![]() |
Cevap: Yeni Stad Projesi Ayrıntıları
bir soru da ben sorayım:
sivas'ın iklim koşulları dikkate alınarak stadyumun üzerinin nasıl kapatılacağına dair ne tür hazırlıklar var? sadece tribünlerin üzeri mi kapatılacak? yoksa sivas'ın soğuk iklimi dikkate alınarak tamamen stadyumun üzeri kapatılabilir mi? |
Bir cok spor yapilabilecek yerler olacak insallah sivasda. Futboldan basketbola, voleybolan tenise. Bunlarda basarili olursak Sivas'in ekonomik olarak daha da güclenir. Daha cok yatirim yapilir, daha cok isyerleri vallaha kulaga cok hos geliyo :D
|
süper bişey olacak
|
[QUOTE=kadirakin58;725484]ben de şahsi fikrine katılıyorum.[/QUOTE]
-ikinizin fikrine bende katılıyorum dostlar. |
biran önce ihaleye çıksada temeli atılsa şu stadın da,artık bu stresten kurtulsak
|
tavarih kardeş proje hazır değilse ihale ertelenmez mi. bence ertelenır. ortada plan proje yok ihale ye çıkıyrz ıyı valla
|
Ortada yok bence proje hangi mimarlik ofisi sunduda bu projeyi kimler tarafinda onaylandi nasil ihale ye cikar anlamis degilim yoksa diyorsunki minareyi calan
Kilifini uydururmu;) |
Arkadaşlar bu sene gerçekten temel atılacakmı orda yazıyor ama bn hala bilmiyorum yapılacakmı yapılmayacakmı ve satdın yeri nerde olacak biras açıklayıcı tarif ederseniz nereye yapılacağını anlarım :)
|
Daha temeli atılmadı sadece duyumlara göre yorum yapıyoruz ama bakalım nasıl bir temel etma olacak, nasıl bir İhale işleyişi olacak belli değil.. Sadece varsayımlara göre içimizden gelenleri aktarıyoruz. Ayrıca Kadir Has Stadyumundaki ısıtıcı paneller gibi düzeneklerin olmasıda gerekiyor. Eğer üstten kapatılabilen bir sistem yerleştirilirse çimlerin güneş alamama durumundan dolayı çok çabuk bozulmalar ve deformeler oluşacağından bize sıkıntı ve ek maliyet getirecektir.
Bakalım hele şu temel atılsında neler yaşayacağız bir görüp yorum yapalım. Kısacası HAYIRLISI... |
Arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum ;
İhale yapıldıktan sonra 2 ay içerisinde yer teslimi yapılır. İnşaat hava durumuna göre bahar aylarında başlayabilir. İşi bitirme süresini maksimum 900 gün olarak bekliyorum. Hava şartlarını biliyorsunuz. Bu arada resmi açıklama olarak Malatya Stadı bizden önce açıklandı ama onların projeyi de gören yok henüz. Burada ben resmi bir yetkili değilim sonuçta. Benim duyumlarımı paylaşmam eleştirilecek birşey ise takdir sizin. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:23. |