![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
bilica değil berk elitez ve abdülkadir verildi ne diosunuz siz bilica inşallah sivasspora geliyor belayı değil bilicayı daha çok istiyorum bekliyoruz seni bili
|
[QUOTE=tavarih;722197]Halil gardaş üzülme , niye üzüldünki :) Zaten şu anda 12 yabancı var Bilica gelse 13 olacaktı. Herşeyin hayırlısı. Bazen çok istediğin transfer olur ve bir işe yaramaz. Bazen de istemediğin adam gelir, döktürür. Bekleyip görelim :)
Ama bence 4 tane yerli oyuncuya ihtiyacımız var.[/QUOTE] bence abdurahman ve mehmet yildiz bir yil daha kalmaliydi kadro cok degisti birden bakalim sonumuz nolacak allah korusun artik 2 yildir dusme potasindaydik icimizi oyle buyuk bir korku sarmiski yonetim artik kipildamali :rolleyes: |
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;722203]bilica değil berk elitez ve abdülkadir verildi ne diosunuz siz bilica inşallah sivasspora geliyor belayı değil bilicayı daha çok istiyorum bekliyoruz seni bili[/QUOTE]
vallahami zaten bilica demisti anadolu kuluplerinden sivastan baskasinda oynamam diye kendisini cok sevdirdi burda beeee bize ne cirkefligini cirkef takimlarinda yapti o bizim bilicamiz adam helal olsun 58 numarali formayi giydi kocum benim(ibrahim toraman a duyurulur) |
Faruk Taşseten(Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi) Bilica icin Fenerbahceye resmi teklif götürdüklerini söyledi.Sivas Bilica'ya talip.
|
Bu arada Sezer Öztürk'ün menajerine baktım Hüseyin Ok görünüyor. Bizim Erman'ın ve Bursasporlu Sercan'ın menajeri de aynı kişi.
|
biz ne zaman alt liglerden oyuncu alma hastaligindan kurtulacaz durumumuz ortada 2 yildir ala bank asya oyuncularini oyna kume dusmemek icin
|
Belay %90 denmişti sanki niye çark etti hiç anmış değilim alın Belayı 1 de yerli forvet ilerde iştmm orta sahaya 1 yabancı 1 de sağ bek yerl i yabancı frketmez kapatın gitsin bizim gölümüz hoş takımın yer.i iyi olsun
Beley ı istiyoruz yoksa bulacaz belayı |
ulan millet ne oyuncular aliyor biz adini bilmedigimiz alt liglerden beles oyuncu aliyoruz hani akilanmistik 2 yil icinde iyi dersler almistik taraftarimiza rahat bir nefes aldiracaz demistiniz bizi sinir etmekten baska bisey yapmiyorlar:mad:
|
[B]DAHA IYI TRANSFERLER BEKLIYORUZ YOKSA SON 2 SEZON GIBI OLUR DIYORUM[/B]
[B]adam akilli bir transfer yapmadilar ya süperligde okadar süper yerli oyuncular var bitane bile almadilar simdiye kadar aldiklari : kaleci : nihat sahin ( ilk onbirde oynayamaz) , borjan insallah kamenar gibi cikmaz yoksa kaleci sorunu olur yine defans: diallo geri döndü , faty (direk ilk onbir simdiye kadar en iyi transferimiz diye biliriz) , murat akca ( ilk onbire giremez) orta saha:kivanc karakas (ilk onbire giremez) , forvet : forvet transferi yapilmadi mehmet yildiz ile kamanan gitti yani 2 transfer yapilmasi lazim forvet hattina Vallah simdiye kadar direk ilk onbirde oynayabilecek faty var yeni kalecimiz borjan bakilmasi lazim performansi kamenar gibiyse oda yedek olur SIVASSPOR 1 tane adam akilli transfer yapti diyebilirz oda faty [/B] |
[QUOTE=mustafa_kavak58;722317][B]DAHA IYI TRANSFERLER BEKLIYORUZ YOKSA SON 2 SEZON GIBI OLUR DIYORUM[/B]
[B]adam akilli bir transfer yapmadilar ya süperligde okadar süper yerli oyuncular var bitane bile almadilar simdiye kadar aldiklari : kaleci : nihat sahin ( ilk onbirde oynayamaz) , borjan insallah kamenar gibi cikmaz yoksa kaleci sorunu olur yine defans: diallo geri döndü , faty (direk ilk onbir simdiye kadar en iyi transferimiz diye biliriz) , murat akca ( ilk onbire giremez) orta saha:kivanc karakas (ilk onbire giremez) , forvet : forvet transferi yapilmadi mehmet yildiz ile kamanan gitti yani 2 transfer yapilmasi lazim forvet hattina Vallah simdiye kadar direk ilk onbirde oynayabilecek faty var yeni kalecimiz borjan bakilmasi lazim performansi kamenar gibiyse oda yedek olur SIVASSPOR 1 tane adam akilli transfer yapti diyebilirz oda faty [/B][/QUOTE] ayni seyleri herkez dusunuyo transfer sezonu stres sezonu:mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:28. |