![]() |
Cevap: 2011-2012 Transfer pazarı ve önerileriniz
Galatasaray dan [B]Culio[/B] Terim kesinlikle kendisin almak istedigi yabanci futbolculara yer acmak isteyecektir cok caliskan bir futbolcu alinmali.
|
[QUOTE=effenberg;719772]Galatasaray dan [B]Culio[/B] Terim kesinlikle kendisin almak istedigi yabanci futbolculara yer acmak isteyecektir cok caliskan bir futbolcu alinmali.[/QUOTE]
Çalışkan olabilir ama, Sivas'ta iş yapar mı orası önemli :) |
Bursaspor İngiltere'den Jem Karacan'ı transfer etmek istiyormuş. Tebrikler.
|
[B]Boluspordan ümit milli ferhat alınabilir ileride iyi iş yapabilir[/B]
|
[QUOTE=İbrahim58070;719781]Çalışkan olabilir ama, Sivas'ta iş yapar mı orası önemli :)[/QUOTE]
Culio cok is yapar CL(SL) den beri takip ediyorum bos bir futbolcu degil tam takim futbolcusu.. |
[B]Orduspor Başkanı Nedim Türkmen: "Sivok için Beşiktaş yönetimiyle görüştük. Onlar bize kapıyı açtılar.
[/B] Arkadas ordu bile sivoku ister biz hala bos beles adam pesindeyiz...Anlamak gercekten zor.. |
[QUOTE=kangallıwert;719858][B]Orduspor Başkanı Nedim Türkmen: "Sivok için Beşiktaş yönetimiyle görüştük. Onlar bize kapıyı açtılar.
[/B] Arkadas ordu bile sivoku ister biz hala bos beles adam pesindeyiz...Anlamak gercekten zor..[/QUOTE] yeni cikan takimlarin butcesi iyi olur sasirma ;) |
[B]Murat ve Sedat'ın gittiğini var sayarsak bize mutlak suretle en az bir tane yerli stoper lazım..Samsundan Kemal Tokak'ı alsak çok iyi olur..[/B]
|
[B]Forvete : KNOWLEDGE MUSONA
O.SAHA : SIPHIWE TSHABALALA 10 NUMARA MEVKİİ : ŞAHİN AYGÜNEŞ SAĞ BEK : HAKAN ASLANTAŞ[/B] |
[QUOTE=Esrarenqiz;721186][B]Forvete : KNOWLEDGE MUSONA
O.SAHA : SIPHIWE TSHABALALA 10 NUMARA MEVKİİ : ŞAHİN AYGÜNEŞ SAĞ BEK : HAKAN ASLANTAŞ[/B][/QUOTE] iste bu kadar bence super:D eline saglik ustaaaa:D bir baska sagbek dusunulebilir ama |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:31. |