SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hayrettin Yerlikaya (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31)

favori58 11.09.2013 01:35

Cevap: Hayrettin Yerlikaya

[QUOTE=MaXiMuM;875954]ya bu konuyu ikide bir açan arkadaş [U]hayrettin denen futbol fdakiri sakardan paramı tehditmi alıyor anlamıyorum.[/U]hayrettin denen adam bu takıma gelmiş geçmiş en sakar en beceriksiz kafasını kullanmayan futbol bilgisi olmayan[U].hakkı olmayan paraları alan sivas tarihinde bir kara lekedir.hayrettinin başkada tarifi olamaz ikide bir bunu buraya getirip bizi igrendirmeye hakkın yok [/U]okadar çok seviyorsan şahsi bir şeyler yap üzerine dövmesini falan yaptır.artık kurtulduk bu sakardan bırde bu saçma saopan yazılardan kurtulsak bayram yapacagız.yapmayın etmeyin bir sürü oynayan oyuncu var onları yazın onları motive edin

[B]Şu yazılanlar hakaret değilse, bende sizin gibi sivaslılardan [U]İğreniyorum [/U][/B][/QUOTE]

kardeşim sen hakaret etmeyin diyorsun,hakaret edeni eleştiriyorsun,ama senin gibi düşünmeyelerden iğrendiğini söylüyorsun. Ben hakaret etmem ama senin gibi düşünmüyorum. insan babasına bu kadar kefil olmaz. ayrıca ya biz körüz,ya sen çok uyanıksın! hayrettin'e hakaret edilmesine bende şiddetle karşıyım,fakat onuda kahraman gibi göstermeye gerek yok. sivassporda top oynadıysa fazla fazla karşılığını aldı.

yiğido şahin 11.09.2013 09:02

[QUOTE=favori58;875985]kardeşim sen hakaret etmeyin diyorsun,hakaret edeni eleştiriyorsun,ama senin gibi düşünmeyelerden iğrendiğini söylüyorsun. Ben hakaret etmem ama senin gibi düşünmüyorum. insan babasına bu kadar kefil olmaz. ayrıca ya biz körüz,ya sen çok uyanıksın! hayrettin'e hakaret edilmesine bende şiddetle karşıyım,fakat onuda kahraman gibi göstermeye gerek yok. sivassporda top oynadıysa fazla fazla karşılığını aldı.[/QUOTE]

Hayrettin ile ilgili nedir bu kuyruk acısı bilemiyorum takımda top oynayan herkes emeğinin karşılığını aldı hayrettin e hakarete karşıyım diyor ama hakaret ediyorsun ve onu kahraman gibi göstermeyin diyorsun ama onun kadar bu takımda top oynamış bu kadar uzun yıl hizmet etmiş biri daha yok o bunu hak ediyor

sivasliavizeci 11.09.2013 09:21

bu hayrettinle ilgili yazılara asla cvp vermeyecegim artık .LEYLEGİN ÖMRÜ LAKLAKLA GEÇERMİŞ.derdi dedem önümüze bakalım geçmiştekilere teşekkür edelim selam ve saygılar

velibircan 11.09.2013 11:23

İnternet ve Klavye ayağına top bile değmeyen insanların , Televizyondaki spor programcılardan duydukları lafları icraat ettikleri yerlerdir.Ve bu insanlar daha 2 3 sene önceye kadar aşık oldukları hayrettine burdan laf yetiştirmeye başlamış.Koyun olmaktan başka farkı olmayan bu insanlar Hayrettinin parladığı milli takıma yükseldiği dönemde Başta Almanyadan Avrupadan ve ülkemizden iyi teklifler aldığı halde Sivası bırakmadığını bilmiyor olsalar gerek.

Hani derler ya Vefa sadece bir semt ismi değildir.Belki Burdaki yazılanları okuyordur bizimde iki çift kelamımız olsun...

Belki Çok iyi bir sol bek olamadın Belki tekniğin çok ileri seviyede de değildi.Ama Ayak toplarına soktuğun kafalar Yaptığın fedakarlıkları Nankör olmayan Taraftarlar unutmadı unutmayacak...

Emre

halilxx58 11.09.2013 12:04

[QUOTE=sivasliavizeci;876006]bu hayrettinle ilgili yazılara asla cvp vermeyecegim artık .LEYLEGİN ÖMRÜ LAKLAKLA GEÇERMİŞ.derdi dedem önümüze bakalım geçmiştekilere teşekkür edelim selam ve saygılar[/QUOTE]

Bizdede bir laf vardir. [B]YIGIDI ÖLDÜR HAKKINI YEME![/B]

Gercek Sivasspor taraftari, Hayrettinin bu takima neler kattigini, Sivasspor icin nelerden vazgectigini biliyor ve unutmazda!

Birgün Kaptani tekrar Sivassporda teknik kadrosunda görmek dilegiyle....

Esrarenqiz 11.09.2013 12:42

Bu adam sahada ölüm tehlikesi geçirdi ne çabuk unuttunuz.
Yerdeki toplara bile kafasını sokuyordu ne çabuk unuttunuz.
Milli takıma yükseldi ne çabuk unuttunuz.
Trabzon maçında yattara nin neredeyse hayrettini tuttuğunu ne çabuk unuttunuz.
Kendi memleketi için yüreğiyle oynayan bu adamı ne çabuk unuttunuz..

Keşke takımdaki herkes hayrettin kadar yüreğiyle oynasada teknikleri hayrettinden düşük olsa.

Uğur kavugu isliklamayan taraftar kendi öz çocuğuna nasıl küfür eder anlayamıyorum.

keko 58 11.09.2013 12:58

[QUOTE=sivasliavizeci;876006]bu hayrettinle ilgili yazılara asla cvp vermeyecegim artık .LEYLEGİN ÖMRÜ LAKLAKLA GEÇERMİŞ.derdi dedem önümüze bakalım geçmiştekilere teşekkür edelim selam ve saygılar[/QUOTE]

[B]aynen gardasim,
brakin artik su Hayrettine yaaaa..........
bakin hayrettin okadar iyi bir Futbolcu olsaydi sizce baska Takim Transfer etmesmiydi??? iyi düsünün!!! eeee neoldu hala takimzis kaldi sizin süper Hayro......
aynese erman ve eneramo bunlar bonservise olmadi icin baska Takim almislar eger bonservice olsaydi HAYATTA BASKA TAKIM BUNLAR ALMAZDI OKADAR BASIT!!!!!!!

simdi gidenlere gitti yapaca bisey yok [COLOR="red"]ilk olarak simdi ki Kadro sahip cikalim[/COLOR] :)

[/B]

ankastre 11.09.2013 13:20

yaşı uygun olmuyanlar hayrettin gardaşımızın neleri elinin tersiyle sivas sevdası yüzünden gabul etmediğini bilemez.başgan bir ara açıklamıştı, o gendini bilmezlerin tepkilerinden sonra.

favori58 11.09.2013 14:47

[QUOTE=yiğido şahin;876005]Hayrettin ile ilgili nedir bu kuyruk acısı bilemiyorum takımda top oynayan herkes emeğinin karşılığını aldı hayrettin e hakarete karşıyım diyor ama hakaret ediyorsun ve onu kahraman gibi göstermeyin diyorsun ama onun kadar bu takımda top oynamış bu kadar uzun yıl hizmet etmiş biri daha yok o bunu hak ediyor[/QUOTE]

Kuyruk hayvanlarda olur bu biir! (kötü söz sahibine) ben hiç bir zaman ne hayrettini nede başka birine hakaret ettim,onun için küstahlaşma,hayrettinle benim alıp veremediğim yok ama senin çıkar ilişiklerin olduğu kesin! madem istiyorsun söyleyim. Sivassporda oynadıysa parasını pulunu fazlasıyla aldı. özellikel son 2-3 sezonda yaptığı hataları görmemek için kör olmak gerekir. hele geçen sezon onun yüzünden az kalsın küme düşecektik. eğer küme düşseydi hayrettin ve destekcileri bu takım hayrettinin yüzünden düştü,onun geri pasından,onun gereksiz penaltısından,cırt çekmesinden filan deyip aha benden şu kadar milyon lira para mı diyecektin? onun için sapla samanı karıştırma usluplarına dikkat et,hiç kimse hiç bir futbolcu Sivasspor'un menfaatinin önüne geçemez

Ferhat06 11.09.2013 14:58

Benim bildiğim süperlig topçusu küpe takar,Bodrumda manken hatunlarla tatil yapar,atkuyruğu saç uzatır,yatırımını yurdun batısındaki mustena yerlere yapar;Hayro bizim gibi boz bir Anadolu uşağı olduğundan se ve me yiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:19.