SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer 2014-2015 sezonu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37922)

Kamil Grosicki 05.08.2014 23:23

Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu

Baroni ile anlaşılmış sanırım

Ailesinin Türkiye'den ayrılmak istememesi sebebiyle Türkiye'de kalmak isteyen Brezilyalı futbolcu için iki kulubü zorlayan en önemli konu ise Cristian Baroni'nin 1 milyon 800 bin euroluk yıllık ücreti. Ayrıca Ersun Yanal'ın bu sezon kadroda düşünmediği yıldız futbolcu Süper lig'de kalmak isteyince anadolu ekibi ile anlaştığı iddia edildi.

İki takımın da Brezilyalıyı kiralama yöntemi ile kadrosuna katmak istedigi biliniyor. Cristian'ın Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'la çalışmaya sıcak baktığı bu yüzden önümüzdeki sezon kiralık olarak bu takımın formasını giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Sivasspor kulübünün bu transferi yakın bir zamanda açıklayacağıda gelen bilgiler arasında.

Kaynak: [url]http://www.webtehaber.com/yeni-takimi-belli-oldu.html[/url]

eyuphulagu 06.08.2014 01:49

Sivassporun Fransa nın Nancy takımında oynayan Haiti milli takım oyuncusu Jeff Louis e teklif götürdüğüne dair internette bazı haberler okudum...Oyuncu geçen yıl Fransa da 12 gol atmış..10 numara oynayan bir orta saha oyuncusu..youtube da videosu var;ufak tefek gözüken ama çok süratli ,uzaktan çok iyi şutlar atan arkadaşlarına pozisyonlar hazırlayan genç bir oyuncu...Oyuncunun videosunu izledim;ben çok beğendim..Sergen in gençliğini hatırlatan ama ondan daha kısa boylu solak bir oyuncu...Baroni yi alacağımıza bu tür geleceğe dönük genç bir oyuncuyu alsak sivasspora daha faydalı olur diye düşünüyorum..Bu oyuncunun videosunu izlemenizi tavsiye ederim..Aynı Maradona gibi kısa boylu ama boyundan çok büyük işler başaran bir oyuncu....Sivassporun eski kaşarlanmış tüfekler yerine bu tür genç yeteneklere çok ihtiyacı var..Keşke bu oyuncuyu alabilsek..

eyuphulagu 06.08.2014 02:18

[QUOTE=eyuphulagu;916328]Sivassporun Fransa nın Nancy takımında oynayan Haiti milli takım oyuncusu Jeff Louis e teklif götürdüğüne dair internette bazı haberler okudum...Oyuncu geçen yıl Fransa da 12 gol atmış..10 numara oynayan bir orta saha oyuncusu..youtube da videosu var;ufak tefek gözüken ama çok süratli ,uzaktan çok iyi şutlar atan arkadaşlarına pozisyonlar hazırlayan genç bir oyuncu...Oyuncunun videosunu izledim;ben çok beğendim..Sergen in gençliğini hatırlatan ama ondan daha kısa boylu solak bir oyuncu...Baroni yi alacağımıza bu tür geleceğe dönük genç bir oyuncuyu alsak sivasspora daha faydalı olur diye düşünüyorum..Bu oyuncunun videosunu izlemenizi tavsiye ederim..Aynı Maradona gibi kısa boylu ama boyundan çok büyük işler başaran bir oyuncu....Sivassporun eski kaşarlanmış tüfekler yerine bu tür genç yeteneklere çok ihtiyacı var..Keşke bu oyuncuyu alabilsek..[/QUOTE]......Maalesef bu oyuncu 1 Ağustos ta Al Cesire Arap kulübüne transfer olmuş..Bu takımı Eric Gerets çalıştırıyor...Bu oyuncuyu Bursasporda çok istiyormuş...Kupadan elenince vazgeçmişler..Bize de menejerler vasıtasıyla önerilmiş olabilir diye düşünüyorum..Oyuncu gerçekten çok yetenekli...

yigidokaan 06.08.2014 02:20

Bursaspor'un transfer gündeminde yer alan Nancy’nin ofansif orta saha oyuncusu Jeff Louis, 2.5 milyon euro karşılığında Eric Gerets’in teknik direktörlüğünü yaptığı Al Jazira ile 3 yıllık anlaşma imzaladı. Jeff Louis ile Bursaspor’un dışında Glasgov Rangers, Standart Liege, Rennes ve Celtic'de ilgilenmişti.

[url]http://spor.haber7.com/bursaspor/haber/1186620-bursaspor-jeff-louisi-kaptirdi[/url]

milleti boş yere heycanlandırmayın abicimm!!!

B.DUMANLI 06.08.2014 20:56

Kaleci transferinden hala bir ses seda yok.

unizon58 07.08.2014 00:22

Carlos orta sahanın soluna bi transfer yapacağız demişti bu isim Hurşut Meriç olur inşallah sözleşmesini fesh etti adam eksiltebilen çok iyi bi oyuncu.

dogan5880 07.08.2014 00:30

orta saha sart vede en onemlısı kalecı

Emrah5800 07.08.2014 09:36

Cristian Baroni sonunda resti çekti!
07.08.2014
Kadrosunu 5+3+1'e göre ayarlaması gereken Fenerbahçe'de çember daralıyor. Özellikle Cristian Baroni'nin durumu yönetimin canını fena halde sıkıyor.

Çünkü Brezilyalı oyuncu kendisine gelen teklifleri bir bir reddediyor. Yıllık 1.8 milyon Euro garanti para kazanan Baroni, Bursa ve Sivas’a gitmiyor. Corintihans da devrede ama bu ücreti ödemeye kimse yanaşmıyor. Dolayısıyla bu iş Fenerbahçe için krize dönüşmeye başlıyor. Yönetimin Baroni’yle yaptığı son görüşmede, 32 yaşındaki futbolcunun, “Eğer beni göndermek istiyorsanız kalmam ama paramı ödersiniz” dediği öğrenildi.||||||||||||||||||||||||||||||
Kaynak: Fanatik

Okka 07.08.2014 13:30

ts Turgut Doğan Şahin'den kulüp bulmasını istemiş. Sivasspor da çok iş yapacak bi oyuncu ve yerli... Bence degerlendirmeli yönetim. bi yabancı alıp hem yüksek maliyet ödeyip hem yabancı oyuncuyu kulübede oturtmaktan sa Turgut Dogan gibi bi oyuncuyu almak çok daha mantıklı. Batuhan transferi gibi bitirebiliriz bunuda...

schahin 07.08.2014 18:25

Bence Sivasspor'a önlibero da oyun kurabilecek, top yaparak defanstan çıkacak ortasahaya yerleşecek en az bir oyuncu yerli ya da yabancı lazım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:49.