benim biriken hıncımı? Hangi mermi dağıtır insanlara olan inancımı? Hangi bekçi, hangi polis artık zapteder beni? Ve! .. Hangi su bağışlatır? Hangi musalla temizler seni? Bu Nasıl Ayrılık? ... !!!!!!gözleri intihar mavi?????? |
çok güzel bi şiir sizlerle paylaşııym dedim umarım beğenilir
|
Çile
Karanlık bir bulut gibi düştün gönlüme Anılarda kalan unutulmaya yüz tutmuş yüzün Terkedip gittiğin günden beri, ne haldeyim her anım hüzün Çile ile geçmiş günler ne çare................ Yanlış insan, yanlış yürek sevmek bu demek Derdi kederi veren Allah çaresini verirmiş, İnsanoğlundan gelen derdin çaresi yok imiş Gönül acısını çektiren yarim Vicdanıyla hesabını neden görmemiş.......... Kabul etmek zormuş ayrılığı Düşünür giderim maziye Sensizlik ölüm olsa bile Gözlerin kalır gözlerimde.......... Çile yarim çile............... SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM BEN YOOKKEN BİLE SİİRLERİMİ OKUDUĞUNUZ< İÇİN GÖZLERİNİZE SAĞLIK |
Dönecek misin?
Sevdiğim seni anlayamadım dönecek misin? Ben olmayınca için yanıp gözyaşı dökecek misin? Yoksa bir kalemde her anıyı silecek misin? Oysa ölümüne sevmiştim seni, Karanlık zindanların içinde erittin beni. Kararsızlığın acı ve keder..... Günlerim ızdırapla,ağlamakla geçer, Sevginin bedeli bu mu söyle neye değer. Hep bekleyecek miyim yollarını, Sensiz bıraktın kollarımı. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:48. |