![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
[QUOTE=eyupk;722098]arkadaşlar, facebooktaki bir kişi bilica konusunda kaynak olarak başkan yardımcısını gösteriyor şöyle diyor "kaynak başkan yardımcısı gardaş sadece ufak bir pürüz var 2 gün e kadar açıklanacak, bonservisde fener ile biraz maddi olarak varmış bilica diyormuskı ben türkiyede anadolu kulüplerinde sivas dan baskasinda oynanam demiş baskan alaçam demiş 2 gün e kadar açıklanacak"[/QUOTE]
Bence Alinmaz Alinamaz, Suan Yabanci Kontejanina Takiliyoruz.. Ve Defansimizin Gobegi Baya Kalabaliklasdi.. Navratil, Diallo, Fatty , Ivanovs , Murat(yeni transfer), Hadi Ivanovsun Gonderildigini Vaysayarsak.. Yine Mumkun Degil. Daha Belay , Cek Orta Saha felan diyorlardi.. |
[QUOTE=HAYALKAFE;722053][B]En son alabildiğim bilgiler( oldukça sağlam bilgiler)
1-Daha önce burada ismini verdiğim 2 çek oyuncu (sağ bek ) adı geçmiş fakat daha sonra vazgeçilen isimler 2-Belayın transfer ihitmali DÜŞÜK...Hatta kaynağım bana o transfer olmayacak dedi 3-Golcü arayışları devam ediyor ve bu isim büyük bir ihtimal YERLİ forvet olacak...Birçok futbolcunun adı geçiyor ama kesin olmadığı için artık isim vermiyorum... 4-Ortasahaya Çek cumhuriyetinden bir oyuncu alınacak hatta o transferin bittiğini bile söyleyebilirm ama isim şu an veremem... 5-Takımdan gönderilmesi düşünülen yabancıların çoğunun sözleşmesi devam ettiği için (keita, ivanovs) bunların durumu şu anda belirsiz, dolayısıyla bunların gitme durumuna göre yabancı transferi netleşecek...Öyle çok yabancı ismi dolaşıyor ama belki Fatyden başka bir yabancı daha alınacak - ki o da dediğim Çek ortasaha- ve yabancı transferi belki de sonlanmış olacak. 6-Transferler özellikle savunma ağırlıklı olarak şekilleniyor.(Dolayısıyla Bilica ismi yine bir seçenek olarak kenarda lakin Eskişehire gitme ihtimali de yüksek ) 7-Transferler İstanbul üzerinden yöentildiği için çok sağlam ve kesin bilgilere ulaşmak zaman alıyor ve giderek zorlaşıyor 8-Eldeki Yabancıların durumu şu an netleşmediği içi yerli transferi ağırlıklı bir çizgi izlenmesi daha güçlü özellikle Adanademirspordan alınan Murat iyi bir kumaş-Ayrıca gurbetç oyunculardan takip edilenler de var 9-Ek bilgi -belki bazı arkadaşların bilgisi vardır- Faty sağ bek ve stoperin yanı sıra ön libero da oynayabilen bir oyuncu... 10-Şu an yerli yabancı adı geçen 7-8 oyuncu olduğunu1 Hafta içinde transferin durumu ve gidişatının daha netleşeceği bilgisini aldım...[/B][/QUOTE] arkadasim bu soylediklerinin sadece 9 numarayi biliyorum :D yrdrkirler allah seni basimizdan eksik etmesin |
ne o sifreli konusuyor herkes bize de soyleyin lutfen heyecandan meraktan olyok burda:D
|
Belay'ın transferi yattıysa, kulübümüz adına büyük kayıp olur. Transferinin an meselesi , olduğu söyleniyordu. Hatta Faty'nin bir açıklamasında, yakın arkadaşı olduğundan dolayı Belay'ın takımımıza gelmeye sıcak baktığı söylenilmişti! Bu arada bence bizim takımın, 1 değil 2 sağ beke,ön liberoya, sağ kanada , sol kanada, defansa ve 1 forvet transferine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Sandro,Suarez, Navratil, Rada ve İvanovs beşlisinden , üçünün gitmesi gerekir. Takımın yabancı kontenjanın açılması için bu şart diye düşünüyorum. Keşke kaleci hakkımızı yerliden yana kullansaydık. Rıza hocamız geçen senenin sonlarına doğru , bu seneyi atlatalım, seneye kesin ilk 5'teyiz diye bir açıklama yapmıştı. Ben de dahil burada ki birçok arkadaşı çok umutlandırdırmıştı, bu açıklama. İnşallah hocamız bu zor hedefi gerçekleştirebilir..
|
[QUOTE=fatih585858;722120]Belay'ın transferi yattıysa, kulübümüz adına büyük kayıp olur. Transferinin an meselesi , olduğu söyleniyordu. Hatta Faty'nin bir açıklamasında, yakın arkadaşı olduğundan dolayı Belay'ın takımımıza gelmeye sıcak baktığı söylenilmişti! Bu arada bence bizim takımın, 1 değil 2 sağ beke,ön liberoya, sağ kanada , sol kanada, defansa ve 1 forvet transferine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Sandro,Suarez, Navratil, Rada ve İvanovs beşlisinden , üçünün gitmesi gerekir. Takımın yabancı kontenjanın açılması için bu şart diye düşünüyorum. Keşke kaleci hakkımızı yerliden yana kullansaydık. Rıza hocamız geçen senenin sonlarına doğru , bu seneyi atlatalım, seneye kesin ilk 5'teyiz diye bir açıklama yapmıştı. Ben de dahil burada ki birçok arkadaşı çok umutlandırdırmıştı, bu açıklama. İnşallah hocamız bu zor hedefi gerçekleştirebilir..[/QUOTE]
her transfer doneminde bir husran var omotoyossi tshablala simdide belay bir daha hepimize ders olsun hic bir transferi cok arzu edip baglanmayalim |
Aynı tas aynı hamam..geçmişten ders alamamışız malesef...Takviye yapamıyoruz artı elimizdekileri gönderiyoruz..Halimizden memnunuz anlaşılan. Oysaki yönetim kesenin ağzını açacağız eski günlere dönmek için ne gerekiyorsa yapılacak demişti ama hedef yükseltildği falan yok anlaşılan bir tane orta saha oyuncu takviyesiyle transfer kapanacaksa bizi yine kötü günler bekliyor anlaşılan
|
Yani belay niye alınamıyor bu kadar aşama katedildiyse yani maddi pürüzleri de gideremiyorsak rakipler de cayır cayır takviye yapıyorsa kimse kusura bakmasın da seneye bir buca bir kasımpaşa yok arkadaşlar kaldı ki biz ilk 5 hedefi güdüyoruz sözde ama hiç boşa hayale kapılmayalım vaziyet şu an için ortada malesef hayalkafenin verdiği bilgiler doğrultusunda
|
arkadaslar eskisehir sezer ozturk transferinde fenerbehce ile anlasmis internetspor ajansspor ile milliyet duyurdu saglam haber
yanindada abdulkadir kayali ve bilica :mad: |
[QUOTE=yigido_halil_58;722183]arkadaslar eskisehir sezer ozturk transferinde fenerbehce ile anlasmis internetspor ajansspor ile milliyet duyurdu saglam haber
yanindada abdulkadir kayali ve bilica :mad:[/QUOTE] buyrun ... sivasspor adamı hasta eder..şahsım adına umudum kalmadı transferden falan artık ne yapalım idare edicez yeni sezonun devre arasına kadar her sene olduğu gibi.... |
[QUOTE=yigido_halil_58;722183]arkadaslar eskisehir sezer ozturk transferinde fenerbehce ile anlasmis internetspor ajansspor ile milliyet duyurdu saglam haber
yanindada abdulkadir kayali ve bilica :mad:[/QUOTE] Halil gardaş üzülme , niye üzüldünki :) Zaten şu anda 12 yabancı var Bilica gelse 13 olacaktı. Herşeyin hayırlısı. Bazen çok istediğin transfer olur ve bir işe yaramaz. Bazen de istemediğin adam gelir, döktürür. Bekleyip görelim :) Ama bence 4 tane yerli oyuncuya ihtiyacımız var. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:58. |